یه مودم وایرلس بخر :46:
یه مودم وایرلس بخر :46:
به منم حواب بدین !!! :31:نقل قول:
با ری استارت هم درست نشد؟ منم یه بار به این مشکل برخوردم ولی خودش درست شدنقل قول:
اگه با ری استارت درست نشد فکتوری ریست کن
خب بالاخره بعد از یک ماه تحقیق از بین Galaxy s2 و Motorola razr و iphone 4s من امروز اس 2 رو خریدم
راستش با همشون کار کردم و از خوش دستی این گوشی خوشم اومد
به قیمت 690 از علاددین.. گرون که نیس؟ بی گارانتی.
جالب بود سریال گوشی رو سعی کرده بودن پاک کنن ولی پلمپ مشکیش از نظرم باز نشده بود.
-------------
ورژنش هم 2.3.5 هست و imi:359372047029384
---------------
الان واسه شروع جه کنیم؟ روت کنیم؟ اپدیت؟
مهم کیبورد فارسیه و اینکه شماره هامو از تو outlook ویندوز (گوشی قبلیم ویندوز بوده) چطور منتقل کنم رو این گوشی.
مرسی از همه
1-پست دوم این تاپیک ! به علاوه این که دوست عزیزمون فرموندن پشت جعبه نوشته باشه I9100Gنقل قول:
2-اس 2 ! آیفون 4s با این مقایسه میشه!
3-اس 2 700-سنسیشن 620- آیفون 4 850
4-بدون گارانتی : یک کلمه در باره گارانتی بهت بگم ؟ مفت نمیرزه
5-چینی داره! از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره ( نمونش اینه که آیفون رو فاکسکان چینی میزنه)
6-با این وضعیت تحریم بانکای ایران و دلار و این حرفا اصلا منتظر این چیزا نباشید
10-20تومن ارزششو نداره!
مبارکه!نقل قول:
سریال رو!؟ به چه دردی میخوره؟:دی
ورژنش که خوبه! خاور میانس؟!
اگر مشکلی با باطری و اینا نداری فعلا روش خرت و پرت نصب کن جیگرت حال بیاد:دی
بعدش این تاپیک رو بخون
b iles tan.net/showthread.php?t=165836کد:http://forum.mo
این فاصله ها بین لینک رو بردار:دی
نصفش این پایین افتاد یک جوری وصل بنمای:دی
والاا خوندمو گیح شدم..رامم نمی دونم چیه ولی تو اون فروم کلی رام هست..حتی تاپیک هست واسه رام برتر که اون بدتر ادمو گیج می کنه
تلفنامو چطور منتقل کنم و اگه رامو عوض کنم هر دفعه سمس ها و تلفنام می پره؟
برنامه از کجا بریزم؟
والا من توی این منتقل کردن نظری ندارم ( چون خودم تست نکردم از یک گوشی دیگه بیارم روی آندرویدی ها (هرچند بعدا نیاز میشه:( ))نقل قول:
برای رام برو به فروم Xda (تو گوگل سرچ کن )
اونجا خود کاربرا میگن
من منظورم این بود دوست داری رووت کنی و اینا برو اون لینک:دی
نقل قول:رام هم Turkbey خیلی عالیهکد:http://www.4shared.com/file/x0GXkx1J/Sprite_Backup_v250184.html
مرسی منظورم این بودنقل قول:
مهم کیبورد فارسیه و اینکه شماره هامو از تو outlook ویندوز (گوشی قبلیم ویندوز بوده) چطور منتقل کنم رو این گوشی.
خب مثل اینکه اگه outlook رو با Gmail سینک کنی به محض ان شدن به Gmail خودش شماره تلفن ها رو میاره
اگه رام نصب کنم و روت کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
این خبر رو از کجا اوردن؟:دیکد:http://gsm.ir/news_details.php?id=10179
جی اس ام آرنا چیزی نی
اگه واقعیت داشته باشه که ترکونده این سامسونگ:18::18:نقل قول:
فعلا تایید نشدهنقل قول:
اصلا این خبر از کجا اومده من موندم!:دی
جالب اینه همین جی اس ام اعلام کرده بود سامی لنز 16مگا سی موس داره!
اینا همش علکیه!!!!!!!
دوستان
من هر نوع از بازی اسفالت 6 ( منظور از سایتهای مختلف )را روی ین گوشی نصب میکنم کار نمیده کسی لینک سالم داره لطفا بزاره
واقعا این سامسونگ کی میخاد کیفیت ضبط صدا رو تو گوشیاش ببره بالا نمبدونم واقعا که دیشب فیلم گرفتم حالا که رو کامپیوتر دیدم کیفیت صداش پایین بود فاقعا ادم hd فیلم بگیره و صدای بی کیفیت داشته باشه
نگفتم کلا سامسونگ از تاسیسش تا به امروز اصلا صدا نداشته
نه تو پخش موزیک نه چیزهای دیگه
کلا سامسونگ تو صدا صفره
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی سامسونگ یك تراشه جدید معرفی كرد كه در گوشی های هوشمند و تبلت های رده بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این تراشه ، Exynos 5250 نام دارد و جایگزین Exynos 4210 می باشد كه این تراشه در سامسونگ Galaxy S II وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تراشه Exynos 5250 نیز مانند مدل قبلی دارای دو هسته 2GHZ است و به ARM Cortex A15 مجهز می باشد كه در فرایند تولید 32nm ایجاد شده است.
سامسونگ بر این عقیده است كه كارایی آن دو برابر هسته های Cortex A9 قبلی می باشد كه در Exynos 4210 بكار گرفته شده است.
این تراشه در بخش گرافیك سه بعدی نیز می درخشد و كارایی آن چهار برابر است.
تراشه جدید نیز به 3D استروسكوپی مجهز است و از وضوح بالاتری پشتیبانی می كند. Exynos 5250 از حداكثر وضوح 2560 x 1600)WQVGA پيكسل) پشتیبانی می كند. سامسونگ اعلام كرد كه تولید انبوه Exynos 5250 در سه ماهه دوم 2012 آغاز می شود.
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺿﺒﻂ ﺻﺪﺍ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯾﻦ ﺻﺪﺍﻫﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻭ ﺷﻔﺎﻓﯿﺖ ﺿﺒﻂ ﻣﯿﮑﻨﻪ
باید دیتاش رو هم دانلود کنی بریزی توی پوشه گیم لافتنقل قول:
بار اول هم نیاز به اینترنت داره تا بیاد بالا
کیفیت صداش به نظر من خوبه.دستت رو روی میکروفونش که نگرفتی؟
من نسخه نصبش که 6 مگ هست را گرفتم و بازش که میکنم میگه باید 500 و خوردی مگ بازی دانلود بشه و منم میخام با wi-fi دانلودش کنم و وقتی میزنم دانلود یکم صبر میکنه و میگه نمیشه دانلود کرد هر چی امتحان کردم نشد .
اگه کیفیت ضبط صدا تو کوشیهای نوکیا را دیده و شنیده باشی میبینی که سامسونگ واقعا ضعیفه
سامسونگ تو کیفیت صدا اصلا به پای نوکیا نمیرسه حتی gs2
کیفیت ضبط صداش ضعیفه ولی تو هدفون و اسپیکر جزو بهترینهاستنقل قول:
دو گوشی i8510 و i8910 بهترین کیفیت صدای اسپیکر رو داشتن ولی تو اندرویدها کیفیت صدای اسپیکر دیگه مطرح نبود و روی هدفون بیشتر کار شد
i8510 از نوکیاهای هم زمان خودش مثله n95 و n96 تو اسپیکر بهتر بود
و gs2 تو هدفون از ان9 بهتره
شما نوکیا دوست داری برو نوکیا بخر کسی خرتو نگرفته بیای جی اس2 بخری کهنقل قول:
در ضمن اگه منظورت ضبط صدا تو فیلمبرداریه باید بگم صدا رو خیلی خوب می گیره
اگه منظورت اسپیکره دیگه دوران این حرفا گذشته کسی که گوشی بازه گوشیو واسه بلندی صدای اسپیکرش نمی خره
چه ربطی به نوکیا و اینا داره
شما ظرفیت قبول کردن واقعیبت رو هم ندارین
صدای هدفون که زیاد مهم نیست طرف نمیاد که هر روز هدفون بذاره تو گوشش . . . تازه بحث من سر صدای اسپیکر اصلی گوشی هست که ضعیفه به هدفون و کیفیتش کاری ندارم . . .سامسونگ از قدیم تا به امروز صداش خیلی ضعیف بود باید قبول کرد . . .
اگه ربط نداره چرا مثال زدی؟ حالت خوبه؟ سعید بازی در میاری نکنه تو رو سعید فرستاده آشوب درست کنی؟نقل قول:
بعیدم نیست خود سعید باشی .. ببینم تو همون کاربر sensation نیستی؟ خیلی شبیه اونی.
به هر حال بالا توضیح دادم صدای اسپیکرش قویه من الان هم ان8 دستمه هم جی اس2 صداش یه خرده از ان8 پایین تره
اینم واقعیت
رفیق من که قصد خرید گوشی ندارم . . . نه نوکیا نه سامسونگ . . . مثال زدم تا مشخص بشه . . . من نه سعید رو میشناسم نه sensation رو . . . شما توضیح دادین نظرخودتونو گفتین منم نظر شخصی خودمو گفتم . . . چرا میخوای دعوا بگیری ؟نقل قول:
من که دعوا ندارم . . . نظر شخصی و تجربه خودمو اعلام کردم . . . فکر نکنم صاحب p30 شما باشین که این همه جوش میزنی شما هم یه کاربر مثل بقیه کاربرا . . . نظر شخصی بنده اینه که سامسونگ صداش خیلی ضعیفه . . . من اصلا بحثم سر کیفیت ضبط صدا در فیلمبرداری نبود و نیست . . . بحثم سر پخش موزیک از اسپیکراش هست که صداش واقعا ضعیفه . . . مسئله هدفون جداست . . . موفق باشی . . . زیاد جوش نزن
شما از کجا فهمیدی دعوا دارم؟نقل قول:
جوش نزدم کمپانی سامسونگ نه مال بابامه نه بابا بزرگم
شما یه نیگا به دو صفحه قبل بندازی متوجه میشی ده بار گفتی صداش ضعیفه
منم گفتم عصر اسپیکر گذشته شما برو از این گوشی چینیها بخر که 17 تا اسپیکر داره
دعوا هم ندارم .. موفق باشی
پ.ن : جواب قسمت قرمز: شما مثل اینکه اصلا این گوشی رو از نزدیک ندیدی وگرنه نمی گفتی صداش ضعیفه .. صدای سنسیشن و بقیه گوشیهای اچ تی سی رو بشنوی چی میگی حتما می گی اصلا نمی شنوم؟:دی
یه پچ هست اگه نصبش کنید کیفیت ضبط صدا رو درست میکنهنقل قول:
واقعا این سامسونگ کی میخاد کیفیت ضبط صدا رو تو گوشیاش ببره بالا نمبدونم واقعا که دیشب فیلم گرفتم حالا که رو کامپیوتر دیدم کیفیت صداش پایین بود فاقعا ادم hd فیلم بگیره و صدای بی کیفیت داشته باشه
تو اکثر انجمن های همسایه معرفی شده
یه سرچ بزنید....
خب بیا منطقی باشیم اگه هدفت تخریب نیست منطقی بحث کننقل قول:
اولاً که کیفیت صدا سلیقه و نظر شخصی نیست ... دستگاه مخصوص این کار هست بلندی صدا و میزان نویز رو اندازه گیری میکنه و کسی با گوش تست نمیکنه و بگه نظر شخصیم اینه که ضعیف باشه
خب حالا نتایج تست اسپیکر رو میبینیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجا مشخصه که این گوشی سامسونگ از ان95 که صدای خیلی خوبی داشت هم بهتر عمل کرده
اینکه گفتی چه ربطی به نوکیا داره نشون میده که میخای تخریب کنی وگرنه هر آدم عاقلی برای سنجش یه چیزی اونا با رقباش مقایسه میکنه کسی نمیره با بلندگوی مسجد مقایسه کنه
خب پس سامسونگ اون زمانی که مردم دنبال اسپیکر بودن قویترین اسپیکر رو داشته
i8910 هم اسپیکر خیلی خوبی داشت
کم کم صدای اسپیکر و دوربین اهمیت خودش از دست داد و قدرت سخت افزاری و نرم افزار و هدفون مهم شدن اما با این حال اس2 اسپیکر بدی نداره
میبینی که در بین رقبایی مثله سنسیشن و آرک و اپتیموس 2x و incredible s اسپیکر بهتری داره
به هر حال اگه اومدی که یه چیزی بپرونی حوصلت سر رفته بود اشکال نداره میبخشمت و این تست هارو هم برای دوستانی که ممکنه به شک افتاده باشن گزاشتم
اگرم واقعاً اینجوری فکر میکردی که الان متوجه اشتباه خودت شدی
اگرم قصد خرید گوشی با اسپیکر قوی داری دنبال اندروید نرو بهتره دنبال گوشیهای چینی باشی
نحوه تعويض تم اس2 رو توضيح بدين لطفا
مرسی بابت اطلاعات به موقعی که دادی و اینکه اجازه ندادی هر کسی بیاد و یک ایراده الکی روی gs2 بزارهنقل قول:
نقل قول:
help me:41:
گوشی باید روت باشهنقل قول:
تم با فرمت زیپ رو می ریزی رو مموری گوشی و از ریکاوری نصب می کنی.
در ضمن هر تمی با هر رامی سازگاری نداره شما باید بگردی تم سازگار با رامت رو پیدا کنی.
توضیح کلی دادم خواستی بگو واست پ.خ کنم :46:
داداش ممون ميشم تو پ.خ توضيح كامل بديننقل قول:
بچه ها من فردا میخام این گوشیو بخرم قیمت کف بازار میدونین چنده؟
بین بازار موبایل و علاالدین طبقه 6 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
690-700نقل قول:
متاسفانه دزدان عزیز علائدینی به بهونه قیمت دلار کشیدن رو همه چیز ( و خیلی بیشتر از خیلی کشیدن روش!)
یکی نیست بیاد بگه انبار مغازتونم با دلار میره بالا؟:دی
فقط بپا که GT I9100 G نخری! I9100خالی بخری
بحث نرم افزار نریز و این که سیم کاردم بهش ندید رو نیز اجرا کنید!
میشه این بحث رو باز کنین ؟نقل قول:
ما در جریان نیستیم
این بحث قبلا اینجا حسابی باز شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521744
-:18::40::31:Samsung demos a transparent flexible AMOLED on video
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_demoes_a_stunning_transparent_flexible_amo led_on_video-news-3469.php[/HTML]
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
اینم یه گوشیه جدید از سامی واسه بازار چین:
Samsung SCH-W999 is a 2xCore, 2xSIM, 2xScreen droid
In collaboration with China Telecom, Samsung has unveiled the SCH-W999 Android smartphone. It's a clamshell phone with two 3.5-inchers of WVGA resolution - one on the inside and one on the outside. Both screens are of the SuperAMOLED variety too, which is a treat even now with the Plus out on a couple of devices.
Samsung SCH-W999 promo shots
The SCH-W999 comes with Android 2.3 Gingerbread, a dual-core 1.2 GHz Qualcomm MSM8660 processor, 5MP camera, dual-mode GSM/CDMA EV-DO 3G, Bluetooth 3.0 and dual-SIM support.
The SCH-W999 will arrive at China Telecom next year (no specific dates are available) and is expected to have a price as high as $1570 so it isn't what you'd call a bargain. Worldwide availability is unclear as of now but we can't really see too many people line up for the peculiar droid, but hey - we could be wrong.
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_schw999_is_a_2x_cores_sims_screens_modes_d roid-news-3470.php[/HTML]