نقل قول:
سلام
کسرا جان اشتباه زدی والدز رو نزاشتن و کاسیاس گذاشتن
مارکا هم با این انتخاباش ! :ی
تیم قهرمان 5 تا ! نایب قهرمان 6 تا! بقیه تیمها هم just lol
Printable View
نقل قول:
سلام
کسرا جان اشتباه زدی والدز رو نزاشتن و کاسیاس گذاشتن
مارکا هم با این انتخاباش ! :ی
تیم قهرمان 5 تا ! نایب قهرمان 6 تا! بقیه تیمها هم just lol
عزیز من قبلا هم گفتم موافق این تئوری توطئه نیستم.تو همین تاپیک یا تاپیک سی ال.نقل قول:
ولی اینکه بارسلونا داور رو عوض کرد فرضیه نیست! تئوری نیست..فکت هست.
این ویدئو که شما گذاشتی با تلاش زیاد گشته و گشته اشتباهاتی که به نفع مورینیو بوده رو نشون داده. ولی بحث الان چیز دیگست.
دیگه همه دنیا فهمیدن که آلوز با بزرگنمایی باعث اخراج پپه شد و بوسکتز و پدرو هم که کاملا مشخصه چکار کردن.
اینها ربطی به مورینیو نداره نمی دونم چرا می خوای ربط بدی بهش!
پی نوشت: گوشی دستمون بود! :46:
پیش نمایه مارکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشخوانِ برجسته:
آگرو ميخواهد،رئال نه!
دیگر پیشخوانها:
اصرار اتلتيكو:به شرط بيشترين ماليات(75ميليون)
اتلتيكو به او پيشنهاد دو سال ديگر تمديد قرارداد را داد
سفيدها نميخواهند مقدمات هرگونه دشمني و دلخوري را فراهم كنند
آگرو ميخواهد در مادريد زندگي كند:با خريد يك خانه 4.7ميليون يورويي در همسايگي CR7 ، كاكا و مو
آگرو:"مادريد؟چندين پيشنهاد ديگر هم دارم،هنوز چيزي قطعي نشده"
ترس از آتشفشان بارسا را زودتر به لندن رساند
فرگوسن خريد دِ خيا را براي منچستر تاييد كرد
رولند گاروس:نادال به 5 ست و 4 ساعت براي شكست ايسنر نياز داشت
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
كان آگرو يك پيشنهاد گيج كننده نيست
دیگر پیشخوانها:
و از باشگاه خواست كه بند 45ميليوني قراردادش را كاهش دهند
اتلتيكو از اين ميترسد كه عاقبت اين قضايا به مادريد ختم شود
ميگل آنخل گيل سعي ميكند با فصلي 9 ميليون يورو او را تا سال 2017 در اتلتيكو نگه دارد
آتشفشان بارسا را مجبور كرد كه ديشب حركت كند
فرگوسن:"اگر قهرمان شويم تنها مربي اي ميشوم كه 3 بار قهرمان اين رقابتها شده"
مالاگايي ها براي خريد ون نيستلروي به آلمان سفر كردند
نادال براي شكست ايسنر سختي كشيد:
2 ست در 4 ساعت به اتمام رسيد
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
حق با شماست، شاید این عکس مال گذشته باشه. نمیدونم. در کل به قول شما کل لالیگا رو تو همین دوتا تیم دیده!نقل قول:
واقعا سطح بقیه تیم ها خیلی پایین اومده و متاسفانه هیچ تیمی نمیتونه یه شبه راه صد ساله رو طی کنه، پس اینجوری که بوش میاد تا 3-4 فصل دیگه به همین منوال هست، مگر اینکه بارسا-رئال ضعیف بشن!
اومدن مربیهای خوب میتونه خیلی کمک کنه. اگر پلگرینی دوباره برگرده به تیمهای بالای جدول مثل سویا که واقعا مربی داغونی داره یا بنیتز بیاد میتونه خیلی کمک کنه. حتی کاماچو هم میتونه مفید باشه. همین والنسیا با همین بازیکنهاش میتونه خیلی بهتر کار کنه، هرچی باشه دو تا از مهاجمهاش عضو تیم ملی هستن.
متاسفانه تیمهای لالیگا زیادی گواردیولا زده شدن و تقریبا همه یهو رفتن سراغ مربی های جوون و کم تجربه. درسته که بخش زیادی از مشکلات مالیه، اما فاصله مثلا سویا با بارسا و رئال 4-5 گل نیست بلکه اون مربی گاگوله که میاد تیم رو خراب میکنه.
نقل قول:
دقیقا موافقم و خوشبختانه خبر هایی هست که مارسلو بیلسا میخواد هدایت سویا به عهده بگیره
واقعا مربی خوبی هست که تیماش وحشتناک هجومی بازی میکنند
یادمه اون موقع که مربی آرژانتين بود برزیل جلوی آرژانتين از هیجده قدم جلوتر نمیرفت و فقط زیر توپ میزد ! ولی متاسفانه تو جام جهانی با اون بازیهای زیبای مقدماتی نتیجه نگرفت . پارسال هم شیلی رو واقعا خوب هدایت کرد و تیمش زیبا بازی میکرد. خلاصه امیدوارم مربی سویا بشه .
یه حرفایی می زنید. لابد برای آقای گل هم باید به بی خاصیت بودن گل ها نگاه می کردن. همین مونده خوزه علمدار بازی جوانمردانه و احترام بشه. رئال خشن ترین تیم شد و اگه داوران رعایت نمی کردن چه بسا رکورد میزد. صحبت تازه خوزه از ادعای رسانه مادرید (شجاع نامیدن شیوه ای که دی استفانو میگه موش و هیدینک میگه گاو ترسو) برام عجیب تر بود.نقل قول:
جدا اگه داور بازی رو کاتالانی میزاشتن فکر می کنید مورینیو چه بلایی سر خودش می آورد؟ :31: حالا حساب کن پارسال که پرتغالی گذاشتن امسال هم میزاشتن.نقل قول:
البته اگه هیدینک و خیلی های دیگه رو فوتبالی که هیچ آدم حساب نکنید. در مورد کار مورینیو فقط همین:نقل قول:
Guus Hiddink: I think when he looks back at the video, he should make his apologies. If he does not do that, he is deliberately trying to change the truth for his own sake
و حرکت ... پپه اگه هنوز شک دارید:
Real Madrid 0-2 Barcelona
Pepe & Mourinho Red Cards Min 61
SKY Sport HD
کد:https://rapidshare.com/files/459560316/Pepe_and_Mourinho_Red_Cards_HD_Min_62.mkv
FootIranکد:http://www.interupload.com/files/1PDXNM65/pepe_and_mourinho_red_cards_hd_min_62.mkv_links
چون تصاویر دستکاری شده داشتیم.
قسمت اول: یادم نمیاد گفته باشم رئال مستحق این جایزه باشه که شما اینها رو گفتی.من نمیگم رئال شایسته این عنوانه.نقل قول:
در مورد بی خاصیت بودن گلها هم این نظر شماست و کاملا مشخصه بخاطر اینکه مسی رو بدجور جا گذاشت از ناراحتی اینطور میگی.
از دی استفانو و هیدینک اسم بردی.(کلا فقط زمانی از رئالی ها اسم می بری که در جهت تخریب رئال باشه...عیب نداره)
در مورد دی استفانو بگم که مال چند نسل گذشته فوتبال هست و فوتبال دیگه اون بازی 40 سال پیش نیست.پس اگه کسی صلاحیت نظر دهی در موردش داشته باشه...اون کسیه که امروز بزرگ فوتباله و اون هم مورینیو هست.
در مورد هیدینک...از شما بعیده(؟) ...هیدینک در مقابل بارسلونا هم سیستمی مشابه مو اتخاذ کرد که مبتنی بر ضد حملات بود...پس این تیکه انداختنها فقط قسمتی از حملات همیشگی مربیها نسبت به همدیگه هست و گفتنش از سوی هیدینک جایگاه نداره.
قسمت دوم: بلا ممکن بود سر خودش بیاره ولی داور عوض می شد؟!! ؟؟؟شما چند بار سراغ داری در مسابقه به این مهمی یه تیم بتونه داور رو عوض کنه؟!چرا با اشتارک مخالفت نکردن؟این که هموطن اوزیل و خدیرا بود؟ اصولا تو بازیهایی که یهو از 10-15 ملیت بازیکن هست...واقعا اعتراض به این موضوعات شدنیه؟ هر داوری بگی یهو یه هموطن پیدا می کنه!!
قسمت سوم : بازم بی ربط...بحث اصلا سر مورینیو نیست!
قسمت چهارم: ویدیو ها رو بار ها وبارها از جاهای مختلف هم من دیدم و هم شما.
اون صحنه به هیچ وجه کارت قرمز نداشت...تنها چیزی که باعث شد قرمز بده صحنه سازی و پشتک وارو زدن آلوز بود که مصداق بازی ناجوانمردانه هست.
در مورد توهین بوسکتز و اون صحنه که با مارسلو برخورد داشتن و الکی صورتشو گرفت و پرت کرد خودشو...اون صحنه که پدرو خودشو کوبوند به آربلوا و ... حرفی نزدید؟!!
قسمت اول: آمار نشون میده چه تیمی لیاقت جایزه جوانمردانه رو داره. دقیقا مصداق مثال شما که میگی رونالدو جایزه رو گرفته و بقیه ناراحتن بارسا هم جایزه اخلاق رو گرفته و شما اینجا این بحث رو شروع کردی پس معلوم میشه کی ناراحت تره :دی جایزه فردی هم برای طرفدارا بارسا مهم نیست مهم افتخارات گروهی هست که ما تو این چندسال به مراتب بهتر بودیم. حالا یک سوال قهرمانی لالیگا رو بیشتر میپسندی یا آقای گلی کریس؟ بهتر هست برای جوابش به مصاحبه اسطوره باشگاه خودتون یک نگاه بندازینقل قول:
قسمت دوم: همین مورینیو یی که الان وجود داره باید مدیون Gennady Krasyuk و Valentin Ivanov باشه وگرنه الان داشت تو همون پرتغال مربیگری میکرد، پارسال با اجحافی که داور پرتغالی در حق بارسا کرد بارسا این حق رو داشت که رو این انتخاب حساس باشه. چطور مربی شما میتونه یک داور درجه یک که خیلیها اعتقاد به بهترین بودنش دارن با اون اظهارات مسخره بازنشسته کنه ولی بارسا این حق رو نداره به انتخاب داور پرتغالی اعتراض کنه؟ اونم برای بار دوم تو این مرحله؟
قسمت سوم: همه این بحثها رو این مربی به تماشاگرا القأ کرد، و به قولی رهبر این جریان بود.
قسمت چهارم: ویدئو رو همه دیدن اکثر کارشنسا هم اذعان داشتن که بخاطر حرکت با خشونت بالا په په کارت قرمز صحیح بود حالا یک داور ایتالیائی که اصلا معلوم نیست کی هست گفت کارت قرمز نداشته اینو لطفا پیرهن عثمان نکنین. خود آلوز هم گفت که په په خودش میدونه که برخورد داشتیم و په په هم تکذیب نکرد.
در مورد توهین بوسکتس که گفت همچین حرفی نزده و از یک کلمه دیگه استفاده کرده و یوفا هم تبرئه کرد، در مورد پدرو هم شما به حرکت آربلوا نگاه کن دوست داشتی ویدئو رو هم میزارم که به سمت چپ حرکت میکنه، دیگه همه این شخصیت رو میشناسن که تو زمین فقط دنبال قلم کردن ساق پا یا زدن دور از چشم داور هست.
اون ویدئو رو هم یک طرفدار منطقی تیم رئال ساخت بود نه طرفدار بارسا. (خودش هم گفته که من طرفدار رئال هستم نه مورینیو و گفت که رئال به مورینیو احتیاج نداره این مورینیو هست که به رئال محتاج هست.)
من اصلا بحث رونالدو رو نکردم ...یا مورینیو...من راجع به بازی ناجوانمردانه بارسلونا گفتم...نقل قول:
این دوست شما بود که همه چی رو با هم قاطی کرد.
جواب منو ندادی...چرا به داور آلمانی اعتراض نکرد؟ اصلا اگه قرار باشه با هر اعتراضی داور عوض بشه که سنگ رو سنگ بند نیست.
در مورد توهین بوسکتس که ماست بند نمیاد بگه ماستم ترشه!!:27:
حرف زدن با شما بیفایده هست...می دونی چرا؟ اصلا صحنه پپه و کلا همه چی میگیم هرچی تو گفتی.
ولی اون صحنه پدرو کاملا عامدانه خودشو کوبوند به آربلوا...این دیگه واقعا از روز روشنتره و اینکه اینو قبول نمی کنی نشون دهنده اینه که به هر طریقی می خوای دفاع کنی.
در مورد ویدئویی که لینک گذاشتی...بهترین کار واسه اینکه بخوای خودتو بیطرف جلوه بدی اینه که بگی من خودم طرفدار رئالم ها...ولی ببین..:46:
بقیه بحثها به جایی نمیرسه چون شما با یک دید دیگه نگاه میکنی که فقط یک طرف جریان رو میبینینقل قول:
ولی در مورد این ویدئو: کدوم صحنه بزرگ نمایی شده یا واقعیت نداره؟ مگه اشتباهاتی که به نفع بارسا صورت گرفته توش نیست؟ مثل این قضیه اسطوره باشگاهتون میمونه که بعد یک انتقاد سیل توهینها تو کانون خودتون به سمتش روانه شد. کلا هرکی حرف حق رو بزنه اگه خوشتون نیاد هر کاری میکنین که صورت مسئله پاک شه و اون طرف رو هم بی نصیب نمیذارین :دی
کلا شما درست میگی بارسا نباید جایزه جوان مردانه رو میگرفت چون تو هر بازی حقش یک کارت قرمز بود که با توصیه ویار به کمیته داوران اسپانیا این لطف شامل حالش شد
اون دوستمون هم مثال زدن چطور به شما سریع برخورد؟ گفتی که ناراحتی باعث این واکنش شد خوب این آمار رو هم که ما نساختیم. پس چرا به شما برخورده؟
در مورد بوسکتس هم که جالب بود مثالت :دی پس همون تئوری توطئه رو قبول داری تو لفافه :دی
موفق باشی
باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که خورخو والدانو دیگر به کار خود یعنی مدیر عمومی باشگاه ادامه نخواهد داد.
در یک کنفرانس خبری فوری در عصر روز چهارشنبه، باشگاه رسما اعلام کرد که مرد 55 ساله دیگر به کار خود در این باشگاه ادامه نخواهد داد.
صحبت ها و نقل قول ها در خبر های بعدی:46:
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/05/25/2503511/breaking-news-general-manager-jorge-valdano-parts-company
توماس اوجفالوسی (Ujfalusi) : آگوئرو میخواهد در رئال مادرید بازی کند
هم تیمی سرجیو آگوئرو در اتلتیکو مادرید اعلام کرد که مهاجم 23 ساله آرژانتینی علاقه دارد که در رئال مادرید بازی کند.
آگوئرو در صفحه توئیتر و وبسایت رسمی خودش اعلام کرده بود که علاقه دارد باشگاه اتلتیکو مادرید را ترک کند و از باشگاه خواسته بود که به خواسته ی وی مبنی بر ادامه ورزش حرفه ایش در یک باشگاه دیگر، احترام بگذارد.
مدافع اهل چک به رادیو Sportiva گفت: " سه چهار ماه بود که ما میدونستیم اون میخواد باشگاه رو ترک کنه، کاملا مشخص هست که میخواد برای رئال مادرید بازی کنه "
مهاجم 22 ساله ( فکر کنم به تازگی شد 23 ساله! ) با 26 گل زده، بهترین گلزن این فصل تیمش بود، وی از سال 2006 پس از ترک باشگاه Independiente به این تیم پیوست.
Kun مورد توجه چندین باشگاه مطرح جهان از جمله چلسی، اینتر و یوونتوس هست اما اوجفالسو مطمئن هست که وی به رئال مادرید خواهد پیوست اما نمیداند که عکس العمل هواداران نسبت به این انتقال چه خواهد بود.
" ما نمیدونیم عکس العمل هوادارا چی هست، چون رقابت شدیدی بین باشگاه ها هست، مطمئن برای آگوئرو تصمیم سختی هست "
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/05/25/2502704/atletico-madrids-tomas-ujfalusi-sergio-aguero-wants-to-join-real-
من اصلا كاري به اين انتخاب و سليقه اش ندارمنقل قول:
اما براي من جالبه كه در بين مدافعين اسمي از آبيدال نيست
حتما بايد تمام فصل رو بازي كرد كه جزء بهترينها شد
بعد هم آبيدال كمتر از يك چهارم بازيها رو از دست داد
به نظر من اصلا عادلانه نيست من كاري به مدافعين رئال ندارم اما پيكه امسال چنتا اشتباه كرد؟
دور از هر تعصبي و احساسي به نظر من بهترين مدافع امسال لاليگا بدون شك آبيدال بود چون كم اشتباه ترين و شايد هم بدون اشتباه ترين مدافع امسال بود
البته منم سر پیکه یکم حساس بودم، مثلا اون بازی جلو سویا رو یادتون بیاد که هرکی دلش خواست دریبلش کرد. اما آبیدال؟ نه فکر نمیکنم چون سر خیلی از بازی های مهم مصدوم بود و در واقع محک جدی نخورد. نمیخوام بگم یه مدافع از رئال باید جاش رو میگرفت، اما اینا دیگه یه جورایی کار خودشون رو راحت کردن، آخر فصل میگن از رئال و بارسا 11 نفر جمع کنیم بدیم بره!نقل قول:
آبيدال غير از بازي برگشت الكلاسيكو بازي مهم ديگه اي رو از دست ندادنقل قول:
به جز پيكه كه نه فقط در بازي با سويا توي چند بازيه ديگه هم اشتباه داشت ميشه به اشتباهات ، اخطارها و اخراجهاي زياد مدافعين رئال مثلا كارواليو هم اشاره كرد علاوه بر اون خوردن 33 گل توي اين ليگ دو قطبي كم نيست بودن دو مدافع از رئال هم واقعا عجيبه
اين رو قبول دارم اما گفتم جداي از اين انتخاب ما خودمون كه ميتونيم بر اساس قضاوتهاي خودمون انتخاب كنيمنقل قول:
خر فصل میگن از رئال و بارسا 11 نفر جمع کنیم بدیم بره
من بازم ميگم وقتي آبيدال رو با پيكه آلوز مارسلو و كارواليو مقايسه ميكنم بدون تعارف از هر چهارتاي اينا كلاس كارش امسال يه سر و گردن بالاتر بود
اين نظر منه
بازی خیریه کلاسیک به زودی برگزار میشود
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
پیشکسوت های رئال مادرید و بایرن مونیخ در تاریخ 5 ژوئن در یک بازی خیریه به مصاف هم میروند .
دومین بازی خیریه کلاسیک برای 5 ژوئن برنامه ریزی شده است . پیشکسوتان رئال مادرید و بایرن مونیخ به دیدار هم میروند و درامد حاصل از این مسابقه صرف پروژه افریقا خواهد شد . بنیاد خیریه رئال مادرید با استفاده از مبلغ حاصل از این دیدار اکادمی های فرهنگی و ورزشی در قاره افریقا تاسیس خواهد کرد .
خورخه والدانو در روز معرفی این دیدار, ان را " تعهد به فوتبال , گذشته و نیکوکاری نامید و ادامه داد : فوتبال هیچ حد و مرزی ندارد . امیدواریم برنابئو پر شود و مردم از خرید بلیط این دیدار خشنود باشند ."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330059365342/noticia/Noticia/Corazon_Classic_Match_draws_near.htm
التینتپ : به حضور در رئال مادرید علاقه داشتم
حمیت التینتپ پس از قطعی شدن انتقالش به رئال مادرید با روزنامه ورزشی بیلد المان در مورد مرحله بعدی تجربه ورزشی خود صحبت کرد .
" وکیل من اسم من را پیشنهاد داد چرا که میدانست مادرید به یک بازیکن چند منظوره نیاز دارد . ماندن در بوندسلیگا و یا رفتن به لیگ برتر انگلیس برای من راحت تر بود ولی به چالش حضور در رئال مادرید و بازی کردن برای این تیم علاقمند بودم . "
" مورینیو و من در انگلیس با یکدیگر صحبت کردیم . صحبتهای وی خوشبینانه و قانع کننده بود . او میداند که من در پستهای مختلفی قادر به بازی هستم . "
" من به مدت 4 سال در بایرن بازی کردم و ما همیشه در این مدت موفق بودیم . در طول حضورم در این تیم دو عنوان قهرمانی در بوندسلیگا و دو جام حذفی المان را کسب کردیم . "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330059360793/noticia/Noticia/_Playing_for_Real_piqued_my_interest_.htm
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
از کاروالیو بهتر بود؟! :18: دیگه دارین یک طرفه قضاوت میکنی! الان نقش کاروالیو بین اون چهارتا مدافع، مثل نقش پویول هست، یا حتی نقش خودش تو رئال. بعد چطور از آبیدال یه سر و گردن پایین تر میبینیش؟ یه نگاه فقط به بازی کوپا د ری بنداز...نقل قول:
کلا هم رئال هم بارسا، احتمالا همزمان پویول و کاروالیو رو به دلیل بازنشستگی از دست میدن، بعد اونوقت خط دفاع این دوتا تیم رو نگاه کنین. مخصوصا مال خودتون رو، ببینید آبیدال میتونه نقش پویول رو ایفا کنه؟ یا نقش کاروالیو تو رئال...
آبیدال یه دفاع چپه و چون این فصل تو پست خودش کم بازی کرد انتخاب نشد. واسه دفاع وسط هم به دلیل اینکه پست تخصصیش نیست انتخاب نشده. اما من که همه بازیهای بارسا رو دیدم با جرات میگم آبیدال امسال در دفاع میانی خیلی مستحکم تر از پویول بود و تا وقتی تو زمین بود حتی یکم خلا پویول احساس نشد. شاید تنها چیزی که پویول رو برتر از آیبدال میکنه قدرت رهبری و اون شخصیت قدرتمندیه که داره.
در کل به نظرم این تیم خوب انتخاب شده(با این فرض که ویکی تو دروازه است) و فقط آلونسو جاش تو 11 نفر اول نیست، به نظرم برای یه هافبک دفاعی بوسکتس به مراتب آماده تر و بهتره. آلونسو برای هافبک رئال که ژاوی یا اینیستا نداره خوبه اما اینجا بوسکتس بهتره.
پرز : " دلیل رفتن والدانو بازسازی دوباره تشکیلات سازمانی باشگاه بود "
رئیس باشگاه رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی خود در برنابئو دلایل قطع همکاری با خورخه والدانو را تشریح کرد .
25 می و پس از پایان جلسه هیئت مدیره باشگاه , فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید در اتاق کنفرانس برنابئو با رسانه ها به صحبت نشست و دلایل قطع همکاری با خورخه والدانو را اعلام کرد .
"همانطور که اگاه هستید ما در فصل پیش پروژه ورزشی جدیدی را با اهداف بلند مدت و نگاه به اینده شروع کردیم , برای دست یابی به این هدف ما نیازمند بازیکنان جوان بودیم تا هدایت انها را با اعتماد کامل به مورینیو بسپاریم .
تجربه ای که در فصل سپری شده کسب کردیم به ما ثابت کرد که نیازمند یک تشکیلات سازمانی جدید در باشگاه خود هستیم . تشکیلاتی که در ان مربی تیم با استقلال کامل تیم خود را مدیریت کند و تنش های حاصل از حضور یک شخصیت ورزشی در دفتر مدیر کل باشگاه از بین برود .
به این دلیل هیئت مدیره تصمیم گرفت تا با خورخه والدانو مدیر کل رئال مادرید قطع همکاری کرده و تمام مسئولیت وی را به انخل سانچز واگذار کند. سرمربی تیم که مسئولیت های زیادی را عهده دار خواهد بود از این به بعد مستقیما پاسخگوی خوزه انخل سانچز خواهد بود .
با توجه به برکناری خورخه والدانو از این سمت تصمیم به قطع همکاری و کنسل کردن قراداد وی با باشگاه گرفتیم .
من قصد پنهان کاری ندارم و دوست دارم به صراحت بگویم که جدایی والدانو برای من دردناک بود .ما راه طولانی را با یکدیگر طی کرده ایم با این حال اعضای باشگاه نیز ما را انتخاب کرده اند تا در مقاطع گوناگون تصمیماتی که از نظر خود برای باشگاه بهترین میدانیم را اتخاذ کنیم .
احساسات من نباید مانع تصمیمی شود که اتخاذ ان از نظر من وظیفه کاریم محسوب میشود .
به خاطر فداکاری و کارهایی که خورخه والدانو برای باشگاه انجام داده از وی متشکریم . ما برای او بهترین ها را ارزو میکنیم و تمایل داریم در اینده از حضور وی در پستهای دیگر بهره مند شویم . "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330059426721/noticia/Noticia/Florentino_Perez:__Valdano_leaves_due_to_a_restructuring_of_the_organisational_structure_of_the_.htm
والدانو : " همیشه به رئال مادرید احترام گذاشتم "
" ترک باشگاهی که 27 سال در ان رفت و امد داشتم برایم غم انگیز است "
خورخه والدانو بعد از فلورنتینو پرز در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و پس از خداحافظی به رئال مادرید ادای احترام کرد .
" من همیشه به رئال مادرید احترام گذاشتم و هیچگاه باشگاه را به میدان جنگ تبدیل نکردم . همیشه کارم را جلوتر از مسائل شخصی قرار دادم و همواره از ایجاد تنش و اختلاف دوری کردم . من احترام زیادی به این باشگاه قائلم و عاشق این باشگاه هستم و تمام تلاش من برای ارتقای عظمت این باشگاه بود ."
" اعتقاد دارم که ثبات مورینیو برای باشگاهی که در چند سال اخیر دچار عدم ثبات بوده است مفید است . او برای انجام مسئولیت خود به زمان نیاز دارد . مورینیو عملکرد خوبی داشته , به نظر من مربی خوبی است و حفظ کردن او طبیعی است . "
" رئال مادرید بزرگ است و این بازسازی جدید ان را کوچک نمیکند . رئیس راه حلی را برگزید تا این وضعیت سخت که مدیریت ان بسیار دشوار بود برطرف شود "
" ترک مکان و انسانهایی که عاشق انها هستی همیشه دردناک است . عموم باید این را بدانند . خداحافظ ."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330059436402/noticia/Noticia/Valdano:__I_have_always_respected_Real_Madrid_.htm
البته فکر نکنم کاسیاس کمتر (اگه نگیم بهتر) از والدز باشه. دلیل انتخاب والدز هم فقط کمتر گل خوردنش هست که اونم تنها دلیلش دروازبان نیست، خط دفاع و میانی تیم هست. میشه توانایی های کاسیاس رو تو 4 بازی ال کلاسیکو خیلی خوب دید.نقل قول:
اي كاش از مدافعين رئال چيزي نميگفتم چون هنوز متاسفانه نميتونيم دور از احساس و علاقه قضاوت كنيمنقل قول:
اما كسرا جان امسال در نبود پويول همين آبيدال بود كه بارسا رو نجات داد اونهم دقيقا در زماني كه تيم به خاطر نتيجه گرفتن در اكثر بازيها سراسر حمله بود كه اين كار رو براي مدافعين سخت تر ميكنه معمولا تيمي كه حمله ميكنه گل هم ميخوره اما اواخر فصل كه آبيدال نبود بارسا اكثرا با حداقل نتيجه بازيها رو ميبرد و خيلي بيشتر توي دفاع جمع ميشد
ميخوام اينو بگم آمار 21 گل خورده بارسا با سيستم هجوميه اين تيم بيش از هر چيز ديگه مديون آبيدال بود به ويژه در زمان غيبت پويول
نميدونم چقدر بازيهاي امسال آبيدال رو ديدي اينقدر خوب بود كه من توي يكي از پستام گفتم كه هرچند مسي خوب گل ميزنه و ژاوي و اينيستا خوب بازيسازي ميكنن اما بهترين بازيكن امسال بارسا رو آبيدال ميدونم
حالا در پايان فصل اگه نگيم بهترين بازيكن بارسا به نظر من بهترين مدافع بارسا بود چون دقيقا در زماني كه ممكن بود در نبود پويول و سيستم هجوميه بارسا آمار گل خورده بارسا بالا بره آبيدال دست بارسا رو گرفت و دليل اصلي كم گل خوردن بارسا بود
اصلا گوارديولا در نبود آبيدال مشخصا ساختار دفاعيه بارسا رو عوض كرد به جرات ميگم كمتر بازيكني در بارسا در سالهاي اخير در نبودش باعث اينهمه تغيير در ساختار تيم شده همين تغييراتي كه مربي در شكل تيم ميده به من ميفهمونه كه آبيدال ستون اصلي تيم در ساختار دفاعي بود
من اينبار اصلا نميخوام وارد بحث مدافعين رئال بشم به دلايلي به مشكل ميخوريم اما آبيدال امسال از پيكه و آلوز و از تمام مدافعين بارسا بهتر بود
اين نظر منه و تا چهار روز ديگه هم ميتونم براش دليل بيارم
اریک آبیدال: وقتی مریض باشید، دیگر پول و شهرت اهمیتی ندارد
این مدافع فرانسوی که احتمالا روز شنبه در فینال لیگ قهرمانان بازی خواهد کرد همین دو ماه قبل به دلیل وجود تومور در کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت
سایت گل- اریک آبیدال، مدافع بارسلونا، معتقد است وقتی بیمار باشید، پول و شهرت دیگر اهمیتی ندارد.
این مدافع فرانسوی که احتمالا روز شنبه در فینال لیگ قهرمانان بازی خواهد کرد همین دو ماه قبل به دلیل وجود تومور در کبدش تحت عمل جراحی قرار گرفت.
مراحل بهبودی او خیلی سریع پیش رفت و او حتی توانست در دیدار برگشت مقابل رئال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان برای دقایقی بازی کند.
او معتقد است با پول نمی توان سلامتی خرید و در گفتگو با نشریه تلگراف گفت:" اگر چنین اتفاقی برای هرکسی رخ دهد، دیگر این پول و شهرت بی فایده خواهد بود. بهتراست همه این پول های را خرج بیمارستان ها و کودکان کرد."
او همچنین از کودکانی گفت که در بیمارستان با آنها ملاقات کرد.
" من چیزهای زیادی از آنها یاد گرفتم، آنها باعث قوی تر شدن من شدند. من مرتبا تحت مراقبت قرار دارم زیرا این بار تومور در کبدم بوده ممکن است بار دیگر در جای دیگری از بدنم باشد. با این وجود من در زمان بیماری هم میل زیادی برای بازگشت به میادین داشتم."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/26/2503935/%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D9%88%D9%82%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D8%B6-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
2011/5/26
ژاوی: آبیدال الگویی برای همه ماست
این مدافع فرانسوی در ماه مارس تحت عمل جراحی قرار گرفت تا یک تومور سراطانی از کبدش خارج شود اما خیلی زود به میادین باز گشت و در دیدارهای اخیر بارسا بازی کرد
سایت گل- ژاوی، هافبک بارسلونا، اریک آبیدال، هم تیمی فرانسوی اش را به دلیل بازگشت به میادین بعد از پشت سر گذاشتن بیماری سرطان مورد ستایش قرار داد.
این مدافع فرانسوی در ماه مارس تحت عمل جراحی قرار گرفت تا یک تومور سراطانی از کبدش خارج شود اما خیلی زود به میادین باز گشت و در دیدارهای اخیر بارسا بازی کرد.
او در سه دیدار اخیر بارسا در لالیگا مقابل لوانته، دپورتیوو لاکرونیا و مالاگا در ترکیب اصلی قرار گرفتو احتمالا در فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد نیز از ابتدا به میدان خواهد رفت.
همین بهبودی سریع و شجاعت برای بازی کردن دوباره، ژاوی را تحت تاثیر قرار داده و به همین دلیل او را الگو برای دیگران می داند.
ژاوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او نشان داد الگویی برای همه است. به خاطر همه چیزهایی که نشان داد، ارزش ها، مبارزه جویی، بهبودی، مقاومت و غلبه بر بیماری و میل به بازگشت. شما اصلا نمی توایند تصور کنید که او یک عمل جراحی را پشت سر گذاشته است.
من تاکنون چنین شرایط بدی را تجربه نکرده ام. در واقع مشکل او مسئله مرگ و زندگی بود. اکنون او برگشته و به اندازه قبل با قدرت به کارش ادامه می دهد. این فوق العاده است. او یک الگوی برای خیلی از آدم ها می تواند باشد. او در آن شرایط خیلی آرام بود و ما بیشتر از او عصبی بودیم. بازگشت او یک خبر فوق العاده برای ما بود."
آبیدال فینال چمپیونزلیگ سال 2009 را به دلیل محرومیت از دست داد اما این بار احتمالا در ومبلی به میدان خواهد رفت.
" او خیلی خوب تمرین می کند. او به نظر قوی و هیجان زده می رسد. او آخرین فینال ما در چمپیونزلیگ و همچنین فینال کوپا دل ری را از دست داد بنابراین برای این بازی خیلی هیجان زده است."
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/26/2503962/%DA%98%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/5/26
The Front: El Mundo Deportivo
26.05.2011
GO BARÇA!
The crack’s gesture, a Ronaldo-like one, shows the good vibrations.
The team feels strong and Messi wants the third crown.
Mou fires Valdano.
May 26, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-26-05-2011/
The Front: Sport
26.05.2011
THE VOLCANO EXPLODES IN MADRID
While Barça prepares the final in London
Florentino destroys Valdano and supports Mourinho
Focused! Guardiola, delighted to have trained two more days than expected in England
The fans will be able to travel with no problems
May 26, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-26-05-2011/
جوزپه روسی: رویای من بازی در بارسلونا است
بارسلونا توجه خود را به این ملی پوش ایتالیایی جلب کرده است.
سایت گل – جوزپه روسی، مهاجم ویارئال گفته دوست دارد به بارسلونا بپیوندد و این رویای تمامی بازیکنان است که در این تیم بازی کنند.
بارسلونا این بازیکن را بهترین گزینه برای تقویت خط حمله خود در تابستان می داند و این بازیکن 24 ساله می گوید: «بارسلونا بهترین باشگاه دنیاست. هر بازیکنی رویای بازی در بهترین تیم را دارد، از جمله خود من.ما می دانیم که بارسلونا قهرمانی های بسیاری کسب کرده و این همه آن چیزی است که برای هر بازیکنی مهم است. امیدوارم که کی روز من هم در دیدارهایی مانند فینال شنبه لیگ قهرمانان بازی کنم. من بسیار سخت تلاش می کنم تا به این هدف برسم.»
روسی افزود که هنوز در بحث برسر انتقال تابستانی درگیر نشده است: «همیشه عالی است که نام شما را با باشگاهی بزرگ بیاورند، اما من هنوز با هیچ فردی در این باره صحبت نکرده ام.»
روسی بیش از 100 بازی لالیگا برای ویارئال انجام داده. او در سال 2007 از منچستریونایتد به این باشگاه پیوست. او در ژانویه قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرده است.
2011/5/25کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/25/2502913/%D8%AC%D9%88%D8%B2%D9%BE%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
حمیت آلتینتوپ: می توانستم به جای رئال به لیگ برتر بروم
این بازیکن 28 ساله که قراردادش با بایرن مونیخ به پایان رسیده بود، هفته گذشته با قراردادی چهار ساله به رئال پیوست
سایت گل- حمیت آلتینتوپ، خرید جدید باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد می توانست به جای پیوستن به رئال، به یک تیم لیگ برتری بپیوندد.
این بازیکن 28 ساله که قراردادش با بایرن مونیخ به پایان رسیده بود، هفته گذشته با قراردادی چهار ساله به رئال پیوست.
آلتینتوپ در چهار سال حضور در آلیانس آره نا با بایرن مونیخ دو بار قهرمان بوندس لیگا شد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" مدیر برنامه های من رئال را انتخاب کرد زیرا می دانست آنها به دنبال بازیکنی با ویژگی های من هستند. ماندن در بوندس لیگا یا رفتن به لیگ برتر انگلیس خیلی آسان تر بود اما چالش بازی کردن در رئال توجه من را جلب کرد. من و مورینیو با هم انگلیسی صحبت می کنیم و صحبت های او بسیار متقاعد کننده است. او می داند من می توانم در چندین پست بازی کنم."
آلتینتوپ علاوه بر کناره ها، می تواند در میانه میدان نیز بازی کند.
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/26/2504074/%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85
2011/5/26
پیشنهاد تازه اوساسونا به نکونام و شجاعی؛ تمدید با دستمزد کمتر
قرارداد این دو بازیکن در پایان فصل به پایان می رسد اما خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، تمایل دارد ستاره های ایرانی اش را حفظ کند
سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه اوساسونا به جواد نکونام و مسعود شجاعی، دو ستاره ایرانی شان پیشنهاد کرد تا قراردادشان را با دستمزدی پایین تر تمدید کنند.
روزنامه اسپانیایی ناواررو اسپورت گزارش داد قرارداد این دو بازیکن در پایان فصل به پایان می رسد اما خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، تمایل دارد ستاره های ایرانی اش را حفظ کند.
البته مشخص نیست نکونام و شجاعی این پیشنهاد را خواهند پذیرفت یا خیر.
نکونام که در رقابت های این فصل 26 بازی برای اوساسونا انجام داده، با زدن 6 گل یکی از بازیکنان کلیدی تیمش بوده است.
در مقابل شجاعی تنها 18 بازی برای اوساسونا انجام داد و تنها 2 بار گلزنی کرد. البته او که در حال حاضر مصدوم است شش پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.
By Behnam Jafarzadehکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/26/2504128/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D8%B4%D8%AC%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1
2011/5/26
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
والدا...نه
دیگر پیشخوانها:
تمام قدرت برای مو
فلورنتینو:"سخت است،راه زیادی را با هم طی کرده بودیم"
"در طول فصل یک جای کار ایراد داشت"
"میخواهیم مانند باشگاههای انگلیسی کار کنیم"
والدانو:"رییس باشگاه همه کاره است و اوست که تصمیم نهایی را میگیرد"
"چندین بار خواستم که جلسه ای سه نفره تشکیل دهیم اما هر مربته امکان پذیر نبود"
زیدان مدیر ورزشی تیمهای اول و دوم میشود
اویفالوژی:"آگرو تصمیمش را گرفته،میخواهد در رئال مادرید بازی کند"
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
مورینیو برنده
والدانو اخراج
دیگر پیشخوانها:
والدانو:"باشگاه به جایی تبدیل شده بود که دیگر در آن احساس راحتی نمیکردم"
"احساس تنهایی میکردم"
"ناراحت نیستم اما به ارزشهای باشگاه متکی میشوم"
فلورنتینو مدیر ورزشی را حذف و اخراج کرد
فلورنتینو:"از الان مدیر ورزشی باشگاه مورینیو است"
گیل مارین:"فلورنتینو به من گفت که نمیخواهند آگرو را بخرند"
اویفالوژی:"آگرو در مادرید میماند،اما در رئال مادرید"
خوزه آنخل سانچز نفر دوم تیم شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] salam eyval barsa faghat
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
فلورنتینو پرز با اخراج والدانو و منحل کردن پست مدیر ورزشی باشگاه تمام اختیارات را به سرمربی پرتغالی واگذار کرد . به گفته پرز " هدف از این تصمیم باشگاهداری به سبک تیمهای انگلیسی بوده است . "
میخواهیم مورینیو برای سالهای زیادی در کنار ما بماند
مورینیو اعلام کرده بود که در صورت رفتن والدانو فصل بعد نیز در رئال مادرید حضور خواهد داشت و در نهایت به این خواسته خود دست یافت . فلورنتینو در تنشی که بین دو عنصر مهم باشگاه وجود داشت تصمیم گرفت از مورینیو جانبداری کند چرا که به گفته وی " مورینیو مربی بزرگی است " .
" ما برای بلند مدت برنامه ریزی کرده ایم و برای همین به حضور مورینیو برای سالهای زیادی در کنار خود نیاز داریم . تشکیلات جدید در صورت داشتن یک مربی قدرتمند کارامد خواهد بود . "
کد:http://www.marca.com/2011/05/26/futbol/equipos/real_madrid/1306387333.html
با قبول مسئولیت تیم اول و تیم دوم , زیدان به عنوان مدیر ورزشی جدید انتخاب خواهد شد .
پس از قطع همکاری با خورخه والدانو زیدان به عنوان مدیر ورزشی جدید باشگاه انتخاب خواهد شد . فلورنتینو پرز تصمیم به نوسازی و تغییر و تحول در تشکیلات باشگاه گرفته است و در این بین زیدان این فرصت را دارد تا نقش خود در رئال مادرید را پررنگ تر کند .
نام زیدان به عنوان جانشینی برای والدانو پیش از نیز بارها مطرح شده بود اما در نهایت در 17 می بود که تصمیم گرفته شد پست جدیدی به وی اختصاص یابد . فلورنتینو پرز و زیزو در ان تاریخ در مورد پست جدید بازیکن اسبق تیم ملی فرانسه با یکدیگر صحبت کرده بودند .
به این ترتیب زیدان به عنوان مسئول تیمهای اول و دوم باشگاه در کنار اعضای تیم و خوزه مورینیو در همه سفرهای مربوط به لیگ و اروپا حضور خواهد داشت .
کد:http://www.marca.com/2011/05/26/futbol/equipos/real_madrid/1306388154.html
والدانو:"فلورنتینو پرز تصمیم واضحی گرفت"
مدیر ورزشی سابق رئال مادرید در حالی به اتاق کنفرانس رفت که کت و شلوار بر تن داشت اما کراوات نبسته بود.با نشانه های روشنی از غم و اندوه در چهره اش بخاطر خداحافظی با باشگاه در حمع رسانه ها حاضر شد و گفت:"پس از 27 سال حضور،باشگاه را ترک میکنم.این بسیار دردناک است"
چرا رفتنتان از باشگاه را بعد از بازی با ویارئال تکذیب کردید؟
"زیرا این مسئله مغایر با اصول است.سوال این بود که آیا میخواهید استعفا دهید و من هم گفته نه زیرا در آن زمان کسی به فکر استعفا نبود.امروز داستان فرق میکند.باشگاه تصمیم گرفت یک ساختار سازمانی و مدیریتی جدید ایجاد کند و در این میان پست من باید برداشته میشد.این تصمیم باشگاه است نه تصمیم من"
احساس میکنید به وسیله مورینیو کنار گذاشته شدید؟
"نمیخواستم مادرید را به صحنه نبرد تبدیل کنم.تمام تلاشم این بود که خودم را از این مسائل دور نگه دارم.پیش از این من مدیر ورزشی باشگاه بودم که این مقام مرا مجبور به احتیاط کردن،احساس مسئولیت شخصی و نهادی داشتن میکرد.در مطبوعات از آن به عنوان نبرد یاد میشد که من تلاش کردم از این صحبتها دوری گزینم.من به آنچه که از این باشگاه آموختم احترام گذاشتم.میخواستم با عظمت این باشگاه زندگی کنم.فلورنیتنو پرز در پایان فصل مجبور به تصمیم گیری شد و تصمیم واضحی هم گرفت.این ساختار جدید در رئال مادرید کوچک نیست برای همین شرایطی پیش آمد که مدیریتش و تصمیم گرفتن آسان نبود"
احساس میکنید به شما خیانت شده؟
"همیشه به پستم،به باشگاه و به کسی که من را به باشگاه آورده وفادار بوده ام.وفاداری من به باشگاه تا دیروز بود و الان چیز بیشتری برای گفتن ندارم.باشگاه وظیفه خود را انجام داد و من کسی بودم که باید از تشکیلات کنار گذاشته میشدم"
فکر میکنید مورینیو رهبر این تصمیم گیری بود؟
"از قصد و نیت مورینیو خبر ندارم.فقط میخواستم سر و صدا اطراف باشگاه را ساکت کنم.بارها از پرز خواستم که جلسه ای سه نفره تشکیل دهد اما هر مرتبه امکان پذیر نبود.هر مرتبه امکلن پذیر نبود و نتیجه اش این شد"
فکر میکنید کار اشتباهی انجام داده اید که باعث بروز این تصمیم شده است؟
"پرز به من گفت که دلیلی برای سرزنش تو نمیبینم و من هم دلیلی برای سرزنش خودم نمیبینم.من در چارچوب فرهنگ مادرید نقشم را ایقا میکردم و آرامش ذهن داشتم"
در ساعات اخیر به مورینیو گفتگو داشته اید؟
"زمان زیادی با مورینیو به صورت شخصی صحبت نکرده ام.با هم مودبانه رفتار میکردیم اما او به سایر مربیان نگاه میکرد.جایگاهی در باشگاه درخواست کرد و من این جایگاه را به او دادم.وظایف من در باشگاه کمتر شد.در نهایت او تفکراتش را وارد باشگاه کرد و آشکار بود که من در آن موقعیت احساس راحتی نمیکنم"
چرا تصمیم گرفتند در جمع رسانه ها حضور یابند؟
"پس از این که جلسه هیئت مدیره تمام شد گفتند که تصمیم گرفته شده.آنها از رسانه ها خواستند در برنابئو حاضر شوند تا این موضوع را حل و فصل کنند.به نظر نمیرسد که تصمیم درستی بوده باشد"
نا امید شده اید؟
"پس از 27 سال حضور در باشگاه با ناراحتی باشگاه را ترک میکنم.همیشه برایم دور ماندن از این مجموعه دردناک بوده.من عزیزانم را در این باشگاه ترک میکنم و با غم و اندوه از باشگاه دور میشوم"
حسرت نمیخورید که چرا زودتر نرفتید؟
"در گفتگویی که در مورد باشگاه با فلورنیتنو داشتیم او از من خواست در تیم بمانم اما وقتی که سلایق متفوات باشند به نظر میرسد که دیگر تفاوتی نمیکنند.هیچ تاسفی نخورده ام"
پیامی دارید که به مورینیو بدهید؟
"در مقابل چشمان شما(مطبوعات) دستم را دراز میکنم و او را به عنوان مربی رئال مادرید میپذریم و به رفتن از باشگاه تن میدهم.این آخرین یکشنبه ای است که من را در رئال مادرید میبینید"
فکر میکنید بخاطر نداشتن تفاهم با مورینیو جایگاهتان را از دست دادید؟
"من گفته بودم ما به رهبری نیاز داشتیم که تیم به آن نیاز داشت.من کار او را دیده ام و میدانم که او مربی خوبی است و کارش را به خوبی ادامه میدهد"
وقتی که فهمیدید با هم نمیسازید آیا بهبود رابطه تان غیرممکن بود؟
"چند وقت پیش بود که فهمیدیم،اما هیچگونه رویارویی ای وجود نداشت که مربی بخواهد آنرا توجیه کند.من بیشتر از این که زیر فشار روابط شخصیمان باشم زیر فشار مطبوعات بوده ام"
آیا پیامی از طرف بازیکنی از رئال دریافت کردید؟
"دوست ندارم مسائل خصوصی را فاش کنم.در آخرین ساعات حضورم پیامی دریافت کردم که سرشار از رضایت بود اما نمیخواهم آنرا عمومی کنم"
هرگز فکر میکردید که مادرید برای راضی کردن یک مربی سازماندهی تشکیلاتی اش را تغییر دهد؟
"در این 27 سالی که اینجا بوده ام تشکیلات تکامل زیادی یافته اند.در گذشته یک نفر به نام دبیر فنی وجود داشت.او ارزش و قدرت زیادی داشت اما تشکیلات و وظایفش فرق میکرد.آنچه که باید به دنبالش باشیم این است که این ارزشها را حفظ کنیم"
با فلورنتینو برخواهی گشت؟
"هیچ فاصله عاطفی ای وجود ندارد که به این سوال پاسخ دهم"
کد:http://www.as.com/futbol/articulo/florentino-perez-ha-decantado-claramente/20110526dasdaiftb_14/Tes
اگئرو انتقال به رئال مادرید را تکذیب نکرد . " نمیتوانم بگویم که به کدام باشگاه خواهم رفت "
سرجیو اگئرو چهارشنبه وارد ارژانتین شد . رسانه ها با سوالات زیادی در مورد اینده وی منتظر ورود او بودند. " احتمال هر چیزی وجود دارد با این حال نمیتوانم بگویم به کدام باشگاه خواهم رفت. " این پاسخ اگئرو به سوالی در مورد انتقال احتمالی به رئال مادرید بود .
اگئرو در جمع خبرنگاران حاضر در فرودگاه بوینس ایرس گفت :
" چیزی که گفتم واضح است . با باشگاه در مورد اینده خود صحبت کردم و انها به تصمیم من احترام گذاشتند و امیدوارم شما نیز به تصمیم من احترام بگذارید ."
وقتی در مورد تیم اینده و احتمال حضور وی در برنابئو سوال شد اظهار کرد : " هر چیزی محتمل است . در حال حاضر نمیتوانم بگویم که به کدام تیم خواهم رفت با این حال امیدوارم باشگاه به انتخاب من احترام بگذارد ."
" امیدوارم ان تیم ایندیپندنته باشد . باشگاهی که مرا متولد کرد و روزی به ان باز خواهم گشت . با این حال اکنون 23 سال دارم و زمان زیادی برای لذت بردن از فوتبال اروپا برایم باقی مانده است . "
انتخاب بهترین گزینه ممکن
از اگئرو یکبار دیگر در مورد اینده اش سوال شد و در پاسخ چنین جواب داد :
" تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که قصد ترک اتلتیکو را دارم . به بهترین انتقال ممکن فکر میکنم . "
این بازیکن که از تعطیلات چند روزه خود بهره میبرد در مورد حضور در ترکیب ارژانتین و شرکت در رقابتهای کوپا امریکا گفت :
" این رویای هر بازیکنی است . انتخاب شدن برای تیم ملی مهمترین چیز است . "
کد:http://www.marca.com/2011/05/25/futbol/equipos/atletico/1306326816.html
هوگو المیدا : " فابیو کوئنترائو گزینه خوبی برای رئال مادرید خواهد بود "
" برای من فابیو بهترین دفاع چپ جهان است . مارسلو را دوست دارم ولی به اعتقاد من فابیو بهتر است . "
هوگو المیدا مهاجم پرتغالی که در زمستان گذشته یکی از گزینه های احتمالی رئال مادرید محسوب میشد در مورد هموطن خود صحبت کرد و رئال مادرید را گزینه مناسبی برای وی توصیف کرد . المیدا بدون هیچ تردیدی گفت : " از نظر من فابیو بهترین دفاع چپ جهان است . "
وی در مورد علاقه احتمالی رئال مادرید گفت :
" علاقه رئال مادرید به یک بازیکن برای ان بازیکن بسیار ویژه و خاص است . "
پست دفاع چپ در این فصل در اختیار مارسلو قرار داشت . هنگامی که از المیدا در مورد مقایسه مارسلو و فابیو سوال شد وی طرف هم وطن خود را گرفت : " من به مارسلو علاقه دارم با این حال فابیو را بازیکن بهتری میبینم . " او افزود : " از نظر من فابیو خرید خوبی برای رئال مادرید خواهد بود . "
المیدا میداند که پوشیدن پیراهن رئال مادرید برای هر بازیکنی یک قدم بزرگ محسوب میشود :" حضور در تیمی مثل رئال مادرید برای کارنامه ورزشی وی بسیار مهم خواهد بود . بی شک علاقه رئال مادرید به یک بازیکن برای ان بازیکن یک افتخار محسوب میشود . "
کد:http://www.marca.com/2011/05/26/futbol/equipos/real_madrid/1306403928.html
" انتخاب شدن توسط مورینیو افتخار است "
شاهین : " من جاه طلبی کافی برای بردن جام با رئال مادرید را دارم "
در تلاش برای به دست اوردن بهترین فرم ممکن , نوری شاهین قصد دارد در اغاز اماده سازی پیش فصل از تعطیلات خود بکاهد و به تیم ملحق شود . این هافبک در گفتگو با بیلد در مورد مرحله جدیدی که پیش روی دوران ورزشی خود قرار داد صحبت کرد .
" میخواهم برای رئال مادرید در بهترین فرم خود باشم . یکشنبه پابند خود را از پایم جدا خواهم کرد و در اسرع وقت به اماده سازی مشغول خواهم شد .پیش فصل 10 جولای در اسپانیا شروع خواهد شد و قصد دارم پس از بهبود رباط پای خود مستقیم به انجا بروم "
" امضای قرارداد با رئال مادرید همانند پیروزی در لاتاری است . انتخاب شدن توسط مورینیو یک افتخار محسوب میشود . هدف من یادگیری سریع و کامل زبان اسپانیایی در اسرع وقت است . "
" جاه طلبی کافی برای بردن جامهای متعدد با رئال مادرید را دارم . کسانی که من را میشناسند به خوبی میدانند که استعداد کافی برای موفق بودن در باشگاهی همچون رئال مادرید را دارم . "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330059502719/noticia/Noticia/_It_is_an_honor_to_be_chosen_by_Mourinho_.htm
ظاهرا رونالدو دوباره سر جریان بچش با مطبوعات به مشکل برخورده و میخواد ازشون شکایت کنه.
به نقل از صفحه Facebook ش که الان چک کردم:
" من بارها از مطبوعات خواستم که به حریم خصوصی پسرم احترام بذارن، اون به هیچ عنوان پروفایلی نداره، علاوه براین یک سری مسائل امینتی هم هست. با این حال، بعضی از جراید عکس های بی کیفتی از اون منتشر کردن. من شرمندم ولی نمیتونم این مساله رو تحمل کنم و از وکیلم خواستم که طبق قانون به این مساله رسیدگی کنه. اما امیدوارم که اونا هم خلاصه عاقلانه تر رفتار کنن. "کد:I've repeatedly asked the media to respect the privacy of my baby son, who
has no public profile whatsoever; furthermore there are safety
considerations involved. However, some newspapers published again
unpixelated photographs of him. I am sorry but I cannot tolerate this and
have instructed my lawyers to initiate legal proceedings in case of any new
episodes. But I do hope they come to their senses.
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
"مورينيو به من اعتماد دارد"
دیگر پیشخوانها:
مصاحبه اختصاصي با بنزما:
"الان كسي هستم كه نشان داده ميتواند بيشتر بازي كند"
"فكر نميكنم مادريد بخواهد مرا بفروشد"
"سال آينده بنزما يكي از بهترينهاي تيم خواهد بود و ميتواند همه چيز را ببرد"
شاهين:"با مورينيو به بازيكن اصلي تيم تبديل ميشوم"
گيل مارين:"غيرممكن است كه آگرو براي رئال مادريد بازي كند"
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
كان آگرو بندي(تبصره اي)ضد مادريد
(نفهميدم منظورشو)
دیگر پیشخوانها:
گيل مارين هشدار ميدهد مجازات سختي وجود خواهد داشت اگر ارتباطي با برنابئو وجود داشته باشد
مادريدِ مزاحم ممكن است توافق آقايان را در هم بشكند
كوئنترائو خطاب به مسئولان بنفيكا:"فقط ميخواهم در رئال مادريد بازي كنم"
يازده بازيكن منتخب ليگ قهرمانان اروپا؛رائول بله،رونالدو نه
كاربران اينترنتي و كارشناسان يوفا مسي را در خط حمله تيم منتخب ليگ قهرمانان اروپا قرار دادند
کوئنترائو خطاب به مسئولان بنفیکا:"فقط میخواهم به رئال مادرید بروم"
بازیکن و باشگاه توافق کرده اند که وی این تابستان بنفیکا را ترک کند.
فابیو کوئنترائو تصمیمش را گرفته و به مسئولان بنفیکا گفته:"فقط میخواهم به رئال مادرید بروم".منابع نزدیک به بازیکن و بنفیکا این مطلب را تایید کرده اند.با وجود این که قرارداد کوئنترائو با باشگاه بنفیکا تا سال 2016 است اما او و باشگاه شفاهی توافق کرده اند که او این تابستان بنفیکا را با مبلغ 30میلیون یورو + سالانه 1میلیون یورو ترک کند.
برای این بازیکن که در یک دهکده کوچک در شمال پرتغال متولد شده مادرید یک شانس برای تمام زندگیش است.مشکل این است که باشگاههایی چون اینتر،لیورپول،بایرن و منچسترسیتی هم به دنبال وی هستند.اما خود بازیکن صراحتا ویرا را از مقصد آینده اش آگاه کرده.سعی میکند پیشنهاد سایر باشگاهها را رد کرده و با رئال مادرید به توافق برسد.
اطرافیان این بازیکن هم معتقدند که زمان جدایی فابیو از بنفیکا فرا رسیده.در حقیقت به گزارش AS و به نقل از نزدیکان ویرا مدیر بنفیکا او تلاش میکند تا با افزایش دستمز،بازیکن را نگه دارد اما میداند که متقاعد کردنش بسیار سخت است.ویرا مصاحبه با AS را در دفترش در بنفیکا رد کرد اما در مصاحبه به Sky Sports گفت:"فابیو بنفیکا را با مبلغ 30میلیون ترک خواهد کرد.این قیمت بازار است".رئال مادرید نمیخواهد بیشتر از 25میلیون بپردازد.
هوگو آلمیدا که زمستان گذشته به رئال مادرید نزدیک شده بود دیروز گفت:"بهترین دفاع چپ جهان است.بهتر از مارسلو است.همه از این که مادرید او را میخواهد خوشحالند.این خرید میتواند یک خرید عالی باشد"
کد:http://www.as.com/futbol/articulo/coentrao-benfica-solo-quiero-ir/20110527dasdaiftb_16/Tes
بنزما : " فکر نمیکنم رئال مادرید مرا بفروشد "
بنزما درها را به روی اگئرو گشود : " اگئرو از کیفیت لازم برای بازی در رئال مادرید برخوردار است و اینده درخشانی دارد . فصل بعد بهترین بنزما را خواهید دید . "
کریم بنزما به چیزی جز موفقیت در رئال مادرید فکر نمکیند . اون فکر میکند که در نیم فصل دوم رقابتها در مسیر درستی قرار داشته است و به عملکرد خوب خود ادامه خواهد داد . او به عنوان یک مادریدیستا به موفقیت فکر میکند و به مورینیو اعتماد دارد .
بنزما که در تعطیلات خود به لیون رفته است در مورد شایعات اخیر پیرامون جدایی از رئال مادرید و نیز اختلاف با سرمربی تیم صحبت کرد . رویای این بازیکن موفقیت در رئال مادرید مورینیو است .
" فکر نمیکنم رئال مادرید مرا بفروشد ." این بخشی از صحبتهای بنزما بود . او اعتقاد دارد که باشگاه برایش ارزش قائل است . بنزما با گفتن این موضوع که " مورینیو و من به یکدیگر اعتماد داریم " ادامه داد : " در صورتی که مربی نیازی به من نداشت شرایط فرق میکرد . "
بنزما از حضور احتمالی اگئرو در رئال مادرید استقبال کرد و در مورد این بازیکن گفت :
" اگئرو کیفیت لازم برای حضور در رئال مادرید را دارد و اینده درخشانی پیش روی او است . فصل بعد بهترین بنزما را خواهید دید . "
کد:http://www.marca.com/2011/05/27/futbol/equipos/real_madrid/1306476933.html
بوتراگوئنیو برگزاری دو بازی در تور تابستانی چین را تائید کرد
" هر دو شهر از اتمسفر خوبی برخوردار هستند و هر دوی حریفان از بازیکنان ملی پوش بهره میبرند . به همین خاطر بازی با انها محک خوبی برای تیم محسوب میشود . " اینها بخشی از صحبتهای بوتراگوئنیو در مورد دو تیم گوانجو اورگرانده و تیانجین تدا بود . این دو تیم تیمهای اول و هفتم جدول لیگ فوتبال چین محسوب میشوند .
امیلیو بوتراگوئنیو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید از شهر گوانجو دیدن کرد . رئال مادرید در ماه اگوست اینده دو بازی دوستانه با تیمهای گوانجو اورگرانده و تیانجین تداد برگزار خواهد کرد .
صحبتهای بوتراگوئنیو به نقل از شینهوا :
" ما با تمام ستاره های خود به چین سفر خواهیم کردیم . فصل پس از پایان این تور شروع خواهد شد و از همین رو مورینیو قصد دارد اخرین نکته نظرات فنی خود را بر روی تیم اجرا کند . "
مدیر روابط عمومی رئال مادرید اعلام کرد که تیم در 1 اگوست به چین سفر خواهد کرد و در روز سوم از سفر خود با تیم گوانجو اورگرانده در ورزشگاه تیانهه شهر گوانجو دیدار خواهد کرد. در روز ششم از سفر نیز یک دیدار دیگر با تیم تیانجین تدا در ورزشگاه المپیک برگزار خواهد کرد .
" هر دو شهر از اتمسفر خوبی برخوردار هستند و هر دو حریف از بازیکنان ملی پوش بهره میبرند . به همین خاطر بازی با انها محک خوبی برای تیم خواهد بود . " اینها بخشی از صحبتهای بوتراگوئنیو در مورد دو تیم گوانجو اورگرانده و تیانجین تدا بود . این دو تیم تیمهای اول و هفتم جدول لیگ فوتبال چین محسوب میشوند .
این دومین سفر رئال مادرید به چین و انجام بازیهای دوستانه در این کشور خواهد بود . تیم پیش از این در تور اسیایی 2005 به چین سفر کرده بود .
این دومین سفر به چین و انجام بازی دوستانه در خاک این کشور محسوب میشود . تیم پیش از این نیز در تور اسیایی 2005 به چین سفر کرده بود و در یک بازی دوستانه با نتیجه 3-2 تیم بیجینگ گوان را شکست داده بود .
این سفر در کنار جنبه های ورزشی از نظر اقتصادی و فروش محصولات نیز قابل توجه خواهد بود .
بوتراگوئنو در این باره گفت :
" رئال مادرید بیش از 100 میلیون هوادار در این کشور دارد . این سفر فرصت خوبی برای دیدار با انها و ترویج فوتبال در چین خواهد بود . "
کد:http://www.marca.com/2011/05/27/futbol/equipos/real_madrid/1306477452.html
زین الدین زیدان، مدیرفنی جدید رئال
اسطوره فرانسوی باشگاه رئال مادرید جانشین خورخه بالدانو خواهد شد و مدیر فنی تیمهای دسته اول و تیم پایه ای رئال را در دست خواهد گرفت
سایت گل- بعد از جدایی خورخه بالدانو از سمت مدیریت فنی باشگاه رئال مادرید، زین الدین زیدان برای احراز این پست انتخاب شده است.
فلورنتینو پرس در حال بازسازی در کادر مدیریتی تیمش است و اعتقاد دارد که اسطوره فرانسوی می تواند در این پست موفق باشد
این در حالی است که مدتهاست که نام زین الدین زیدان به عنوان جانشین احتمالی خورخه بالدانو مطرح می شد ولی روز هفدهم ماه می بود که مشخص شد که زیدان نقشی مدیریتی در این تیم را عهده دار خواهد شد.
طبق گزارش منتشره در مارکا، فلورنتینو پرس و زین الدین زیدان در آن روز با هم دیدار کردند تا درمورد پست آتی این اسطوره فرانسوی مذاکره کنند.
بدین ترتیب زیدان مدیر فنی تیم دسته اول و تیم پایه ای رئال مادرید خواهد شد و در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا با شاگردان مورینیو سفر خواهد کرد.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/26/2504718/%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
2011/5/26
رامون کالدرون: مورینیو طرفدار دارد؟ هیتلر هم طرفدار داشت! رئال مادرید جنازهای است که به دنبال گور میگردد
رییس سابق رئال مادرید به آقای خاص و به فلورنتینو پرس به شدت تاخته است.
سایت گل – رامون کالدرون، رییس سابق رئال مادرید حملهای سخت به ژوزه مورینیو داشته و او را با آدولف هیتلر مقایسه کرده است.
این فرد 59 ساله که در سالهای 2006 تا 2009 رییس رئال بود، پس از اخراج خورخه بالدانو این حرفها را زد. گفته میشود دعوای بالدانو با مورینیو بخشی از دلایل جدایی او بوده است.
دست مادرید در فصل اول حضور مورینیو از فتح لالیگا و لیگ قهرمانان کوتاه ماند و آنها به قهرمانی جام حذفی بسنده کردند.
با این حال مورینیو هنوز پشتیبانی هواداران را دارد و کالدرون در گفتگو با ایستگاه رادیویی کاتالان ONA FM میگوید: «میتوانید میلیونها طرفدار داشته باشید که برایتان هورا بکشند، اما هیتلر هم میلیونها هوادار داشت و سقوط کرد.»
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/27/2505388/%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%87%DB%8C%D8%AA%D9%84%D8%B1-%D9%87%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84
2011/5/27
The Front: El Mundo Deportivo
27.05.2011
LET’S WIN THE TENTH!
Guardiola wants Barça to win their 10th title with him as a coach
Directive staff and family, with the players in London
MD gathers the Dream Team: “You are the best”, they assure
May 27, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-27-05-2011/
The Front: Sport
27.05.2011
THEY ARE SCARY!
Barça stars scare Manchester United
Guardiola will rely on his best team to win the final
Ferguson, doubtful. He could reinforce the midfield to try to stop them.
Training under the rain and moving to another hotel.
Rosell: “I see the team really fresh“
The Hungarian Kassai will judge the final
May 27, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-27-05-2011/
کریوف: تعجبی نیست اگر گواردیولا بعد از فینال از بارسا جدا شود
اسطوره هلندی معتقد است که گواردیولا در طول دوران حضورش در بارسا عملکرد فوق العاده ای داشته است
سایت گل- یوهان کرویف، بازیکن و مربی سابق بارسلونا احتمال جدایی گواردیولا از نیمکت مربیگری بارسلونا در پایان رقابتهای این فصل و بعد از برگزاری دیدار فینال شنبه شب ومبلی را رد نمی کند.
این مربی هلندی در گفت و گو با روزنامه گاتزتا دلوسپورت گفت:« گواردیولا در طول این سالها کار بسیار سختی را انجام داده و بدون در نظر داشتن نتیجه بازی فینال شنبه شب، تعجب نمی کنم اگر او نیمکت بارسا را ترک کند. به نظر من مارکو فان باستن گزینه ایده آلی برای جانشینی این مربی کاتالان خواهد بود.»
کرویف اعلام کرد که تصمیم مربی بارسلونا را با توجه به فشارهای فراوانی که در سالهای اخیر به او وارد آمده درک می کند و معتقد است که اگر این اتفاق بیفتد، گواردیولا بلافاصله به تیم دیگری نخواهد رفت:« اگر گواردیولا پستش را ترک کند، مطمئنا به این دلیل خواهد بود که تحمل کردن این همه فشار در بلندمدت کار بسیار سختی است. به همین خاطر فکر می کنم که او بلافاصله به تیم دیگری نخواهد رفت.»
خبرنگار روزنامه ایتالیایی تصمیم گواردیولا را با تصمیم سال گذشته مربی پرتغالی برای ترک اینتر، بعد از کسب تمام جامهای قهرمانی با این تیم مقایسه کرد ولی کرویف قاطعانه این مقایسه را رد کرد:« درهر صورت، گواردیولا از همه نظر با مورینیو متفاوت است. مربی پرتغالی گزینه ایده آلی برای فوتبال ایتالیایی است. چون با او نتیجه های خوب از راه می رسند.»
کرویف معتقد است که بزرگترین ارزش گواردیولا، شجاعتی است که در تصمیم گیری هایش به کار می گیرد:« در ابتدا گواردیولا به رونالدینیو اجازه داد تا از تیم جدا شود و بعد از آن هم نوبت به اتوئو رسید که برای خرید زلاتان از تیم برود و زمانی که مربی تیم متوجه شد که اشتباه کرد، جرات این را داشت که به اشتباهات شخصی اش اعتراف کند.»
کرویف در مورد فینال لیگ قهرمانان اروپاهم صحبت کرد و گفت:« بدون کریس رونالدوی پرتغالی، سایر بازیکنان یونایتد مبدل به بازیکنان قوی تری شده اند. چون خودشان را بیش از پیش مسئول دانسته اند و می خواستند نشان دهند که فقط به یک قهرمان وابسته نیستند.»
در بین بازیکنان دو تیم کرویف از چابی ارناندس و رایان گیگز نام برد و در مورد مسی هم به این نکته اشاره کرد که مسی بازیکنی استثنایی است و به خوبی با درنظر داشتن کار خوب بازیکنان بارسا در این تیم جا افتاده است:« تلاش زیادی در بارسا انجام می شود و این گویای آن است که مسی کاملا در بارسلونا جا افتاده؛ این درحالی است که او تا این حد در تیم ملی آرژانتین جا نیفتاده. چون هم تیمی هایش در تیم ملی آرژانتین تا این حد سرعتی نیستند که توپ ها را بازیابی کنند.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/05/27/2506021/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%AA%D8%B9%D8%AC%D8%A8%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%AF
2011/5/27