میمیرین جواب بدین؟:n02:
موقع دانلود بازی که حجمش هم که کم نیست ... :n08: اسیستم ریستارت بشه میره از اول؟
Printable View
میمیرین جواب بدین؟:n02:
موقع دانلود بازی که حجمش هم که کم نیست ... :n08: اسیستم ریستارت بشه میره از اول؟
نقل قول:
دانلود بازی رو نمیدونم ولی موقع دانلود پچ کلاینت رو نبندید چون طی یک سری عملیات انتحاری بعد که دوباره بازش کنید بیشتر دانلود میکنه خخخخ
حجمش نزدیک 4.75 گیگ هست ... بله وسط آپدیت نباید کلاینت رو ببندی ... :n01:نقل قول:
جدی جدی مشکلتون رفت ؟!
من لولم آپدیت نیست(گذاشتم آپدیت شه الآن) ولی تا ظهر دوتا2 راحت می زدم بعدش دوباره مثل قبل شد !
پس بیخیال حتما وسطش اینترنت قطع میشه:n02:
بچه ها مشکل حل شده من راحت دارم بازی میکنم :n10: ماله شما چی؟
نه باو دانلود کن اسم فایلی که داره دانلود میشه اون پایین مینویسه اگه وسط کار قطع کنی اون فایل دفعه بعد کلن از اول دانلود میشه واسه همینه بعضی وقتا حجم دانلود با بستن لانچر زیاد میشه شما کاری که میکنی اینه هر وقت خواستی قطع کنی دانلودو صبر کن تا اون فایل که داره dl میشه کامل شه بعد قطع کن امیدوارم فهمیده باشی چی میگمنقل قول:
نه بابا خنگ نیستم دیگهنقل قول:
کلا سیستم همه آپدیت ها همینجوریه تو اکثر بازیها :n02:
مال من الان نوسان داره پینگم رو 600 هم میره!
چی میشد همیشه پینگمون رو 100 بود! به قول دوستان تازه فهمیدیم بازیمون چقدر خوبه :n09:
احساسی که همه بعد از کشته شدن پی در پی هم تیمی هاشون دارند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه پنتا کیل گرفتن با داریوس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا تقصیر خودمونه که گنک میشیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینا نذارید باو چیه صفه لود نمیشه :n10:
ulty wokong داشته باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پینگ 140 !!! :n04:
تو کفش بمونید :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست شد یو هو !:n12::n12::n12::n12::n19::n19::n19::n19:
این ابدیت آخر چی به بازی اضافه کرده؟!
east هستین یا west
فعلا اولین آپدیتش 350 مگ 57 دقیقه مونده :n09::n02:
ای هی ! :n02:
این آپدیت نمیشه
یه فایل رو درست میگیره بعد نوار پایینی قاطی می کنه
یه فایلی میاد به اسم bin 0x0000 و زمان باقی مانده منفی میشه و باقی ماجرا:n23:
اون همیشه همینجوره باید صبر کنید درست میشه ...نقل قول:
آپدیت نداده که
چی میگین شما؟:n13:
من تازه کارمنقل قول:
10 تومن دادم سرویسم رو برای یک روز عوض کردم بازی رو تو 7 ساعت گرفتم :n02:
این عکس رو نگاه کنید
الان نیم ساعت هستش که اینجوریه
جالبش اینه داره دانلود می کنه اما دقیقا معلوم نیست چی!
1100 مگ باقی مونده یا علی!!!:n04::n02:
یه صبح تا شب باید بزاری کلش بگیر اونجا اینجوری شد نبند لانچر اون چنج لانچر بزن رو US دوباره برگردون رو west یا east که الان روشی ...
کسی جایی رو می شناسه بازی رو با آخرین آپدیت بفروشه ؟
من می خوام دانلود کنم پدرم در می آد .
خریداری اخرین نسخه ی بازی کاملا مطمعا
شما هم هی از فرصت استفاده کن تبلیغ کنا :n02:
اینجا کسی راهی بلده پینگو بیاریم پایین؟
من WTFast امتحان کردم توفیری نمی کنه!
الان من پینگم تو east بالای 300 موقعی که خوبه بالای 200!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو داخله این سایت هست
تبلیغ نیست سوال فرمودند جواب دادم
WTfast سرور باید رو الما بزاری sort ping میزنی کمترین پینگ مال المان یا german
ای نامردا :n03:عاغا جایه مارو هم خالی کنید آخه هفته ی پیش که داشتم به صورت جغدی بازی میکردم ساعت 3 شب بابام بیدار شد خخخخخخخخ:n08:و طی یه سری عملیاته نمیدونم چیچی صبح ساعت 8 بود فک کنم کلا تلفن قطع شد:n04:بعدها فهمیدم کاره بابام بوده رفته از مخابرات تلفنو قطع کرده :n09:حالا خیره سرم من سوم تجربیم و بعد امتحانات شده بابامو میکشم میام لووووووووووووووووووووووول :n19:
تو بازی ava پرسیدم که lol بازی می کنه یکی دو نفر گفتن اون که برا کودکاس :n02:
270 مگ باقی مونده (خدا میدونه بعدش چقدر دیگه داره:n23:)
بله دیدم!نقل قول:
همین الان دارم از pingzapper استفاده می کنم بهترین پینگی که بهم میده 250!!
بقیه سرورها همه بالای 300
WTFast هم امتحان کردم بعد چند دقیقه قطع میشه! (با این حال اونم همینطور پینگم بالای 200 بود)
الان دوباره رفتم تست کردم!وقتی pingzapper فعال میکنم خود کلاینت که لود نمیشه چت هم dc! اصلا اجازه نمیده به خود بازی هم connect بشم! کسی می تونه کمک کنه؟
بیشترین امار بازیکن رو داره تو بازی های MOBA ...به علاوه اینکه فرق فاحشش با دوتا Meta ثابت بازی هست...بازی رو فکر میچرخه نه هیرو.نقل قول:
به نظرم حرف چرتی گفته حالا تو ایران اینجوری سن پایین مثلا 12 سال میاد بازی میکنه ولی یک نگاه به مسابقات بکنن سن ببین چقدر
الان یک گیگ تموم شد و نوشته applying patches ولی بازم داره دانلود می کنه و هیچ پچی اپلای نشده هنوز :n02: کلا داستانیه آپدیت این گیم
در این که بازی هیچ ربطی به سن نداره و خیلی قشنگه هیچ شکی نیست و MOBA اتفاقا برای سن پایین تر ها کمتر پیشنهاد میشه !نقل قول:
ولی جمله آخرتون برای من طرفدار دوتا(و دوتا2) پرسش برانگیزه . منظورتون از چرخیدن دور هیرو دقیقا چیه ؟(اگه منظورتون همونیه که به نظر میاد و شما لول رو در این زمینه متفاوت می بینید دوست دارم دلیلتون رو بدونم)
شما دوستی ندارید که بازیو داشته باشه ؟ چون بازیو میتونید بگیرید و کپی کنید و حله ! من خودم اینطوری گرفتمش چون کلا با آپدیت کردنش دردسر ها داشتم : دینقل قول:
نه متاسفانه کسی نیستنقل قول:
من نمی دونم چرا اینطوره هنوز هی داره میگیره و آپدیترش هم خیلی مزخرفه
الان حجم پوشه بازی شما چیه؟
البته نمی دونم اسکرین شات هایی که میگیرید میاد تو فولدر یا نه
ولی کلا حجم بازیتون چقدره؟
الان فولدر من تا 3.8 گیگ رسیده
واسه من 5.91 هست و هیچ شاتی نگرفتم .نقل قول:
:n04::n04::n04::n04: یعنی 2 گیگ دیگه از آپدیت مونده؟نقل قول:
پس این الاغای مدیر بازی چرا فایل نصبی رو آپدیت نمی کنن تا 3 گیگ آپدیت نیاز نباشه
از اول می دونستم شاید بازی رو نمی گرفتم:n28:
عزیز من خودم با دوتا شروع کردم و خیلی هم قبولش دارم به عنوان پدر:) .. قصد انتقاد از دوتا رو نداشتم ولی نگاه کنید تو دوتا چندین راه واسه چیدن لاین ها هست ولی تو لیگ یک متا معروف هست و اونم Top jungle mid Supp adc ... بع علاوه این که تو دوتا هیرو کشیدن خیلی مهمه مثلا تیمی که Crystal رو داره همیشه یه برتری نسبت به تیم حریف دار..مطمعنا اینو قبول دارین..ولی تو لیگ هیچ چمپی نمیتونه چنین برتری رو بیاره...یا مثلا Sk یا DW کلا دوتا خیلی مهمه که چه چیزی پیک میکنی ولی تو لول 80درصد ماجرا اینه که چطوری بازی میکنی...مثلا تو دوتا لول های خوب رو تو تیم داشتن خیلی مهمه ولی تو لیگ مهم اینه از اونایی که داری چطوری استفاده کنی...کلا دوتا چون از war شروع کرد به همین دلیل یه سری محدودیت ها بش اضافه شد که الان لول نداره ولی دوتا بشون عادت کرده...دیگه فک نمیکنم فرم کلی دوتا رو عوض کنن حتی تو دوتا 2نقل قول:
موفق باشید
شما اگه سبک MOBA رو دوست داری , دو تا گزینه داری یکی لول یکی دوتا2 . دوتا2 هم حجمش 5.40 گیگ هست .(لینک تاپیکشم تو امضای من هست) اینم بگم که دوتا2 هم نصبش توی ایران دردسر ها داره . (البته چون تو بتا هست طریقه نصبش با بقیه بازی های استیم فرق داره و الآن راحت تره ولی وقتی بازی ریلیز عمومی بشه اون هم دردسر های بسیار زیادی خواهد داشت)نقل قول:
ولی در کل می ارزن(هر دوتاشون) به دردسر هاشون و واقعا فوق العاده و جذابن .
از اونجایی که تاپیک لول هست اینجا این مباحثه رو ادامه نمیدم توی پروفایلتون جواب دادم در همون جا ادامه میدیم چون میدونم یه سری از دوستان(چه دوتایی چه لولی) تعصب زیاد دارن و ادامه دادن بحث موجب دعوا میشه .نقل قول:
نمیدونم باور کنی یا نه اما همین الان تو یه کاستوم پیمگم 104 رسید. کلا گیمای کاستوم پینگ پایین تره.