بعلههههههه. شوما اسم بگو فقط :n02:
خودم یه عطر هدیه گرفتم چند روز پیش از بوش خیلی خوشم اومد ولی هرچی ازش پرسیدم چند گرفتی نگفت:n37:
دقیقا حکایت امروز و دیروز منه. امروز که زیر بارون عین موش آب کشیده شدم! :n27:
Printable View
بعلههههههه. شوما اسم بگو فقط :n02:
خودم یه عطر هدیه گرفتم چند روز پیش از بوش خیلی خوشم اومد ولی هرچی ازش پرسیدم چند گرفتی نگفت:n37:
دقیقا حکایت امروز و دیروز منه. امروز که زیر بارون عین موش آب کشیده شدم! :n27:
برووووونقل قول:
اسمش چیه؟:n09:بگو بهت آمارشو میدم:n10:
اصن تو میدونستی تینا چند وقت قبل خوابتو دیدم؟ نه میدونستی؟
جدی ها
اومدم خونتون:n08:بعد اتاقت خیلی قشنگ بود همه جا صورتــــــــــــــــــــی :n19:
پر از تابلوهای نقاشی:n12:
قفسه کتابهات خیلی شیک بود
بعــــــــــــــــــــــد
چندتا شیشه عطرم بود گفتی اینا همش هدیست:n33:
بعد من حسودیم شد:n31:
خلاصه یوقت دیدی خوابه تعبیر شد نه؟:n36::n02:
الان عکسش رو آپلود میکنم :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی ؟! :n31: اتاقم پر از نقاشی هست ولی صورتی نیست.
من عطرهام به آخراش که میرسه دیگه استفاده شون نمیکنم. پنج شش سال پیش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تولدم یه عطر گرفته بود الان دیگه اخراش مونده دلم نمیاد بزنم.:n12:
به به بسیار عالی!نقل قول:
از سری آلین برند مورد علاقم یعنی تری ماگلر!
عزیزم قیمتش 200 هست
رایحه گرمی داره و
نت های ابتدایی کارامل و یاسمن هست
نت میانی چوب کشمیر و
نت انتهایی هم عنبر
بسیار عالی بسلامتی استفاده کنی:n12:
ای بابا ! من اصلا عطر شناس خوبی نیستم فکر نمیکردم انقدر باشه
مرسی عزیزم:n12:
حالا تا من و تو و عطره و اونی که هدیه داده رو با هم ترول نکردن بیا خیلی شیک و سریع بحث رو عوض کنیم:n02:
کی خوابه رو تعبیر کنیم بقیه عطرهامو نشونت بدم؟ ( الکی مثلا بحث رو عوض کردم :n02:)
یه دوستی داشتم خیلی باحال بود اصلا تعارف نداشت. بهش یه بار گفتم کی میای خونمون ؟ گفت فردا هفت صبح
و واقعا هم فردا هفت صبح اومد خونمون تا یک و دو شب خونمون بود میخواست شب بمونه که خب اجازه ندادن خانواده ش : دی
خودشون که رسما ترولن :دینقل قول:
حیف حسش نیست وگرنه اینقدر ایده دارم برای ترول زدن که نگو
والاااا
حالا کی بیام؟:n10:
دوره مسیر؟ ماشین میفرستی دنبالم؟:n08:
+
میبینم که تاپیک مورد توجه اقایونه
خبریه اقایون؟
سلام
چه محفل خانومانه ی خوبی :n01:
بسیار لذتمند شدم از بحث ها :n09::n12:
بابا بیاید یه چیزی بگید دیگه شماها هم:n09:نقل قول:
افرین دختر خوب :n11:
نقل قول:
:n06:
خب به موضوعی بگید بحث کنیم در موردش :n31:
چرا شما موضوع نگی گلم؟نقل قول:
هرچیزی که برات جالبه:n31:
وگرنه منو که میشناسید (شایدم نه زیاد :دی) میتونم در هر زمینه ای صحبت کنم ساعت ها:n08:
از دانشگاه بگید
از رشتتون پایان نامه واحدهای باقی مانده استادهای خاک برسر:n22:
کار بیکاری بدبختی بی پولی بازم بگم؟ نه بگم؟:n14:
از انزلی بگو از بلوار هنوزم مثل سابق باصفاست؟ (اشتباه که نمیکنم انزلی بودی دیگه؟:n33:)
فکر الزایمر هم عذابم میده:n32::n02:
نقل قول:
تو صندلی داغ کم نشناختمت عزیزم:n09: بدتر از من ساعت ها میتونی در مورد چیزی حرف بزنی:n08:
درس که مارو کشته با این ترم اخرو قروفرش :n14: بدبختیو کارم بیخیال یکم از فکرش بیام بیرون:n14:
بله انزلی بودم.
بلوار هنوز همونجوریه با صفا و قشنگ و دلپذیر و دل انگیز :n12: البته چند هفته ای میشه نرفتم مگر حوصله ای باشه و بارندگی کم باشه:n01:
میخوای از غربت و اینام بگم کباب شه دلت ؟:n28::n14:
چه عطری بود ؟ برم برای خودم هم بگیرم :n02:نقل قول:
خانوما افتخار بدید به تاپیک تحلیل شخصیت هم سری بزنید گویا دختر نازنینی در حال تحلیل است
:n31:
از همین تریبون از رعنای عزیز به دلیل مشارکت در اون تاپیک به عنوان تنها نماینده خانومها تاکنون! تشکرات ویژه مینمایم:n40:
ستاره جان خانم ها فعلا در موضع دفاع هستند.:n24:منتظرند یک اقایی تحلیل نا به جا داشته باشه تا حسابی ..:n25:
سلام به همه بانوان عزیز و محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من اصلن یادم رفته بود بیام این تاپیک:n02:
قربانت ستاره جان.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من زیاد فرصت نمی کنم تو انجمن و دهکده سرگرمی بچرخم..هر کی منو تگ یا منشن کنه..سریع میام:n02:
از وجود تاپیک تحلیل هم دیر با خبر شدم..وگرنه زودتر میومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زرنگییییییی:n09:نقل قول:
چه عطری بود ؟ برم برای خودم هم بگیرم :n02:
رعنا من عاشق آواتارتم خیلی بامزه ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
وایییی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقش جهانیه مردها خیلی باحال بود.....کلی خندیدم:n02:
فدات تینا جان....ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انقدر اینو گذاشتم...خودمم عینکی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رعنا من عاشق آواتارتم خیلی بامزه ست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا، حالا من بی حوصله باشم برم خرید حالم عوض میشه خوب میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوما چه خبر از پایتخت؟ لباس های عید؟حراجیا؟قیمتا؟پاساژا؟ چی مد شده؟:n13:
کلا من الان توی یه جزیره دور افتاده خودمو فرض میکنم که حتی وقت نگاه کردن به ویترین مغازه هارو ندارم چه برسه به رفتن به رشت و خرید :n14:
نقل قول:
من چند تا از حراجی ها رو رفتم.ولی راستش چیز خیلی خاص و عجیبی ندیدم.حالا نمیدونم کلا چیزی نیامده یا جاهایی که من رفتم چیزی نداشته
به نظرم قبل از حراجی جنس ها یه ذره بهتر بود
راستی دوستان برای گرفتگی صدا دارویی چیزی میشناسید که زود جواب بده؟
دیروز دکتر رفتم ولی تا حالا که اثر نکرده.کلا صدا ندارم.از در که رفتم توی مطب منشی تا منو دید گفت چرا سایلنت شدی؟
دکتر هم منو دید خندید گفت تصویر داره.صدا نداره
تازه گفت گوشام هم چرک کرده:n14:
دکترش پیرمرده.ولی تا حالا انقدر منو تحویل نگرفته بود.هی چپ و راست گفت دختر خوب،دختر خوب،دختر خوب.... یه جورایی حس مردن بهم دست داد...فکر میکنم دارم نفس های اخر رو میکشم:n30:
خلاصه حلال کنید:n40:
نقل قول:
من که کلا هیچی نخریدم و نمیدونم میخوام چی کار کنم! اصلا تصمیمی نگرفتم برای چیزایی که میخوام بخرم :n13:
ای بابا خدا بد نده چرا اینجوری شدین! احتمالا باید برای الودگی و هوای مزخرف تهران باشه. داروهای دکتر جواب نداد؟ اهل داروهای گیاهی نیستن؟
دور از جون خانوم این چه حرفیه دکترا گاهی یه جووی بر میدارن با بیماراشون آدم همین حس بهش دست میده :n28:
اول تشکر بابت همدلی بانوان در تاپیک تحلیل شخصیت (شرمنده دیر اومدم تشکر):n12:
+
ارزوی سلامتی برای ملانصرالدین دوست خوبم که خیلی دختر ماهی هست:n11: (میگذره عزیزم جدیدا مریضی ها هم متاسفانه هی کش میاد :n29:) تو میتونی:n25::دی
+
خرید ایا؟
لباس؟
ای وای بر من:n28::n31:
مد؟:n36:
اول بگم حراجی ها مفت گرونه!
یسری پالتو (اونم خیلی کم اره خوش قیمت شدن) ولی بوت ها مفت نمی ارزن! و کیف ها!
یعنی اشغال ها رو جمع کردن ...
والا چندساله مد اونطوری مطرح نیست
همه تیپی میزنن:n31: و این خوبه که حق انتخاب بالاست:n39:
ولی من جدیدا شلوار (جین منظورم نیست) راسته تا روی مچ دیدم زیاد شده البته متاسفانه اندازه ما که نبود بعدم دیدم 120 میده یخورده پشیمون شدم:n31: برند خاصی هم نبودا همینجوری الکی مثلا جنسش خوبه:n08:
کیف و کفش رو از من میشنوید چرم بگیرید (منظورم از چرم مشهد، نوین چرم، زیبا و امثالهم)
چون درسته کمی گرونتره ولی می ارزه
والا من پارسال 460 دادم یه کیف خریدم (پارسال بود یا قبلش؟!:n36:) الکی مثلا Fendi :n33:
بعد هیچی دیگه چندماه بعد دسته و گوشه های کیف کلا ریخت (اون روکشش):n21::n34: :دی
دیگه چی؟:n36:
فعلا هیچی :دی
یعنی از منم تشکر کردی؟یعنی ناراحت نشدی گفتم اونجوری؟:n37: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مد که کلا هرچی قشنگه و ما دوست داریم بپوشیم:n12:
الان چند ماهه کلا سر به بازار نذاشتم ببینم چه خبره و مهمون کمد لباسام هستم :n02:
در مودر چرم کاملا باهات موافقم جون می ارزه ،یه 3 سالی میشه یه بوت از چرم مشهد خریدم 540 تومن که ماشالا تا حالا هیچی نشده که هیچ تازه هی داره بهترم بنظر میاد برای همین کلا سمت بوت نرفتم مدت هاست:n09:
مارک خریدن که کلا منتفی شده چون از وقتی توی فروشگاه های اصلی برندا قیمتارو دیدم فهمیدم اینا الکی گرونه(اورجینالا به پول ما بالای 1میلیون بود) شماهام نخرید بذارید مفته مفت بشه بعد بریم بخریم کیف کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا که نه؟:n11:
اعتراف میکنم فعالیتم میاد :دی
ا؟ اینجا جاش نبود بگم؟:n36:
کجا بود پس؟:n13:
من گم شدم بچه ها
اینجا کجاست؟ :دی
ایشالا بهتر میشی خانومی :n12:
کاریش نمیشه کرد، چون گوش و گلوت چرک کرده باید چند روز قرص هایی که داده رو بخوری تا اثر کنه
من تجریش و میلاد نور و تیراژه اینا سر زدم الان مانتوهایی که جدیدا مد شده توش گیپور بکار میره.
کیف و کفش هم که همیشه خدا یکیه
من اعتقادی به خرید برای عید ندارم:n02:
معمولا اینطوری بوده که کل عید رو در سفر بودم. توی مسافرت هم ادم وقتش آزادتره رو همین حساب خرید ها رو میزارم توی سفر انجام میدم. بعد تعطیلات هم که تازه دید و بازدید هامون شروع میشه تا آخر فروردین!!!
ستاره جان من میخواستم جز آخرین نفرهایی باشم که توی تاپیک تحلیل شخصیت نظرمو مینویسم که اومدم دیدم زودتر از موعد تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم قانون خاصی نداره که مثلا الان تاپیک خوابیده :دی
شما راحت باش فرمانده:n08:
خواستی نظرتو خصوصی بگو :دی
منم کلا چیزی به عنوان خرید لباس برای عید در فرهنگ لغتم ندارم:n02:
هر چیزی که در طول سال خریده باشم....همونو برای عید می پوشم......بغضی وقتا لباس هایی که سال قبل می پوشیدم رو می پوشم...زیاد سخت نمیگیرم در این مورد:n02:
ولی من هنوز به اندازه ی زمان کودکی :دی حتما حتما قبل از عید باید لباس بخرم(:n31:)
و زمان سال تحویل هم حتما باید لباس های نو و تازه تنم باشه:n36:
سلام خانوما خوبید ؟ خونه تکونی ها رو شروع کردید ؟ :n02:
ستاره جانم نظرت در مورد این یکی عطره چیه ؟
البته برای من سفیده / 100 میل
همونه که گفتم آخرهاش مونده دلم نمیاد استفاده کنم:n28:
قیمتش چنده الان ؟ یه کم آمار در موردش بهم بده برم بخرم بلکه دلم بیاد اینو تموم کنم
سلام عزیزم
راستش دروغ چرا من ورژن سفیدش رو تا حالا ندیدم :دی
فقط همین صورتیه...
ولی اینطور که معلومه اون سفیده اولی بوده بعد این ورژن صورتیش ارائه شده...
قیمت هم عرضم به حضورت که اگر بتونی پیداش کنی بین 140 تا 200 هست و مطمئنا بالای 200 نیستش
چون کلا عطرهای این برند همین حوالی قیمت دارند:n16:
سلام :n40:
واقعا دیگه بیشتر از این چیزی به ذهنم نمی رسه که بگم : D
منم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیایید بحرفیم دیگه ، یه موضوع بگید لدفاااااااااااااا .
خودم الان تو بحران کندذهنی هستم نمیدونم چی پیشنهاد بدم:n02:
خانوما جمیعا خسته نباشید :دی
چرا حرف ندارید ینی؟:n36:
من یه عالمه حرف دارم :دی
در هر موضوعی:n08:
فقط کافیه یه چی بگید نتیجش رو ببینید:n09:
اهان پس حرفاتون رو لابد جای دیگه میگید دیگه اینجا میرسید بی حرف میشید:n33:
یا هم در درون دل خود مدفون میسازید شاید:n14:
خدایی خونه تکونی میکنید؟
من نه والا:n10:
اصن حس عید دارید؟:n36:
لباس اینا مثلا؟:n31:چرا نه؟:n41:
چی خریدید؟
مزنه چنده؟:n19:
من اعتراف میکنم که هرساله سر خرید مانتو گیرم:n37:ادم نمیدونه دنبال چی باشه مثلا:n39:
یه دوتا مثال بزنید ببینیم همرنگ جماعتیم یــــــــــــــا نه :دی
والا خونه تکونی که تا حالا از زیرش در رفتم ولی الان شدیدددددددد دچار عذاب وجدان شدم برای مامانم :n30::n02:
لباس عید چیه ؟ چند حرفیه ؟ خوردنیه ؟ :n31:
اووووووف مانتو که نگید همه شکل هم:n27: و مثل پارسال که فعلا کتی ولی من دوستشون ندارم .
آهان یه شلوارایی اومده پایینش گل گلی:n08:
ایــــــــــش ادم دلش هم بخواد یکدونه مانتوی با قد مناسب پیدا نمیشه:n15:
گلی؟واقعا؟ ایول :دی
عذاب وجدان رو خوب اومدی:n14: کلا ما دخترا همیشه با خوده درونمون درگیری داریم!
اینقدر دوست دارم گاهی وقتا بیخیال باشم
ولی افسوس
همیشه در همه حال ...
نمیدونم چرا ولی همش بفکر همه هستم :| نباشم هم امان امان از وجدان درد لامصب از دندون درد بدتره:n07:
وایی که ما این ماه اسباب کشی داریم که از صد تا خونه تکونی بدتره:n28:
لباس نو؟ خرید؟ اصن یادم رفته بازار کدوم وره :n08:
چون دوستای هنرمند دارم مانتو خریدن برام سخت نیست خودشون میبرن و میدوزن :n10:
کلا خرید عید نمیکنم چون دیدو باز دید نداریم و این قضیه برای منه تنبل خیلی خوبه :n31:
شلوار گل گلی :n21:
قیمتا چه طوره؟ رشت که انقد گرونه بازم صد رحمت به تهران:n27:
نه من که به خودم قول دادم دختر خوبی بشم حداقل اتاق خودمو خونه تکونی بکنم :n09: آخه دیگه جایی نمونده :n02:
وووییییییییییی اسباب کشی خیلی سخته که :n03:
اصفهانم قیمتها متوسط رو به بالاست الان فهمیدید به منم بگید:n13::n02:
هرسال لباس میگرفتم ، امسال میخوام سنت شکنی بکنم نخرم ، آخه تازه ماه قبل خریدم خیلی خوش به حالم میشه :p
قیمتا که کلا همه جا بالاست
منم حال ندارم برم بازار بگردم
صرفا چندجای خاص و فقط خرید همین :دی
بعد تهش جالبه راضی هم نیستم
الکی مثلا وظیفست حتما برم خرید کنم!!:n29:
ما خانمها هر چیزی بخریم راضی نمیشیم ، عههههههه فکر کردم فقط من اینجوری هستم :n09:
دلم یه مسافرت طولانی میخواد ، خیلی وقته نرفتم :n03:
کاش میشد کل عید رفت سفر
ستاره جان حکم نیمده که پولارو بری دم عید خرج کنی یکم نگهدار پول توی کیفم خیلی قشنگه :n08:
مامانا کلا نعمتایی هستن که بخوای نخوای یه حسی موجب میشه عاشقشون باشیمو بفکرشون باشیم از بس ماهن :n12:
من الان از وقتی اومدم شمال برای زندگی دیگه مسافرت نمیریم عیدا :n03: انگار مسافرت فقط شمال بود :n14: