همون دو سه روز اول نوشتن ظرفیت تکمیل شد. با این اوصاف عمرا سر وقت هم بدن چون تحویلی های دی ماه رو موکول کردن به اسفند چه برسه به الاننقل قول:
همون دو سه روز اول نوشتن ظرفیت تکمیل شد. با این اوصاف عمرا سر وقت هم بدن چون تحویلی های دی ماه رو موکول کردن به اسفند چه برسه به الاننقل قول:
پیش فروشها هم که در چند قسط هزینه ماشین را پرداخت می کنند پر شده.مگر کمپانی این ماشینها را به قیمت روز با مشتری تسویه نمی کند،چه دلیلی برای این همه تقاضا هست؟
کمبود ماشین صفر تو بازار و ترس از آینده مخصوصا شب عید. تقاضای بالا به این دلایل هستشنقل قول:
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام
من یواش یواش تو فکر خرید یه خودرو صفر با قیمت حدودی کمتر از 30 میلیون هستم و برام به ترتیب ظرفیت ، قدرت و مقاومت مهمه و ترجیها دوگانه سوز
بین این مدلا دودل هستم:
1. سمند EF7 دوگانه و انواع دیگر سمند
2. 405 دوگانه
البته اگر مدل دیگه ای هم باشه ممنون میشم معرفی کنید
:n16:
پژو tu5 بخرنقل قول:
سمند و 405 گاز سوز اگر شانس بدت باشه باید بعد از مدتی سر سیلندر عوض کنی
چه مشکلی دارن که نیاز به تعویض سر سیلندر پیدا میشه.نقل قول:
مزیت این که گفتی چیه؟
شما که دوگانه میخوای اولا فابریک بگیر و نه دستی.نقل قول:
دوما اگر در قید بازار دست دوم نیستی سمند بگیر که امکاناتش بیشتره.
سوما بعد از عید میتونی ماشین مدل92 تر و تمیز درجه یک بگیری بهتر از صفر چون افت قیمت کرده
دوستان جدا از بحث قیمت بین ال ایکس صفر بنزین سوز و EF7 پایه گازسوز کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
من اصلا از ماشین گازسوز خوشم نمیاد ولی الان متاسفانه پایه گازسوز گویا بیشتر موجوده .
اون که حتما دوگانه کارخونه میگیرم و الانشم یه پراید دوگانه کارخونه دارم و راضیم و لازم شده در کنارش یه ماشین دیگه بگیرم که حدالامکان صفر هم باشه.نقل قول:
در مورد بعد از عید هم نظر خودم همین بود منتها دارم از الان تحقیق میکنم :n02: و اتفاقا یه بار هینطوری یه پراید تر و تمیز با 1200 تا کارکرد گرفته بودم که از شانس موتوری مشکل داشت ردش کردم رفت.
میخوام بعد عید اگه شد یه مدل 92 صفر گیر بیارم.
سمند هم شما کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟
دوستان سلام .به نظرتون با 19 -20 میلیون 206 مدل 86-87 بخرم یا لیفان 88-89 یا اصلا گزینه بهتری سراغ دارید؟
درودنقل قول:
بهتر است ابتدا اولویت هاتون رو بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنیم .
چینی جات رو بیخیال بشی بهترهنقل قول:
به نظرم منم دور ماشین های چینی خط بکشی بهتره ، در مورد ۲۰۶ اگه تمیز و سالم گیرتون بیاد پشیمون نمیشید..
دوستان قیمت ها فضایی داره میره بالا .
LX صفر رو بالای 29 میگن و SE صفر رو هم 26.5
من کلا 25 گذاشته بودم کنار که حداقل سمند SE صفر بتونم بگیرم ولی قیمت ها بد جوری داره میره بالا . حالا 26.5 رو میتون یه جوری جور کنم ولی به نظرتون الان با این قیمت ماشین خریدن درسته یا نه ؟
از یه طرف میترسم بگیرم و بعد از عید قیمت ها بهتر بشه و از یه طرف هم میترسم نگیرم و بعد از عید بازم گرون بشه .
چی کار کنم به نظرتون ؟
این افزایش قیمت طبیعیه البته به این شدت که شما میفرمایید نیست ، بهترین زمان خرید از 20 فروردین 93 به بعد هست که قیمت ها دوباره به حال اول برمیگرده البته بعد از تعطیلات 60 درصد بنزین گرون میشه که ممکنه روی قیمت ماشین های کم مصرف و گازسوز تاثیر زیادی بزاره .نقل قول:
اصلاح میکنم ؛ افزایش قیمت حامل های انرژی به ۵۰ درصد کاهش و تا آخر خردادماه تمدید شد .
با پورياي عزيز موافقم اگر براي خريد عجله نداريد صبر كنيد تا بعد نوروز و تعطيلات بازار پر ميشه از ماشيناي دست دوم و به درد بخور و به قيمت مناسب.نقل قول:
الان يكم تحت تاثير بازار شب عيد هستيم
سلام
امیدوارم که سوال رو جای درستی پرسیده باشم.
این قیمت کارخونه چی هست؟ چرا اینقدر پاینه؟
قیمتی هست که خود نمایندگی اعلام میکنه و شما باید بعد از پرداخت مبلغ چندین روز صبر کنید تا خودرو را به شما تحویل بدهند اما بازار کمی گرانتر است ولی ماشین رو سریعا به شما تحویل میدهند .نقل قول:
خوب چند روز طول میکشه؟نقل قول:
فرقی دیگهای هم داره؟ مثلاً چیزی کم داشته باشه؟
سلام دوستان من واقعا موندم چی کار کنم 31 تومن می تونم هزینه کنم برای ماشین بین صفر رانا و کارکرده l90 موندم از یه طرف ماشین صفر یه چیز دیگه هستش :n27: از طرفی هم تندر از هر نظر ازمایش خودش رو پس داده و واقعا ماشینه خوبی هستش خیلی از دوستان رو هم دیدم که از رانا راضی نبودن حالا با این وضعیت پیشنهاد شما چیه ؟
فرقی نداره ، بسته به ماشین داره ، از 15 روز هست به بالا ، مثلا ایران خودرو 30 روزه تحویل میده البته 30 روز کاری یعنی 5 شنبه و جمعه حساب نمیشه و بازم به عناوین مختلف میتونن ماشین رو دیرتر از موعد تحویل بدهند .نقل قول:
نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید L90 دارید از خرید رانا صرفه نظر کنید . میتوانید به مدل 90 E2 یا 91 E1 فکر کنید .
اگر هم قصد خرید صفر دارید :
سمند EF7
پژو 405 SLX
ـــــــــــــــــــــ
در این ۷،۸ سال اخیر کیفیت خودرو های داخلی روز به روز پایین اومده و امروز به بدترین کیفیت ممکن رسیده و در تمام محصولات مشهود بوده..نقل قول:
دوستان من واقعا موندم چی کار کنم 31 تومن می تونم هزینه کنم برای ماشین بین صفر رانا و کارکرده l90 موندم از یه طرف ماشین صفر یه چیز دیگه هستش از طرفی هم تندر از هر نظر ازمایش خودش رو پس داده و واقعا ماشینه خوبی هستش خیلی از دوستان رو هم دیدم که از رانا راضی نبودن حالا با این وضعیت پیشنهاد شما چیه ؟
من کسی رد ندیدم که در طی 2 سال اخیر کسی از 206 که با کیفیت ترین محصول ارانی بود رضایت داشته باشه..
درود ؛ 206 صندوق دار موتور 1.6 مدل 86 نوك مدادى "تمام رنگ" ، بيمه نداره لاستيك هم تقریبا نو هست. چند فى ميخوره حداقل و حداكثر؟
آقا پراید مدل ۸۹ با ۹۰ هزارکلیومتر کارکرد بدون تصادف جدی چقر می ارزه؟
دوستان من میخوام یه پراید بخرم مدل 131 TL این مدل چجوریه دو ایربگ و abs داره ولی هیدرولیک نداره
هیدرولیک تو پراید خیلی تفاوت داره؟
صفر هست کاردکس هست یعنی مدل 93 میخوره به قیمت 17300هفده میلیونو سیصد تومان میدن؟
خوبه این قیمت؟
یه دونه هم 206 معمولی مدل 85 هست تمام رنگ خوردگی نداره ها فقط اسید پاشی شده به رنگ نقره ای اینم 15.500 میگن؟
به نظرتون قیمتشون تو این دوره بر خوبه؟کدومو بخرم خوبه؟
اگه میشه راهنمایی کنین فردا میخرم با تشکر از همتون دوستان
تیپش چیه؟ منظور v چنده؟نقل قول:
اگر فول باشه یعنی وی8 بیرنگش هست حدودا 20 تومن.نقل قول:
این که تمام رنگه حداقل 5تا6 تومن باید بیوفته
پراید و 206 که قابل مقایسه نیستن با هم.نقل قول:
اما اون تمام رنگه چطور مطمن هستی که اسید پاشی شده.؟! این داستان آفتاب سوختگی و اسید و روغن ترمز خوراکه ماشینای تمام رنگه گول نخوری فقط. قیمتش هم بالاست.
یکی از دوستان پراید نقره ای 141 داره مدل مدل 89 داره میخواد بجاش پژو 206 تیپ 2 بدون صندوق میخواد بگیره . پراید رو چند بفروشه خوبه و 206 رو مدل چه سالیشو بخره که خوب باشه ....
چون میگن نوش خوب نیست .. حدودا بگید چقدر هزینه باید بکنه
یک سوال هم خودم دارم 206 تو تصادف امن تره پرایده؟؟؟ یا جفتش بدنه هاش مثل همه و راحت کشته میدن؟؟
وى 8 هست عزيز. موتورش 1600 و گيربكسش دستيهنقل قول:
وی 8 خوبه فول اپشنه اما 206 دست دومش کمی خطرناکه زیاد توصیه نمیکنمنقل قول:
اینیم که میگین مدل 86 حداکثر 21 تومن! چون تمام رنگه!
پراید رو تو امنیت باید با فرغون مقایسه کرد!!!! 206 رو تو امنیت و کلا تو بخش فنی اصلا با پراید مقایسه نکنید!!نقل قول:
متوجه نشدم! اگه اين 21 باشه بى رنگش چنده؟ اينو 17 بخرم خوبه؟نقل قول:
تمیزش حداکثر تا 23 تومن هست اما تمام رنگش نمیدونم چقدر میزاره زمین..
همون 17 تومن شاید خوب باشه..
بچه ها ممنون میشم یه مشاوره برادرانه به من بدید ، خیلی گیج شدم و نمیتونم تصمیم بگیرم .
ببینید الان پراید منو 15.5 ورمیدارن و من اگه 11 بزارم روش سمند SE صفر کارتکسی از نمایندگی فوری میتونم بگیرم به قیمت 26.5 .
منتها از یه طرف نمایندگی به من میگه ممکنه حتی هفته دیگه هم 26.5 نتونه بده و قیمت بره بالاتر و از طرفی دوستانو آشنایان هم میگن نخر بزار بعد از عید ارزون تر میشه. واقعا موندم چی کار کنم ؟ آخه اگه بعد از عید ارزون تر بشه دیگه ماشین خودمم 15.5 ور نمیدارن مطمئنا ارزون تر ورمیدارن .
حالا من سوال اصلیم اینه که اگه الان با 11 تومان رو پول ماشینم بزارم میتونم سمند صفر بگیرم ، آیا بعد از عید هم همین رقمو بزارم میتونم ماشین بخرم چه کاری هست که کلی صبر کنم تا بعد از عید ؟ ( مثلا با فرض اینکه بعد از عید ماشین منو 14.5 وردارن و سمند هم بشه 25.5 )
نقل قول:
عزیز برادر بعد از عید پراید خودت هم ارزون میشه. اما اگر کمی صبر کنی و این روش که میگم رو پیاده کنی کمترین ضرر رو متحمل میشی
1- ماشین صفر نخر
2- پراید رو الان بفروش
3- یه چند روزی صبر کن ماشینای مدل 93 میان ( البته کمی گرونتر خواهد بود)
4- عید رو با اژانس گز کن و روز 14 ام برو بازار ببین چه قیامتی از ماشینای توپ هست که ملت ریختن واسه فروش
گزینه 3 و خرید ماشین قبل عید رو بیخیال بشی بهتره. اما فروش قبل عید کولاکه مخصوصا چند روز دیگه. . البته عید بی ماشین
وی8 فول ترین تیپ 206 و ارزش خرید داره البته مشکل فنی نداشته باشه. و مورد شما تمام رنگه باید بدی مکانیک کار درست و برقکار حرفهای همه چی ماشین رو چک کنن مخصوصا جلو بندی و دیاگ و ایربگنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز الان 90 کم کارش رو میشه تو بازار حدودا 30 خرید.
این 86 قیمت 23 برای بی رنگش بالاس. 206 مدل پایین افت قیمت زیاد داره. 17 نخر کمترش کن
سلام دوستان قیمت mvm کوچیک ها چهار سیلتدر در حد نو چنده ؟