دوستان زمان انتخاب واحد ترم مهر 94 میدونید کی هست ؟؟؟؟
Printable View
دوستان زمان انتخاب واحد ترم مهر 94 میدونید کی هست ؟؟؟؟
یک هفته قبل از اول مهر.نقل قول:
لطفا فوری ممنوننقل قول:
فرضا اگه اشتباه هم بزنید.نقل قول:
با داشتن کارت پایان خدمت قانونی بعید مشکلی پیش بیاد! چون موقع ثبت نام ازتون مدرک مرتب با مشکل نداشتن با خدمت رو می خوان و نه این که به چه صورت هست و چگونگی معافیت.
بازم می خواین تماس بگیرید بپرسید.
احتمالا 2 بزنید درست باشه.
می تونیم با مدرک کاردانی علمی کابردی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کاردانی به کارشناسی :
شرکت کنیم؟
نقل قول:
سلام
بله امکانش هست
سلام دوستان.. کسی میدونه اعلام نتایج چه موقع انجام میشه؟:n13:
سلام
با معدل 14/70 با اولویت اول جهاد دانشگاهی اهواز دوره کاردانی , رشته فناوری اطلاعات ؛ اینترنت ؛ نام نویسی کردم. احتمال پذیرفته شدن چقدر است؟؟
سلام دوستان
من مدرک کاردانی رو با رشته نرم افزار گرفتم اون موقع هنوز نرم افزار رو تقسیم بندی نکرده بودند.درحال حاضر برای کارشناسی اگر قصد ادامه دادن رشته برنامه نویسی رو داشته باشم فقط برنامه نویسی تحت وب هست؟؟!! :|
تا جایی که دیدم رشته ها امنیت اطلاعات ، برنامه نویسی تحت وب، طراحی وب و شبکه بودند. به جز اینها تو حوزه نرم افزار باز هم رشته هست؟!!
دوست عزیز، هر سال بخشی از ظرفیت های تعیین شده دانشگاه هایی مثل آزاد و غیرانتفایی و پیام نور و علمی کاربردی خالی میمونه. شما با هر معدلی میتونید مطمئن باشید که پذیرفته میشید.نقل قول:
مهندسی شبکه در حوزه نرم افزار قرار نمیگیره دوست عزیز. شاخه ای مستقل از مهندسی کامپیوتر هستش.نقل قول:
شما هر کدوم از این رشته هارو بخونید میتونید تحت پلتفرم مورد نظرتون به برنامه نویسی و توسعه نرم افزار بپردازید. توی دانشگاه چیز خارق العاده ای یادتون نمیدن.
حدود صد در صد!نقل قول:
سلام نتایج کی اعلام میشه الن برای من یک \یام اومده برای انتخاب واحد تا 18 وقت دارنی اخه من دانشگاهم نمیدونم که کجاست هنوز نتایج نیومده
کاردانی علمی کاربردی....
سال پیش ثبت نام حدود 93.04.31 بوده و اعلام نتایج حدود 93.6.17
امسال ثبت نام 94.05.22 بوده که اگه بخواد نسبت سال پیش رو در نظر بگیریم میشه بعد از یک مهر!
اما خوب احتمالا از 94.06.17 در انتظار نتایج باشیم خوب باشه.
دوستان اعلام نتیجه کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) علمی کاربردی حدودا کی میشه ؟؟
نقل قول:خدا از دهنتون بشنوه...نقل قول:
یکم از دلهره من کم شد
سلام دوستان
برادر من نتونست تو زمان تعیین شده ثبت نام کنه برای کاردانی
میخواستم بدونم برای ترم مهر دوباره ثبت نام میکنن؟
از طریق سایت که بعید هست ... اما به صورت حضوری شاید خود دانشگاه ی که می خواین برین ثبت نام داشته باشه...نقل قول:
سلام
دوستان تو چارت تحصیلی زده نام درس:
یک درس از اخلاق و تربیت اسلامی
الان میخوام انتخاب واحد کنم این دوتا درس هست کدوم رو باید انتخاب کنم؟
اندیشه اسلامی1
دانش خانواده و جمعیت
سلامنقل قول:
اینا که گفتی ۳تا درس و هر کدام دو واحده
دانش خانواده
اخلاق اسلامی
اندیشه اسلامی ۱
هر سه تا هم عمومی هستند
ببین استاد اخلاق و اندیشه یک هستش یا نه
نمره میده یا نه
یک درس از اخلاق و تربیت اسلامی
رو پاس کرده بودم
باید اندیشه 1 بگیرم استادشم همونه عالیه
فقط دوتا درس تخصصی تداخل دارن خودشون درست میکنن فردا یا اینکه باید حضوری بریم آموزش؟
هر دوتا هم تخصص هستن برای رشتمون هستش
دوستان سامانه سجاد مشکل داره؟
من پیش نیازا رو پاس کردم یعنی درسای کارگاه و ریاضی و یه درس دیگه انتخاب واحد کردم ثبت شد دو باره که میرم رو صفحه انتخاب واحد جلوی درس ها میزنه پیش نیاز ها ثبت نشده
البته انتخاب واحد کردم کلی گفتم چرا اینجوریه سیستمشون
با سلام
دوستان لطفا من را راهنمایی کنید
من متولد 62 سال 82 کاردانی نرم افزار گرفتم و بعدش هم خدمت نرفتم تا به امروز که معاف شدم و کارت پایان خدمتم را گرفتم
الان قصد ادامه تحصیل دارم ، یعنی از اولم داشتم ولی سر یک اشتباه کلا برنامه زندگیم به هم ریخت.
با توجه به اینکه شغل بنده آزاد هست و قصد استخدام در جایی را هم ندارم.
از رشته هایی که بعد از گرفتن کارشناسی می شه وکیل شد ، یا مهندس ساختمان ، یا رشته ای که بعد بشه در شاخه پزشکی ادامه داد !!! رشته ای هست که من بتونم ادامه تحصیل بدم ؟!
کی باید اقدام کنم و کلا من پیرمرد را راهنمایی کنید اولین اقدام چی می تونه باشه
با سپاس فراوان
....نقل قول:
دفترچه ی کاردانی به کارشناسی رو بگیرید و ببینید به چه رشته ای علاقه دارین...
یا دفتر چه ی کارشناسی علمی کابردی رو دانلود کنید بخونید راهنمای خوب ی هست.کد:http://www.sanjesh.org/group.aspx?gid=3
کد:http://www.sanjesh.org/group.aspx?gid=5
دوستان ثبت نام کاردانی به کارشناسی 6/14 تموم شد حالا نتایجش کی میاد ؟؟ شروع ترم مهر است ؟
لطفا اگه اطلاعی دارید دریغ نفرمایید
با تشکر
[QUOTE]ممنون از شمانقل قول:
دفترچه کارشناسی علمی کاربردی را دانلود کردم ، گویا تا آخر هفته هم مهلت ثبت نامش تمدید شده
آیا من که کاردانی نرم افزار خودندم ، می تونم توی رشته "كارشناسی حرفهای حقوق-حقوق ثبتي" ادامه بدم ؟
حداکثر 20 انتخاب رشته می تونم داشته باشم درسته آیا همش باید در زیر گروه 804 باشه یا باید سایر انتخاب ها صرفا در زیر مجموعه "مدیریت و خدمات اجتماعی " باشه .
برای اینکه بعدا بشه وکیل شد ، آیا می شه رشته دیگه ای را هم انتخاب کرد یا فقط باید همین حقوق ثبتی را انتخاب کرد ؟
ممنون از همگی
دوستان من امروز تماس گرفتم کانون وکلا و در رابطه با اینکه آیا می شه با مدرک حقوق ثبتی دانشگاه علمی کاربری می شه توی آزمون وکالت شرکت کرد یا نه سوال کردم ،
متاسفانه جوابشون خیر بود و گفتند ما صرفا حقوق قضایی را قبول داریم که این رشته را هم دانشگاه علمی و کاربردی نداره ؟!!
از دوستان کسی هست این رشته حقوق ثبتی را خونده باشه و یا اطلاعی از این موضوع داشته باشه ؟! آیا اگر مجوز وکالت نمی دن مجوز تاسیس دفترخانه می دن ؟!
با پیش فرضی که من برای انتخاب رشته داشتم ( خود رشته به درد بخور باشه و امکان خود اشتغالی داشته باشه ، نظیر وکالت ، پزشکی ! ، تاسیس دفتر اسناد رسمی و ... )
با این اوضاف رشته "حقوق ثبتی" با توجه به اینکه می گن وکیل نمی تونی بشی ، و برای مجوز دفتر اسناد و املاک هم چند ساله دیگه اصفهان به هیچ کس مجوز دفتر جدید نمی دن ، به کار من نمیاد ، مگر اینکه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند آیا کسی تونسته با این رشته وکیل بشه یا خیر
میاییم سر رشته های مهندسی ساختمان که بعدا بشه آزمون نظام مهندسی را داد و مجوز اشتغال به ساخت و به قولی کوپن کرفت
طی تحقیقی که کردم ، نظام مهندسی مجوز طراجی که به هیج یک از فارق التحصیلان علمی کاربردی نمی ده و بعضی رشته ها فقط مجوز کار اجرایی می ده که اونم از صحتش اطمینان ندارم ، از دوستان کسی می دونه کدوم یک از رشته های علمی کاربردی (کارشناسی) را نظام مهندسی قبول داره ؟!!!
این هم قابل توجه بود
-به فارغ التحصیلان رشته علمی ـ کاربردی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته تأسیسات حرارتی و برودتی و رشته تهویه مطبوع (علمی ـ کاربردی ـ تکنولوژی و..) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته شبکه های انتقال و توزیع (علمی ـ کاربردی، تکنولوژی و …) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات برقی ساختمان تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته علمی ـ کاربردی معماری و مهندسی تکنولوژی معماری از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناری، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با معماری تعلق میگیرد.
یعنی اگر درست فهمیده باشم گرفتن این مدارک از دانشگاه علمی و کاربردی فقط می شه "پروانه اشتغال به کار" گرفت ، نه از نظارت خبری هست و نه از طراحی و محاسبات !!!!
فقط با توجه به این بند
- به دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی مرتبط با مهندسی عمران که دارای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازه و زلزله باشند، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط و با صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و محاسبات حداکثر تا پایه ۲ تعلق میگیرد.
یعنی اگه "مهندسی فناوري عمران - ساختمان سازي" بخونیم بعدش هم بریم ارشد زلزله بگیریم (اصلا نمی دونم شدنیه یا نه) اون موقع تازه می شه نظارت گرفت با پروانه اشتغال !!!
سلام
نتایج کاردانی علمی و کاربردی کی میاد؟ شهریور تموم شد و خبری از اینا نشد... میترسم بعدش قبول نشیم و از آزاد هم عقب بمونیم...:n22:
این چه وضع نظام آموزشیه... :n36:
سلام
نتایج کاردانی علمی و کاربردی کی میاد؟ شهریور تموم شد و خبری از اینا نشد... میترسم بعدش قبول نشیم و از آزاد هم عقب بمونیم...:n22:
این چه وضع نظام آموزشیه... :n36:
سلام
این سامانه سجاد برای بنده هرچه رمز عبور میزنم بستست!!! به دانشگاه مراجعه کردم که گفتن مشکل برطرف شده ولی هنوز باز نمیشه!
مهلت انتخاب واحد تا کی هست؟
لعنتی ها همیشه سایت رو میبندن .نقل قول:
اگر رمز عبور اشتباست با کارت ملی برید آموزش براتون ری ست کنن .
اگر سایت بسته هست. باید باز به دانشگاه مراجعه کنید .
اگه نتونید انتخاب واحد کنید میمونه برای حذف و اضافه !:n01:
الان دو روزه رفتم دانشگاه اومدم که گفتن ریست کردیم و مشکل نداره دیگه!! و باید شماره کارت ملی تو قسمت نام کاربری و رمز عبور (دوبار) وارد کنم که بازم وارد نشد.نقل قول:
فردا بنده هم جایی کار دارم نمیتونم برم دانشگاه و میترسم محلت بگزره و دیگه نشه انتخاب واحد کرد!
مهلت تمدید شده ثبت نام کارشناسی هم تا پنج شنبه بود که دیشب تمام شد. کسی می دونه نتایج کی اعلام می شه
- - - Updated - - -
مهلت تمدید شده ثبت نام کارشناسی هم تا پنج شنبه بود که دیشب تمام شد. کسی می دونه نتایج کی اعلام می شه
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام در پذيرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفهای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی مهرماه سال 1394 ميرساند، با توجه به نظر دفتر گسترش آموزش عالي و به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (94/06/19) براي ثبتنام اقدام ننمودهاند، ترتيبي اتخاذ گرديده تا روز سهشنبه مورخ 94/06/24 بتوانند نسبت به ثبتنام و يا ويرايش اطلاعات خود اقدام نمايند. لذا كليه متقاضيان ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت نام (دفترچه راهنما از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام، نسبت به ثبتنام در پذيرش دوره مذكور اقدام نمايند. ضمناً لازم به توضيح است اطلاعيه اين سازمان درخصوص اعلام تعداد معدودي كدرشته محل جديد علاوه بر كدرشتهمحلهاي درج شده در دفترچه راهنما در روز يكشنبه مورخ 94/6/22 از طريق پايگاه اطلاع رساني فوقالذكر منتشر خواهد شد.
اینجوری هی داره تمدید می شه کی می خوان جواب ها را بدن ، کی ثبت نام کنند ، کی کلاس ها شروع شه ؟!!
سالهای قبل روالش چطوری بوده دوستان
دوستانی که هنوز نتونستن انتخاب واحد کنن:
- تمدید مهلت انتخاب واحد برای دانشجویان
برای آن دسته از دانشجویانی که در سامانه جامع آموزشی دانشگاه، موفق به انتخاب واحد نشده اند، مهلت انتخاب واحد تمدید گردید. روزهای 22، 23 و 24 شهریور برای دانشجویان ورودی بهمن ماه سال 1392 و ورودی های ماقبل آن؛ روزهای 25 و 26 شهریور برای دانشجویان ورودی مهر ماه سال 1393؛ روزهای 27 و 28 شهریور برای دانشجویان ورودی بهمن ماه سال 1393؛ لازم به ذکر است مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
مدیر کل خدمات آموزشی - ستاد
نگران دیر شروع شدن کلاسها نباشید. دانشگاه علمی کاربردی یکم دیرتر از بقیه دانشگاه ها کلاساش شروع میشه. ورودی های جدید از هفته دوم و حتی هفته سوم مهر کلاساشون تشکیل میشد. البته این ترم ظاهرا انتخاب واحد زودتر شده و کلاسا هم زودتر شروع میشه.نقل قول:
سلام
دوستان نتایج پذیرفته شدگان کاردانی مهر ماه را کی میدن ؟
و کلاسهای مهرماه که مثلا ترم دوم هستند معمولا از کی شروع میشوند
ممنون
خداحافظ
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
خداحافظ
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
خداحافظ
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
خداحافظ