ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامهنقل قول:
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
Printable View
ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامهنقل قول:
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
cpu اتم قوی تر نیستنقل قول:
فکر نکنم قوی تر باشه ولی بچه ها میگن در موقع پردازش سنگین دو هسته مجازی هم بهش اضافه میشه.
راستی من تا الان اسمارت فون و تبلت نداشتم میخواستم ببینم معمولا افراد چند گیگ برنامه و بازی نصب میکنند ؟ چون فون پد 5 گیگ فضا برای برنامه ها میده میخواستم ببینم این 5 گیگ برای اکثر مردم جوابگو هست یا کم هست ، چون توی خرید معمولا میگن زیر16 گیگ نخرید.
مرسی
.............
سلام من می خواستم بدونم تبلت galaxy note 10.1 2014 edition کدام نسخه اش بهتر است
3g یا LTE ؟
ماشااله یک سوال پرسیدیم حداقل 2 نفر دیدند و میتونستند جواب بدند اما فقط فکر سوال پرسیدن خودشون بودند !!
حافظه داخلی هرچی بیشتر باشه که خب بهتره ولی برای تعداد نسبتا زیادی برنامه و بازی های معمول میشه گفت گوشی و تبلت های 8 گیگی کافی هستن. از این 8 گیگ همون 5 گیگ هم در اختیار کاربر بذارن کافیه. به شرط اینکه microSD هم ساپورت کنن.نقل قول:
Sent using Tapatalk
سلام دوستان
میخوام تبلت 8 اینچی بخرم . برای وبگردی و کتابخوانی ، نوت هم باشه بهتر ولی زیاد نه . بازی هم اصلا"مهم نیست لطفا" راهنمایی کنید از مدلهای زیر کدام بهترن :-Samsung Note 3-5100
Lenovo A8-A5500
Acer A1-811
Lenovo Yoga 8
به شما نوت 8 پیشنهاد میشهنقل قول:
از پیشنهادتون ممنون اما چیز دیگری که برام خیلی مهمه ساپورت کردن هارد اکسترناله (USB OTG) .فکر کنم نوت 8 نتونه ساپورت کنه . دوستان لطفا" اگه تجربه ای در این ارتباط دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. من میخوام هارد اکسترنال 500 گیگم را به تبلت وصل کنمنقل قول:
Adreno 305 vs SGX544MP2 کدومشون فویترن ؟
نه فکر نکنم چون من دیدم otg هم ساپورت میکنه.طرف لنوو و برند چینی نرو که من تجربه دارم لامصبا الکی پول میدی جاشون
هر دو یک سطح هستن با اختلاف کمنقل قول:
مدل تبلت رو بگید شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم
5 گیگ واسه بازی اچ دی خیلی کمهنقل قول:
یه ماست وانتد و مدرن کومبات و gta نصب کنی پر میشه
با نرم افزار foldermount هم میشه دیتای بازی رو به رم انتقال داد ولی روت میخواد
پیشنهاد من اینکه فون پد 8 گیگ بگیرید و یه رم 32 گیگ بگیرید
قیمت فون پد8 = 700
رم 32 سیلیکون پاور = 70
جمع 770
ولی اگه فون پد 32 گیگ بگیری قیمتش برات 900 در میاد
ولی اگه با انتقال دیتای بازی به رم و روت کردن مشکل داری همون فون پد 32 گیگ رو بگیر
انقد بدم میاد یه نفر میاد ی چیزی مینویسه بعد دلیلی نداره براشنقل قول:
فلنگو میبنده
با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان در مقام مقایسه کیفیت تصویر ایسوس memo pad fh10 و هواوی media pad fhd10 که رزلوشن هر دو 1200*1920 هست یکسان هستن ؟ یا به ایتم های دیگه هم بستگی داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
اگر جفتشون ips باشند (که این دو مدل هستند) تقریبا کیفیت یکی هست حالا بعدش بحث عمق رنگ و بقیه چیزهاست که هر مدلی معایب و محاسن خودش رو داره (مثل amoled های سامسونگ).ولی در بین این دو مدلی که گفتید اگر یکی ips اون یکی ips backlite بود دومی رو بگیر چون به شخصه کمی کیفیت بهتری درش دیدم.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستان در مقام مقایسه کیفیت تصویر ایسوس memo pad fh10 و هواوی media pad fhd10 که رزلوشن هر دو 1200*1920 هست یکسان هستن ؟ یا به ایتم های دیگه هم بستگی داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
اقایون یک سوال :
این تبلتهایی که میگن مثلا باطری لیتیوم پلیمر غیر قابل تعویض ، او گزینه غیر قابل تعویض یعنی چی؟ یعنی اگر عمر باطری تمام باشه یا باطری خراب بشه خود تبلت هم بلا استفاده میشه ؟
مرسی
یعنی اینکه نمیتونی باطریت رو در بیاری ... مثلا برای وصل کردن سیم کارت باید از کنار گوشی اقدام کنید ... یا مثلا هنگ کرد نمیتونی با کندن باطری گوشی رو ریست کنی یا اگه باطری تموم شد نمیتونی باطری یدکی وصل کنی گوشی Iphone هم اینطوریه...نقل قول:
اگه خراب بشه روش برای بازکردنش هست مثلا بدی نمایندگی برای تعمیر بازش می کنن ... باز میشه ولی اینطوری نیست که هر وقت بخوای پشت تبلت رو باز کنی!
دوستان گرامی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
در مورد تبلت
Alcatel OneTouch POP 8 - 3G
ممنون میشم نظرتون رو در مورد کیفیت صفحه نمایشش بگید ( LED-backlit IPS LCD)
و همچنین پردازنده (Mediatek MT8382 Quad-core, Cortex-A7)
بنظر میرسه که با توجه به 8 اینچی بودن، 4 هسته ای بودن و داشتن قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه به نسبت قیمته 710 تومنی که داره گزینه خیلی جالبی باشه:n13:
((البته من واسه بازی نمیخوام و دوربین برام خیلی اهمیت نداره بیشتر برای نرم افزار میخواستم بدونم احیانا کم نیاره؟ (رم 1 هم داره) ))
ممنونم:n16:
دوستان تبلت تا سقف 800 تومن چی خوبه؟ بیشتر برای بازی میخوام، دوربینش هم تقریبا خوب باشه
قیمت بالایی داره . بنظرمنقل قول:
Prestigio MultiPad 4 ULTRA QUAD 8.0 - PMP7280C3G
با قیمت 600 تومن و امکانات مشابه مناسب تره.
Prestigio MultiPad 4 ULTIMATE 8.0 3G - PMP7480D3G و asus me 180نقل قول:
همین دو مدلی که گفتم رو توی سایتای داخلی سرچ کن. مدل ایسوس سیم کارت نمیخوره.
تبلت تا650 تومن چه برند و مدلی خوبه......(وب گردی و وایبر و لاین و این چیزا.........)
سلام دوستان
من میخوام در یکی از شهرهای شمالی یک مغازه بزنم برای فروش تبلت. و هدفم هم فروش تبلت های ارزان قیمته (که البته حتما امکاناتی نظیر سیمکارت 3G و دوربین و بلوتوث و یک سری ایتم های مهم رو داشته باشن.)
برای اینکار یک سری لیست تبلت هم از سایتها که دارای مشخصات ذکر شده باشن رو هم اماده کردم از برندهای ASUS, Alcatel, iGREEN, Lenovo, Ainol, Marshal, i-Life, Star که زیر 500 قیمت داشته باشه.
نکته رو که نمیدونم اینه که برای تبلت بصورت تعداد و به قیمت همکار از کجا تهیه کنم.. ؟؟؟ بازار تهران ؟ ایا از بانه هم میتونم جنس مورد نظرمو تهیه کنم؟ کسی آشنایی داره یا میشناسه فروشنده ای رو؟
ممنون میشم راجع به مکان برای خرید تبلت قیمت همکار راهنمایی کنید.
نقل قول:
داداش این مدل ایسوس مشکلی برای بازیهای اچ دی نداره دیگه؟ کلا بازیها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
مدلهای سامسونگ بهتر نیستن؟ یا همین مدل خوبه دیگه؟
این مدل چطوره؟نقل قول:
لنوو IdeaTab A3000
بنظرم 8 اینچ بگیری بهتره. به اون مدلهایی که توی پست قبل معرفی کردم یه نگاه بنداز.نقل قول:
در ضمن a3500 بگیر چون به شنیدم به 4.4 اپ میشه
مدل های سامسونگ با این قیمت از این مدل ضعیفترن.نقل قول:
اگه بتونی تا یک تومن پول بدی lg gpad با چیپ اسنپدراگون 600 خیلی بهتره.
با سلام به دوستان عزیز
بین دو تبلت هواوی مدیا پد 10fhd و ایسوس مموپد hd10 از تمامی جهات ( قابلیت اپدیت اندروید، قدرت سخت افزاری، ساپورت نرم افزار و خدمات پس از فروش ، کامل بودن پورت ها وسیم کارت خور بودن و ... ) انتخاب با کدوم مدل هست؟ ایا کمی صبر کنم ممکنه مدل های 10 اینچی در این رده از برند های معتبری مثل الجی وارد بازار ایران بشه که صرف با خرید اونها باشه.البته با مشورت دوستان در این فروم در ابتدا نوت 8 رو انتخاب کرده بودم ولی صفحه نمایشش واسم کوچک بود.
با سپاس فراوان
موفق باشید
ممنونم جناب ulsss کاربرد من صرفا وب گردی و برنامه های لاین و....هست و این از لحاظ فکرنکنم برام فرقی داشته باشه 7یا 8 اینچ...
ازبین a3500 و s5000 کدوم بهتره؟( ازهمه لحاظ مخصوصا دوربین و سرعت ...متاسفانه درخرید لوازم کامپیوتری هرکسی یه چیز میگه و وواقعا گیج میشم اما باید درنهایت یکی رو انتخاب کرد)
اگر از ایسوس منظورا me102 هست که با اون مدل هواوی خیلی فرق میکنه و هواوی حدود 400 تومن گرانتر و قویتره.نقل قول:
این دو مدل زیاد با هم فرق ندارن s5000 کارت حافظه نمیخوره ولی زیباتر و سبکتره.نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از توجه شما بی نهایت سپاسگزارم
منظور عرضم این دو مدل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه نوت 10 8000 کیفیت صفحه بهتری داشت بدونه شک اون رو انتخاب می کردم ولی متاسفانه کیفیتش نسبت به این دو مدل پایین تر هست
با سپاس فراوان
موفق باشید
پش منظور شما asus me302 هست. این مدل با پردازنده های مختلف در بازار موجوده که پردازنده Qualcomm از هواوی بهتره همچنین صفحش ips هست که بازهم از tft هواوی بهتره.
در ضمن هردو مدلی که شما انتخاب کردی قابلیت مکالمه ندارن
دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارمنقل قول:
البته در مشخصات هواوی صفحه نمایش رو ips ذکر کرده . شما در این محدوده قیمت پیشنهاد بهتری ندارید؟ همین ایسوس رو بخرم؟البته قبلا عرض کردم که بیشتر کارم کتاب خوانی و وب گردی هست واسه همین ترجیح میدم کیفیت صفحه بالا باشه وگرنه نوت 10 8000 به نظر خودم گزینه بهتری هست.
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام
کسی خبری از Fonepad 7 FE375CG داره کی عرضه میشه و چند دلار ؟
سلام دوستان
تبلت تا سقف قیمت 1 میلیون تومن چی پیشنهاد میکنید؟
بیشتر برای خوندن کتاب و اینترنت لازم دارم
ممنون :n16:
من به شما تبلت LG G pad رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
بخاطر تراکم پیکسلی بالا، برای مطالعه و وب گردی عالیه.
ممنون بابت پیشنهادتوننقل قول:
اما راستش داشتن قابلیت اتصال سیم کارت برای اتصال به اینترنت هم برام مهمه.
ممنون میشم با این شرط مدلی را پیشنهاد کنید
همین LG G pad مدل LTE از سیم کارت پشتیبانی می کنه.البته اگه بتوند گیر بیاید!نقل قول:
در غیر این صورت تبلت Samsung Galaxy Tab 4 8.0 در این رنج قیمت موجوده.
یا مدل تبلت هوآی هم هست که لگ های گاه و بيگاهش شرایط رو برای کاربر سخت کرده.
مدل سامسونگ مذکور، ممکنه بخاطر تراکم پیکسلی کمش، برای ولگردی خیلی مناسب نباشه (با توجه به کاربرد شما، این تنها مشکل دستگاهه )
قیمت دقیق با گارانتی هماهنگ و بیمه ایران و سیم کارت رایتل، یک ملیون و پنجاهه. ( نرسیده به بازار موبایل، نمایندگی سامسونگ )
سلام دوستان
من میخام یه LG G pad بگیرم از کجا خرید کنم تا از جنس و گارانتیش مطمئن بشم؟
ممنون
تو بازار موبایل آخرین طبقه ها چند جا هست داره.نقل قول:
اما اگه از دیجیتال خرید کنید خيالتون راحت تره.
یه نگا بندازنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مدل رو از هرجا بگیری میگن 999. فوق فوقش بهت 10 تومن تخفیف بدن.نقل قول: