ایجاد اسپم نشِد؟:20:نقل قول:
:31:
Printable View
ایجاد اسپم نشِد؟:20:نقل قول:
:31:
سلام بر تمام دوستان قديمي و جديد
اميدوارم كه حال همه خوب باشه........
اومدم يه عرض ادبي كنم خدمت دوستان قديمي و اساتيد خودم.........
جاي اون دوستاني كه ديگه پيداشون نيست (مخصوصا مژگان،سارينا،frnsh،sharim و...........) خيلي خالي.......
(((((((شرمنده دوستان ديگه را درست نميشناسم......)))))))
نمايشگاه كامپيوتر بهانه اي شد كه بيام در جمعتون و جمعتون را بهم بريزم (شرمنده...... ;) )
از نظر بنده:
نمايشگاه امسال كما في سابق، وضعيت جالبي نداشت ،فقط ميشه گفت تا حدودي در زمينه سخت افزار بهبود پيدا كرده بود.در هر صورت پيشنهاد بنده به دوستاني كه به سخت افزار علاقه دارند،اينه كه يه سري بزنند بد نيست (كارت دانشجوييتون را هم ببريد كه نخواهيد 500 تومان بسرفيد :دي )
همين ديگه....... :دي
ايشالا همگي خوش و خرم باشيد
فعلا با اجازه همگان
بچه ها می خوام یه فست فود بزنم همه کارهاش تقریبا رو به راه شده .. به نظرتون چه اسمی روش بذارم ؟ فقط اسمی باشه که اماکن گیر نده ... ممنون
به نظرت فست فود بگيره همشهري؟
مثلا تو چهارباغ ؟
آخه اگه جاش خوب نباشه كه مشتري نداره اگرم جاش خوب باشه كه كرايش بالاست
یه ضرب المثل مریخی که از خودم در آوردم !!! میگه هر چیزی که به شکم مربوط باشه میگیره !!!!! LOL !!!!!:18::18:نقل قول:
فقط باید از همون اول ساندویچ درست و حسابی به مردم بدی تا اسمت خوب بین مردم باشه !!!!!! بقیش حله !!!!:27::27:
کجا هست این فست فود؟
ما که از تخفیف ویژه بهره مندیم دیگه نه؟
مثلا 90 درصد تخفیف!!!!
اسمشم برات پیغام خصوصی بدم؟؟!!!
رنگارنگ! :happy:نقل قول:
«خوشخوراک» چطوره؟
یا مثلا تموم دکور و سر تا پای دکون و کارکناش رو نارنجی کن و اسم مغازه رو هم بذار «نارنجی».
سه عامل خیلی مهمه: کیفیت غذا - طرز برخورد - دکوراسیوننقل قول:
اگه کارت حسابی بگیره، اون مبلغ بالای کرایه هم جبران میشه...
متاسفانه معمولا این طوری باب شده که هر جا یه فستفود راه میافته، اول کار قیمت غذاش پایینه و کیفیتش هم خوب، اما کمکم وقتی مشتری پیدا کرد هم قیمت رو میبره بالا و هم کیفیت کارش افت میکنه (از توش میدزده!). شما اگه سعی کنی مثل بقیه نباشی حتما موفقی.
◙
نقل قول:
به به از این طرفا ....
منم دیروز رفتم نمایشگاه ... چیزی نداشت ... فقط غرفه های فلش مموری فروشی یا ام پی تری سرشون خیلی شلوغ بود (مثل همیشه) .. بقیش هم یا اتوماسیون اداری بود و یا فروش نوت بوک ... دیگه هر کی از راه رسیده یه گارانتی از خودش در آورده و به فروش نوت بوک مشغوله ...
شرکت های اینترنتی هم که پای ثابت اینجور جاها هستند.
(فقط دانشجویان کامپیوتر با کارت میتونند برند ... من که رفتم کارتم را دادم گفت تو برقی هستی باید بری بلیط بگیری... گفتم که نری اونجا ضایع بشی:))
خودم بیشتر دنبال شرکت های فروش هاست و دامین میگشتم که یکی دو تا بیشتر نبودند اونا هم بعضا تازه کار بودند
(برای سنجش بازار و رقبا ... آخه دارم وارد اینکار میشم :46:)
دوستان یه سوالی:
تو نمایشگا اینترنت وایرلن هم گذاشتند که گوشیمونو ورداریم بریم اونجا حال کنیم؟
سلامنقل قول:
کاملا تایید میشه
من برای نرم افزار رفتم ولی چیزی گیرم نیومد
دو قرفه بود که از شلوغی نتونستم حتی فروشنده رو ببینم چه برسه به خرید
به یکی از دوستام که هرسال تو نمایشگاه شرکت می کرد گفتم چرا امسال نرفتی نمایشگاه شرکت کنی ؟
گفت فروش رو ممنوع کرده بودن و تعهد می گرفتن که فقط نمایشگاه باشه و فروش ممنوع باشه. اینجوری هم برای ما فایده ای نداشت (کارش بیشتر نرم افزاره )
گفتم کجای کاری ! همشون فروش داشتن !
می گفت امسال خیلی ها نرفته بودن که یکی از دلایلشون همین بوده و یکی دیگه هم قیمت
انگار هر متر حدود 40 هزار بوده
نمی دونم چرا هر سال که میگذره کیفیت نمایشگاه میاد پایین
ممنون از اطلاعات مفیدت
پس بگو چرا برای اولین بار سه تا سالن پر نشد
سالن ورودی نصفش قرفه داشت
ضاهرا مسئولین وقتی دیدند کسی استقبال نکرده یه کمی کوتاه اومدند
نقل قول:
برو غرفه رهنما بگو فکر کنم بدن ...
آخه من یادمه تو نمایشگاه کودک و نوجوان تو بلندگو میگفت هرکی اینترنت میخواد بیاد غرفه رهنما ...
از اونجایی هم که غرفه رهنما تو همه نمایشگاه ها هست فکر کنم تو همه نمایشگاه ها ارائه بدن
من که این چند وقته همش امتحان داشتم! :41:نقل قول:
بازم دارم هنوز!!! :18:
بعدا دوباره پر رنگ میشم. :31:
نمایشگاه ماشینش هم هر سال داره از سال قبل بدتر میشه یادم مییاد مرسدس بنزهای کروکی در یکی از نمایشگاهها بود و من انتظار داشتم سال بعد مرسدس بنز مک لارن بیارند و لی سال بعد شد و اصولا خبری از بنز نبود چه برسه مک لارننقل قول:
متاسفانه امتحانات ما هنوز ادامه داره.نقل قول:
آره امسال خیلی بی خود بود
فکر کنم بیشتر به خاطر بیجنبگی یه سری از مردم بود... خدا تومن ماشین رو بذارن اونجا که پر خشش بکنن؟!نقل قول:
◙
البته این هم میتونه دخیل باشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
ببينين به بهانه نمايشگاه كيا اومدن پست دادن
رسيدن به خير همشهريا :46:
حالا مال من فردا آخریشه اما بیستو سوم دوباره :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:31: بگو ماشالله!! : دینقل قول:
سلام
من نمایشگاه نرفتم
همه می گفتن که خیلی خیلی بد بوده
اونایی که رفتند همه گفتن که وقت تلف کردن بود و هیچ چیز جدیدی نداشت
خدا وکیلی هر سال بدتر از سال قبل میشه،
نمایشگاه کامپیوتر می خوای فقط نمایشگاه های کامپیوتر دبی
تنها خوبی نمایشگاه برا من این بود که با اینترنت wifi که اونجا گرفتم تونستم office گوشی خودم را آپدیت کنم.
خیلی حال داد.
تو کشور ما، این اصل در مورد جمیع امور صادقه!نقل قول:
◙
شما مفسد فی الارض هستیدنقل قول:
شما با پیامبر و امامان و امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی دشمن هستید
شما به اصول دینی پایبند نیستید
همه ایران از شما شاکی هستند
شما ارازل و اوباش هستید
شما با پای راست داخل مستراح می شوید
حکم : اعدام!!!
با حرف بالروگ موافقم....نقل قول:
تو کشور ما، این اصل در مورد جمیع امور صادقه!
چرا متفرقه تشکر نداره ؟ در ضمن تا کی اینجا باید بسته باشه ؟
نقل قول:
شما اینو توی تاپیک های دیگه هم میتونید بپرسید عزیزم اینجا مال اصفهانی هاست بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته باشه نه. به زودی متفرقه نابود میشهنقل قول:
چه مهمون نواز : دینقل قول:
شما اینو توی تاپیک های دیگه هم میتونید بپرسید عزیزم اینجا مال اصفهانی هاست بیرون
مثل اینکه ادامه مترو سازی شروع شده
دروازه شیراز رو که 4طرفش رو خراب کردن طرف 4باغ بالا رو که امروز درختاشم در آوردن
طرف کارگران رو هم دیدم داشتن کار می کردن
خوش به حال بچه هامون که از مترو استفاده می کنن به عمر ما که قد نمیده فقط بدبختیاش مال ماست!
فقط مورد آخر رو صددرصد درست گفتی. :happy:نقل قول:
◙
اضافه شود : "بی بند و باری "در حرف زدن از دولت خدمتگزار ...!نقل قول:
شما مفسد فی الارض هستید
شما با پیامبر و امامان و امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی دشمن هستید
شما به اصول دینی پایبند نیستید
همه ایران از شما شاکی هستند
شما ارازل و اوباش هستید
حکم : اعدام!!!
در ضمن : اگر سکوت هم کنید در مقابل معترضان به دولت مظلومه - اونوقت "خداوند" از شما نمیگذرد ...!
خدایا خامیم جاهلیم ... بیا و بگذر از ما ...
یک نکته - از اونجا که این جکم بر اساس قوانین پیشرفته فیزیک بریده شده ! پس من نتیجه میگیرم که :نقل قول:
چپ دستها -بهتر بگم چپ پا ها - قضیه شون برعکس میشه !
یعنی باید با پای راست دخول کنند و با پای چپ خروج .
چون شنیدم فلسفه این کار ! این هست که پای اصلی - که تکیه گاه اصلی هم هست - همواره باید خارج از موال قرار بگیرد تا اگر خدای نکرده در آن لحظه مرگ به سراغ شخص اومد این بیرون از موال بیفته !
بنابراین چپ پاها حکمشون برعکس میشه .
درسته ؟؟
یه امتی معطلند من فتواشون رو صادر کنم ...
به نظر خودم که چیز واضحی هست ...
ما که آخر نفهمیدیم با کدوم پا باید بریم تو.
بهتره به قول یارو گفتنی با کله بریم تو!!!
آخه چند نفر تاحالا دم در توالت مردند که حالا مهم باشه تو توالت بیفتند یا بیرون توالت؟!!!!
بیخیال این بحث.
یه بحث باحال تر پیدا کنید.
درسته، اما یه چیزی رو اشتباه فرض کردی: هر کی چپدست باشه، الزاما چپپا هم هست (و بالعکس).نقل قول:
جفپا هم میشه بری تو!نقل قول:
والا از اونجا که ما شانس نداریم، آخرش این قضیه برامون سرنوشتساز میشه.
بحث در مورد «نقش آفتابه مسی در تاریخ معاصر ایران» چطوره؟!
◙
خب آفتابه چیزی بسیار مورد نیاز است که وقتی شیلنگ هم موجوده باز هم آفتابه مورد استفاده بعضی از افراد سطح بالا از جمله آ... استفاده میشه که وقتی آفتابه رو با دست راست بهتر میشه چون میتونید سنگینیش رو تحمل بفرمایید و در ضمن با پای چپ راحتتر وارد مسترا (خلا) میشوید!
با کله هم میشه بری تونقل قول:
جفپا هم میشه بری تو!
ای بابا !!! بحث دیگه ای نبود !!!
دانشجو کیا رو داریم ؟ چه رشته ای و کجا ؟