اشتباه نکن ، بعدن پشیمون میشینقل قول:
از مخابرات کمتر از 1 مگ بگیری ضرر کردی
اینرنت 256 من تا دیروز قبل اینکه این پست رو بدم با سرعت 3 کیلوبایت دانلود میکرد
شهید کرمینقل قول:
Printable View
اشتباه نکن ، بعدن پشیمون میشینقل قول:
از مخابرات کمتر از 1 مگ بگیری ضرر کردی
اینرنت 256 من تا دیروز قبل اینکه این پست رو بدم با سرعت 3 کیلوبایت دانلود میکرد
شهید کرمینقل قول:
نه زیاد مشکلی نداره ، نوسان دارهنقل قول:
نه برادر بهتره بگیم فقط مرکز مخابراتی شما مشکل نداره. وقتی این همه از بچه ها از جاهای مختلف چیزی رو میگن یعنی هست. تازه اینا فقط تو این انجمن میگن و خیلی ها هم تلفن های پشتیبانی رو اشغال میکنن و حتی خودشون هم میگن مشکل سراسریه و صبر کنید ، حل میشه ، بعد شما میگی مشکلی نیست؟نقل قول:
درضمن قیمت پایین مخصوص مخابرات نیست شرکتای دیگه مثل آسیاتک هم قیمت پایین داره . نمونه اش 512 رو میده 20 تومن. مخابرات هم کم دزد نیست دلش برای من و تو نسوخته فقط هزینه اش کمتر هست مثلا پهنای باند و مکان و حقوق کارمند و غیره نداره.
قیمت 1 مگ هم 38500 هست نه 35
مگه شما شک داشتی وضعیت اینترنت ایران داغونه؟ هرجاش که بری.نقل قول:
براساس مصوبه ای که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است، پهنای باند اینترنت از این پس با افزایشی حدود 70درصد در قیمت تمام شده در اختیار توزیع کنندگان اینترنت در کشور قرار میگیرد.
به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه ای را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرده که براساس آن نرخ پهنای باند اینترنت از حدود 37 میلیون تومان به ازای هر لینک STM1 که معادل 155 مگابیت بر ثانیه پهنای باند است به 54 میلیون و 826 هزار تومان افزایش یافته که این مصوبه نشان از افزایشی بالغ بر 70 درصد در قیمت تمام شده اینترنت برای توزیع کنندگان اینترنت پرسرعت در کشور دارد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که ریاست آن را رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات به عهده داشت، در جلسه شماره 153 خود، تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیر ساخت را بررسی و "سقف تعرفه پهنای باند اینترنت" را با افزایش قیمتی تا سقف 70 درصد به تصویب رساند.
این افزایش تعرفه در نرخ پهنای باند اینترنت به گفته شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور افزایش حدود 50 تا 70 درصدی را در نرخ اینترنت تمام شده شرکتهای اینترنتی به همراه خواهد داشت و باعث افزایش قیمت اینترنت حداقل 50 درصد برای کاربران نهایی خواهد شد.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، تنها وارد کننده پهنای باند اینترنت به کشور است که به نظر می رسد به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم تخصیص ارز مرجع به این بخش، پیشنهاد افزایش نرخ پهنای باند اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده است.
براین اساس شرکت ارتباطات زیرساخت می تواند این تعرفه ها را از هم اکنون اجرا کند.
در همین حال و براساس این مصوبه جدید، کلیه تخفیفات در نظر گرفته شده در مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات در تاریخ 8 مهرماه سال 87 و مصوبه شماره 86 این کمیسیون در 16 خرداد سال 89 که مربوط به تخفیفات 20 درصدی نرخ پهنای باند به شرکتهای اینترنتی در دو مرحله بود از این پس اجرای آن توسط شرکت ارتباطات زیرساخت حذف می شود.
با این وجود و با افزایش بالغ بر 26 میلیون تومانی نرخ هر STM1 که برای توزیع اینترنت به توزیع کنندگان – شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران، اپراتورهای وایمکس و دیگر اپراتورها – سپرده می شود قیمت اینترنت که تا پیش از این روند نزولی داشت با احتساب هزینه های داخلی انتقال پهنای باند، برای نخستین بار طی 14 سال اخیر با افزایش قیمت ناگهانی حدود 50 درصدی به کاربران ایرانی ارائه خواهد شد.جدول نرخ های جدید پهنای باند اینترنت
پهنای باند (بیت بر ثانیه) ضریب افزایش با توجه به پهنای باند سقف تعرفه های جدید (به ریال) 64 کیلو 1 برابر 64 کیلو 1287000 128 کیلو 2 برابر 64 2574000 256 کیلو 3 برابر 64 3861000 512 کیلو 5 برابر 64 6435000 1024 کیلو 9 برابر 64 11583000 2048 کیلو 16 برابر 64 20592000 4 مگا 27 برابر 64 34749000 8 مگا 45 برابر 64 57915000 20 مگا 91 برابر 64 117117000 32 مگا 128 برابر 64 164736000 100 مگا 330 برابر 64 424710000 155 مگا (STM1 ) 426 برابر 64 548262000 
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات همچنین در این مصوبه اعلام کرده است که این مصوبه برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و براساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.
تعرفه های تجمیعی برای پهنای باند مورد تقاضا در صورت وجود امکانات فنی برای ارائه پهنای باند بصورت تجمیعی در مراکز ارائه خدمات مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.
به گزارش مهر و براساس آمارهای موجود، قیمت دسترسی به اینترنت در ایران تا پیش از این مصوبه رقمی حدود 10 برابر کشورهای همسایه بوده و با توجه به فراگیر شدن اینترنت در دنیا و پیشرفت تکنولوژیهای مرتبط، این افزایش قیمت در مقایسه با دیگر کشورها نیز کم سابقه به نظر می رسد.
جالب اینکه کسی که این قیمتها را وضع کرده سواد نداره :n26:
وایمکس ایرانسل میده 512 19 تومننقل قول:
خدا لعنت کنه باعث و بانی این بدبختی و باقی بدبختی ها رو . ماهی 65 از کجا بیارم؟نقل قول:
اگه ذره ای شرف داشته باشن باید روی هرکدوم 50 درصد افزایش بدن نهایت بشه 30 تومن نه چهار برابر
حداقل 50 درصده که هیچ شرکتی حداقل انجام نمیده سقفشم 70 درصده که احتمال 99 درصد همین اجرا میشه:n28:نقل قول:
ولی نمیدونم چرا قیمتا 120 درصد افزایش پیدا کرده:n09:
70 درصد 512 فکر کنم ی چیزی حدود 40 هزار تومن میشه یعنی قیمت 1 مگ فعلی
دوستانی که میگن شرکت اسیاتک 512 رو میده 20 تومن باید بدونن سرعت دانلودش به مراتب پایینتر از مخابراته ...همه اول گول میخورن و فکر میکنن این قیمت شرکتهای خصوصی خیلی عالیه..
.
ولی بعدا که سرویس رو میگیرن میفهمن که 1 به 10 و سرعتش به 20 نمیرسه..بنده خودم اسیا تک داشتم..دلیل این قضیه هم اینه که اتفاقا شرکتهای خصوصی عاشق چشم و ابرو شما نیستن و
.
این قضیه که مجبورشون کردن سرویسهای نا محدود رو به سرویسهاشون اضافه کنن بهشون فشار اورده ...اینه که اونا هم سرویسهای نا محدود رو قرار دادن ولی سرعتی که ارایه میدن اصلا اون
.
چیزی که باید باشه نیست...من فقط چیزی که تجربم در این باره بود رو بیان کردم حالا هر کسی خودش بهتر میدونه که چیکار کنه..
نقل قول:دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباسنقل قول:
این قیمت ها قابل توجه دوست بالایی که راضیه هست.نقل قول:
همین رو میگم اگر قرار باشه اول 64 دو برابر بشه بعد قیمتش 4 برابر بشه 512 رو حساب کنه کمرمون میشکنه. خیلی میخان بزنن تو دهنمون حداقل روی هرکدوم جدا 50 درصد افزایش بدن! ببین چقدر ما بدبخت شدیم که به 50 درصد افزایش قیمت اونم با تبصره راضی هستیم!!
ساعت 2 ظهر درخواست adsl دادم،ساعت 3 زنگ زده که ردیفه و میتونی استفاده کنی.مودم رو که وصل کردم دیدم چراغ لینک نداره.زنگ زدم پشتیبانی میگه اعلام خرابی باید بکنی.
این از ب بسم الله،خدا به داد بقیش برسه
یه نکته،512 و 1 مگ هم در مرکز مخابراتی ما(تهران-امامت)داده میشه بدون سند و مدرک
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره :n02:
:n04::n04::n04::n04:
یعنی چی ؟ افزایش قیمت اینرتنت ... 128 میشه 25 هزار تومن :n04:
256 میشه 38 هزار تومن
512 میشه 64 هزار تومن
اخر افزایش قیمت دلار گریبانگیر اینترنت هم شد ... لعنت به باعث و بانی این کاهش ارزش ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با توجه به وضعیت فعلی تجربیاتم رو گفتم..هنوز قیمتها افزایش پیدا نکرده..اگه این قیمتها عملی بشه من اصلا دیگه اینترنت نمیگیرم..نقل قول:
نقل قول:
دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس
نقل قول:
بری تو قسمت اسیاتک زودتر به جواب میرسی اره سرویس های نامحدود اساتک ارزونه خوبه من د=راضیم
خیلی خوب بود اگه از این دوست اسیاتکیمون میپرسیدی نا محدود رو با چه قیمتی میگیره و با چه سرعتی...
نقل قول:
زیاده؟؟؟
واقعاً شما تهرانی ها باید یکی دوسالی سختی بکشید تا قدر این نعمتا رو بدونید .... تا دیروز مینالیدید که مخابرات بالای 256 نمیده و سرعت پایینه ...حالا یه مگ نامحدود رو هم میده (که طرف باهاش 200 گیگ میتونه در ماه دانلود کنه) میگین قیمتش زیاده در حالی که به نسبت همه ایران ارزونترین قیمت رو داره میده ...
الان یه مگ نامحدود کرمانشاه (مخابرات) 70 تومنه!
شرکتای دیگه هم مثل اسیاتک 1مگ نامحدود برنزی که اونم 38 هست تقریباً سرعتی خیلی کمتر میده به مراتب!
نقل قول:
این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...
شما ابتدا یاد بگیرید نظراتتون رو چظور محترمانه بیان کنید و فرهنگ گفتگو در فضای مجازی رو بیاموزید،بعدا میتونیم با هم صحبت کنیم.نقل قول:
ایشون گفت این قیمت برای من گرونه شما از وضع بودجه ایشون خبر داری؟نقل قول:
خبر رو خوندی؟ نوشته پهنای باند 128 ، 257 هزار تومان خواهد بود. 257 هزار رو با اشتراک یک به ده تقسیم کنیم همون 25 تومن نمیشه؟نقل قول:
این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو ندارهنقل قول:
این جمله برای من نداره! وبطور کلی داره قیمت یه سرویس از مخابرات رو به هر نیتی (نمیگیم تبلیغات برای سایر شرکتا) زیر سوال میبره
این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...
پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....
نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر گرفت
کلمه مخابرات هم نداره! یکم دقت کنید کاملا مشخصه با ذکر کلمه ایران داره هزینه اینترنت 1 مگ ایران رو با خارج مقایسه میکنه نه داخل که انگ تبلیغات منفی بهش میزنی و اینکه ارزش داره براش این هزینه رو بکنه یا نه؟ گفته ارزش نداره این هزینه رو کنم شما مشکلی داری؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند.نقل قول:
ما بر اساس اخبار مستند اینجا بحث می کنیم نه فرضیات شما ، فرضیاتتون درست دراومد ما خوشحال میشیم نشد هم مشخصهنقل قول:
این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...
پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....
نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر
جالبه که همش در تاپیک تهرانید!!
والا من شماهارو نمیدونم شایدم وضعیت ما نصبت به بقیه بد باشه...
من ماهی 20 تومن بیشتر نهایت ماهی 25 تومن میتونم پول بابت اینترنت بدم از این بیشتر خداییش مسخرست به بابام هم که گفتم همینو گفت از این بیشتر پول اینترنت دادن واقعا باید خیلی بی ار و بی درد و مایه دار باشی تازه این مقدارم تنها برای نتی ارزش داره که بشه باهاش گیم .موزیک ویدیو.فیلم.سریال به شکل نا محدود دانلود کرد و سرعتشم قابل تحمل باشه وگرنه اگه این تغییرات اعمل بشه احتمالا من یا جی پی ار اس 1 گیگ در ماه میگیرم یا از این شرکتیا 4 ماه 4 گیگ ییهو میدم ماهی 8 تومن اینجورا بیفته و باهاش فقط وبگردی میکنم
نقل قول:
یه نکته،512 و 1 مگ هم در مرکز مخابراتی ما(تهران-امامت)داده میشه بدون سند و مدرک
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره
اتفاقاً داره! مخابرات به این تابلویی گفته شده ... کمی سواد میخواد ...
در مورد اخبار هم محسن خان برا اساس یه لینک معتبر خبر رو داده بود ... که بعداً سایر خبرگزاری ها نقل کردند ...
اینکه تو تاپیک تهرانم بر خلاف قوانین فروم نیست والبته دلایل شخصی هم دارم که به موضاعت مربوط به زندگی در تهران توجه بیشتر کنم خصوصاً تا یکسال اینده.
1- اون جمله ای که توش اسم مخابرات آورده اولا خبری بوده ، ثانیا مثبت بوده نقطه گذاشته تموم شده! ( اگه نیای بگی نقطه رو من نمی بینم!!!)نقل قول:
2- جمله بعدی شروع شده ، که تحلیلی بوده ، و تحلیل منفی بوده. اون جایی که شما توش ادعای تبلیغ منفی و نالیدن رو داری هیچ اسمی از مخابرات نیومده و بحث اینترنت ایران هست.
خوبی شما یا حالت واقعا ناخوشه ؟ گرفتن مفهوم این جمله اینقدر راحته که نیاز به تفسیر من نداره شما اگه تو فهم زبان فارسی مشکل داری بهتره بری همون تاپیک کرمانشاه...
علی و نقی و تقی رو من نمی شناسم لینک معتبر داری ارائه کن.
برخلاف قانون نیست اما دلیل شخصی شما موجبات ناراحتی جمعی ما رو فراهم آورده
نقل قول:
1-از جملات تحلیلی و تفسیری شما قدردانی میشه و اینکه جماعتی رو مثل خودت فرض کردی
2- ادبیات بکار رفته در نوشته هات رو یه دور بزنن سایرن کافیه و نیازی به جواب دادن نیست
3- جمعی الان 2 نفر میشه فکر کنم وگرنه من با خیلی از کاربرا در شهرهای مختلف از همین دنیای مجازی دوستم از جمله تهران (تقریباً 4 سال پیش از اینکه عضو این فروم شی!)
نمیدونم این بحث چرا اینجوری داره پیش میره
مثه اینکه این دوستمون خیلی از اینترنت و قیمتش راضی هستن که الان داره دو برابر میشه هم به حرف بچههایی که تهران هستن خرده میگیره
دوست من تهران فقط قشر مرفه نداره و اون قشر شاید 10-15 درصد تهران باشه
نه اتفاقاً...نقل قول:
فشار و بی عدالتی و گرونی اینترنت ما رو بیشتر داره اذیت میکنه ....
موضوع سر شرکته ...
38 هزار تومنی که الان مخابرات برای اینترنت یک مگ داره میگیره در مقایسه با سایر شهرها و سایر شرکتها کمترین مقداره برای نامحدود ... همین!
وگرنه رضایت از اینترنت هیچ وقت با این سرعتا به وجود نخواهد اومد ! واینکه کشورهای همسایه 10 برابر ارزونتر از ما دارن اینترنت رو ..
فعلا که شد 3 تا ، باش تا بقیه اشنقل قول:
ترجیح میدم لاتائلاتت از این به بعد پاک بشه تا بخواهم بهشون جواب بدم. زمان عضویت کاربریم که پسوردش رو فراموش کردم هم به زمان گردوبازی شما برمیگرده. دید حسرت بار و حقارت آمیز شما نسبت به امکانات تهران هم مثل خیلی های دیگه قابل درکه.
ضمنا این دفعه آدرس کوچه علی چپ رو دقیق تر یادداشت کن ، برای مواقع آچمز شدن!
تاپیکی برای اخبار مربوطه که 2 روز پیش بحث در این مورد بود
و تازه گویا دوستان دارن یواش یواش خبردار میشن.
شرکت زیرساخت اعلام کرد: افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت اینترنت برای کاربران نهایی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از انتشار مصوبهی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر افزایش تعرفههای اینترنتی، مدیر کل روابط عمومی و امور بینالملل شرکت زیرساخت اعلام کرد: این افزایش برای کاربر نهایی در حد 10 تا 15 درصد خواهد بود.
مهدی خدایی در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: پیش از این پهنای باند بینالملل اینترنت با ارز مرجع خریداری میشد، اما اکنون قرار بر آن است که برای خریداری پهنای باند از ارز مبادلاتی استفاده شود که به همین دلیل ما ناچار به افزایش تعرفهها هستیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا افزایش 50 تا 70 درصدی تعرفهها به یکباره کاربران را با مشکل مواجه نخواهد کرد، اظهار کرد: از آنجا که از مبلغ پرداختی کاربران خانگی تنها حدود 30 درصد آن به بحث پهنای باند مربوط میشود و مابقی هزینهای که کاربران پرداخت میکنند به امور جاری شرکتها مربوط میشود، حتی اگر این تعرفهها 50 درصد هم افزایش پیدا کند، کاربر نهایی بیش از 10 تا 15 درصد با افزایش قیمت مواجه نخواهد بود.
مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یادآور شد: البته هنوز تعرفههای جدید به ما ابلاغ نشده و ما نیز نرخ نهایی را نمیدانیم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این مطلب که در حال حاضر هم اینترنت ایران نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا قیمت بالاتری دارد، توضیح داد: تغییر در تعرفهها به ناچار صورت گرفته و اختصاص ارز مبادلاتی به بحث پهنای باند امری است که براساس مصوبه و ابلاغ هیات دولت صورت گرفته است. ما هم در این زمینه پیگیریها و رایزنیهایی کرده بودیم تا بتوان همچنان پهنای باند را با ارز مرجع خریداری کرد، اما به هرحال در شرایط فعلی نظر دولت بر آن است که برای این بخش از ارز مبادلاتی استفاده شود.
خدایی در عین حال یادآور شد: شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این نیز در دو نوبت به کاهش 20 درصدی تعرفهها پرداخته بود که این موضوع گویای آن است که سیاست ما در این شرکت به این شکل است که تا جایی که میتوانیم هزینههای اینترنتی را کاهش دهیم.
عزیز تهران هم اونجور که فکر میکنی گل و بلبل نیستش
اگه توی تهران نا محدود میدن 40 هزار تومن (خدا بیامرز شد دیگه الان) اولا تازه یک هفتس ازاد گذاشتن هر کی میخواد بگیره قبلش 256 هم به کسی نمیدادن بعدش اینکه نقششون بود که مشتری جمع کنن تا گرون نشده ملت نمک گیر بشن مورد بعد اینکه هزینه زندگی در تهران خیلی بیشتر از شهرستان هاست شما یک بار بیا تهران فقط شرایط زنگی و قیمتا مثلا کرایه خونرو ببین میری کرمانشاه با جون و دل ماهی 70 میدی!
من الآن چیزی که دارم بهش فکر می کنم اینه که این قیمت اینترنت هم مثل یارانه ها نشه
یادتونه قبل از اینکه قانون هدفمندی تصویب بشه تو قبض مثلا برق نرخ بدون یارانه اش رو می نوشت؟
بعد که تصویب شد دیگه اون که می نوشتن بی خود بود و پلکانی شد و زمستونی و تابستونی و عمومی و خصوصی و...
تازه حالا به حساب خودشون یک پنجم عملی شده!
الانم یه 10 15 درصدی گرون می کنن بعد که دیدن ملت هیچ چی نگفتن بیشتر هم می کنن!
ملت هم که مطابق معمول صداشون در نخواهد آمد...
سرعت همه کم شده یا فقط ماله منه؟؟؟
افتضاح شده 1 هفتس هم سرعت داغونه هم صفحات ناجور باز میشن !
سلام
دوستان امکان ثبت نام سرعت بالاتر از 256 هم ایجاد شده برای افراد عادی ؟
من تهران هستم،مرکز مخابرات صالح طبری
دوست عزیز کرمانشاهی
اگر در تهران قیمت اینترنت نسبت به شهرستان تا حدودی ارزونتره در عوض هزینه زندگی در جنبه های دیگه چندین برابر شهرهای دیگست :n06:
دوستان تهرانی دو تا سوال
up و downstream رو روی چند میبندن برای 512؟
واسه من down رو 576 و up رو 152 بستن(چرا اینقدر آپلود کمه؟)
سوال دوم،زمان محاسبه برای سرویس از کی حساب میشه؟اولین کانکت یا تاریخ روزی که رانژه شده؟
سپاس
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..
خواهشا کسایی که تو تهران مشکل دارن و اعلام میکنن ، مرکز مخابراتشون رو هم بگن چون مرکز تا مرکز خیلی فرق میکنه تو تهران نمیشه همه رو یجور دید!!
جی شد بالاخره می خوای از فن آوا دل بکنی؟؟نقل قول:
دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟
جالبه همتی که مرکز ما توی اجرای قانون و مقررات داره حضرت علی تو صدر اسلام نداشته!! اون موقع که همه 512 میگرفتن حداکثر 256 می داد و حالا که همه جا راحت دارن 1 و 2 میدن نهایت 512 میده. کشته مرده اون تعهدنامه استفاده علمی پژوهشی شون شدم من!!
بلهنقل قول:
آواتورت:n12:
شما هم انقدر سرعتتون پایین؟ من یه چند روز یه مگ گرفتم ولی خیلی افتضاح. سرعت 30-40 بالاتر نمی ره قطعی هم داره
می خواستم بدونم اوضاع تهران چطوره؟
کرج هستم
آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !نقل قول:
اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.
حرف های شما درسته و منم موافقمنقل قول:
من خودم به شخصه اگه کاری نکردم به خاطر گرفتاری هام بوده
خیلی وقت ها تصمیم گرفتم یه وبلاگ درست کنم ولی نشده یا نصفه کاره رها کردم
ولی یه چیزی هست . اونم اینکه اگر همون ملت فلک زده که ما رو هم به خاک سیاه نشوندن برای همون ماکارونی یه --ی می زدن ، جنابان می فهمیدن که حساب پس دادنی هم هست
اون وقت ما هم اگه اعتراض می کردیم قابل قبول بود
از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام که توکه سایت داری و اینترنت حالیته یه کاری بکن (نخندین لطفا :n02:)
اگه شما هم فکر دیگه ای دارید من خوشحال می شم بشنوم