پس دوستان شبكه ورزش چي شد؟
Printable View
پس دوستان شبكه ورزش چي شد؟
تو این ماهنقل قول:
مثل اینکه دقیق الان معلوم نیس!
خیلی خوب بود........................................
سلام
من از این های که وصل میشه به لپ تاب خریدم..
وقتی برنامه رو نصب میکنم اصلا به من سیگنال نمیده..از برنامه balazedtv استفاده میکنم و وقتی سرچ میکنم نه سیگنالی داره نه کانالی پیدا میکنه..
این نرم افزار خیلی بیخوده شما یا از windows media center یا DVBViwer استفاده کننقل قول:
شاید هم اشکال از کابل آنتن باشه:11:
ممنوننقل قول:
آنتنش مال خودش هست از این کوچیک های که وصل میشه به خود دانلگ USB
آیا تبدیلی هست که این آنتن کوچیک ها رو وصل کنیم به آنتن معمولی..؟
به ظاهر پیدا میشه من بعد از کلی جستجو پیدا کردم ولی طرف گفت میشه 16 تومن گفتم ممنون با خانواده مزاحم میشیم:18:.....:31:نقل قول:
تنها راهش اینه که قید آنتن کوچیک رو بزنی و سیمش رو قطع کنی و سرش رو لخت کنی و یه بوس ... :31:
و وصلش کنی به آنتن معمولی
من دقیقا همین مشکل رو داشتم و همین کار رو کردم:27:
یا حق:11:
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دارابی معاون سیما در دومین نشست مجریان سیما افزود: گسترش شبکه ها و 24 ساعته شدن آنها جا را برای کسی تنگ نمی کند اما رقابت جدی است و مجریان باید خود را برای رقابت آماده کنند.
دارابی افزود: 40 مجری جدید وارد حوزه اجرا در بخش های مختلف می شوند.
وی گفت: شبکه های پویا نمایی و ورزش نیز آماده بهره برداری شده است.
مادیران 2 نمونه جدید گیرنده دیجیتال را معرفی کردمدل 343 =92000 تومانمدل 201 =82000 تومانتنها تفاوت این 2 مدل در وجود کابل HDMI در داخل بسته بندی استامکانات مشابه :كيفيت تصوير HDداراي خروجي HDMIداراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنالقابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNGقابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vobماشين زمانقابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگرنرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)نمايشگر شماره کانال يا ساعتقابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاهنمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصويرظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانالنمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديوييخروجي صداي ديجيتال SPDIFفقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شدهتله تکست به صورتOSD يا VBIپشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانهگزينه جستجوي خودکار و دستي کانال هانمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاهدستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگينصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي سادهراهنماي الکترونيکي EPGپيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانالنمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتيداراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم:
اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
1.مارشال يو اس بي بد نيست زياد فرقي هم با هم ندارند اما بهتره ايكس ويژن تهيه كنيدنقل قول:
2.فكرنميكنم بايد تست بشه
لیست شهرهایی که سیستم دیجیتال در آنها نصب شده است
استـان تـهران ، مشهد ، پاکدشت ، ورامین ، بومهن ، استان خراسان رضـوی، شهر اصـفهان ،استان مازنداران ، سمنان ، استان قزوین ، کـرمـانـشـاه - پارچین ، کرمان ، زاهدان ،شهر بوشهر ،استان البرز ، استان زنجان اراک ، یزد ، گیلان ، استان مرکزی ، شاهرود ، اردبیل ، چناران استان قم ،خرم آباد ، رشت ، زرندیه ، ساری ، سمنان، فردوس ، قرچک ، ورامین ، گرگان ، رودهن ، کـرج
دوستان ببخشید یه سوالی برام پیش اومده:
چرا این گیرنده های دیجیتال برنامه ها رو با فرمت های غیر متعارف و عجیب غریب ضبط میکنند؟
و آیا دستگاهی وجود دارد که بتواند با فرمت های استاندارد ، ضبط کند؟
.............
یکی از ایرادات دستگاه ایکس ویژن این بود که هارد اکسترنال رو با منبع تغذيه جداگانه میشناخت
الان دو تا دستگاه جدیدی که ماد ایران معرفی کرده توی توضیحات دستگاه 201 اون عبارت "با منبع تغذیه جداگانه" رو نیاورده
نمیدونم این مشکل حل شده یا همین طوری نزده
دوستان اگر کسی گرفت تست کرد بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه ی جدیدی اضافه نشده ؟
ببین دوست عزیز کلا" دو نوع هارد اکسترنال توی بازار وجود داره :نقل قول:
یک نوع اینطوریه که برقش رو از usb میگیره و نیازی به منبع تغذیه جداگانه نداره .
نوع دوم اینطوره که دیتا رو از usb میگیره و برقش رو از منبع تغذیه جداگانه .
dvbt های قبلی ایکس ویژن با نوع دوم این هارد اکسترنالها سازگاری داشت ولی در مدلهای 201 و 343 ایکس ویژن قابلیت استفاده از نوع اول هاردها هم وجود دارد و این دو مدل با دو نوع هارداکسترنال سازگاری دارند . البته توی وبلاگ مادیران و جاهای مختلف بارها خوندم که نوشته شده توصیه خود شرکتها این بوده که از نوع هارد با منبع تغذیه جداگانه استفاده بشه تا از منبع تغذیه دستگاه بهینه استفاده بشه و صدمه نبینه .
سلام. من يك ----t terrestrial ساخت تايوان گرفتم كه متأسفانه درايورش نصب نميشه. كسي درايورش رو داره به من كمك كنه؟ ممنون ميشم
نقل قول:
خوب منم سوالم همینه دوستان کسی تست کرده که ببینه این دو مدل جدید قابلیت ساپورت نوع اول هاردها رو داره یا نه؟؟؟؟؟؟
البته تو سایت خود مادایران مدل 343 رو نوشته :هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
حالا شما میگی جواب میده بدون منبع
!!!!!!!!!!!!!
آره وقتی اینو نوشته یعنی ساپورت میکنه دیگه .نقل قول:
تا سال 92 بيش از 90 درصد كشور تحت پوشش تلويزيوني سيستم ديجيتال قرار خواهد گرفت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، مهندس حسين عابديان ـ مديركل گسترش فرستندههاي تلويزيوني و FM ـ در گفتوگويي خاطرنشان كرد: هماكنون 51 درصد جمعيت كشور تحت پوشش سيستم ديجيتال قرار گرفته و انشاءالله با نصب هشت ايستگاه فرستنده پرقدرت تلويزيوني، ظرف سه ماه آينده ميزان پوشش تلويزيوني ديجيتال به 62 درصد افزايش پيدا خواهدكرد.
وي ادامه داد: طبق برنامهريزيهاي انجام شده، با نصب 850 ايستگاه پرقدرت، متوسط و كم قدرت تلويزيوني در اقصي نقاط كشور تا سال 92 بيش از 90 درصد هموطنانمان ميتوانند تصاوير تلويزيوني را با سيستم ديجيتال مشاهده كنند.
عابديان با بيان اينكه ظرفيت كانالهاي پخش راديويي و تلويزيوني منوط به تعداد بستههاي ظرفيتي (TS) است، يادآور شد: هر بسته ظرفيتي معادل هشت شبكه تلويزيوني و 10 شبكه راديويي است و در حال حاضر در بسته ظرفيتي اول(TS 1) شبكههاي يك تا پنج، خبر، آموزش، قرآن و 10 شبكه راديويي قرار دارد و در بسته دوم(TS 2) نيز شبكههاي تلويزيوني پرستيوي، العالم، آيفيلم، جامجم، مستند، شما، بازار ونمايش قرار دارند. البته در مراكز صداوسيما به جاي شبكه جامجم، شبكههاي استاني جايگزين شده است.
وي همچنين از حضور شبكههاي راديويي تخصصي همانند راديو گفتوگو، آوا و نمايش در سيستم پخش ديجيتال تا سه ماه آينده خبر داد.
مهندس عابديني در ادامه با اعلام اين مطلب كه بسته سوم (TS3) نيز با توجه به افتتاح شبكههاي تلويزيوني ورزش، پويانمايي، خانواده و كودكونوجوان، تا پنج ماه آينده به بهرهبرداري ميرسد، گفت: با آغاز به كار بسته سوم ديجيتال كانال 34 آنالوگ الوند براي هميشه خاموشميشود.
مديركل گسترش فرستندههاي تلويزيوني و FM سيستم پخش در بسته ديجيتال سوم (TS3) را با توجه به تنوع تصاوير در شبكه ورزش HD دانست و افزود: كيفيت تصاوير در سيستم HD از سيستم متداول امروزي SD بسيار بالاتر است و شبكه ورزش پس از HISPANTV دومين شبكه تلويزيوني ايران است كه با سيستم HD برنامه پخش خواهد كرد.
عابديان در پايان با اشاره به اينكه تمامي مبدلهاي ديجيتال كه توسط شركتهاي معتبر توليد شدهاند، قادرند شبكه ورزش را بهصورت HD دريافت كنند تصريح كرد: صداو سيما اقدام به تدوين استانداردهاي مبدلهاي ديجيتال كرده است و به زودي اين مقررات به توليدكنندگان ابلاغ ميشود.
انتهاي پيام
با سلام ایا تلوزیونهای اسنوا قابلیت dtv و --- رو دارند که مجبور نباشیم از مبدل استفاده کنیم
آقا نمیشه سیم ماهواره رو به این تی وی ها زد و سرچید شاید بگیره؟آخه تو مدل 32d585 سامسونگ یه گزینه دیش هست...اون چیه...
اره دارند حتی قابلیت ضبط تصاویر --- دارندنقل قول:
دوستاني كه ميگفتن حالا حالا ها شبكه اي با كيفيت اچ دي نميياد جواب بدند شبكه ورزش بزودي با كيفيت اچدي اضافه ميشه
من موندم وقتي قرار بود شبكه با كيفيت اچدي بياد چرا تكتا الكي گيرنده هاي اس دي رو تاييد ميكرد؟!!
با سلام. به نظر شما گیرنده دیجیتال Lumexy LE 1008 چطوره؟ آیا تیونرش قوی هست؟ گزینه قدرت آنتن داره؟
آیا کسی تا حالا Lumexy LE1009 رو خریده ؟ فرقش با 1008 چیه؟
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
درسته که میگن اگر به آنتن بوستر دار وصل بشه تیونر set top box ضعیف میشه؟
یا اینکه اگر همزمان قدرت آنتن روشن باشه و به آنتن بوستردار هم وصل باشه باعث سوختن تیونر ست تاپ باکس میشه
سلام
لطفا کمک کنید
من یک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مخصوص کامپیوتر خریدم.....درایور به خوبی نصب شد...برنامه توتال ( موجود بر روی خود سی دی ) را هم نصب کردم ....حتی برنامه Blaze را هم نصب کردم....ولی متاسفانه حتی یک خط سیگنال نداره....
این درحالی است که اینجا هر 16 شبکه دیجیتال ساپورت می شود و همه میگیرند....(مازندارن) ..حتی من آنتن را در مسیر گفته شده قرار می دهم ...ولی باز خبری از سیگنال نیست ....فرکانس هم حتی دستی میدهم باز همین است....
روی دستگاه یک چراغ داره که خاموش است ( میگن اگه فرکانس بیاد روشن میشه )....
آنتن ما گردان هست و از بوستر دو سیم بیرون اومده هر دو تا رو تست کردم....باز هم نشد...
آنتن ما حدودا 8 متر از سطح زمین فاصله دارد و کانال ها را نه صاف صاف بلکه مقبول میگیرد...
مشکل از کجاست ؟؟؟
راهی دارد ؟ انتظار من اینه که حداقل یک خط سیگنال پر بشه ...
فرستنده سوم دیجیتال امروز در تهران شروع بکار کرد- اما هنوز شبکهای جدید بارگذاری نشده اند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال
من برای پدرم قبلا یدونه مارشال me 888 خریدم اما میگن که بعضی وقتها شبکه ها خودبخود به هم میریزه و یا رادیوها به تلویزیونها اضافه میشن و وقتی به رادیو سوییچ می کنی میگه سرویس وجود ندارد؟ آیا دستگاه مشکل داره ؟ آپدیتی داره هر چند مارشال توی آپدیت کلا شوته؟ به هر حال کمک کنید
و همدان .... .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نرم افزار balazedtv رو ولش کن. مفت گرونه.نقل قول:
Windows media Center عالیه. فقط در هنگام تنظیم شدن یه سری اطلاعات رو باید از اینترنت دانلود کنه که البته حجمش هم خیلی زیاد نیست. ضمنا کیفیت جستجوی فوق العاده ای داره.
برای تبدیل هم باید بهتون بگم که به راحتی گیر میاد. با لخت کردن سیم و این حرفا نمیشه ها. کیفیت تصویر کم میشه.
سلام.
بهترین نرم افزار برای پخش کانالهای دیجیتال چیه؟
نرم افزاری که کامل باشه.
به راحتی ضبط کنه.
کانالها رو سریع عوض کنه.
سرچ خوبی داشته باشه.
EPG رو ساپورت کنه.
Remote دستگاه رو ساپورت کنه.
و ... .
من الان با Windows Media Center کار می کنم. عالیه. فقط Remote گیرنده رو نمی شناسه. ضمنا به EPG هم دسترسی ندارم. Teletext هم نیست!
در مورد balazedtvموافقم بات خیلی داغونه:2:نقل قول:
ولی من خودم با سیم لخت کردن و اینا درست کردم خیلی هم ردیفه:46:
دوستان من منتظرم ...کمکی نیست ؟ ص 415
راستی این شبکه ورزش که قرار بود HD باشه چی شد؟
بودجه شو خوردن؟:31:
دوروزه که فرستنده سوم افتتاح شده. اخبار غیر رسمی از افتتاح آزمایش شبکه ورزش و شبکه انیمیشن در بنج شنبه حکایت دارن.نقل قول:
راستی این شبکه ورزش که قرار بود HD باشه چی شد؟
بودجه شو خوردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6802890&postcount=89
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:43 AM ----------
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
[
به نظر من بهترین انتخاب برای یک ----T (گیرنده تلویزیون دیجیتال) فقط X.Vision هست.
هم گارانتی معتبری داره و هم اینکه دقیقا با توجه وضعیت و کیفیت کشور خودمون ساخته شده.
در حال حاضر X.Vision دو مدل ----T برای کامپیوتر داره:
X.Vision PCDVB-3100
قیمت : 25 تا 30 هزار تومان
X.Vision PCDVB-2100
قیمت : ..............
مشخصات هر دوتاشون هم تقریباً یکی است :
- قابليت دريافت و پخش تصاوير HD
- برخورداري از نرم افزار پيشرفته جهت دريافت سيگنالهاي ديجيتال در كامپيوتر و نوت بوك
- قابليت ضبط برنامه زنده تلويزيوني و مديريت با ماشين زمان
- حساسيت بالاي دريافت سيگنال در مناطق مختلف
- سازگار با USB2.0, USB3.0
- جستجوي اتوماتيك كانالهاي تلويزيوني و راديويي
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني-PVR
- پشتيباني از راهنماي الكترونيكي برنامه ها-EPG
- قابليت ضبط از قبل برنامه ريزي شده برنامه هاي تلويزيوني
- كاملا مطابق با استاندارد هاي ----T
- پهناي باند: 6و7و8 مگا هرتز
- ساپورت فرمت هاي تصوير: MPEG-2 ,MPEG-4
- ساپورت فرمت هاي گوناگون صدا:mpg-ll Audio Layer l &ll,AAC+
- قابل نصب در سيستم هاي عامل:Microsoft Windows XP, Windows7, Vista