سلام دوستان
یه مدل معرفی کنید که { زیبا باشه جمع و جور باشه قدرتمند باشه}
کارای من اکثرا اتوکد - فیلم - Pes 2010 همین
تا 1300000 ممنون میشم
سلام دوستان
یه مدل معرفی کنید که { زیبا باشه جمع و جور باشه قدرتمند باشه}
کارای من اکثرا اتوکد - فیلم - Pes 2010 همین
تا 1300000 ممنون میشم
با سلام. من برای خرید لپتاپ سونی یک سری مدل ها و مشخصات رو جمع آوری کرده بودم که گفتم اینجا هم بنویسم شاید به درد بخوره... همه این لپتاپ ها 14 اینچ هستند، همگی دارای ویندوز 7 ورژن Home Premium 64bit بوده و DVD-RW دارند (مدل هایی که بلوری داشته باشند اقلا 100هزار تومان گران تر هستند) رم ها DDR3 بوده و سرعت هارد در همه این مدل ها 5400 rpm می باشد. همچنین وزن همه مدل ها حدود 2.5 کیلوگرم است. مدل های شماره 3 و 4 برای بازی هم مناسب هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه عددی که جلوی کارت گرافیکی نوشته شده نتایج 3 تست بنچمارک مختلف G3D و 3DMark05 و 3DMark06 هستند و هر چه بیشتر باشن نشان دهنده قوی تر بودن کارت گرافیکیه. در واقع در این جدول به جای اینکه فقط چند اسم نامفهوم از مدل های کارت های گرافیکی بنویسم، قدرت اونها رو نوشتم که با مقایسه اعداد بشه یه ایده کلی از قدرت کارت ها پیدا کرد. همچنین حداکثر سرعت پردازنده ها هم جلوشون ذکر شده. قیمت همه مدل ها رو در ایران نمی دونم ولی حدودا قیمت ایران از دوبی 100هزار تومان بالاتره.
البته اینها فقط مدل هایی هستند که من برای خودم در نظر داشتم، ولی به نظرم اگر دوستان باتجربه و مدیران یه همچین جداول مقایسه ای برای مدل های دیگر هم تهیه کنند (حداقل مارک های پرطرفدار مثل سونی و دل) خیلی می تونه در انتخاب لپتاپ مناسب به کاربران کمک کنه.
سونی EA16FG ، جمع و جوره (14 اینچ) و تا اونجا که من گشتم قوی ترین کارت گرافیک بین 14 اینچی ها رو داره . اتفاقا توی پایتخت هم PES 2010 روش نصب بود ، با بالاترین کیفیت بدون مشکل میشد بازی کرد.نقل قول:
کانفیگ :
Sony EA16FG
Corei5-520m 2.4 Ghz,Cache 3m
Ram 4G DDR3
HDD 500G
VGA ATI HD5650 1GB Dedicated DDR3(1GB)
DVD/RW DL./Ram
14" LED backlight 1366*768
2.35 kg
قیمت هم 1.380 هزار تومان
دوستان لطفا نظر خوبتون را در مورد مدل dell 1558 studio بگید.
CPU I7 1.6 to 2.8 720Qاین 1558 همه چیزش خوب به نظر میرسه. نظر دوستان چیه؟ اگر اشکالی توش هست بگید.
6 MB Cache
4 GB RAM
500 GB HDD
15.6 WXGA LED LCD
ATI 5470(1024MB) VGA
DVD-RW Drive
2.8 KG Wieght
NO Modem
YES LAN
YES WIFI
YES Bluetooth
NO Infrared
SEVEN7 OS
Camera+Battery 9CELL
زاستی m 6500 چطوره؟ فکر کنم usb 3 هم داره.
به نظر شما لپ تاپهای سری Ideapad در این رنج قیمت چطور هستند ، آیا از لحاظ دما و باطری نسبت به لپ تاپهای asus بهتر هستند یا نه ؟ در کل آیا این سری را پیشنهاد می کنید یا نه.
[کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=ibm&p_group=notebook-I
نقل قول:
تقریبا میشه گفت همه چیزش خوبه....
معایبش این هست که اولا جای انگشت به راحتی روی دستگاه می مونه.
کارت گرافیک این دستگاه برای بازی هها طراحی نشده ، پس ازش توقع اجرای بازی های روز و با کیفیت بالا رو به اون صورت نداشته باشید.
کمی بیش از حد متعارف داغ میکنه..............( در عوض فن بی صدایی داره )
M6500 که اصلا با این مدل قابل مقایسه نیست... این یک دستگاه مولتی مدیا هست اما سری latitude یک سری صنعتی هست و با صفحه نمایش مات.
آقا دست درد نکنه از راهنماییت.
حالا یکی از دوستام می خواد یک نوت بوک سونی تا 1.350,000 برای بازی بخره. بش گفتم مدل Cw26FG برداره ( مثل خودم) گفت می خوام کارت گرافیکش 1GB باشه.
حالا به نظر شما با توجه به بودجش چی برداره؟
با تشکر.
به نظره من لپتاپ های سونی برای بازی مناسب نیستن چون کارت گرافیک زیاد قوی ای ندارننقل قول:
حتما باید سونی باشه ؟
سلام
تو فکر خرید یه لپ تاپم تو محدوه قیمت 1400 که بتونم باهاش بازی هم بکنم ، نظر خودم رو HP DV6-2170 بود اما شنیدم این مدل کارت گرافیک چندان قدرت مندی نداره ، نظر شما دوستان چیه؟
نقل قول:
در این محدوده قیمت سونی از کارت های گرافیکی 5650 و 330 استفاده میکنه که برای بازی های کامپیوتری بسیار عالی هستند.
EA16FG
Corei5-520m ,Cache 3m
Ram 4G DDR3
HDD 500G
VGA ATI HD5650 1GB Dedicated DDR3(2GB)
DVD/RW DL./Ram
14" LED backlight
1,380,000
Sony EB 1 CTO
CPU Intel Core i7-620M : 2.6 GHz up to 3.33 GHz
RAM 4GB DDR3 SDRAM
(Display Widescreen LED 15.5 1366X768
VGA ATI Mobility Radeon HD 5650
HDD 500GB
DVD RW DVD+/-RWDL
WIN Microsoft Windows 7 Professional 64-bit
1,400,000
CW 27 FX
CORE I5-2.4-520M
4096
500
NV 330M 512
14"+
BLUE-R
win 7
2.2Kg
1,300,000
نقل قول:
سلام/
این مدل برای بازی های کامپیوتری مناسب تر هست.....
ASUS N61JQ
CORE I7-1.6-720QM
4096 ddr3
500 hdd
ATI 5730 1G DDR3
16"
DVD-RW
win 7
USB3
BAG-MOS
1,380,000
آقا من هنوز نتونستم تصمیم درست و حسابی بگیرم . از یه طرف دلم پیش اچ پی هست و از طرفی دلم پیش سونی مدل Cw26FG . ولی این وسط یه چیزایی جور در نمیاد . یکی اینکه دی وی دی رام سونی وقتی توش سی دی میذاری صدای هواپیما میده و من اصولن با صدا مشکلات فجیعی دارم ! نکته دوم این هست که اچ پی یه برند شناخته شده و خیلی معروف توی همه کشورهای دنیا بجز ایران هست ولی میگن اونم خیلی داغ میکنه ! من واقعن موندم که چی بخرم و چی خوبه این وسط ؟ یعنی یکی از شماها نمیتونه به من بگه بین سونی و دل و اچ پی کدوم مدل از همه بهتر هست و نواقصش مثل صدا و گرماش کمتره و قدرتش هم خوبه ؟ تا رنج 1400 تومن البته و ترجیحن 14 اینچ و اگر نه که نهایت تا 15 اینچ ؟ لپ تاپی که بشه باهاش بازی کرد نه بازیهای خیلی خیلی خفن و 4 گیگ رم داشته باشه و هارد 250 یا بیشتر و سی پی یو کور آی 5 ترجیحن کور آی 7 . خداییش یه همچین چیزی نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی آدم باید حتمن هوار تومن پول بده مک بگیره تا به این آرزوش برسه ؟
فكر كنم hp 2190 انتخاب خوبي باشه. منم ميخوام همينو بگيرم. از دوستاني كه آشنايي دارن و با اين مدل كار كردن خواهش ميكنم معايبشو بگن و راهنمايي كنن. ممنوننقل قول:
این همه گفتینقل قول:
همین بالای پستتو میدیدی متوجه میشدی
سی پی یو core i7 به همراه گرافیکی که خداییش غولیه واسه خودش
1380
دوستان کارایی یه کانفیگ مشترک از دو برند دل وسونی با هم متفاوته؟
یعنی ci7 دل با سونی از نظر سرعت وکیفیت و... متفاوته ؟
با 1200 میشه دل 1558 روگرفت وبا 1600 سونیf116
تازه دل سبک تر -باتری 9 سل - وگرافیک ati هستش .
این اختلاف قیمت بخاطر نام شرکته؟ یا نه واقعا 400 تومن اختلاف قیمت میارزه آدم سونی بگیره....
نقل قول:
سلام نه عزیزم کجاش این دو شبیه به هم هستند؟؟؟
فقط پردازنده های مشابهی دارند....
مدل F که می گید بلوری داره که دل تا حالا استفاده نکرده....
رم های DDR3 با فرکانس بالا و CL پایین تر....
صفحه نمایش فول HD که خودش خیلی تفاوته....
کارت گرافیک حداقل 10 برابر قوی تر در اجرای بازی ها....
بازم بگم یا اختلاف قیمت جور شد؟:31:
مدل مشابه سونی می خواهید این میشه :
SONY VAIO VPC F11 KFX
CPU: INTEL Core i7 720QM 2.8 GHz CACHE: 6.0 MB
RAM: 4GB DDR3 1333
HDD: 320+ GB SATA
LCD: 16.4" 900P Xbrite
GeForce GT310M GPU
Windows 7 Professional 64-bit Editin
price : 1250
دوست من چرا ناراحت میشی من یه سری اطلاعات میخوام اگه میشه بیشتر توضیح بدهنقل قول:
مدل F که می گید بلوری داره که دل تا حالا استفاده نکرده....
رم های DDR3 با فرکانس بالا و CL پایین تر....
صفحه نمایش فول HD که خودش خیلی تفاوته....
کارت گرافیک حداقل 10 برابر قوی تر در اجرای بازی ها....
بازم بگم یا اختلاف قیمت جور شد؟
من با 1200 میتونم این لب تاب رو بگیرم:
sony cw2fgx
2.4 ci5 3mb
4gb
320
g 310m
usa
وبا همین قیمت باز هم میتونم اینو بگیرم:
studio 1558
1.6 ci7 6mb
4gb
500 hd
ati 5470
9cell
اگه ممکنه بین قطعات یه مقایسه تخصصی برام بکن وروشنم کن .
دم همه بچه های حرفه ای گرم....
من کی ناراحت شدم ؟:31:نقل قول:
خوب بستگی به خودت داره که نوت بوک را برای چی می خواهی ؟ بازی ؟ برنامه نویسی ؟ ایا وزن دستگاه مهم هست یا خیر؟؟؟
مثلا از لنوو و ایسوس در این محدوده قیمت هم نوت بوک های خیلی خوبی هست.
سلام
دوستان کسی میدونه این لپ تاپ تو ایران هست؟(sony vaioY21S1E)اگه هست چه قیمته؟میشه درمورد کانفیگهای مختلفش توضیح بدید؟
اینم لینکش:
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-Y21S1E-Subnotebook.33749.0.html
نقل قول:
خوب این مدل فکر نکنم در ایران باشه...
ایران رهجو Y115FG را با قیمت 1250 عرضه میکنه که این کانفیگ رو داره :
Intel Core 2 Solo SU7300 1.3Ghz
Intel GMA4500
2GB DDR3 SDRAM
13.3
سلام
من رشتم کامپیتره و استفادم از cpu زیاده یه راهنمایی میخواستم در مورد بهترین مدل dell که به دردم بخوره
یکی بهم vostro 3500 رو پیشنهاد کرده ولی به نظرم میشه بهترم خرید
اگه میشه کمک کنید
سلام خدمت همه دوستان
می خوام یک لپ تاپ با قیمت حدود 1300 بخرم 50 صفحه آخر این تاپیکم خوندم ولی به انتخاب خاصی نرسیدم
مخوام که دوستان منو در انتخابم کمک کنند
شرایط من اینه:(led)14 or15 وزن مناسب(2.5-) ، CPU(i7)،رم (+4gb)و گرافیک مناسب ، یعنی نمیخوام یه چیزیش خیلی بالا باشه یه چیزیش خوب نباشه. در ضمن می خوام اقلا دو سه سال بدون نیاز به تغییر کلی کار کنه.
بازیم می کنم در حد بازیهای خوب (نه خیلی خوب) با نرم افزارای مهندسی عمرانم کار می کنم.
قسمتای داخل پرانتز یعنی اگه باشه بهتره.
پیشاپیش از همکاریتون تشکر می کنم.
نقل قول:
STUDIO1558
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5470 512
15.6" LED
DVD-RW
7 HP
9CELL
1,250,000
مي خواستم سوني cw21fx بگيرم ،اما سوني اعلام كرده كه سري cw ,f نقص فني داره و داغ ميشه اينقدر كه بدنش تغيير حالت
ميده به جاش چي پيشنهاد ميكنيد؟
سوالات خودتان را تنها در یک تاپیک بیان کنید تا باعث بی نظمی نشه..... پاسخ شما داده شده.نقل قول:
نقل قول:
یکم توقعاتتون زیاد هست ... یا باید بودجه را زیاد کنید یا مثلا به سی پی یو core i5 پسنده کنید.
اگر قراره نوت بوک برای گیم باشه یعنی باید کارت گرافیک بالای 320 روی اون نصب باشه. معمولا روی دستگاه های 14 اینچ این کارت گرافیک ها نصب نمیشه.... البته سونی سری EA و CW را با این کارت گرافیک قدرتمند روانه بازار میکنه...
اما با سی پی یو core i 5 ..........
با سی پی یو قوی تر هم می دونید باید حدود 1400 تا 1500 خرج کنید که با بودجه ی شما سازگار نیست.
فعلا تنها پیشنهاد من به شما سری DV6 از HP هست ... که البته گرافیک چندان قدرتمندی برای بازی ها نداره.
DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
win 7
2.8Kg
RemoteControl
1,290,000
آقا دستون درد نکنه که اینقدر سریع جواب می دید این رفیقم این مدل را انتخاب کرده ( فعلا):
Sony F111 FXB/H
Core i7 1.6 UP 2.8
Ram: 4GB DDR
HDD: 500
OPD: BL-R
SCR: 16.4 LED
VGA:512 Gef/M310/1.5G
قیمت: 1.310.000 با گارانتی رومینا
نظرتون چی هست؟
نقل قول:
گارانتی رو کاری ندارم///
اما نسبت به مشخصاتی که داره و همچینین بلوری ،عالی هست.
در کل نوت بوک فوق العاده ای هست ، اگر کارت گرافیکش رو در نظر نگیریم ( به درد بازی نمی خوره )
اگر سری F را برای بازی می خواد باید حدود 1450 خرج کنه
می شه بگی بازی ها را تو چه رنجی می تونه اجرا کنه؟نقل قول:
در کل نوت بوک فوق العاده ای هست ، اگر کارت گرافیکش رو در نظر نگیریم ( به درد بازی نمی خوره )
در ضمن تو برندهای دیگه با توجه به بودجش ( 1.350,000) چه مدلی را پیشنهاد می کنی. در ضمن به دمای نوت بوک هم خیلی حساس هست، واسه همین اومده طرف سونی.
سری f کلا خوبه اما بدرد بازی نمیخوره حتی Gt 330 هم بدرد بازی نمیخورهنقل قول:
تو بازیا داغ میکنه
من با یه f116 کار کردم اینجوریه
salaaaaaam vala ye netbook mikhastam ke cpu oon bala bashe va3 ejraye narmafzaraye solid va ansys safasham 12 mahdoodeye 500 toman. balatarin cpu va3 ye netnook chande 2in renj gheymat.mamnoon misham javabamo bedin mamnooooooooooooon.bishtar be khatere sabokish va negah dashtane batrish netbook mikham/ mamnooooooooooooon
میگن که مدلای vostro حرفه ای تر از بقیه اس درسته؟ این اختلاف قیمتشم فکر میکنم به خاطر cache اون هستش و باطریش؟(که مهم هم هستش)نقل قول:
و اینکه دوستان میگن این مدل studio زیاد داغ میکنه ,درسته؟
کی گفته 1558 داغ میکنه؟
کسی کار با این سیستم رو تجربه کرده؟
البته مشخصات بالایی داره و ممکنه همین باعث داغ شدنش هم بشه.
فرضا اگر داغ بکنه، خب برندهای دیگه با همین مشخصات هم قاعدتا باید داغ بکنند، غیر از اینه؟
اگر کسی برندی میشناسه که با این مشخصات داغ نمیکنه، معرفی کنه.
با سلام.راستش برای اجرای نرم افزارهای مکانیک مثل سالید انسیس یه نوتبوک میخوام که اولویتش واسم سی پی یو است.محدوده ی 500 تومن نت بوک چی پیشنهاد میکنید.بالاترین سی پی یو واسه چه مدل نت بوکیه؟صفحی 12 اینچم داره؟ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
باشه مشکل نداره
اگه ممکنه یدونه 1400 با core i7 و یدونه 1300 با core i5 معرفی کنید اگر 16 اینچ هم بود مشکل نداره
ممنون از راهنماییتون
سلام بچه ها
من تازه با این تاپیک آشنا شدم
نظرتون راجع به Toshiba چیه هر کی یه چی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده من نفهمیدم خوبه یا نه
میخواستم نظرتون نسبت به A505 S6035 بدونم با این مشخصات:
Cpu : Intel® Core™ i7-720QM processor 6mg Cash
Gpu : NVIDIA® GeForce® GT 330M 1GIG deticated & 1700 Shared =2700
Ram : 4GB DDR3 1066MHz memory
Display : 16.0" widescreen HD TruBrite® LCD Display
Price : 15000000t
تصویر توشیبا قابل مقایسه با سونی هست؟
سونی مدلی با این مشخصات داره؟ البته به جز F11DGX که گرافیک 512 داره و بلو ری هم نداشته بهشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
مدل مشابه تو سونی F115 یا F116 یا F11 NFX هستنقل قول:
خوب فکر نکنم سونی با توشیبا یکی باشن
لینک منبع این خبر رو می شه بدی؟نقل قول:
با یکی از عمده فروش های لپتاپ در دوبی صحبت کردم. می گفت:نقل قول:
"قبلا ما به مشتری ها می گفتیم سونی و توشیبا در یک سطح هستند (از نظر کیفی)، و بعد از اینها دل و اچ پی قرار دارند. ولی جدیدا توشیبا لپتاپ هاش خیلی افت کرده و خراب شده به طوری که الان به همه توصیه می کنیم اول سونی بخرن، بعد دل و اچ پی، بعد در رتبه چهارم توشیبا."
1- این فقط نقل قول بود، من خودم در این مورد تحقیق نکردم.
2- کالاهایی که در دوبی هست ممکنه با ایران متفاوت باشه شاید این جمله برای محصولاتی که در بازار ایران هست صدق نکنه. (مثلا لپتاپ ها اونجا همه کیبورد عربی دارن. یعنی مخصوص کشورهای عربی ساخته شده اند.)
این مدلایی که شما گفتین بلوری دارن که قیمتا رو 200 تا بالا میبرن نمیخوام پول الکی بدم چون از بلوری حداقل تا 2 سال دیگه استفاده نمیکنمنقل قول:
میخواستم بدونم کارکرد توشیبا خوبه یا نه (به نظرم سونی فقط داره پول اسمشو میخوره) کساییکه توشیبا دارن بیان بگن راضین یا نه