نقل قول:
سلام.
رسیدن بخیر ... حج قبول
Printable View
نقل قول:
سلام.
رسیدن بخیر ... حج قبول
خواهش میکنم، عرضی نیستنقل قول:
دوستان وقتی یه مبلغی به کسی قرض میدید طرف یادش میره چیکار میکنید؟
هر دو حالت بگید
1- مبلغ بالایی به یکی از دوستانم قرض دادم یکی دو هفته بعد گفت شماره کارتو بده بریزم واست گفتم فعلا عجله ای نیست بذار باشه هروقت داشتی بده الان چندماه میگذره خبری ازش نیست
2- یکی از دوستانی که میشناسمش برای اولین بار ازم شارژ خواست (10تومن) گفت رفتنی یادم بنداز بدم بهت ولی باز یادش رفت و ...
حالت 2 ، مسئله مبلغش نیست من این مشکل بدجوری دارم و فکر میکنم ضایعست به طرف بگم 2 تومن شارژ گرفتم واست و ... خیلی پیش اومده شارژ بگیرم طرف یادش بره بده منم به هیچ عنوان روم نمیشه بهش بگم ، شما جای من باشید چیکار میکنید؟
1. راه های مختلفی هست .نقل قول:
راه حل اول : اسم قرض رو نیارید . دادن اس ام اس که به پول نیاز دارید . بعد مطمئنا طرف میده . اگه نداد سعی کنید قرضش رو یادش بیارید و تاکید کنید که الان نیازمندید .
راه حل دوم : استفاده از عبارت غیر مستفیم / مثلا کنار دوستت بگی که پول نیاز داری و نمیدونی از کجا جور کنی . اون موقع خودش یادش می افته .
2. مگه مجبوری شارژ بگیری . بگو رمز دوم ندرام . بگو کارتم همرام نیست و ... بهانه خیلی هست .
شما باید دیگه نگیرید . بهترین راهش همینه
این موارد قانون خاصی ندارند و با توجه به شخصیت شما میتونن تغییر کنن. اگر من باشم :نقل قول:
1- مبلغ بالا رو مستقیما بدون رو دربایستی درخواست میکنم.
2- مبالغ پایین رو نه مستقیم نه غیر مستقیم درخواست نمیکنم ولی جایی نیاز بشه ازش میخوام. مثل مورد شارژ، اگر دوستی نیاز داشته باشه براش میگیرم، اگر خودش پس نداد برنامه ریزی برای دریافت اون مبلغ نمیکنم ولی جایی نیاز داشته باشم مستقیما میگم که یر به یر شه :n16:
سلام
به دلایلِ مختلف گاهی شنگول و شاد و سرحال نیستیم
وقتی این حالت رو دارین , نزنید توی ذوقِ کسانی که شاد و شنگول و سرحال هستند و میخندند و شوخی میکنند . این هم نوعی دل شکستن هست
سلام با یه اقای جوان که تازه عضو خانواده شده باید چطوری رفتار کنیم مثلا چطوری سلام واحوالپرسی کنیم یا چطوری خدحافظی کنیم
من یه دختر نوجوان هستم
امروز وقتی خواستم از پارک در بیام دیدم یه گاومیشی دوبله پارک کردن و هیچ جوره نمیشه دراومد از پاک و کلا نیم ساعت معطل شده بودم تو خیابون .
دلمم نیومد افسر رو صدا کنم جریمه کنه.
بعد نیم ساعت که اومده بهش میگم حالا که ماشینو ول کردی رفتی لااقل یه شماره ای چیزی بذار
برگشته پررو پررو میگه وقتی من پارک کردم اصن ماشین تو اینجا نبود!!!
میگم خوب من چطوری چپیدم اینجا.با هلیکوپتر اومدم؟
خلاصه بعد کلی جر و بحث و زر زیادی زدن راشو کشیده رفته.
همچین موردی بارها برای من اتفاق افتاده. یه سری مث آدم معذرت خواهی کردن یه سری هم عین خیالشون نبوده
به نظرتون در این مواقع با اینجور چارپا ها چطور رفتار کنیم؟!
همونطور که گفتین نوجوان هستین انتظار بیشتری ازتون نیست. موقع دیدار اگه دست دادن آقا و خانم توی خانوادتون مرسوم هست و این آقای تازه وارد خانواده هم هیچ مشکلی با دست دادن با جنس مونث نداره باهاش دست بدید و خیلی ساده بگید سلام خیلی خوش اومدید. بفرمایید خواهش میکنم و... و موقع خداحافظی هم خیلی ساده میتونید بگید خداحافظ. این روش رو میتونید بدون دست دادن هم انجام بدید.نقل قول:
اینی که شما میگید دیگه معاشرت نیست که دنبال آدابش بگردید:n08:نقل قول:
فقط یه چهار پا میتونه از پس یه چهارپا بر بیاد آدمیزاد فقط میتونه ازش فاصله بگیره که شاخش نزنه
رفتار شما قابل درکه که نخواید پلیس بیاد وسط چون ممکنه طرف واقعا کار واجبی براش پیش اومده باشه ..
اول کار باید انتخاب کنید و بدون ریسک زنگ بزنید ب پلیس
یا اگه میخواید انسانیت به خرج بدید باید فکر اینجاشم بکنید که طرف چهارپا باشه .. انسانیت به خرج دادن ساده نیست (اگه مملکت قانون درست حسابی داشت آدم میتونست بعد اومدن هم شکایت کنه ولی اینجا متاسفانه ...)
نمیدونم میشه عکسی چیزی گرفت از موقعیت ماشین که طرف اومد ادا دراورد آدم با این مدارک بره شکایت کنه ... و دو سال معطل شه یا نه
به نظرم یک استانداری باید وجود داشته باشه که این مواقع سلیقه ای و احساسی تصمیم نگیریدنقل قول:
هر وقت همچین چهارپایی رو دیدیدن به پلیس اطلاح بدین
وگرنه با اطلاع ندادن به پلیس در حق دیگر شهروندان ظلم کردین و باعث عقبگرد فرهنگی شدین
قبل دیدنش نمیش فهمید طرف چند پا داره بعد فهمیدن هم فرصت نیستنقل قول:
طرف نمی ایسته اونجا که پلیس بیاد
بعضی ها جوری از «پلیس» حرف میزنن که انگار قراره چکار کنه!!! اونم برای همچین مسأله پیش پا افتاده ای. والا من مواردی رو دیدم هزاران بار بدتر از این موضوع که اصلا پلیس رسیدگی نکرده.
نمیدونم شاید پلیس "تهران" با پلیس "شهرستان ها" فرق میکنه و عملکرد بهتری داره که کاربرها اینطوری نظر میدن. پلیس شهرستان ها عملکردشون افتضاحه.
سلام میخواستم بدونم فالو کردن اینستاگرام فامیل چطوری هست اونایی که کوچکترند باید منو فالو کنن یا من برم اونا رو فالو کنم؟
سلام میخواستم بدونم فالو کردن اینستاگرام فامیل چطوری هست اونایی که کوچکترند باید منو فالو کنن یا من برم اونا رو فالو کنم؟
سلام دوستان. توی دانشگاه دوتا دختر هستن که همیشه با همن(دختر a و دختر b). من از دختر a خوشم اومده. امروز برخلاف انتظارم دختر b اومد جلو و ابراز علاقه کرد! من ندونستم چی بگم حقیقتش! خیلی زود حرفشو زد و رفت. بنظرتون چی باید بهش بگم؟ اصلا با دختر a باید حرف بزنم یا دختر b؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
اگه میخواین ماجرا به دردسر و عذاب وجدان و مشکلاتِ دیگه کشیده نشه پس شما اول باید به این سوالها جواب بدین :
1- هدفتون از ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف که در اینجا فعلاً a و b هستند چیه ؟ پیدا کردنِ فردی مناسب برای ازدواج ؟ یا تفریح و سرگرمی ؟ یا ارتباط برای معشوقه گرفتن و ارضای غریزه ها مثل غریزه ی جنسی
جواب شما به این سوال خیلی خیلی مهم هست برای انتخاب فرد مناسب
.
2- معیارهاتون برای انتخاب چی هست ؟
.
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دوستان عشق سابق من رفته بوده شمال تو سیل اب بردتش سپاه هم زده لاینا رو ترکونده تخلیه شده تو دریا :n28:الن من چیکار کنم :n14::42:
با سلام
یک سوال پیش اومده برام
اینکه وقتی ماشین میگیریم با دوستمون (:n12:) میخواهیم بریم بیرون، منظورم اسنپ هست که الان رو بورس هست
کنارش بشینم صندلی عقب یا جلو کنار راننده بشینم
واقعاً سوال شده برام کدوم باعث میشه ادب و احترام بیشتری رعایت بشه
با سپاس
بستگی داره،ولی من باشم عقب میشینمنقل قول:
اسنپ و پاک کن با شخصی برونقل قول:
عقب هم بشین با یکم فاصله ببشتر
انشاالله که رستگار شوید
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اسنپ متجاوز رو پاک کن که بلا سرت میاره. میتونی Tap30 بنصبینقل قول:
لطفا حذف شود ,,,,,,,
.نقل قول:
سلام
.
بهتره هر 2 عقب بشینند خصوصاً اگر گه یک خانوم و یک آفا هستند
.
ولی اگر موردی پیش اومد که مجبورید با خانومی که حالت غریبه دارند برید , بهتره اون خانوم تنها عقب بشینه
مثال:
موردی پیش اومده که یک مرد مجبوره با زنِ همسایه بره جایی مثلاً بیمارستان . در این صورت بهتره اون خانوم تنها عقب بشینه
.
.
.
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
تو محیط کار به یه همکار فضول که موقع اس دادن زل میزنه به گوشی شما تا اس شما رو بخونه!!، بی اجازه میره سروقت پوشه شخصی روی میزتون و کاغذهای داخلش رو میاره بیرون و میخونه، چی کارش میکنین؟
سلام
یه چند وفته که میرم نان وایی یارو نون وا بهشم تیکه میندازه یکبار دعوا میکنه
گاهی اوقات میگم بی زحمت 2 تا نون داغ بر میگرده با عصبانیت میگه زیادی حرف میزنی !!!!
البته با بحن خوب و با شخصیت ولی اون دعوا داره
گاهی اوقات بهم میگه بچه مهندس (با لحن مسخره !)
آقا من به این چی بگم کلا جمعش کنم؟
انقد بدم میاد از اینجور ادما از ادمایی که بیخودی تیکه بار ادم میکنن ///:thumbsdowنقل قول:
سلامنقل قول:
نه تنها به من و به بزرگتر از من هم تیکه میندازه
چی بهش بگم که تا فیها خالدونش بسوزه و جمع بشه ؟ واقعا اعصابمو خورد کرده امروز صبحم بازم تیکه مینداخت و خودش هر هر میخندید
سلام.نقل قول:
جواب ابلهان خاموشی است
شما اگه میخوای با اینجور آدما کل کل کنی خب
میتونی به حرف هاش بخندی (با مسخره) یا اگه بخوای جوابش رو بدی طرف هم فکر میکنه آدم مهمیه
در صورتی که نیست...
برو یک جا دیگه نون بخر که ریختشو نبینی..
توصیه من :
هیچ وقت به آدم های بی ارزش و بی سواد جواب نده
زیادی حرف میزنی..... عرضه داری تو هم حرف بزن .....یا دارندگی برازندگی حرف زیاد دارم پس زیاد هم حرف میزنم به تو چه.
بچه مهندس.... بچه کارگر
سلامنقل قول:
نمیدونم چی دیده یا چی شنیده از شما که این رفتار رو شروع کرده چون حتماً با همه ی مردم چنین رفتاری نداره .
.
به هر حال ، این شخص باید متوجه بشه که حد و مرزهای ادب و اخلاق و شرم و حیا رو رد کرده .
.
کارهایی که شما باید انجام بدین :
وقتی که تنها هستید زنگ بزنید ۱۱۰ و ماجرا رو بدون دستکاری و تغییر اطلاع بدین و بگین میخوام پلیس بیاد بهش تذکر جدی بده که اگه با مشتریها بدرفتار و بی ادب باشه کارش به شکایت و کلانتری و دادسرا میکشه .
.
ببینید راهنمایی پلیس چیه .
.
دو سه سال پیش یک بار رفتم نانوایی ، دیدم یه خانوم میانسال ، پلیس آورده برای نانوایی چون با بی ادبی بهش گفته بوده باید نون کنجدی ببری . همینه که هست و پر حرفی نکن و از این حرفها .
.
پلیسی که اومده بود مجهز به باتوم و اسلحه کمری و دستبند و بیسیم بود .
نانوا عین موش ساکت وایساده بود و پلیس داشت بهش تذکر میداد که حق نداری بی ادبی و بیاحترامی کنی و به زور نون کنجدی بفروشی به مردم .
.
اگه پلیس بهتون گفت وقتی بی ادبی میکنه زنگ بزنید تا ما بیایم ، دیگه همه چیز مهیا هست تا ادب بشه .
وقتی میرید نانوایی اگه بی ادبی کرد فقط زنگ بزنید پلیس و آروم و خونسرد ماجرا رو بگین .
.
توهین و درگیری و اینها اصلأ توصیه نمیشه چون شما هم مقصر میشید و بازخواست میشید و پلیس بهتون میگه چرا بهش فحش دادی ؟، چرا زد و خورد کردی ؟ مگه پلیس و کلانتری نبود ؟
.
البته روشهای دیگه ای هم هست که بنده انجام دادم و جواب داده :
کاسبی که با مشتریِ زن درست صحبت نمیکرد ، بدون خنده بهش گفتم درست صحبت کن با مردم . حق نداری با مردم اینجوری صحبت کنی . حساب کار خودش رو کرد و ساکت شد . اون خانوم هم تشکر کرد و رفت .
.
اما فحاشی و درگیری اصلأ توصیه نمیشه
.
================================================== ========
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
توصیه های مهم امنیتی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون .
نه تنها به من بلکه به دوستام و بعضی از بزرگترای من هم اینجوری توهین میکنه و دعوا داره
شما کدوم کشور هستید که پلیسا اینجوری اومدن ؟ فکر میکنم جایی غیر از ایران هستید درسته؟
سلامت باشیدنقل قول:
.
اون ماجرا در یکی از شهرهای بزرگِ ایران اتفاق افتاد .
شما زنگ بزنید با پلیس مشورت کنید . این بهترین راه هست .
.
بایکوت و تحریم اون نانوایی هم راهِ حل بدی نیست . خصوصاً اگر که در نزدیکیش نانوایی رقیب وجود داره
سلامنقل قول:
به یکی از نزدیکانم گفتم گفتش به پلیس ارتباط نداره و هیچ کاریش نمیشه کرد و بهترین کار سکوته
راست میگه؟
سلام.زنگ بزنین ۱۱۰ . نه ضرر داره نه مالیات :)نقل قول:
سلامنقل قول:
ببین عزیزم . اصلا مجبور نیستید از اونجا نون بخرید . از نونوایی دیگه ای نون بخرید . میخواید اون نونوایی رو نابود کنید یک راه حل بهتون معرفی می کنم نابودش کنید . منتها چند بار باید این کار رو تکرار کنید تا دیوونه بشوند .به یک دوست نیاز دارید که چند بار همراهی تون کنه .
اینکه :
اول برید از جای دیگه نون بخرید . بعد بیاید از رو به روی اون نونوایی رد بشید . بعد هنگام رد شدن با دست پر نون ، حالا با دوستتون یا تنهایی کاری کنید که نونوا و مشتریان اون نونوایی یک لحظه نگاه کنند بهتون . حالا میتونه یک عطسه بلند باشه یا یک خنده به موضوعی الکی با صدای بند که مشتریان و نانوا یک لحظه ببینند که شما از جای دیگه نون گرفتید .دو یا سه بار که ببینند مشتریان و خود نونوا که شما از جای دیگه نون میگیرید و از اونجا نمیگیرید . هم نونوا حرص میخوره و هم مشتریان سوال ایجاد میشه که چرا از این نونوایی شما نون رو نخریدید .
این بزرگترین انتقامه :n09::31:
من اتفاقا مشکلم برعکسه.
وقتی مشتری یه جایی میشم احساس میکنم فروشنده از من انتظار سلام و احوال پرسی داره. اما من اخلاقم مثل یه رُباته. با غریبه ها نمیتونم به همین راحتی ها گرم بگیرم. بعد از چند بار رفتن به یه مغازه بخصوص می بینم که یواش یواش نگاه ها معنادار میشه! :whistle::biggrin:برای همین همیشه از چند جای مختلف خرید میکنم. مشتری ثابت جای خاصی نمیشم!
نمیدونم ظاهرا تو فرهنگ ایرانی اینطوریه. شنیدم تو بلاد کفر اصلا رو سلام علیک حساس نیستن. :biggrin:
اکثر فروشنده ها لات مسلک هستند چه نونوایی باشه چه سوپر مارکت
من خودم روبرومون یه سوپری هست آخرین بار که رفتم ازش خرید کنم ادای لهجمو در میاورد تازه زنش نه خودش !
من گفتم باو *** لقت دیگه ازت خرید نمیکنم م*** ****
---------------
تعزیرات و اماکن و کمیته هم فقط باسه این هستن که دختر پسرا جور و پلاس شون رو بعد از ساعت 1 نصفه شب جمع کنن به این جور موارد اصلا رسیدگی نمیکنن اگر هم رسیدگی کنن مثل همون جوکه هست که پیرمرد ه به بچه ه میگه اگه یکی بیاد به من کمک میکنه نه تو
با سلام
دوستان برای هدیه تولد :n12: دوستم یکعدد ست چرم هدیه گرفتم که جعبه بزرگی داره و یکعدد هدفون بیسیم اپل که میخوام بزارم داخل جعبه ست هدیه چرم که گرفتم (ست هدیه شامل کیف لوازم ارایش که میخوام هدفون رو بزارم داخلش بهمراه آینه و کیف پول هست )
بنظرتون کادو پیچ کنم یا با همون جعبه ست هدیه داخل ساک های مقوایی تحویل بدم بهشون ؟ یا اصلاً خود جعبه ست هدیه رو بدم ؟ اصلاً کادو پیچ نکنم یا ...
ایده شما چی هست
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
میتونی بگی چشات رو ببند و بزاری جلوش و بعد بگی باز کن
میتونی ام جدا جدا کادوشون کنی حس بهتری به آدم دست میده دوتا کادو وا کنه
کاغذ کادو داشته باشه بهتره گمونم :)