سلام
من یه آرک اس خریدم رم 16 هم از اول روش بود! الان چطوری میتونم به گوشیم بگم عکس و نرم افزارو فایلای بلوتوثو بریزه رو مموری؟!
میخوام آپدیتش کنم به اندروید4 کسی میدونه اپدیت کنی سرعتش کم میشه یا مشکلات دیگه ای به وجود میاد یا نه؟
Printable View
سلام
من یه آرک اس خریدم رم 16 هم از اول روش بود! الان چطوری میتونم به گوشیم بگم عکس و نرم افزارو فایلای بلوتوثو بریزه رو مموری؟!
میخوام آپدیتش کنم به اندروید4 کسی میدونه اپدیت کنی سرعتش کم میشه یا مشکلات دیگه ای به وجود میاد یا نه؟
واسه شناسوندن فلش باید از همون روشهای 2.3 استفاده کنی.نقل قول:
دوستان من به اندروید 4 اپ کردم ولی کابل otg میزنم کول دیسک نمیشناسه علتش چیه؟
پیشفرض نمیشناسه.
سلام.نقل قول:
سلام
مبارک باشه.
نیازی به تنظیم نداره خودش به صورت پیشفرض میریزه تو مموری.
اندروید 4 که سونی داده بیرون کلا باگ نداره. من خودم یه مدت رو آرکم ریخته بودم ولی بعد یه مدت حس کردم مشکل سرعت دارم به خاطر همین برگشتم به 2.3.
آرک اس رو دیگه دقیق نمیدونم. ابلته آرک منم اورکلاک شدست.
--------------------------------
گوشیم با ال سی دی خورد زمین. الان کنار پورت 3.5 روی ال سی دی یه چنتا ترک خوشگل و عمیق و افکت دار افتاده. :31:
تا شب یه عکس ازش میزارم.
سلام دوستان تحقیق کردم و میخوام arc s بخرم.تا نسخه 4 اندروید اپدیت میشه ایا این نسخه جدید که 4.1 هست و اسمش ابنبات ژله ای هست با مشخصاتی که arc s داره به نظر شما برایarc s هم اپدیت میده.چون تولید سال 2011 هست وکمی قدیمی شده میپرسم.لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید که در خریدم اشتباه نکنم.
اولا که نیاز نبود تایپیک جدید بزنید تو همون کلوپ ارک اس یپرسیدید بهتر بود
هنوز هیچی مشخص نیست که 4.1 برای سری 2011 بیاد یا نه ولی کاستوم رام به احتمال 99% واسش میاد
تقریبا از صد مدل فلش مموری 1 دونه رو میشناسه آرک اسنقل قول:
سلام.من تازه آرک گرفتم.تاحالا هم گوشی اندرویدی نداشتم.یه چند تا سوال داشتم :
1.روت کردن این گوشی چطوری انجام میشه؟ آیا باید قبلش بک آپ بگیرم از گوشی؟یعنی روت کردن باعث پاک شدن فایل ها و از کار افتادن برنامه های نصب شده میشه یا نه؟
2.بهترین برنامه gps آفلاین برای اندروید چیه؟
3.کرنل گوشی رو برای چی باید عوض کرد؟ کرنل من -2.6.32.9perf هست.
4.چرا بعضی مواقع برنامه ها می نیمایز نمیشن؟ موقعی که سیمبین داشتم هر وقت مثلا توی یه برنامه ای بودم و دکمه ی منو رو می زدم برنامه مینیمایز میشدن ولی توی اندروید انگار شانسیه یعنی بعضی برنامه ها مینیمایز میشن بعضی ها بسته می شن.
5.چرا وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم توی هیچ فولدری عکس ها و فیلم هایی که گرفتمو نمی تونم ببینم؟ با روت کردن این مشکل حل میشه؟
بچه ها ارک اس با همون 2.3.4 چقدر شارژ نگه میداره ؟ برا یکی از دوستام (:31:) گرفتم از شارژش خیلی شاکیه میگفت اولین بار که شارژ کاملش کرده کمتر از یه روز بیشتر نرفته با استفاده معمولی
سلام.چند وقته این گوشی arcs رو خریدم ولی هنگام اس ام اس اومدن فقط زنگ میزه و ویبره نمیکنه میشه کمک کنید چطوری ویبره برای اس ام اس رو فعال کنم.منو فارسی ندارم.
دوستان نمیدونم چرا که از اونوقتی که آرکم به 4.0.4 آپگرید کردم
فیلم های 720p رو لگ میندازه
به جزء فرمت mp4
مثلا mkv که قبلا با 2.3.4 میدیدم مشکل نداشت و خیلی رون اجرا میشد اینجا فریم به فریم میندازه
ولی 720mp4 که قبلاً هم بدون مشکل بود الان هم بدون مشکل هست
آخه تو بازی های اچ دی و سنگین هم به مشکل نمیخورم سرعت گوشی هم مناسبه....
فقط مشکلم با فیلم دیدن هست
آخه حیفه واسه فقط یه مشکل دانگرید کرد
سلام دوستان.من الان ارک اس رو اپدیت کردم اما فیلم های دی وی دی که قبلا پخش میشد دیگه نمیشه
ما گفتیم بریم به جای 8910 سامسونگ یه گوشی اندرویدی بگیریم تا دیگه مجبور نباشیم تو کلوپ های خاک خورده کلی منتظر جواب باشیم ولی انگار این آرکم دردی از ما دوا نکرد..نقل قول:
خب دوست عزیز یه سرچ بزنی زودتر جواب میگیری..نقل قول:
1- بستگی به ورژن اندرویدت داره..اگه جدید خریدی اول اپدیت کن به نسخه چهار بعد روتش کن..اگه درست انجام بدی چیزی پاک نمیشه برای روت کردن..ولی برای اپدیت چرا همه چیز پاک میشه
2- marvic,google maps,locus
3- برای تعویض رام و ... تا نیاز نیست عوضش نکن..معمولا کرنل رسمی و رام رسمی بهتر از بقیه رامها و کرنلهاست..
4- خب بعضا برنامه ها رو خود سیستم عامل از حافظه خارج میکن..بستگی به برنامه داره..مثلا بازی رو مینیمایز کنی ممکنه پاوز بشه ممکنه بسته بشه...ممکنه مینیمایز نشه و پیغام بده میخوای خارج بشی یا نه
5- توی فولدر DCIM روی مموری کارتت میتونی ببینیشون
من با باتری آرک اس خودم مشکل دارم
یه روز گذاشتم بعد دیدم باتریش نصف شده بعد cell standby رو نوشته بود 70 باتری رو مصرف کرده!!! درحالی که صفحه نمایش 10 درصد
چی کار کنم این cell standby کمتر باتری رو مصرف کنه؟
من تمام نرم افزارها و بازیهایی که توی phone بودو به sd انتقال دادم ولی بازم 291 mb از فونو apps اشغال کرده!! و فقط 70 مگابایت خالی مونده.علتش چیه؟الان می خوام نرم افزار جدید نصب کنم نمی تونم.
سلام
من گوشی رو به آندروید ۴ آبگرید کردم و یکم با کندی عوض کردن اسلایدها در Home Screen و منوی اصلی مواجه میشه که فکر كنم طبیعی باشه!!!!!!!!
یک سوال؟ وقتی چیزی رو نصب میکنیم، یک راست برروی خافظه ی گوشی نصب میشود و بعد باید بهSD Card انتقال داد ودر این بین برنامه هائی هستند که فقط برروی حافظه ی گوشی نصب میشوند وقابل انتقال نیستند که هم اکنون این امر برای من اتفاق افتاده و حافظه ی کوشیم داره منفجر میشه!!!
بعضی گفتن گوشی باید روت بشه ولی اگه روت بشه از گارانتی خارج میشه و در بعضی مواقع ممکنه که بالا هم نیاد…
حالا بنظرتون چکار کنم چون هم روت کردنو بلد نیستم و هم شدیدا نیاز به نصب نرم افزار دارم که با این اوضاع اصلا امکان پذیر نیست
لطفا راهنمائی بفرمائید…
شما روت کنیدنقل قول:
نرم افزار battery calibration رو دانلود کنید و باطریتون رو کالیبره کنید
شما از Gemini File Manager استفاده کن .احتمالا اکثرشون منتقل نشدن .نقل قول:
شما با App 2Sd این کار رو کردید دیگه ؟
بله روت از گارانتی خارج میکنه ولی مشکل بالا نیومدن نخواهید داشت. گوشی هم چیزیش بشه میشه رام رسمی رو نصب کرد که دوباره بره تو گارانتی:دینقل قول:
تنها راهش روته.
h!tman جان من gemini file manager رو هم گرفتم یه سری نرم افزار تو قسمت phone to sd لیست می کنه ولی وقتی میخوام انتقالشون بدم به اس دی اون گزینه move to sd خاکستریه و نمیشه روش کلیک کرد :( فکر می کنید عتلش چیه ؟
آقا راهشو پيدا كردم: با نرم افزار Pc Suite for android ميشه بدون روت كردن نرم افزارها و ... روي SD Card نصب كرد خيلي عالي و روون...
اگه خواستين بگين نرم افزارشو بذارم
براي Arc s ممكنه كه سوني آبديت جديدي بده تا مشكل سرعت كه تو 4 هست برطرف بشه؟ كلا آندرويد 4 اصلا حال نداد!!!
پس یعنی فقط از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر میشه نرم افزار ها رو روی sd نصب کرد? نمیشه از طریق خود گوشی برنامه ها رو دانلود کرد و روی sd نصبشون کرد
نه دوست عزیز. ربطی نداره.نقل قول:
پس یعنی فقط از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر میشه نرم افزار ها رو روی sd نصب کرد? نمیشه از طریق خود گوشی برنامه ها رو دانلود کرد و روی sd نصبشون کرد
برنامه هایی که بشه روی SD نصب کرد رو که با گوشی نصب میکنی و بعدش هم Move to SD میکنی.
اونایی رو هم نشه باید گوشی روت باشه تا با برنامه هایی (یا بدون برنامه) مثل Gemini یا Titanium Backup بفرستیشون به SD.
اون PC Suite رو هم من نصب داشتم و تا جایی که یادمه برنامه ای که رو SD نصب نشه رو میزدی رو SD نصب کنه ارور میداد که نمیتونه.
حتی اگه سونی هم آپدیت نده 100 درصد براش کاستوم رام میدن بیرون. البته الانم کاستوم رام هست که خوب باشه ولی بازم مشکل سرعت رو بعضی هاشون دارن و البته مشکل لگ تو بازی های HD.نقل قول:
براي Arc s ممكنه كه سوني آبديت جديدي بده تا مشكل سرعت كه تو 4 هست برطرف بشه؟ كلا آندرويد 4 اصلا حال نداد!!!
آقا یادمه که قرار بود تا اون شب عکس بزارم ولی هیچ دوربینی در دسترسم نیست فعلا.نقل قول:
گوشیم با ال سی دی خورد زمین. الان کنار پورت 3.5 روی ال سی دی یه چنتا ترک خوشگل و عمیق و افکت دار افتاده.
تا شب یه عکس ازش میزارم.
روی اندروید 4.0.4 میشه روت رو انجام داد یا نه؟ اگه نمیشه چطوری باید به ورژن های قبلی برگردم؟
بله دوست عزيز، اگه ميخواي همه ي برنامه هات روي كارت حافظه باشه بايد با اين نرم افزار نصب كني، بنده خودم يك هفتست دنبال راه حل بودم كه راحت ترين راه براي نصب روي كارت حافظه رو اين مورد ديدم و ديشب هم حدود 3 گيگ نرم افزار رو بدون هيچ مشكلي با Pc Suite رو كارت حافظه نصب كردم...نقل قول:
روت کردید آیا؟نقل قول:
نه ولی ظاهرا اندروید 4.0.4 رو نمیشه روت کرد. می شه بگید چیکار باید بکنم تا روت بشه؟
روت کنم درست میشه؟ نکنه مشکل دیگه ای به وجود بیاد؟نقل قول:
خیلی جالبه الان من وقتی با گوشیم کار کنم دیرتر باتریش خالی میشه تا بذارم یه گوشه بهش دست نزنم!!!
میخوام کالیبره کنم باید قبلش روت کرده باشم؟
نحوه روت کردن رو هم میشه توضیح بدین؟ |:
ببخشيد، اين جي پي اس تنظيمات خاصي داره چون براي من خطا يده و ميگه اين برنامه نيازمند يك اتصال داده فعال است!! اين يعني چي و بايد چكار كرد؟
درود
دوستان گرامي براي يكي از دوستانم يه Arc s
پيدا كردم ٣٩٠ كه ٤ ماه كار كرده دوتا خط هم داره كه با توجه قيمتش قابل تحمله
حالا ميخواستم امشب برم تستش كنم كامل بنچمارك هم با اين Antutu ميخوام بگيرم.
الان چندتا سوال دارم
دوستاني كه با اين برنامه تست گرفتن لطف ميكنن يه تست هم بدون كارت حافظه بگيرن تا بدونم چه حدوديه؟
و اينكه تا الان استفاده كرديد بنظرتون چيش ميتونه مشكل داشته باشه
پيشاپيش متشكر
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
یک GPS آفلاین خوب بریزید و نقشه ها رو هم دانلود کنید. دیگه مشکلی نخواهید داشت. مثل Maverickنقل قول:
نه باو :دی روت دسترسی به فایل سیستمی هست.نقل قول:
نرم افزار Battery Calibration نیاز به سوپر یوزر داره
حالا یک سوال
ورژن آندرویدتون؟!
چیز حاصیش نمیتونه مشکل داشته باشه.نقل قول:
قیمتش هم انصافا خوب میده. کمتر شد بگیرید.
خوب شما بدون روت گزینه move to SD برات روشن نمیشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكر
و بعد يه چيز ديگه از لحاظ ظاهري قابل تشخيص هست كه آرك هست يا آرك اس؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
نه
از توی Setting
About Phone
نوشته
ستینگ هم کلید سمت چپ هوم هست
2.3نقل قول:
روت میترسم بکنم چون ریسکش زیاده. دیروز صبح تا شب باهاش کارکردم باتریش شد76 درصد. شب تا صبح گذاشتم یه گوشه صبح شده بود 33 درصد!! فکر کنم گوشیم شب کاره :mellow:
ممکنه به خاطر شیم کارت باشه؟
فرمت کنم؟
بعضی موقع ها هم ساعتش تغییر میکنه یعنی خراب میشه. بعضی موقع ها کلا انتن نمیده
یه سوال دیگه اندروید4 به نظرتون بکنم؟
تمام اتصالات وایفای و ... قطعه ؟
آخه استند بای غیر ممکنه اینقدر مصرف داشته باشه. باید باطری کالیبره بشه.
روت هم نترسید . خطری نداره.
روت برای آندروید 2.3به صورت زیره :
اگر آرک دارید.
اینم درایور آرکه
خيلي خيطه كه پلير گوشي فقط mp3 پخش ميكنه!!!!!!
کی اخه از پلیر گوشی استفاده میکنه
آقا اين پلير گوشي من هروقت آهنگي رو اجرا ميكنه، كنارش ميره عكساي خانوادگي تو گالري رو ميندازه در صورتيكه خود فايل عكس نداره چكار كنم اين كارو نكنه خيلي خيطه...
از پلیر گوشی استفاده نکنید
MX player بریزید
در ضمن. توی مموری فایل های هیدن رو چک کنید
من تقریبا هر بازی با گرافیک بالایی رو روی آرک نصب کردم یا لگ داشت یا وسطش هنگ می کرد.بعضی ها رم اصلا اجرا نکرد.مثل GTA3
یه مشکل دیگمم اینه که وقتی یه برنامه رو می نیمایز می کنم موقعی که میخوام دوباره بازش کنم میره از اول باز میشه!یعنی در عمل می نیمایز نشده بوده اصلا! این چیزیه که من حتی توو سیمبینم ندیده بودم.
چگونه ميشه دوتا آيكون روي صفحه رو عوض كرد آيكون قفل و دوربين چون باز شدن گوشي با دوربين زياد كارائي نداره و ميخوام چيز ديگه اي بذارم
cell standby مربوط به انتن گوشیه نه برنامه ها. سیم کارتم رایتل بود بیشتر موقع ها هم انتن نمیداد حالا ایرانسل انداختم cell standby شده 34% ولی بازم به نظرم بالاست
یه سوال دیگه
PC Companion رو نصب کردم وقتی start رو میزنم میگه باید به اینترنت وصل باشید در صورتی که من به اینترنت وصلم