اگر جزو اون دسته از هموطنان متجدد نما که علاقه خاصی به استفاده از لغات انگلیسی در گفتار یومیه دارند هستید باید اطلاع پیدا کنید در ۹۹% موارد اون کلمه اون معنی رو که شما فکر میکنید نمیده بلکه از جهل شما نسبت به هر دو زبان فارسی و فرنگی منشأ میگیره.
Printable View
اگر جزو اون دسته از هموطنان متجدد نما که علاقه خاصی به استفاده از لغات انگلیسی در گفتار یومیه دارند هستید باید اطلاع پیدا کنید در ۹۹% موارد اون کلمه اون معنی رو که شما فکر میکنید نمیده بلکه از جهل شما نسبت به هر دو زبان فارسی و فرنگی منشأ میگیره.
یکی از دوستان ما میرن خواستگاری دختری که قبلش هم با هم دوست بودند خانواده پسره تا ۱۱۴ سکه هم راضی بودن که خانواده دختره میان طاقچه بالا بزارن حرف از هزارتا و پانصدتا میزنن این رفیق ما هم دمش گرم میگه نه با این شرط موافق نیستم و برمیگردن خونه اونا هم که یجوری اسم این دخترشون با این دوست ما سر زبون افتاده بود بعدش میگن باشه همون ۱۱۴ خودتون که اینبار اینا قبول نمیکنن آخرش با ۱۴ تا ختم میکنن. کلی حرکتش لایک داشت اونا دیگه فکر اینجا رو نکرده بودن که اینجوری رودست بخورن . کلی نکته اخلاقی آموختم از این قضیه.
تو قضیه ی مالی (امانت دادن .سپردن ....) مخصوصن پول نقد به هیچکس به جز خودتون اعتماد نکنید .البته هستن کسایی که بشه اعتماد کرد مثل اعضای خوانواده ولی اینقد پول کثیف و شیطونه که هر کسی رو وسوسه میکنه . متاسفانه من یه پولی دستم اومد به دلیل مشکلی که باسه شناسنامم پیش اومده بود مجبور شدم به یکی از اعضای خانواده که بیشتر از همه اعتماد داشتم حساب و به اسم ایشون بزنم تا اینکه چند وقت پیش احتیاج داشتم به پول گفتم بیاد حسابو ببنده پول بنده رو بده که یه حرکات زشت و حرف های بدی شنیدم که به هم خون بودنمون شک کردم :n04:
.
تو بانک قوامین اگه مجبور نبودید به هیچ عنوان حساب باز نکنید .تو بانک های دولتی آشغالترین بانکه از نظر خدمات حضوری و الکترونیکی . سایت و اینترنت بانکش که روزی چند ساعت مشکل داره . اینترنت بانکش هم ساتنا و پایا نداره :n04:
درسته خانواده دختر کارشون نامناسب بوده اما به نظرم اگه خانواده شوهر بیان از این موقعیت استفاده کنن و نشون بدن قوی تر و بالاتر هستن و همین طور بزنن تو سره خانواده بنده خدا و بیان بگن "دیدید چطوری حالتون رو گرفتیم؟" و "دیدید ما بردیم؟" زندگی جالبی نمیشه و اون تفاهم متقابل رو باید گل بگیریم.:n01:نقل قول:
هیچ سرمایهگذاری بیشتر از سرمایهگذاری روی خودتون بازدهی نداره. ببینید چه جای پیشرفتی دارید مثلا برید کلاس زبان خارجه یا باشگاه ورزشی یا ظاهر خودتون ، خلاصه هر جوری رو خودتون سرمایه گذاری کنید بازگشت سرمایه بدنبال خواهد داشت.
سلام
اگر دوست دارین تلوزیون تماشا کنین اما صداش مزاحم دیگران هست ,شما به یکی از این رابطها احتیاج دارین تا مشکل حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طول سیمش از 1 متر هست تا 5 متر
گران هم نیست
هدفونِ موبایل بهش وصل میشه
اگر بخواین بیشتر هزینه کنین باید یک هدفون بی سیم بخرین
ویرایش:
در بیشتر تلوزیونهای LED نیازی به کشیدن فیش این سیم از تلوزیون نیست . با ریموت کنترل میتونین صدا رو از HEAD PHONE تغییر بدین به TV SPEAKER
سلام
فکر شو بکنید اطلاعات مهمتون یک دفعه به صورت اتفاقی پاک بشه . ظاهرتون دقیقا اینطور میشه :n30::n04::n28:
این Back up خیلی مهمه .
دوستان پیشنهاد میکنم از اطلاعات مهمتون همیشه بک آپ داشته باشید . و حتما بکاپ بگیرید .
نگید بعدا !!!!!!! همین الان اقدام کنید با تاخیر در این کار خودتون رو گول نزنید.
اطلاعاتم از قبیل عکس های خانوادگی و .. به دلیل یک اشتباه ناخواسته و ... پاک شده بود حتی امکان ریکاوری وجود نداشت . داشتم دیوونه میشدم!!!
که یادم افتاد قبلا ازشون بک آپ گرفتم . :n19:
خیلی خوشحالم شما هم این تجربه رو همیشه به یاد داشته باشید تا بعدا پشیمون نشید . :n40:
سرطان خیلی بده. کاشکی میشد که چنین بیماری وجود نداشت ... کاشکی میشد که همه ی ادما زودتر خوب بشن و از شر این بیماری وحشت ناک نجات پیدا کنن. خواهش میکنم اگه خدایی ناکرده در خانواده تون کسی مبتلا به سرطان هست یا بوده شما هم حتما تحت نظر باشید چراکه احتمال وقوعش اونطوری زیاد میشه اما زود تشخیص داده بشه درمان هاش کمتر طاقت فرسا خواهد بود.
خود درمانش یه بحثه زجر ناشی از بیماری هم یه بحث دیگه. پس خواهشا فکر سلامتیون باشید قبل از اینکه دیر بشه ...
قبل از اینکه احتمال برگشت کم باشه و قبل از اینکه نا امید بشید ....
مردم کسایی رو که زود به زود ازمایش های مختلف میدن رو ترسو و وسواسی میدونن ولی هرگز اینطور نیست. کاشکی همه اینطور میبودیم و باشیم ...
اگه چند تا کار دارید سخت ترینش رو اول انجام بدین بعد که تموم شد انگیزتون برای کارای بعدی بیشتره ولی برعکس همش استرس کار اخرو دارید
ادب معجزه میکنه من ناخاسته با ماشین زدم به یه خانومه اولش زمین و زمان رو به هم دوخت ولی آخرش من اصرار میکردم بیا بریم بیمارستان اون میگف نه لازم نیست فقط هم محترمانه برخورد کردم همین
غید ریکاوری رو بزنید
بک آپ داشته باشید
مگه اینکه استرس و از دست دادن رو دوست دارید
سلام
راه حل نابود کردن از بین بردن مورچه - موریانه - بالدار پردار داخل باغچه .
خیلی وقت بود تو باغچه خومنون پر از مورچه بود و دائما وارد خونه میشدند و خیلی اذیتمون میکردند . روی فرش و مبل و ... پر از مورچه بالدار و معمولی بود از این بزرگ ها ....
هر چی پودر حشره کش داخل لونشون میریختم ...اونور تر لونه درست میکردند و این روال ادامه داشت ........ چیزی که برام جالب بود بالا رفتم خطی مورچه ها از شاخه و تنه درخت تو باغچمون بود .
بعد تحقیق کردم و دیدم که روی شاخه درخت های باغچمون دون های سیاه سیاه مثل انگل چسبیده شده . و با تحقیق فهمیدم که مورچه ها از این دونه های سیاه چسبیده به درخت تغذیه میکنند و از طرفی هم مانع رشد درخت میشوند .
اسم این دونه ها شته هست .
...............
رفتم سم فروشی مخصوص محصولات کشاورزی و قضیه رو توضیح دادم . که سمی به صورت مایع داد که چند سی سی شو با چندین لیتر آب مخلوط کردم و بر روی این دونه های سیاه بر روی درخت ها و در کل شاخه و برگ درخت ها رو سم پاشی کردم برای اسپری کردن سم میتونید از ظرف شوینده های اسپری که تموم شده استفاده کنید :
اسم این سم ، سم شته درخت بود.
شاید باورتون نشه تا 2-3 روز بعد اصلا اثری از مورچه های بالدار و معمولی نبود ........یعنی خلاص !!!!!!!!!
راحت شدم .
سلام دوستان داروخانه که رفتید داروتونو گرفتید حتما تاریخ انقضا رو نگاه کنید مخصوصا اگر داروهای اعصاب یا خاص یا نوزادان گرفتید.
تا حالا تو تهران چند بار داروی تاریخ مصرف گذشته بهم دادن.
تاریخ انقضا روی دارو ها exp date نوشته میشه
مثلا exp date 2017/8 یعنی که 1 سال دیگه وقت داره تا برج 8 سال 2017
سلامت باشید:n40:
سلام دوستان.فقط دونستن تجربه ها که مشکل رو حل نمیکنه مهم اینه که بتونیم عملیاتیشون کنیم اینکار هم صبوری میخاد هم درایت میخواد بعنوان مثال ما خیلی چیزارو میدونیم و به خاطر غافل شدن,بهش عمل نمیکنیم.مهم عمل کردنه.تجربیات دوستان علاوه بر اینکه بهمون آگاهی میده,باعث تلنگر میشه و از غفلت بیرونمون میاره تا "عمل" کنیم.منو بیشتر از همه.
خواستم به اونایی که حس گیرافتادن تو بالاپایینی زندگی رو دارن بگم سختی های تو زندگی بعدها خیلی کمرنگ تر میشن..با یادآوری بعضیاش تا روزیکه زنده ای بغض میکنی به بعضیاش از ته دل میخندی و با فکرکردن ب بعضیاش میفهمی چقدر پخته شدی,چقدرقوی شدی,چقدر دانا شدی..بعضیاشم ب کل از یادت میرن..و اینکه هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو روزمره اش با مشکلات دست و پنجه نرم نکنه..هیچکس هیچ جای دنیا نیست ک توو عمرش اشتباه نکرده باشه..آره واسه همینه ک میگن زندگی مث آب روان میمونه:n16:
دوتا توصیه خیلی مهم در مورد خرید اینترنتی دارم براتون. حتما بارتون پیش اومده که جنسی رو در بازار پیدا نکردین و مجبور شدین در اینترنت دنبالش بگردین و حتی با قیمت بسیار مناسب پیداش کنین و وقتی که اون کالا رو سفارش میدین توجهتون به بقیه کالاهای اون فروشگاه جلب میشه و تصمیم میگیرین محصولات دیگری هم خرید کنین. حتما باید در سفارشتون قید کنین که در صورت موجود نبودن اون کالای اصلی مورد نظرتون سفارش کنسل شده و پولتون پس داده شود. برای من پیش اومده که یه کتاب کمیاب رو توی یه سایت مشاهده کردم و به خاطرش کلی کتاب دیگه که سر خیابون هم میفروشن رو سفارش دادم ولی وقتی مرسوله رو دریافت کرم دیدم که اون کتاب اصلی نیست و من فقط الکی 12 تومن پول پست دادم برای چیزی که میتونستم از سر خیابون بخرم.
دوم و مهمتر اینکه از این فروشگاه های اینترنتی که واسطه فروش هستند به هیچ وجه خرید نکنین. ( دایان شاپ و سرکوچه و زنبیل و ... ) حتی اگه ای نماد داشته باشن بازم چون خودشون فروشنده نیستن و انبار کالا و فروشگاه واقعی ندارن هیچ پشتیبانی از محصولاتشون در قبال خرید شما نمیتونن انجام بدن. شما وقتی میرین سایت اینها و سفارش ثبت میکنین و پرداختش میکنین، اینها میرن از بازار و از شرکت های مختلف جنس مورد نیاز شما رو میخرن و براتون میفرستن (قدیما بهش میگفتن دلالی) اگر هم مشکلی پیش بیاد شماره تلفن اون فروشگاهی که ازش جنس رو خریدن بهتون میدن و میگن با اونها تماس بگیرین به ما مربوط نیست. حتی گاها دیده میشه که اینجور فروشگاه ها پس از پرداخت آنلاین وجه فرداش زنگ میزنن میگن فلان کالا گرون شده انقدر هم کارت به کارت کنین ! از هر سایتی خرید میکنین اول مطمعن بشین که اون فروشگاه خودش توزیع کننده فیزیکی اون محصول هست و انبار کالا داره واسش حتی اگه خیلی معروف باشه. من از این دیجی کالا یه گوشی آیفون6اس خریدم به همراهش هم یه قهوه ساز سفارش دادم امروز که آوردن تحویل دادن مشاهده کردم امکاناتی که در سایتشون در مورد قهوه ساز نوشته شده در دستگاه موجود نیست. زنگ زدم بهشون گفتم اینو پس بگیرین گفتن ما فقط گوشی و تبلت و لپتاپ و ... رو پس میگیریم این کالا ها تامین کننده اختصاصی دارن و باید با خودشون حرف بزنین. شماره یه شرکت( فروشگاه بی نام و نشون) رو بهم دادن اونا هم میگن که به ما چه مربوطه ما به شما نگفتیم که این دستگاه مولتی تایمر هست دی جی کالا این حرفو زده خودشم باید پاسخگو باشه ( کاملا هم حق با اینا بود و درست میگفتن) دوباره که به دی جی کالا زنگ زدم گفتن آقای محترم ما جنس رو از فلان جا گرفتیم و آوردیم دادیم به شما اگه مشکلی هست با اوناست نه با ما. الان هم شماره همراه و شماره منزل منو بلاک کردن ! 700 تومن پول الکی برای قهوه سازی خرج کردم که همه امکااناتش رو دستگاه های 300 تومنی هم دارن.
عین این اتفاق قبلا در مورد کوپن تخفیف مودم هم اتفاق افتاده بود و گفته بودن به ما مربوط نیست منم عهد کرده بودم که دیگه از اینا چیزی نخرم ولی واقعا حماقت کردم . . . .
یه جمله ای هست که میگه از تجربیات دیگران استفاده کنید قبل از اینکه خودتان تجربه دیگران شوید !
برخی از تجربیات من
1- هیچ وقت از روی احساس و وسوسه خرید نکنید هرچیزی رو واقعا لازم و احتیاج دارید بخرید مثلا من یک پرینتر جوهر افشان اپسون چند سال قبل تو نمایشگاه دیده بودم خوشم اومده بود خریدم ولی فقط چند بار استفاده کردم الان الکی تو خونه افتاده قیمت کارتریج هاش هم خیلی بالاست و زود تمام میشه پرینتر لیزری سیاه و سفید اچ پی خیلی بهتره
2- خداشاهده به هرکی قرض دادم پول منو خورد یه آبم روش حتی دوستان نزدیکم .قرض ندید به هیچ کس یا در قبالش رسید بگیرید
3- به هیچ کس اعتماد نکنید هر وقت به کسی اطمینان کردم چوبشو خوردم
4- ضربه ای که دوست آدم به آدم میزنه تا آخر عمر یادتون هست و احساس خیلی بدی دارید. بهترین دوست تون خودتونید تو این دوره زمونه دوست نداشته باشید بهتره
5- هرگز اشتباه نکنید اگر اشتباه کردید دوباره تکرار نکنید
6- از عمرتون حداکثر استفاده را بکنید بزرگترین دارایی شما عمرتان هست
7- کاری نکنید که دردسر بشه یا شر بشه براتون مثلا هیچ وقت ضمانت کسی رو نکنید .
مهمترین تجربه هم
مراقب شخصیت و رفتار تان باشید چون سرنوشت شما میشود .. خجالتی اصلا نباشید پر رو و سرو زبان دار با سیاست و جدی رفتار کنید
خیلی ها به خاطر خجالتی بودن و تعارف سرنوشت شون عوض شد و تو زندگی شون شکست خوردند
چند تا مطلب رو بایذ اضافه کنم
قانون زندگی اینه در هر لحظه بهترین رفتار رو باید انجام بدید چون بازگشت به عقب غیر ممکنه
سعی کنید پیشرفت کنید در مهارت های ارتباطی و طرز برخود
در زندگی باید ماهرانه و حرفه ای رفتار کنید با مردم با مشتریان
دنیا مدرسه شماست تا می تونید از اشتباهات خودتان و دیگران بیاموزید
یهجمله ای هست که میگه آنهایی که گذشته را به خاطر نمیاورند محکوم به تکرار هستند . تجربیات و اتفاقات بد اینقدر تکرار میشه تا شما درس لازم رو بگیرید و یک مرحله جلوتر میروید دقیقا مثل مدرسه میمونه تجدید میشی تو اون درس و باید دوباره تکرار کنی
زندگی به من آموخت فقط باید از آدم ها ترسید چون آدم هایی که دور و برمون هستند خطرناکتر از هر موجودی روی کره زمین هستند .
خیلی مراقب باشید سرتون کلاه نگذارند کلاه برداری و سو استفاده تو جامعه ما خیلی زیاد شده از تجربیات تلخ فریب خوردگان استفاده کنید
به راحتی اعتماد نکنید ... برای خودتون احترام قائل بشید دیگران حق ندارند وارد حریم خصوصی شما شوند ..
فرمایشات برادر محمد 1381 رو اینجوری تکمیل کنم
گاهی بعضی داروها تو مدت طولانی مصرف میشن
مثلاً من برای حمله های گاه و بیگاه آسم ، اسپری سالبوتامول مصرف میکنم ، این اسپری رو من سرجمع میانگین ماهی دو سه بار بیشتر استفاده نمیکنم
یعنی یه اسپری رو ممکنه دو تا سه سال استفاده کنم تا تموم شه ، پس خرید اسپری ای که مثلاً یه سال تاریخ مصرفش مونده برای من هدر دادن پوله.
موقع خرید دقیق میبینم که حداقل دوسال تاریخ داشته باشه. این برای بعضی داروهای دیگه هم صادقه حتماً
مرسی
دوستان نرم افزار هک پسورد وای فای اومده از طریقwps مودم اگر از این قابلیت مودم استفاده نمی کنید خاموشش کنید.که در 30 ثانیه پسورد مودمتون هک نشه.من نمیدونم چند وقته اومده ولی امروز صبح فهمیدم و تست کردم که مطمئن بشم و به راحتی پسورد مودم های چنتا از همسایه ها رو با سخترین پسوردها پیدا کرد.
پشت مودم:
نیازی نیست وارد کنترل پنل مودم بشید از پشت مودم دکمه wps رو بزنید که اگر روشنه خاموش بشه.این نماد wps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی خود مودم اگر wps روشن باشه چراغی به این شکل روشنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: wps چیست
امروز صبح برادرم که دیشب رفته بود مهمونی گفتش پسر بچه های فامیل تو کوچه اومده بودند راه میرفتند و مودم ها رو هک میکردند و استفاده میکردند.گفتم مگه میشه؟ خلاصه پا پی موضوع شدم و فهمیدم
محتوای مخفی: مودمی که نمیشه هک کرد
وقتی که مطمئن شدم وظیفه انسانی خودم دونستم که اول نرم افزار رو پاک کنم سپس به این انجمن پر مخاطب بیام و اعلام کنم که شما هم متوجه موضوع بشید
سلام دوستان
چند وقت پیش در تلویزیون ایران یک هکـر دستگیر شده رو نشون دادند که از حسابهای مردم پول میدزدیده
برنامه ی هکِ کامپیوترهای قربانیش رو در یک برنامه ی هک وای فای همسایه پنهان کرده بوده و زیرش نوشته بوده:
برنامه ی هک وای فای همسایه , زود دانلود کنین تا حذف نشده
قربانیها هم با سر میرفتند توی دیگ و دانلود میکردند و به محض زدن دکمه ی نصب , بدافرار مخفیانه در کامپیوتر قربانی نصب میشده و تمام اطلاعاتش رو میفرستاده برای هکر مثل شماره حسابها , ایمیلها , رمزها , اسکرین شات , فایلها و غیره
بیشتر نرم افزارهای هک, خودِ کسانی که نصبش میکنند رو هک میکنه و قربانی میشند
تجربه یک هفته ای از کم کردن استفاده از اینترنت،
پیام رسان ها: روزی دو سه بار فقظ نرم افزار های پیام رسان رو چک میکنم اگه دوستی مطلب یا چیز بامزه ای گذشته یه اموجی بهش بک میدم و ازش میگزرم به اندازه کافی مطالب اینچنینی دست ب دست میشه نیازی نیست فوروارد کنم به دیگران. اگه کسی سوال یا کار مهمی داشته باشه معمولا یا پیامک میده یا تماس میگیره.
شبکه های اجتماعی : سلبریتی ها کلا انفالو شدند ، همچنین کسانی که نمیشناسم تنها کسانیکه که دنبال میکنم میکنم کسانی که در دنیای واقعی میشناسم . و هفته ای بیشتر از یکی دو پست هم نمیزارم فکر نمیکنم بیرون رفتن با دوستان چیزی باشه که همه دوست داشته باشن ازش مطلع باشند.
سایتها و فارومها :گذاشتم شاید هفته ای یکی دوبار لاگین شم ببینم چه خبره.
اخبار و ... : بجای اینترنت بعد یکم پیاده روی میکنم میرم یه دکه نزدیک پارک روزنامه میخرم یه نیم ساعتی تو پارک میخونم البته هوا داره خیلی گرم میشه باید یه فکری کنم.
و نتیجه : خستگی چشمی خیلی کمتر ، بدست آوردن وقت آزاد خیلی زیاد برای رسیدن به کارهایی که قبلا براشون وقت نداشتم.
مرحله بعد هم میخوام استفاده از تلفن موبایل را فقط به مکالمه و پیام محدود کنم !
با تشکر از نکته ای که بیان کردید
فقط بعضی از مودم ها من جمله مودم خودم که tp link هست حتی در صورتی که wps خاموش باشه باز هم اون رو روشن نگه میداره در این مودم راهی برای خاموش کردن wps نیست و حتما باید از mac filtering استفاده کنید یا شاید اپدیت framework مودم بهتون امکان خاموش کردن واقعی wps رو بده
داروهای گرون قیمت که تهیه میکنین (مخصوصا خارجی) علاوه بر تاریخ انقضای روی بسته باید حتما تاریخ انقضای ورق های دارو داخل جعبه هم چک بشه. اخیرا دیده شده تاریخ انقضای روی جعبه یه سال مونده ولی تاریخ انقضای روی ورق هایی که داخل جعبه هست 2 ماه بیشتر نمونده :n35:
اگه چیزی بیش از حد خوب به نظر میرسه پس حتما دروغه.
با توجه به گرم شدن هوا باک ماشین رو کامل پر نکنید
آفتاب بزنه احتمال سرریز شدنش زیاده
امشب یاد یکی از ابلهانه ترین تجربه های زندگی ام افتادم.
همانطور که چندین بار توضیح داده ام وقتی که در جوانی در مورد عقاید مذهبی ام تردید نمودم و همه شان را دور ریختم اما هنوز جوگیر و نادان بودم و از این بر بام افتادم و راه میافتادم و همینطور بد و بیراه به عسلام و مسلمین میگفتم. :rolleye:
در مورد مذهبی های افراطی میگن شیعه تر از علی و مسیحی تر از پاپ ... حالا مثلا در مورد ذهن نادان و مفلوک و در تحمیق بسر برده و جوگیر البته آن زمان بنده مثلا شما در نظر بگیرید ملحد تر از زمعة بن الأسود! :laughing:
خب از موضوع دور نشیم داشتم از تجربه ی مضحک ام میگفتم ... قریب 3 سال پیش در حین بحث دینی با یک دوست بسیار محترم و نازنین داشتم میگفتم سیدها همه از دم حرامزاده اند...! بعدها بعد از تقریبا یکی دو سال متوجه شدم که همان دوست عزیز خودش سید بوده! :n03: (البته شخص مذهبی ای نبود...)
خلاصه که تجربه اینکه اولا از هیچ سمت بام نیافتید دوما ذهنتان را از این جفنگیات تاریخی که هم میهنان حالا بعلت تجاوز عرب، مغول، روس، افغان و ... حرامزاده اند خالی کنید ... در دنیای حاضر و واقعی زندگی کنید ... و مهمتر از همه اینکه به هیچ قوم و طایفه ای توهین های نامعقول نکنید.:n01:
دوستانی که کاری رو برای بقیه انجام میدید و درقبالش پولی رو از بقیه می گیرید و به کیفیت کار توجهی ندارید در جواب اعتراض ارباب روجوع با بی نزاکتی حجم کاری را بهانه نکنید . اگر شما سود بیشتر می خواهید حق ندارید ارباب رجوع را با تکنیک های زشت خودتون زمانی که اعتراض می کنه ساکت بکنید چون دیر یا زود یکی عین خودتون گیرتون می یفته و از پسش برنمییاد!
درود
خیلی از اوقات وقتی میگن زندگی های قدیم ساده بوده و الان پیچیده است انگار برخطا هستند. باید پرسید آیا اگر در همان زمان ها زندگی میکردید باز هم همین عقیده را داشتید یا صرفا چون با پیچیدگی الان قیاس میکنید این قضاوت رو دارید؟ بنظر میاد زندگی های قدیم هم برای خود همان پیچیدگی های الان - مثلا حسادت، فخرفروشی و ... - را داشته و بلکه احتمالا باید اعتراف کرد آنچه جامعه امروز ما درو کرده نتیجه ای از خط فکری و رفتارهای سده های قبل بوده که پیشرفت کرده
انگار خیلی از اوقات در توهمی از یک روزگار خوش دست و پا میزنیم و وقتی به آن "قدیم" ارجاع میدیم نه تنها حرفمون سندیت قوی نداه، مشخص هم نیست که این قدیم دقیقا یعنی چند سال قبل و یا کدام موقعیت جغرافیایی منظور هست
وقتی از فروشگاهی (چه اینترنتی چه بیرون) خرید میکنین و اون فروشگاه نوشته باشه که بازگشت بدون ششرط کالا تا فلان مدت... وقتی کالایی رو سفارش میدین حتما کسب اطلاع کنین که آیا اون کالا هم مشمول بازگشت بدون قید و شرط میشه یا نه. اگه کالای گرون قیمت باشه حتما به فروشگاه بگین که باید در فاکتور فروش کالا عبارت بازگشت بدون شرط ذکر شده باشه وگرنه خیلی راحت میزنن زیرش و مثلا میگن که بازگشت تا 72 ساعت فقط مختص کالاهای دیجیتال هست !
سلام
در تایید فرمایشات جناب Alireza SM
وقتی موبایلی یا دوربینی خریدید و یا در کل کالای دیجیتال که یک سری لوازم جانبی همراهش هست .
از قبل در اینترنت اطلاع پیدا کنید که چه سازنده چه لوازمی رو در باکس کالا ارائه کرده و قرار داده است .
بعد هنگام خرید از فروشنده بخواهید که در فاکتور قید کند که تمامی لوازم جانبی همراه کالا موجود و اصلی هستند .
و روی فاکتور حتما حتما مهر و امضای فروشنده و اسم و ادرس فروشنده باشه . و برای اینکه دیگه خیلی مطمئن بشید که کالای دست و دوم به جای نو تحویلتون
نمیدن میتونید در فاکتور قید کنید که کالا به شرط آکبند بودن خریداری شده .
این مثل سند میمونه :
بعضی جاها موقع خرید گوشی موبایل ، کالای دست و دوم رو به جای نو در یک جعبه با هولوگرام تقلبی می فروشند . که راه حل مقابله همون تاکید بر اکبند بودن در
فاکتور خرید است .
اگر مثلا باتری ارجینال گوشی رو برداشته باشند و باتری با کیفیت پایین چینی در جعبه گوشی قرار داده باشند شما میتونید اقدام کنید و حق به شما داده میشه .
بعضی وقت ها هم مواردی از باکس گوشی برداشته میشه مثل هندزفری ، رم ، هدیه های همراه گوشی و ...
اگر میخواید ارشد بخونید بدونید ک با کارشناسی فرق میکنه و انرژی ک دو سال باید صرف کنید ب مراتب بیشتر از چهار سال لیسانسه. پس با هدف برید و از همون ترم اول برید سراغ کارای پایان نامه وگرنه مثل من بی هدف برید سه سال و اندی وقتتون تلف میشه. از من گفتن بود ...
Sent from my D6633 using Tapatalk
تو خونه های ویلایی یا هر خونه ای که گربه میتونه از پنجرش واردش بشه ، هیچوقت از پنجره به گربه ها غذا ندید
گربه ها فکر میکنن داخل پر از غذاست ، به محض اینکه یه لحظه پنجره باز باشه میان تو و همه چی رو به هم میریزن ، مخصوصاً شبا
گاهی هم میان و بدون سروصدا یه جایی برای خودشون پناهگاه میکنن ، یا میان زیر تختی جایی زایمان انجام میدن
البته اینایی که عرض کردم شاید به نظر بعضیا خنده دار بیاد ، ولی تو خونه های بزرگ این احتمال زیاده
تو اینجور خونه ها غذا رو ببرید جایی دور از پنجره ، در نبود خود گربه ها بریزید زمین تا خونه به نظرشون جای امن و پرغذا نیاد
هیچ وقت خودتونو در مضان اتهام قرار ندید
اگه واقعا کار خلاف یا مغایر با عرف نمی کنید ، جوری رفتار نکنید که بقیه افراد فکر کنن ریگی به کفش شماست
درسته که نباید برای حرف دیگران زندگی کرد ولی اگه جوری رفتار کنین که پشتتون حرف نباشه (حتی اگه 100% حرفاشون اشتباه باشه) زندگی راحت تری دارین
هرگز،مطلقا و به هیچ عنوان چیزی رو به کسی پیشنهاد ندید.
شاید بپرسید چرا؟؟ خوب بزارید با مثال قشنگ براتون توضیح بدم
اینحا چیز = محصول فرهنگی هنری (کتاب،فیلم،سریال و ...)
فرض کنید یکی از دوستان شما ازتون میخواد یه فیلم با مضمون روانشناسی بهش معرفی کنید.شما هم فیلم x رو بهش پیشنهاد میدید
حالت هایی که پیش میاد
1. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : این که پر از صـحنـه های ناجور بود.نکنه تو از این فیلما میبینی؟
2. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : 2ساعت منتظر نشستیم دختــرِ توی فیلم لباسش رو عوض کنه!!! نکرد.بدرد نمیخورد اصلا
3. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : ای بابا اون فیلمی که خودم دانلود کرده بودم بهتر بود (طبیعتا اسم یکی از مزخرفترین فیلم های تاریخ رو میاره)
اینجا چیز = کالاهایی مثل تلویزیون،موبایل و ..
یه روز شوهر دختر خاله ی محترمتون میخواد گوشی بخره و از شما کمک میخواد.شما بر اساس تجربه هایی که داشتید و نقدهایی که خوندید و شنیدید یه گوشی بهش معرفی میکنید.حالا موقعیتی که پیش مباد اینه :
طرف میره گوشی رو میخره و هر بار سر کوچکترین مسئله ای که برای گوشی پیش میاد از چشم شما میبینه (انگار شما ساختید و گارانتی کردید)
اینجا چیز = مکان تفریحی،مرکز خرید و ...
دوستتون به شما میگه فصل گرماس و یه مکان خوش آب و هوا بهش معرفی کنید که با زن و بچه بره خوش بگذرونه
شما هم یه آبشار خیلی زیبا با طبیعت بکر بهش معرفی میکنید ولی چی پیش میاد؟؟
دوستتون از سفر برمیگرده و کلی غر میزنه که ای بابا اصلا بدرد نمیخورد یه دستشویی بهداشتی نداشت.جایی نبود آدم 1ساعت بخوابه!!
(حالا طرف تو عمرش صابون از نزدیک ندیده ایراد از دستشویی میگیره.اگر هم میخواستی بخوابی که زیر کولر توی خونه جای بهتری بود بنظرم)
پس اگر کسی خواست چیزی رو بهش پیشنهاد بدیم چیکار کنیم؟؟
خیلی ساده بهش لیست بدید و بگید خودش انتخاب کنه تا تمام مسئولیت انتخاب به عهده ی خودش باشه و روح و روان شما آسیب نبینه
مثلا ازتون فیلم اکشن میخواد بهش 5تا فیلم معرفی کنید ولی هرگز فیلم ها رو بهش ندید حتی اگه توی آرشیوتون دارید.بذارید خودش بره دنبالش
احتمال اینکه یک جوان فروشنده خیلی خوش تیپ و اهل فشن تو حوزه کفش و لباس سرتون رو کلاه بذاره، ده ها بار بیشتر از این هست که یک پیرمرد و مرد میانسال معمولی تو همین صنف این کار رو بکنه.
این رو در تعداد زیاد دیدم (البته میدونم استثنا همه جا داریم)
جوان های الان بیشتر دنبال چاپیدن هستند تا کسب روزی که بهش قانع باشند.
سلام
اگر در جائی زندگی میکنین که رطوبت هوا کمه و هوا خشک هست مثل شیراز,تهران,کرج,تبریز,اصفها ن,مشهد و غیره , و در حمام (معذرت میخوام)توالت وجود نداره و یا ازش استفاده نمیشه , لازم نیست برای حمام هواکش نصب کنین
بعد از استحمام , رطوبتِ داخل حمام خیلی باارزش هست .
دربِ حمام رو کاملاً باز بذارید و یا حدودِ 40 سانت باز باشه تا رطوبتش توی خونه پخش بشه که خیلی سودمند هست چون رطوبتِ کمتر از 40% برای سلامتی پوست,مو,ناخن,بینی,چشم ,سینوسها و ریه ها ضرر داره .
با این کار در هزینه ی خرید هواکش و برقِ هواکش صرفه جوئی میشه , حمام هم ظرف سه چهار ساعت خشک میشه و رطوبتش هم باعث افزایش رطوبت داخل خونه میشه
بنده با ساعت دیواری رطوبت سنج دار کاسیو تست کردم
رطوبت 30% بود , با باز گذاشتنِ درب حمام رطوبت رسید به 35% .
اگر حمام توی اتاق خواب باشه , این کار رطوبت اتاق رو حدودِ 15% افزایش میده و تقریباً 12 ساعت ماندگاری داره به شرطی که پنجره ها باز نباشه و اطراف پنجره ها هم با نوار درزگیر کیپ شده باشه .
=====================================
رطوبت کمتر از 40% ضرر داره
رطوبت بیش از 55% هم ضرر داره و میتونه باعث رشد کپکها و قارچها در خانه بشه که باعث آلرژی و سرفه و تنگی نفس و بیماریهای دیگه میشه .
================================
اگر در منطقه خشک زندگی میکنین به نفعتون هست که کولر آبی تمیز و سالم نصب کنین با روکشی از جنس کیسه ی پارچه ای جاروبرقی تا مانع ورود گرد و خاک به خانه بشه و لذت ببرین از هوای خنک و مرطوب و تمیز و صرفه جوئی در هزینه های سنگینِ خرید و برق و سرویس و تعمیر کولر گازی. روکش کولر آبی رو هم میتونین هفته ای یک بار با برس جاروبرقی تمیز کنین
===================================
اگر در منطقه ی خشک زندگی میکنین و کولر گازی نصب کردین:
الف - نصبش کنین در ارتفاع 175 سانتی . اگر بالاتر یا زیر سقف نصب کنین کلی ضرر میکنین . این موضوع برای کولرهای مناطق مرطوب هم صدق میکنه . کلاً نصب کولر گارزی پنجره ای و یا اسپلیت در زیر سقف اشتباه هست و کارائیش خیلی کم میشه و استهلاکش و مصرف برقش زیادتر میشه
ب- لوله ی آب کولر گازی رو نبرین بیرون اتاق بلکه بذارین توی یک یا دو گلدان زیر کولر تا رطوبت اتاق کمتر از اونی که هست نشه چون هوای خشک کلی ضرر داره . اینطوری نیاز به سوراخ کردن دیوار برای لوله ی آب کولر هم ندارین
=====================================
این تاپیکها رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین و دنبال کنین و به دیگران هم پیشنهاد بدین . ضرر نمیکنید
توصیه های امنیتی
صرفه جوئی در هزینه های زندگی
صرفه جوئی در هزینه های خودرو
تعمیر آبگرمکن
مشاوره و سرویس و تعمیر و نگهداریِ دستگاه تصفیه آب خانگی
مشاوره , نصب , سرویس و تعمیر پمپ آب و همچنین لوله کشی
عرض سلام
از هر پرداخت اینترنتی که انجام دادید . بلافاصله پرینتی داشته باشید (حتی به صورت pdf و عکس از صفحه پرداخت) و ... در مرورگرتون پرینت بگیرید . و در جای مطمئنی نگه داری کنید .
تا مثل من که اشتباه انجام دادم و پرینت نگرفتم خطا نکنید . حالا بیا به طرف بفهمون که من پرداخت کردم .
این پرینت تنها سند پرداخت شماست .
ههیچوقت نزارین یه بچه گربه ترسو و از این گربه هایی که مثل سوسک فرار میکنن وارد خونتون بشه چون یکیشون اومد تو خونمون و اومدم بیرونش کنم رفت پشت اجاق گاز و از اونجا رفت زیر شعله های اجاق گاز یه فضای خالی بود اون پشت اجاق گاز خلاصه هر کاری کردم بیرون نیومد و آخر شب هم بود میخاستم بخوابم و یک ساعت منو سرکار گذاشنه بعد که بیرونش کردم رفت پشت یخچال کنار موتور یخچال انقدر با سیخ و مگس کش زدمش که اومد بیرون و اون شب دو ساعت درگیرش بودم که بیارمش بیرون خیلی ترسیده بود و بیرون نمیومد
سعی کنید اگر اوضاع مالیتون خوب نیست به بهترین دوستتون (اگر درآمدی نداره و هشتش گروی نهش هست ) پول قرض ندین چون ممکنه نتونه پولتون رو پس بده و بدتر از اون اینه که شما مثلا یک ماه یا دو ماه بعد لنگ پول باشید و روتون نشه بهش بگید پولتون پس بده از طرفی اون واقعن پول نداره که بهتون پس بده پس در مورد قرض دادن پول خیلی دقت کنید گاهی وقتها گفتن ندارم بهت قرض بدم و این حرفا خیلی بهتر هست البته پول رو باید به آدمش قرض بدین هم خوش حساب باشه و هم امتحانش رو پس داده باشه مثلا من رفیق داشتم بهش پول قرض دادم ولی اخلاقش مثل خودم بوده ( چون من به کسی بدهکار باشم دوست دارم سر موعد پولشو پس بدم و وقتی بدهکار باشم انگار یه چیزی رو دوشم سنگینی میکنه و دوست دارم زودتر بدهیم رو صاف کنم ) و اون رفیقم همین طور بوده و پولم رو با اینکه نداشته بهم سریع پس داده به این جور رفیقا پول قرض دادن خوبه
سعی کنید زیاد از بهترین دوستاتون انتظار وفا داری و مرام و معرفت نداشته باشین و اگر آدمی هستین که به این چیزا حساس هستین و نیاز دارین یه سگ بخرین گاهی وقتها بهترین دوستتون که هزار تا کار انجام دادین یه روزی دستتون رو گاز میگیره ولی واقعن من به وفاداری و عشق سگ ها باور دارم و برای پیدا کردن بهترین دوست سگ ها رو انتخاب میکنم
هیچوقت دیگران رو بخاطر قیافشون یا عیب هایی دارند که واقعن مقصر خودشون نیستن مسخره نکنید مثلن اگر دوستی دارین که زیادی لاغر هست مسخرش نکید شاید اون باهاتون بخنده ولی واقعا از این مشکل رنج میبره و اون خندش مصنوعی هست
در انتخاب رشتتون خیلی خیلی دقت کنید چون سرنوشتتون رو رقم میزنه
اگر قراره بچه کوچک که مثلن برای خواهرتون یا برادرتون یا هر کسی دیگه هست بیرون ببرید یا این مسئولیت رو قبول نکنید یا اگر قبول کردین خیلی خیلی مواظبش باشید که براش اتفاقی نیفته یه وقت دستتون ول کنه بره وسط خیابون یا زمین بخوره منظورم اینه که آسیب جدی ببینه چون واقعاشرمنده پدر مادرش میشید
در مورد پول قرض دادن خوب کار خوبیه .
ولی اکثر مواقع آخر کار انگار یه چیزی هم بدهکار طرف میشی به موقع نمیده بهش میگی ناراحت هم میشه از دستت . به غیر از رفیق جینگ و خونواده به هیچکس نباید پول قرض داد . جالب اینجاست صبح 400 تومن به یکی دادم تا شب که اوستا کارشو دید بهم بده ! بعد دو ماه بعدش لازم داشتم گفت ندارم گفتم اشکال نداره از داداشم قرض کردم بعده 6 ماه دوباره بهش گفتم گفت فردا گفتم تو که هر روز میگی فردا الان یه ساله چیکار میکنی گفت با پر رویی گفت خوب تو که یه سال صبر کردی یه سال دیگه هم روش ! یعنی از درون پکیدم از عصبانیت . گفتم گه تو روح خودت و پول نمیخام ببینمت اثن برو حال کن .
کلا به اعصاب خوردیش نمیارزه کسی گفت بگو ندارم فکر کنه آواره ای بهتر از اینهمه اعصاب خوردیه
به قرعان اگه ملت سر موقع که قول دادن قرضشونو پس میدادن خیلی زندگیا راحت تر بود همه میتونستن به هم اعتماد کنن و هوای همو داشته باشن یه سری لاشی گند زدن به همه چی . اینا همش برمیگرده به نبود امنیت مالی / تو سختیا میکنیم پشت همدیگرو خالی (به قول یه سیاه باز شاعر مردمی )