حدود 7تا 8 در چرخشه!!نقل قول:
Printable View
حدود 7تا 8 در چرخشه!!نقل قول:
البته دیگه 64 نمی فروشن
کد:http://www.parsonline.net/fa/services/adsl-price-tehran
اینم لینکش
اگه نفروشند که کار درستی رو می کنند!!!1نقل قول:
با این وضعه سرعت 128 چیه که کسی بخواد بیاد 64 بگیره!!!:13:
موافقمنقل قول:
غیر سرعت شرکتی هست که به غیر از ساعت 24 به مدت 1 دقیقه دیگه هیچ قطعی نداره پشتیبانی هم عالی پاسخگو هستن:40:
من هم 64 گرفتم (نامحدود) سرعت دانلود روی 12 هم رفته!
نقل قول:
اسم شرکتی که شما ازش اکانت گرفتی چیه!!!(اگه اینطور باشه که خیلی خوبه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایززبه افتخار جانی دپ... ازش خوشت میاد؟ بیا عکسی که باش تو پریمیر secret window انداختمو بدم بت حالشو ببری...کد:www.laser.ir
بدرد نخور ترین adsl تو ایران اسیا تک هست
اینو همه میدونن دیگه
یوزر هاش همه پریدن از بس افتضاحه
سرعت دانلود 64 اسیا تک : 6 یا 7 کیلو بایت در ثانیه
128 : 15 16
اخه اینم شد adsl ?
الکی ازش تعریف نکنید!!!
صبا نت رو جا انداختی:27:نقل قول:
نقل قول:
کدش رو تونستی بده برم ببینم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما توقع داری سرعت دانلود 128 چند باشه؟نقل قول:
سرعت دانلود 15 یا 16 برای سرویس 128 عالی است.
نقل قول:
معلومه که بده!!!
من تا یه ماه پیش قبل از اینکه ADSL اینقدر بازی در بیار داشتم با شارژش 128 سر 30 تا 50 دانلود میکردم!!!
ولی الان بخاطر نمی دونم فیبر نوری یا هر دلیلی که خودشون می گن اینقدر افتضاح شده!!!:19:
حرف شما تا حدودی غیر منطقی است.نقل قول:
ماکسیموم سرعت یک سرویس 128 برای دانلود 16 هست.اونوقت شما چطور میگی 30 تا 50 ؟
شاید شما از سرویسهای با محدودیت دانلود صبا نت و شرکتهای دیگه استفاده میکردی.که اونها هم از سیاستهاشون هست که با اسم 128 سرویس 512 میدن که کاربر زودتر ترافیک خودش رو تموم کنه و زودتر شارژ کنه.
نقل قول:
بله من از سرویس صبا نت استفاده می کنم.
در ضمن:
اگه بخوام دانلود های سنگین انجام بدم شب از ساعت 3 تا 7 صبح این کارو انجام میدم تا از شارژشم کم نشه!!!
16 = 8 / 128
عزیز دل به این تقسیم نگاه کن !
بالاترین سرعت 128 کیلو بیت برابر است با 16 کیلو بایت !
نقل قول:
شما منظورت اینه که اگه سرعتم 128 باشه و تقسیم بر 8 بشه میشه 16 ؟؟؟خب چطور !!!
فقط من نبودم که تا یک ماه پیش قبل از این که سرعت ها اینقدر گلابی بشه اینطوری دانلود می کردم(خیلی از کسایی که صبا نت داشتن همین طور بودن!!!
اون سرویسی که صبا نت میداد 512 بود که به اسم 128 یا 256 میداد.نقل قول:
به این دلیل سرعت بالا میداد که کاربر جو گیر بشه و زودتر ترافیک خودش رو تموم کنه.
اما سرویسهای نامحدود اینطور نیست و شما هر سرعتی که بگیری همون رو بهت میدن.مخصوصا" سپنتا که پهنای باند واقعی به کاربراش میده.
نمی دونستم که صبا نت همچین کاری می کرده!!!راستی:الان دیگه اینطوری نیست؟؟؟نقل قول:
شرکت لایزرنقل قول:
اینقدر که شما از افت سرعت صحبت میکنید پایین نیست. یا واسه من خوبه !
اکانتت 64نقل قول:
با چه سرعت 12
باید شرکت خوبی باشه!!!
ولی:
تعرفه هاش چطوره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز کاملا درسته یعنی هر بایت برابر 8 بیت هستش ، صبا نت(خدا بیامروز ) به تمام کابراش 512
میداد که طبق فرمول باید 64KB دانلود می کرد ، که تقریبا برای همه دوستان بین 50 تا 60 بوده ، البته ممکنه تو
مناطقی که ترافیک کمتر بوده سرعت یک کمی هم بیشتر بوده باشه ولی به طور میانگین 50 تا 60 بوده
ولی الان حالا بنا به هر دلیلی که هست سرعت رو کم کردن (دلایل ضد و نقیض)
اگر ما ها adsl نگیریم دیگه اینا انقدر بازی نمی کنن با یوزر ها
مجبور میشن ببرن بالا سرعت رو
واقعا مسخرس این سرعت ها
تقصیر خودمونه که تمدید میکنیم
بله . من خودم هم تا چند ماه پیش از صبانت می گرفتم ولی منظور من چیز دیگه ای هست !نقل قول:
سلام
دوست عزیز کاملا درسته یعنی هر بایت برابر 8 بیت هستش ، صبا نت(خدا بیامروز ) به تمام کابراش 512
میداد که طبق فرمول باید 64KB دانلود می کرد ، که تقریبا برای همه دوستان بین 50 تا 60 بوده ، البته ممکنه تو
مناطقی که ترافیک کمتر بوده سرعت یک کمی هم بیشتر بوده باشه ولی به طور میانگین 50 تا 60 بوده
ولی الان حالا بنا به هر دلیلی که هست سرعت رو کم کردن (دلایل ضد و نقیض)
خوب چون صبانت اسمش 128 هست و میاد 512 می ده دلیل نمی شه که قوانین ریاضی رو نقض کنیم !
بهتره بگیم صبانت 512 می ده نه اینکه :
!!!!نقل قول:
بدرد نخور ترین adsl تو ایران اسیا تک هست
اینو همه میدونن دیگه
یوزر هاش همه پریدن از بس افتضاحه
سرعت دانلود 64 اسیا تک : 6 یا 7 کیلو بایت در ثانیه
128 : 15 16
اخه اینم شد adsl ?
الکی ازش تعریف نکنید!!!
و یک نکته دیگه : بهترین adsl تو ایران برای هر منطقه فرق می کنه ! برای من که هم صبا نت و هم آسیا تک عالیه . صبا نت رو گذاشتم کنار چون دانلودهام زیاده الان هم از آسیتک استفاده می کنم و روزی حداقل 2 و خورده ای دان دارم ...
سلام دوستان
كسي راجع به "پيك نت" تو كرج چيزي ميدونه ؟!؟!؟
يه سر به لينك بزنيد . نظرتون راجع به قيمت هاش چيه ؟کد:www.peiknet.ir
اگر كسي اطلاعات ديگه اي هم داره ممنون ميشم كمك كنه
مرسي
باي
اگه نگیریم چیکار کنیم؟نقل قول:
شما ناراحتی خوب تمدید نکن چرا جمع میبندی؟:13:
نقل قول:
تایید میشه
ino download konin natijaram begin
man ke ba 256 downloadam 31 bood alan 38!!!dکد:http://www.softplatz.com/Soft/Network-Internet/Download-Managers/17052.exe
منم منظورم کسانی بود که مشکل دارننقل قول:
شما یه ذره تحقیق کن سرعت اینترنت خارج از کشور رو با ایران اونوقت میفهمی که اینا دارن دزدی میکنن
من هم از کساییم که با ADSL ام مشکل دارم.ولی می گی چیکار کنیم!!!نقل قول:
لنگه کفش در بیابان غنیمت هست ;)
اقا بیاین یه گروه تشکیل بدیم تمدید نکنیم واسه یه مدت
اینا یه ذره از لحاظ مالی بهشون فشار بیاد مجبور میشن سرعت رو ببرن بالا
فقط چند دقیقه فکر کنید همین!
نقل قول:
عزیز دل دیگه نباید که به خودمون ظلم کنیم!!!
ما می تونیم بریم از شرکت هایی مثل پارس آنلاین که هم پارتیشون کلفته و هم سرعتش خوبه و تعرفه هایی قابل قبول دارند استفا ده کنیم!!!نه اینکه از خودمون هم بزنیم ....
به قوله این دوستمون" لنگه کفش در بیابان غنیمته "ولی" در بیابان ها اگر صد سال سر گردان شوی بهتر است اندر وطن محتاج نامردان شوی":13:
محض اطلاع بگم که پارس انلاین شرکتی هست که وابسته به حفاظت و اطلاعاته
هر سایتی که بخواد ----- شه اول پارس انلاین ----- میکنه
و به صورت random کاربر هاشو زیر نظر داره
الانه که بیان بگن نه اینطور نیست و....
باز داتک از اینا خیلی بهتره
نقل قول:
من کاری به حرفه بقیه ندارم ولی اینو میدونم که پارس آنلاین شرکته خوبیه!!!((البته اگه مثله صبا نت نشه):13:
نقل قول:
امتان کردین؟
سلام به همه يه سوال داشتم ميخواستم ببينم adsl با سرعت 128 براي يه ماه چه قيمتي در مياد يعني چقدر بايد خالي بشيم
نقل قول:
تعرفه هاش خوب
سرعت 256 ماهیانه 24000 تومان
128 قیمتش 20000
تازه محدودیت دانلود نداره همین دانلود من از صبا میخواستم بگیرم باید 60000 تومان پیدا میشدم
من سرعت دانلودم بالای 30-سرعت 256 دارم. از مگا آپلود که رو 40 به بالا دانلود میکنم به صفحه زیر یک سر بزن میبینی سرعت دانلودم. البته به کمک سروری که ازش استفاده میکنمنقل قول:
کد:http://-------------/vip/mega.html
من از صبا نت استفاده می کنم و الان بغیر از سرعت 5 تا7 بیشتر نمیاد!!!:13:نقل قول:
نقل قول:
ببخشید پس باید چند باشه 50؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتی که می گویید از نظر استاندارد کاملا صحیح است.
لطفا قبل هر حرفی کمی مطالعه نمایید.
نقل قول:
دوست عزیز فقط صبا نت که به اسم 128 و 256 داره سرعت دانلود 50 میده بارها و بارها تکرار کردم پهنای باند صبا بنا به سایتشون تا 382 باز تا شما دانلود زودتر تموم بشه.
نقل قول:
هیچ اتفاقی و هیچ ضرری نمیکنن. الکی اعصابیت رو خورد نکن.