رایتل نسل 3 رو باند 900 و 1800 نسل 4نقل قول:
Printable View
رایتل نسل 3 رو باند 900 و 1800 نسل 4نقل قول:
هست نسل 4 با تک rruنقل قول:
RRU lre هستش برا همیننقل قول:
من همین الان تست کردم متوجه شدم نسل سوم همراه اول و ایرانسل روی ۲۱۰۰ هست و نسل دومشون روی ۹۰۰
ولی نسل سوم رایتل روی ۹۰۰ هست.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
چطوری فهمیدی.برنامه خاصی دارهنقل قول:
هیچکی اطلاع نداره؟
نقل قول:
دسترسی به 4G نیاز به تعویض سیمکارت ندارد/ ارائه بستههای اینترنتی ارزان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
دسترسی به 4G نیاز به تعویض سیمکارت ندارد/ ارائه بستههای اینترنتی ارزان
http://isna.ir/fa/news/94070704303/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-4G-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B9%D9%88%DB%8C%D8%B6-%D8%B3%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
این بسته های جدید برای اعتباریا ودائمی نیاد هیچ ارزشی نداره
سلام برای خرید بسته های حرفه ای باید مدرک ارسال کنیم؟ ولی من هر چی میگردم تو سایت نیستش ک مث ک جمع شده!
در ضمن الان من حرفه ای رو خریدم ولی مدرکی ارسال نکردم یعنی فعال شده؟ از این نظر میگم چون سرعتش افتضاح شده من یه هفته قبل پایه داشتم عادی بود این غیرطبیعیه! تنظیمات گوشی هم درسته.
از وقتی رایتل بسته ۳+۳ را ارائه داد دیگه سرعت قبل را نداره من قبلاش بین ۸-۱۲ مگابیت بود سرعتم اما الان معلومه روی ۴ مگابیت بسته شده.
البته تا امروز هر چند سرعت پایین اومده بود اما پایدار بود.
متاسفانه از امروز صبح پایداریشو هم از دست داد. در کمال تعجب وقتی چند ساعت دیدم هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نکردم چک کردم دیدم علامت 3g الکی روشنه و حتی پینگ هم ندارم.
اما غیر فعال و فعال کردن و ریستارت گوشی درست شد انا بعد چند دقیقه مجدد قطع میشد بدون اینکه 3g بره.
پینگ تایمم بالا اومده و در نقاط مختلف تهران که مسیرم بود همچنان مشکل مشاهده میشد.
امیدوارم موقت باشه و به پایداری شبکه گند نزده باشن.
برعکس ایرانسل حدود یک ماهی هست در تهران که شدیدا روی پوشش شبکه lte در تهران فعاله و میشه دید که پوشش داره قویتر و بیشتر میشه و در نتیجه تا حدوی عدم پایداریها کمتر شده، سرعت هم که یکی دو ماه پیش افتضاح شده بود الان بهتر شده البته همچنان سرعت در مناطق و ساعات مختلف متفاوته و بین ۱ تا ۱۳ مگابیت برای من متغییر بوده که البته نسبت به قبل بهتر شده.
Sent from my iPad Air
دوست عزیزنقل قول:
داستان ارائه مدارک و بسته پایه کلا جمع شد.
درحال حاضر قادر به خرید بسته های حرفه ای با کمی تنوع بیشتر و بدون نیاز به ارسال مدارک هستید.
دلیلش هم واضح است به خاطر رقابت با اپراتورهای همراه اول و ایرانسل، این دو اپراتور بدون نیاز به ارسال مدارک سرعت های بالاتر ارائه میکردند و رایتل مجبور شد این مورد را تغییر دهد..
متاسفانه مشکل این داستان هم اینه که در تهران باعث کاهش سرعت و عدم پایداری اینترنت رایتل شده است.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان از امروز شبکه LTE رایتل در تهران باز شده و براحتی می توان برروی شبکه رجیستر شد.
تست ها در میدان ونک انجام شده است.
از مدیران هم درخواست دارم عنوان تاپیک رایتل 4G هم اضافه شود.
تست سرعت:
سرور داخل- IPM/IRANET:
سرور خارج- Baku-AZSTARNET:
آپلود رایتل واقعا ضعیفه.
رایتل خیلی دیر به فکر توسعه و جذب مشتری افتاده. دلش به تمدید دوره انحصارش خوش بود که وزیر ارتباطات دولت جدید اومد زد کاسه کوزشونو بهمین ریخت. الان هم دیگه دیر شده و توان رقابت با دو تا اپراتور دیگه رو نداره. حتی هنوز هم حاضر نیست 4 تا بسته درست خسابی جهت ترغیب کاربرا بزاره چون میدونه که شبکش و زیرساختش ظرفیت کافی نداره. شبکه و زیرساخت رایتل بر اساس سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه! و نهایتا" 2 مگابیت بر ثانیه طراحی شده بود و فکر نمیکرد به این زودی بقیه اپراتورها وارد میدون بشن و سرعتها رو باز بزارن. به نظر من رایتل داره دست و پای بیخود میزنه. الان هم که متوسل شده به اپراتور اورنج فرانسه بلکه اونا بیان 4 سال درجا زدنشو جبران کنن.
نقل قول:
سلام
در تاپیک این روزها مشاهده میکنم تازگی بعضی دوستان از افت سرعت مینالن و البته برای بنده اینطور نبوده و حتی دوستانی که در برخی نقاط کشور میشناسم هم مشکلی نبوده
با صحبت شما کمی مخالف هستم که تجهیزات و زیرساختش برای سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه بنا کرده ! . اگه اینطور بود این کیفیت پایداری شبکه به خصوص که مشاهده میشه هیچ وقت نداشته.
بیاید دعا کنیم که این اپراتور و هیچ اپراتور دیگری در کشور به ورشکستگی هیچ وقت نرسه
چرا که به ضرر من و شما خواهد بود
فکر نمیکنم کسی تراژدی ۱۰-۱۵ سال همراه اول در کشور یادش رفته باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
در تاپیک این روزها مشاهده میکنم تازگی بعضی دوستان از افت سرعت مینالن و البته برای بنده اینطور نبوده و حتی دوستانی که در برخی نقاط کشور میشناسم هم مشکلی نبوده
با صحبت شما کمی مخالف هستم که تجهیزات و زیرساختش برای سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه بنا کرده ! . اگه اینطور بود این کیفیت پایداری شبکه به خصوص که مشاهده میشه هیچ وقت نداشته.
بیاید دعا کنیم که این اپراتور و هیچ اپراتور دیگری در کشور به ورشکستگی هیچ وقت نرسه
چرا که به ضرر من و شما خواهد بود
فکر نمیکنم کسی تراژدی ۱۰-۱۵ سال همراه اول در کشور یادش رفته باشه
شارژ شور انگیز رایتل
تا 35% شارژ بیشتر، هدیه رایتل به مشترکین اعتباری و دیتا
شما مشترکین سیمکارتهای دیتا و اعتباری میتوانید با استفاده از شارژ شورانگیز رایتل و با توجه به نحوه خرید شارژ، تا 35% شارژ بیشتر دریافت کنید.
شارژ شورانگیز به شما این امکان را میدهد که با استفاده از اعتبار هدیه خود در مدت تعیین شده از خدمات زیر بهرهمند شوید:
- تماس صوتی درونشبکه
- پیامک درونشبکه
- سرویس اینترنت (با تعرفه عادی و خارج از بستههای مصرفی)
برای اطلاعات بیشتر برید تو سایت
نه کلن ارسال مدارک برداشته شده از سایتنقل قول:
رایتل داره برای نسل 4 آماده میشه.من روی سیم کارت اعتباری اینجا سرعت ثابت 431 کیلوبایت رو بهم میده تو منطقه ما.تاحالا هم ندیدم اینجا رایتل به مشکل بربخوره.به بار ضعیفی آنتن داشتم کلن میپرید بعد میومد.زنگ زدم بعد 1 ماه و نیم درست شدنقل قول:
ایرانسل منطقه به منطقه سرعت متفاوت هست.چون اینجا من نسل 4 1 آنتن دارم 8 مگابیت راحت بهم سرعت میده چون اصلا اینور کسی گوشیش رو نداره.همه وصلن به نسل 3.تو محل ما یه دونه دکل هست تا چند کیلومتری همه دارن ازش استفاده میکنن.یه تک دکل نسل 3 ایرانسل هست.تست جدید من سرعت زیر 1 مگابیت رو بهم داد سرعت دانلودم 56 کیلوبایت بود پینگم بالای 100 بود چون اینور همه دارن از شبکه استفاده میکنن بایدم افت کنهنقل قول:
از آپلود رایتل کسی استفاده نمیکنه فقط برای دانلود مردم گرفتننقل قول:
رایتل اگه هم مشکلی پیدا کنه حل میکنه به زودی.تا حالا که من سرعت خوبی دیدم از رایتل و مشکلی پیش نیومده
نقل قول:
به من اجازه نمیده رجیستر شم.... یوسیم هم هستم نه این سیم کارتهای جدید رایتل که بعضیاشون فقط 3G هستند....
آره رایتل زرنگ شده جدیدن سیم کارت های معمولی میزنه.دیگه نسل 4 نمیزنه.سیم کارت های قدیمی همه نسل 4 هستندنقل قول:
رایتل هرچی باشه سرعتش پایدار و ثابت هست
من از امروز صبح هر جا رفتم LTE متصل بودم، مکان های که چک کردم و LTE بود:نقل قول:
1. اتوبان نیایش: از تقاطع یادگار امام تا تقاطع ولیعصر(عج)
2. میدان ونک
3. اتوبان کردستان
4. گاندی از ک 25 الی 14
بالاترین سرعت رو.چند بود.با همون سیم متصل شدیننقل قول:
منطقه ای که من هستم LTE هست پس چرا رجیستر نمیشه ؟نقل قول:
شاید تو بعضی مناطق فعال شدهنقل قول:
نکته جالب اینه مدیرعاملشون دو سه ماه پیش میگفت خوبیه ما اینه از اون اول یوسیم دادیم که بعدا مشکلی نداشته باشیم برا 4G.... جالبه این عقبگردنقل قول:
آره دوستم نمایندگی رایتل داشت رفتم پیشش دیدم تو ویترین اصن فرق میکرد نوع سیم کارتشنقل قول:
دوست عزیز سیمکارت شما که باهاش 4G رو گرفتین ایا روی چیپش اون نقطه کوچیکرو داره؟
دوست عزیزنقل قول:
اون نقطه روی سیم کارت هیچ ارتباطی با 4G بودن سیم کارت ندارد.
بله برای من روی سیم کارت اون نقطه رو داره. 3 صفحه قبل عکس سیم کارت خودم رو گذاشتم می تونید برید مشاهد کنید.
من الان سیم کارت 4G یوسیم همراه اول دارم ولی اصلاً نقطه ای روش نداره، پس خواهشاً به اون نقطه حساس نباشید چون هیچ ارتباطی نداره.
1. من سیم کارت دائمی دارم و سیم کارتم رو تعویض نکردم و همون سیم کارتی هست که سال 91 گرفتم.
2. دوستان من تا الان 3تا تست از سرعت گذاشتم اگر صفحات قبل رو ببینید قابل مشاهده است. اولی در نمایشگاه و دو عکس بعدی همین امروز صبح. سرعت دانلود نهایتاً به 20 Mbps می رسد.
سیم کارت بنفش: رایتل
سیم کارت آبی: Usim LTE : همراه اول:
من در تاپیک همراه اول هم پرسیدم کسی از دوستان اگه سیم کارت اضافه 4G همراه اول داره و میخواد بفروشتش ممنون میشم اطلاع بده ب بنده.....
سلام دوستان. در تبریزهم 4g رایتل امروز قابل دریافت شد. با گوشی دوستم تست گرفتیم تا 60 مگا بیت هم سرعت داد. سیم کارتش هم مال 3 سال قبل است. در یک ثانیه سابتها لود میشود. افرین به رایتل.
با زدن همون کد ستاره مربع دوصفریازده مربع در گوشیهای سامسونگ این اطلاعات نشان داده می شودنقل قول:
تست سرور خارج هم گرفتید؟نقل قول:
به نظر من رایتل از پهنای باند 3G کم کرده وبه 4G اختصاص دادهنقل قول:
قبلا با 3G سرعتم به 20 مگ هم میرسید ولی الان حداکثر 12مگ میده.
در بسته های شبانه هم سرعت محدود میشه به 1مگابیت! طوری میشه که سایت باز کردن هم با مشکل مواجه میشه
بله. ولی حجم کم داشتیم تا 45 رفت زود قطع کردیم. واسه خودش غولیه. سرعت خیلی خیلی بالا است.نقل قول:
lte rightel
ساعت تست 5 عصر غرب تهران فضای بسته فقط با یک خط انتن سیم کارت دایمی قدیمی شیشه ای
Sent from my iPhone using Tapatalk