rssi رو از کجا باید ببینم؟
رفتم قسمت مودم از طریق همون سایت 192.168....... اما پیداش نکردم
Printable View
rssi رو از کجا باید ببینم؟
رفتم قسمت مودم از طریق همون سایت 192.168....... اما پیداش نکردم
به قسمت WiMax Status بروید در آنجا مشخصهنقل قول:
مال منم همینجوریه. باید یک بار ریست کنی یا از برق درش بیاری درست شه. اینم جینگولک بازی جدید این مودم هاست. قبلاً ریست می شد الان تعجب می کنه!!! :31: خدا بعدیشو بخیر کنه که فکر کنم یا منفجر شه یا پرواز کنه بره فضا! :19:نقل قول:
کلا موافق هستم من خودم 7 ماه وایمکس دارم .حواست نباشه پیگیری نکنی کلاه سرت میره من خودم زیاد ضرر کردم و تجربیاتم هم به تمام اطرافیانم میدم که حداقل اونها ضرر نکنند.نقل قول:
حق داشته شاخ در بیاره چون اصلا امکان نداره که برد مودم کم بشه مگر در موارد بسیار نادر که مودم از نوسانات برق صدمه میبینهنقل قول:
پ.ن:برای شما ها هم گزینه های نقل قول و ادیت و جواب دادن پست تو همین فروم انگلیسی شده؟
برای منم اینجوری شده ....فکر کنم اپدیت زبان تو این نسخه مشکل داره.نقل قول:
یادمه قبلا ها ایرانسل یک صفحه در رابطه با روتور هایی که تست کرده و باسه ساپورت تایید کرده بود داشت کسی می دونه این صفجه کجا رفته؟
این برد wifi کمه کل خونه رو پشتیبانی نمی کنه ( ای کاش تو مودم هاش استاندارد N هم پشتیانی می کردن که بردش می رسید - مودم های داتک از این لحاظ قابلیتاش بیشتره)جایی هم که مودم رو گذاشتم امکان وصل کردن به سیستم نیست می خوام مودم بیرونی تست کنم ببینم با مودم بیرونی می تونم این مسئله رو رفع کنم یا نه اگر شد با روتور شبکه بی سیم بسازم باسه استفاده......البته نمی دونم تغذیه این مودم فضای باز چطوری است......:13:کسی می تواند این مورد رو شفاف سازی کند باسه من؟
عزیز من خب شده دیگه. از محصولات چینی هر چی بگی بر میاد. با گوشی خودم ، PC خودم ، لپ تاپ خودم ، و 3 تا لپ تاپ دیگه از بستگان امتحان کردم اینجوری بود. شاید یه چیزی حدود 20 متر رو فقط پوشش بدهنقل قول:
Connected
Connect Frequency 3496500KHZ
Connect Bandwidth 5000KHZ
Upload Data Rate 0 bytes/sec
Download Data Rate 0 bytes/sec
Signal Strength 46%
Link Quality(CINR Reuse1) 30%
Link Quality(CINR Reuse3) 40%
CINR Reuse1 16.16dB
CINR Reuse3 18.10dB
RSSI -78.45dBm
UL_FEC QPSK(CTC)1/2
DL_FEC 16-QAM(CTC)3/4
BSID 00:00:15:0A:C8:10
POWER 22.27dBm
RSSI باید چند باشه؟
الان وضعیت من چطوره؟
بر اساس این پستنقل قول:
RSSI باید بین -50 تا -70 باشه ( بالاتر از 70 باسه من جواب نمی داد و بعضی مواقع ارور داد -برای شمارو نمی دونم)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6273577&postcount=4096
CINR مقدارش رو -14 تا -28 داده بود ( که فکر کنم منظورش مثبت بود چون با منفی این مقدار اصلا نمی شه وصل شد و من بالای 14 مشکل ارتباطی نگرفتم و بالاتر از 14 رو توصیه می کنم.)
قدرت گیرندگی سیگنال شما کم است. بهتر است مودم را نزدیک پنجره قرار دهیدنقل قول:
وقتی RSSI به 70 نزدیک میشه تاثیر خیلی بدی توی پینگ میذاره
پایین این صفحه هستنقل قول:
در مورد موضوع دوم هم متوجه نشدم مودم بیرونی که اصلا وای فای ندارهکد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149
سوال مودم بیرونی من به شکل بهتر این بود که سیم اتصال برق مودم فضای باز چه قدر طول داره؟نقل قول:
سلام اکانت وایمکس من امشب تمام میشود ایا باید همین الان شارژ کنم یا فرصت دارم مطلب بعد ایا میزان اعتبار باقیمانده من به ماه بعد انتقال مییابد
سلامنقل قول:
نه چند روزی وقت داری شارژ کنی ولی اگه میخوای اینترنتی شارژکنی بهتره زودتر اقدام کنی چون ممکنه سرورشون شلوغ بشه و مشکل پیدا کنه.
خیر انتقال نمی یابد
سیم برق نداره فقط یه سیم میاد تو اتاق که از همون هم برق میگیره هم اینترنت میده طولش هم هر چه قدر که بخوای سیم میدن فکر کنم متری 500 تومن , واسه مبین نت که این طور بودنقل قول:
سلام
من دیشب وایمکسم رسید
اومدن نصبش هم کردن
امروز فعال شد اما اینترنت ندارم ! تلیدم 707 گفتن خبرتون میکنیم هنوز خبر نکردن !!
یعنی مشکل از اونوره ؟؟ اخه گفتن که اکانت فعاله !! 12 هزار تومان هم شارژ کردم اکانت رو اما هیچی به هیچی ..
وارد حسابم هم میشم اون پایین زده no data found
مشکل چی میتونه باشه؟
مگه اکانت وایمکس هر ماه نیست؟
من هنوز شارژ نکردم پس چرا واسه من هنوز قطع نشده؟
طرح عید مبعث گرفتمش.
راستی واسه 256 هم نامه میخواد؟
اگه با کارت شارژ انجام بدم مالیت کم میشه؟
اگه انتقال بدم توسط کارت بانک ملی چور هست ؟ همون موقع میاد به حساب؟
احتمالا از موجودی حساب داره کم میکنه...نقل قول:
اره فکر کنم
از طریق شار الکترونیکی تا 24 ساعت طول میکشه
سلام
دوستان من یه سوال برام پیش اومده
تعرفه سرویس دائمی پایه 128 در کل چنده ؟ تو سایت زده 124800ريال
حالا فرضاً با مالیت و ارزش افزوده و ... میگیم 170000ريال
سوال من اینجاست
من فرضاً 17000 شارژ کردم 15 روز نشده تمومه
دانلود اصلاً ندارم
تو سایت گفته 3 گیگ واسه تعرفه دائمی پایه
قسمت کارکرد خط داخل کنترل پنل وایمکس Ecare همش زده میزان استفاده مثلاً هر 5 دقیقه 5 مگابایت
در صورتی که سیستم من اصلاً IDLE بوده و سند و ریسیو نداشته ، تا 2 ماه پیش adsl داشتم همین سیستم عامل همین نرم افزار که رو سیستم هست 1مگ با ترافیک 2 گیگ در ماه ، همیشه هم 500-600 مگ آخر ماه اضافه میومد
واسه شما همچین مشکلی پیش اومده ؟
بنظر شما بهترین طرح تعرفه کدوم هست ؟ چطوری باید تغییر بدم طرح رو ؟
درود بر شمانقل قول:
12480 تومن با احتساب مالیات و ... است و اضافه نمیشود
در مورد مقدار مصرف واعتبار باقی مانده باید بگم به قسمت مقدار دیتای مصرفی در ECare زیاد اعتماد نکنید
مهم مقدار اعتبار باقی مانده در بخش مشاهده حساب های ویژه است و معمولا دقیق است
در مورد تغییر طرح تعرفه و طرح هم میتوانید از طریق همان E-Care اقدام کنید
با سلام مال من تعرفه 6 ماهم تموم شده و هی از ایرانسل میگه بیا شارژ کن منم رفتم adsl2+ گرفتم حالا میشه این مودمو به کسی فروخت یا نه اگه کسی میخواد من توی مشهد هستم پیغام بده
سلام
ديروز آمدن مودم رو نصب كردن ولي اينترنت ندارم. حتي به همون e-care هم نميره كه بخوام تاييدش كنم! آنتنش هم به شدت نوسان داره يه بار تا آخر پره يه بار صفر. الان با دايل آپ اينجام!
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
یه 24 ساعتی باید زمان بدی تا از خود شرکت اکانت شما رو فعال کنن!اگه بعد از 24 ساعت هنوز مشکل داشتی یه زنگی بزن شاید بخاطر ترافیک کاری آخر ماه طول کشیده.(همیشگی نیست یعنی بعضیا 5-6 ساعت بعد و بعضی دیگه 24 ساعت بعد از نصب نتشون وصل شده.نقل قول:
مک مودم شما صرفا ً بکار خودتون میاد!مودم رو نمیتونید به کس دیگه ای بفروشید چون کاربردی برای کسی نداره.نقل قول:
سلام . امروز از صبح e-care بسته بود. الان که رفتم به حساب های ویژه یه چیزی به اسم MMS on-Net اضافه شده. این چیه؟
دوستان تعرفه "اعتباري 512 کيلوبيت بر ثانيه پايه" چه جور هست ؟ نا محدوده ؟ از توی سفحه ی e-care نشد اینا رو تشخیص بدم .
اگه نا محدود نیست می خواستم ببینم وایمکس ایرانسل ساعات رایگان هم داره که حجم کم نکنه ؟
ممنون میشم جواب بدید :40:
SMS Off-Net General/ On-Netهم اضاف شدهنقل قول:
حتما برای ارسال اس ام اس و ام ام اس از طریق نت هست که هنوز راه نیفتاده
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
نه 4 گیگ هستنقل قول:
نه رایگان نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم. چون تو جزئیات حساب ماه قبلم بعضی ها رو زده بود MMS بعضی ها رو زده بود gprs. شاید هنوز سیستم شون مشکل داره!
سلام دوستان،
من دوره اینترنت adsl اسیاتک ام تموم شده و بخاطر اینکه قیمتهاشو رو الکی کشیده بالا، در عین اینکه سرعتش هم خراب شده دیگه نمیخوام برم سراغش. میخوام برم دنبال وایمکس
مهمترین چیز برام سرعت دانلود/آپلودش هست، چون دائم تو youtube هستم، از دوستان خواهش دارم بهم بگن که این مبین نت برای سرویس 512 کیلوبایتش ، سرعت دانلود واقعیش چقدر هست؟ نوسان چقدر داره؟ همینطور در مورد وایمکس ایرانسل.
جهت اطلاع بنده در منطقة مرکزی، یعنی سه راه جمهوری (تقاطع ولیعصر و جمهوری) ساکن هستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
وایمکس بهتره یا ای دی اس ال ؟
من شنیدم سرعت 512 وایمکس از 512 adsl بهتره به خاطر اینکه سیم مسی تلفن باعث کاهش سرعت adsl میشه
نظر دوستان چیه؟
کسی مقایسه کرده?
اینم لینک تحلیل علمی
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=5705
سلام
حجم باقیمانده یا میزان حجمی که مصرف شده رو از کدام یک از این ارقام زیر میشه فهمید
چرا با هم فرق داره؟!
نقل قول:
این که مقایسه یا تحلیل بین دو سرویس نکرده که بیای یک چنین نتیجه گیری کنی .... هم سرویس بی سیم و هم سیم دار دارای یک سری مسائل در زمینه کاهش کیفیت ارتباط هستند د.:46:
________
اکانت تست برام جور شده ولی حالا مودم WIXFBR-105 با من لج کرده.......می زارم رو Bridge اصلا صفحه اتصال نمی یاد.
می زارم روی Route و DHCP بعد طبق راهنما ( که ماشالله باید گل گرفت از بس ایرادات داره) می زارم رو این مود Authentication Method: EAP-TTLS-MSCHAPV2 و یوزر پسورد رو می دم ولی دریق از یک صفحه که باز بشه.......
می زارم روی Authentication Method: EAP-TLS وقتی می خوام با مرورگر شروع کنم اول کاری یوزر پس می خواد تا صفحه رو باز کنه (که باید مثلا باسه حالت Bridge باشه)
ببینم من باید چجوری به این مودم بفهمونم که من می خوام خود مودم وصل و یوزر پس رو بزنه بجای اینکه من هر دفعه دستی بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . خودم این تعرفه ها رو دیدم شک کردم . آخه توی ecare من یه قسمت هست نوشته شروع تعرفه رایگان 01/05/90 مدت استفاده 1ماه . یعنی 1ماه رایگان دارم ؟ (الان ecare باز نمیشه نمی تونم دقیق بگم چی نوشته)نقل قول:
آخه من خودم ای دی اس ال دارم و این وایمکس رو شرکت 1ساله رایگان بهمون داده منتها اصلا" نمیدونم چی هست و چه طوریه :31: 707 هم جواب نمیدن هی میگه منتظر باشید :13:
این رو میگم . اون تاریخ شروع اعتبار ترافیک رایگان چیه ؟ منظورش حساب اصلی وایمکسمه ؟ یا یه حساب رایگانه ؟
اگه این یه ماه رایگانه بزنیم تو کار دانلود :31:
نه رایگان نیست، برای همه اینو مینویسه.نقل قول:
این سیستم ecare که خیلی مشکل داره، پر از ایراده. واقعا شورش در آوردن :41:
مدل BFR-105 شاهکاریه واسه خودش. من نفهمیدم هدف ایرانسل از این مودم چی بود اما واقعا اعصاب پیاده میکنه از آدمنقل قول:
در این مورد که پسوورد نخواد Mode رو بذار حالت TTLS و Realm باید این باشه: mtnirancell.com
معمولا کسی وایمکس میگیره که نتونه adsl بگیره یا به خاطر جابجایی وایمکس میگیرننقل قول:
نه در adsl معمولا سرویسها را بیشتر از چیزی که میگیری میبندن مثلا 128 را 2مگ میبندن
adsl شبانه رایگان داره ولی وایمکس ایرانسل نداره رایگان
حجمی که مصرف شده را همون که نوشته مجموع استفاده ها در دوره جارینقل قول:
حجم باقی مانده را هم اون قسمت پایین که نوشته برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید توی اون قسمت قسمت ترافیک رایگان همون حجمی هست که باقی مانده
حساب اصلی وایمکسمهنقل قول:
خیلی خوشحال نباش منظورش از ترافیک رایگان همون 4 گیگ ماهانه هست...:)نقل قول:
قضیه این MMDکه تو مشخصات حساب اضافه شده چیه ؟!
اگر کسی بلده بگه چطوری استفاده کنیم .
ممنون از دوستان به خاطر جواب هاتون :40: دلمونو خوش کرده بودیم یه ماه رایگان داره :31:
یه سوال دیگه . به ما گفتند اینا یه ساله ست و یعنی 12 ماه ضربدر 4 که میشه 48 گیگابایت . اما اینم توی صفحه ecare من نزده . این هم عادیه ؟ یا از الان باید برای 12 ماه رو بزنه ؟
یه سوای هم این که اگه یه ماه مثلا" 1 گیگ باقی بمونه برای ماه های بعد میمونه یا می پره ؟
واقعا" مسخره کردند . 707 زنگ میزنی هیچکس بر نمیداره . ایرانسل هم داستانیه برای خودش . من خودم قبل از ای دی اس ال از GPRS ایرانسل استفاده می کردم . اصلا" جواب نمی دند :41:
سلام دوستان
چند سوال داشتم. سرعت وایمکس مثلا 256 و 512 آن چطوره؟ قطعی زیاد داره؟
هزینه ی اشتراک 6 ماهه به علاوه قیمت مودم چنده؟
اگه 3 گیگ تموم بشه هزینه ی خرید هر گیگ اعتبار چنده و اینکه آیا وایمکس ایرانسل مثل شاتل هدیه داره مثلا روز عید و ....؟
ممنون میشم کمکم کنید