emtn;832235
سلام ونوس جان
........ علیک :biggrin:
1-چند تا برادر و خواهر داری؟
........ 1 ابجی 2 تا داداشی
2-تا حالا تشییع جنازه ی کسی رو دیدی؟.
......... اره زیاد
3-نظرت راجب این که سربازی برای دختر ها هم اجباری بشه چیه؟
..........والا وقتی پسرا که اینقده ادعاشون میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرارین وای به حال دخملا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا خره حقوق زن ومرد فقط نباید در چیز هایی که به نفع زنهاست یکی باشه که ، باید در چیز های سخت هم همین طور باشه.
.......... یه مثال مثلا چرا زنانی که سرپرست خانوار هستن و به اندازه 1 مرد دارن کار میکنن بیشتر اوقات نه بیمه میشن و نه حقوقی برابر اونها دارن؟ چرا دیه زنا نصفه؟ به نظرم که عدالت اصلا رعایت ننمیشه ........زن و مرد نداره عدالت باید برا هردو باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-به نظرت جه مقدار مهریه مناسبه؟ خودت اگه بخوای ازدواج کنی چقدر انتخاب می کنی؟
.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بستگی داره به طرفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البت خداییش این مبحث پیچیدس که باید سر فرصت بحث بشه چون پاش که برسه خیلی چیزاز رو طرفین باید مد نظر قرار بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت راجب حجاب چیه؟ خودت رعایت می کنی؟
...........اگه حجاب به اینه که مثلا چادر بپوشی ولی هزار تا کارای ناجور بکنی که نباشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همیشه حد متوسطم تو بیشتر چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- تا حالا شده پسرا بهت تیکه بندازند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بهشون گفتی؟
........... اره این چیزا زیاد پیش می یاد برا هر دختری ولی چی بگه ادم . معمولا به رو خودم نمی یارم چون اونارو جری تر مکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که وقتتو گرفتم........
خواهش میکنم
موفق باشی