؟!
مشکل رفع شد ..
؟!
مشکل رفع شد ..
نقل قول:
چه رشته ای؟
پیام نور یا روزانه/شبانه؟
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
نقل قول:
امکان ویرایش تنها یکبار هست ...
میگم که من ویرایش نکردم ! >.. وسطش اینترنتم قطع شد ...نقل قول:
امکان ویرایش تنها یکبار هست ...
فک کنم طبق گفته های خودشون، تا وقتی کد 15 قمی جدید نگرفته باشید عملن ویرایش انجام نشده..نقل قول:
عمراننقل قول:
روزانه يا شبانه
يه چيزه ديگه كه هست اينه كه روزانه بناب بهتره يا شبانه اردبيل!!
اگه اونجا درس خوندي راجبه شهرشو اينام بگو
سوره نتایج قبولی ها را هم اعلام کرده . باید قبلا انتخابش می کردید یک ماه پیش . الان فقط یک انتخاب شما می سوزه اگه بزنی
نقل قول:
...... ( حذف شود ! )
خب دوباره ویرایش کن.نقل قول:
بچه ها من هنوز انتخاب رشته نکردم.تا فردا شب وقته دیگه؟
:31: منو ببین چقدر حول شدم ! .. وقتی اینترنت قطع شد و رفتم مشاهده و پرینت رو بعد از وصل شدن زدم و اینکه دیدم تغییر نکرده یه جوری شدم !! ... بعد که رفتم ویرایش رو دوباره انجام بدم شماره پرونده یکی دیگه از بچه ها رو وارد کردم با کد پیگیری خودم برای همین ارور میداد ... بعد از گذشت 1 ساعت که اروم تر شدم یه خرده مغزم از هنگ بودن در اومد و درست کار کرد .. و الان تونستم ویرایش کنم ...نقل قول:
ممنون
امکان قبولیتون بسیار کم هست !!!نقل قول:
من خودم با رتبه 1017 منطقه 2 دانشگاه های غیر انتفاعی رو زدم تا امکان قبولی داشته باشم البته رشته نقاشی شاید برای امتحان عملی معرفی بشید که اگر نقاشی شما خوب باشه احتمال قبولیتون هست این دو رشته رو هم میتونید دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی بزنید البته به خودتون بستگی داره نمیشه نظر قطعی داد فقط یه چیز رو فراموش نکنید رشته هایی رو انتخاب کنید که واقعا عاشقشون هستید حالا چه غیر انتفاعی چه روزانه چه شبانه یعنی الویت شما با علاقه باشه من خودم اول از همه غیر انتفاعی سپهر اصفهان کارگردانی رو زدم چون واقعا عاشق این رشته هستم !!!
ویرایش کردم خیالم راحت شد :31:خوب شد این ویرایشو گذاشتن وگرنه از الان تا اعلام نتایج عزا میگرفتم!
منم ویرایش کردم اما هنوز هم به انتخابم که احتمال آوردنش بالای 80 هست(شهرسازی شیراز) شک دارم.... امیدوارم توش موفق بشم یا اینکه رشته های بالاییش رو بیارم که خلیلی دوس دارم...
بچه ها راسته چند ماه دیگه سنجش لیست رشته هایی که تو انتخابامون می تونستیم قبول بشیم رو نشون میده؟؟؟؟
و اینکه اگه اگه من تصمیم بگیرم از تو دانشگاه رشتم رو عوض کنم و به یه دانشگاه ضعیف تر از شیراز مثل بوشهر برم... باهام موافقت میشه؟؟؟؟؟ این راسته اگه یه نفر از شهر خودت رو بیاری جای خودت میشه جا عوضی کرد؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه خیلی خوبه چون بوشهر پر دانشجو های شیرازیه و برعکس....
در نیمه دوم مهرماه کارنامه نهایی روی سایت سنجش قرار میگیره توی کارنامه نهایی رشته هایی رو که توی انتخاب رشته انتخاب کردید رو نوشته و اینکه آیا قبول میشدید یا نه !!!نقل قول:
سلام دوستان
این تو سایت سنجش بود.....چرااینو نوشته . آدم دلش یکهو میاد توحلقش!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ویرایش کردم و کد رو گرفتم ولی کد جدید هم مثل کد قبلی بودنقل قول:
عنوان آیا مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1390 تمدید خواهد شد؟
پاسخ با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
1- در روزهاي دوشنبه24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90 و چهارشنبه 26/5/90 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود ) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي مذكور، نسبت به توزيع دفترچههاي راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان گروههاي آزمايشي آزمون مذكور اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي دوشنبه 24/5/90 ، سه شنبه 25/5/90و چهارشنبه 26/5/90منحصراً در مناطق پستي 11 ، 13 ، 14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع دفترچههاي راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) داوطلبان آزمون مذكور اقدام شود.
ضمناً به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون مذكور شدهاند و تا كنون براي انتخاب رشتههاي تحصيلي اقدام ننمودهاند، ترتيبي اتخاذ گرديده تا اين دسته از داوطلبان تا ساعت 24 روز چهار شنبه 26/5/90 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي خود اقدام نمايند.
در پايان لازم به توضيح است داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته نموده اند ، چنانچه به دلايلي نياز به تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي خود داشته باشند ، مي توانند تا تاريخ مذكور از طريق بخش مربوط به ويرايش اطلاعات در صفحه اول سيستم انتخاب رشته اقدام به اصلاح و يا حذف كدرشته هاي مورد نظر خود نمايند . بديهي است در صورت اصلاح يا حذف لازم است كد پيگيري مجدداً از سايت دريافت نمايند
کد:http://92.242.195.67/noetrequest/
بچه ها ویرایش من تموم شد و کد رو هم گرفتم و همه چیز تموم شد ولی کد 15 رقمیه من همون قبلیه!
این یعنی یچی؟:18:
عنوان آیا امکان ویرایش و اصلاح فرم انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1390 وجود دارد؟تا چه تاریخی؟ پاسخ
- حتما قبل از انتخاب رشته ببينيد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- زمان ويرايش اطلاعات : هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب رشته خود اقدام نمايد
- توجه ویژه : در طی مراحل ويرايش انتخاب رشته از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرور گر برروی کامپیوتر خود جدا خودداری نمایید در غیر اینصورت به صفحه اصلی بازگشته و مراحل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دوباره انجام دهید نمایید
- توجه ویژه : در صورت انجام ويرايش توسط شما ، ويرايش فقط وقتی تکمیل گردیده است که در پايان مراحل ويرايش و در یک صفحه مجزا از سیستم ويرايش شماره پرونده 7 رقمی و رسيد انتخاب رشته خود را مجددا مشاهده نماييد و پيامي مبني بر اتمام مراحل ويرايش مشاهده نماييد
دوست عزیز شما که گفتین همون قبلی ولی انجا نوشته 7رقمی نه 15 رقمی!!
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
شناسنامه آزمون سراسری سال 1390
پاسخ شناسنامه آزمون سراسري سال 1390
تاريخ ثبتنام 16/9/89 لغايت 24/9/89 با تمديد 1/10/89
تعـــداد : 877/132/1 نفر تقاضانامه ثبتنام را تكميل كردند كه از تعداد كل ثبتنامكنندگان 390/685 نفر زن و 487/447 نفر مرد هستند يعني 5/60 درصد را زنان و 5/39 درصد را مردان تشكيل ميدهند.
مسنترين داوطلب: متولد سال 1314
جوانترين داوطلب : متولد سال 1375
ثبتنام پروندههاي ناقص : آن دسته از داوطلباني كه ديپلم خود را در سال 1384 و بعد از آن اخذ نمودهاند و اطلاعات آنان در فايل آموزش و پرورش وجود نداشته و يا ناقص بوده است،
مشاهده و اصلاح اطلاعات: 25/11/89 لغايت 2/12/89
تاريخ توزيع كارت: از 5 تيرماه لغايت 8 تيرماه
اعلام علاقهمندي به رشتههاي متمركز داراي شرايط خاص: 6 تيرماه لغايت 15 تيرماه
تعداد كارت صادر شده : يك ميليون و 282 هزار و 335
تعداد كارت علوم تجربي : 440 هزار و 270 (آزمون صبح روز جمعه 10 تير)
تعداد كارت علوم انساني : 375 هزار و 270 (آزمون صبح روز شنبه 11 تير)
تعداد كارت علومرياضيوفني : 282 هزار و 684 (آزمون صبح روز پنجشنبه 9 تير)
تعداد كارت زبانهاي خارجي : 130 هزار و 721 (آزمون بعدازظهر جمعه 10 تير)
تعداد كارت گروه هنر : 53 هزار و 431 (آزمونبعدازظهر روز پنجشنبه 9 تير)
رفع نقص : از 6/4/90 لغايت 8/4/90
حوزههاي آزمون : 335شهركشور (494حوزهاصلي و1758 فرعي) 27كشورخارجي(31حوزه)
مقايسه حوزهها با سال 89 : حدود 86/21 درصد كاهش داشته است.
وابستگي سازماني حوزهها : 5/33% آموزش و پرورش و 5/76% دانشگاههاي پيام نور، علوم پزشكي، فني حرفهاي و آزاد اسلامي.
داوطلبان 1390 نسبت به 1389 حدود 153936 نفر و نسبت به 88 حدود 118639 نفر كاهش داشت
- اعلام نتايج آزمون سراسري
اعلام اسامي داوطلبان مجاز به انتخاب رشته : اواسط مردادماه (سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور)
اعلام پذيرفتهشدگان نهايي: اواسط شهريور (سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور)
اعلام پذيرفتهشدگان مرحله اول نيمهمتمركز : نيمه اول مهر (سايت اينترنتي سازمان سنجش)
اعلام پذيرفتهشدگان نهايي نيمهمتمركز: اوايلبهمنماه (سايتاينترنتيسازمانسن جشآموزش كشور)
از بخش مشاهده بروید رشته های انتخابی خودتون رو ببینید اگر تغییر کرده اند مشکلی وجود نداره مهم اینه که کد 15 رقمی رو داده حتی اگر مشابه قبلی باشه !!! ولی حتما برید ببینید ویرایش کرده بودید ویرایش شدند اطلاعات شما اگر شده باشند ایرادی نداره !نقل قول:
عزیز 7 رقمیه مگه چی نوشته کنارش؟!نقل قول:
الان من که ویرایش کردم نوشته
شماره پرونده
رسید انتخاب رشته
و شماره پرینت
اصلا هیچ جا خبری اون کد 7 رقمی نیست که!
نکنه منظورش شماره پرونده هستش که 7 رقمه؟!
شما کر 7 رقمیتون کجا درج شده؟!
اصفهان و تهران هم نداره ، این مشهدی ها خوب کیف می کنننقل قول:
راستی بچه ها مگه ی نتیجه اعتراضات ما میاد؟!
من روز بعد از کنکور اعتراض کردم ولی هنوز نوشته در حال بررسی که...
من انتخاب رشتمو هم کردم همهخ چیزم تموم شد پس از حالا به بعد اگه بیاد به درد کی میخوره پس!!!
بگم خدا چیکارشون کنه....
خب من هم ویرایش کردم.. خطر شیمی آی تی قبول شدن از سرم گذشت. مواد و معماری بین المللی امام خمینی رو هم حذف کردم. یحتمل هیچ کدوم از انتخابام رو قبول نمیشم و یه سال دیگه میخونم و شاید از الان هم بدتر کنکور بدم و همون امام خمینی رو هم قبول نشم و حسرت بخورم.. ای خدا. نظام آموزشی ـمون از پایبست ویرانه به خدا. اگه عدالتی باشه باید جواب پس بدن.
داره اشکم در میاد از فکر یه سال دیگه خوندن : دی چی بگم.
نقل قول:
راستش من هم گیج شدم تو این سایت نوشته کد7 رقمی ....:
http://92.242.195.67/noetrequest/
هی روزگار
منم ادیت کردم
شهرسازی ها رو پاک کردم و ترتیب چندتا هم عوض کردم.
الان میشه گفت میشم به احتمال
49 درصد مندس عمران
49 درصد هم مهندس نرم افزار
1 درصد مهندس برق
1 درصد مهندس فناوری اطلاعات
دوستان به اطلاعیه سازمان سنجش مبنی بر تغییرات در چند رشته که امروز منتشر شده رو ببینید.از لینک زیر
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=973
نقل قول:
طبق نوشته خود سازمان سنجش همون کد قبلی خواهد بود.
در صورت انجام ويرايش توسط شما ، ويرايش فقط وقتی تکمیل گردیده است که در پايان مراحل ويرايش و در یک صفحه مجزا از سیستم ويرايش شماره پرونده 7 رقمی و رسيد انتخاب رشته خود را مجددا مشاهده نمايند .
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
نقل قول:
در صورت انجام ويرايش توسط شما ، ويرايش فقط وقتی تکمیل گردیده است که در پايان مراحل ويرايش و در یک صفحه مجزا از سیستم ويرايش شماره پرونده 7 رقمی و رسيد انتخاب رشته خود را مجددا مشاهده نمايند .
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
نقل قول:
بله شماره پرونده 7 رقمی هست.
در توضیحات ویرایش را سازمان سنجش.شماره پرونده 7 رقمی هست.نه کد رهگیری...
تهرونیا که سرشون کلاه نمیره:13:... بهشتی و الزهرا داره...علامه هم واسه انسانیانقل قول:
فردوسی هم شبانش فقط چند تا رشته درپیتی داره مثل کشاورزی.:20: هرماینی
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
خیلی عاقلانس:10:نقل قول:
حذف شود لطفا
من که جواب سوالمو نگرفتم.
مواد صنعتی همدان خوبه یا نه؟
نمیدونم میتونم یه سال دیگه بخونم یا نه.
قبلا vahid-p گفته بود که استرس نتایج انتخاب رشته بیشتر هست و .... ! منم با نظرش موافق نبودم و فکر میکردم استرس نتایج اولیه بیشتر باشه ... الان باید بگم که واقعا نتایج انتخاب رشته حس دیگه ای داره ....
پ.ن: دوستان تو این کمتر از 1 ماه باقی مونده چیکار میکنین ؟! .... زمان خیلی کند میگذره ....
امسال می خواستن زودتر هم بدن می دونید که اماده هم بودش ولی اموزش پرورش سوابق رو دیر داد طول کشیدشنقل قول:
دوستان مهلت انتخاب رشته تا چهارشنبه تمدید شده..اما طبق خبر همشهری آنلاین در آدرس زیر مهلت ویرایش فقط تا سه شنبست!!!:blink:
این درسته یا فردا هم میشه ویرایش کرد؟؟کد:http://hamshahrionline.ir/news-143072.aspx
خوب فردام 26مه دیگه عزیزم،تا چهارشنبه ساعت 24 فرصت داریم.(منم یه همچین اشتپی رو تو یه پست کرده بودم:31::31:)نقل قول:
نقل قول:میخواستم بدونم منظور ایشون از این تناقض گویی چی بوده!:31:نقل قول:
سید جلال طباطبایی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته کنکور به مدت 3 روز تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد ماه تمدید شد...
.
.
.
.
معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز مهلت ویرایش کد رشته محلهای انتخابی از فردا دوشنبه، گفت: داوطلبان میتوانند تا روز سه شنبه، 25 مرداد نسبت به تغییر یا افزایش کد رشته محلهای انتخابی اقدام کنند.
جالبه که هر دو جمله در یک خبر عنوان شده..!!
دوست من اشتباهی صورت نگرفته یکی از تاریخها ماله فرصت انتخاب رشته هست و یکی برای فرصت ویرایش اطلاعات انتخاب رشته !!!نقل قول:
اینو تو سایت سنجش وقتی ویرایشو می زنی نوشته:نقل قول:
زمان ويرايش اطلاعات : هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ويرايش اطلاعات (حذف يا اصلاح)انتخاب رشته خود اقدام نمايد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدرک دانشکاه شهید رجایی معتبره؟کلا دانشگاهش چه جوریه؟
رشته عمران
اتفاقا مثل برق داره میگذره:46:نقل قول:
این همه کار داریم:گواهینامه ،سربازی ، از همه مهمتر عشق و حال ...