1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .نقل قول:
من یک سوال دارم برای اینکه بشه آنلاین بازی کرد حداقل به چه سرعتی احتیاج داریم ؟
Printable View
1mb حداقل میخواد اگر پایینتر باشه بازی پر لگ میشه هم 2008 تست کردم هم 2009 و هم تو psp که البته بهتر بود .نقل قول:
من یک سوال دارم برای اینکه بشه آنلاین بازی کرد حداقل به چه سرعتی احتیاج داریم ؟
درمورد نسخه های 2008 و 2009 حق با شماست اونا احتیاج به سرعت خیلی زیادی داشتن چون سرورشون وضع درستی نداشت اما توی این نسخه فرق میکنه . .کازوکی هم توی مصاحبش به این مساله اشاره ای داشت .امسال روی سرور سونی این بازیها انجام میشه و روی بخش آنلاین این بازی خیلی کار شدهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم ping latency فاکتور مهمتریه . به هر حال من فکر میکنم امسال میتونیم این بازی آنلاین بازی کنیم .
دوست عزیز سرعت اینترنت من 1mg هستش میشه بگی چطوری باید انلاین بازی کنم؟ البته منظورم فعلا ساکر 2009 هستش ! من هر چی کردم نمی شد و دوستان گفتن نسخه اورجینال بازی رو باید بخرم اما تو ایران که نسخه اورجینال وجود نداره:41:نقل قول:
نسخه اریجینال که توی ایران هم پیدا میشه سایتهایی هستن که میفروشن اما یکی از بچه میگفت ممکنه شماره سریالشو خودشون هم استفاده کنن .نقل قول:
اینم عکسهای از این پچنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
[کد:http://www.pes-edit.com]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرز وارد کردن به برنامه :با استفاده از برنامه GAME GRAPHIC STUDIO یا همان GGS فایل ها رانقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/4486892
با فایل مشابه خود در نسخه دمو PES 2010 که به تازگی عرضه شده جابجا کنید .
این فایل ها شامل ادبورد لیگ قهرمانان هم می شود یعنی با نصب این فایل ها همه تبلیغای اطراف
بازی به شکل تبلیغ های جام باشگاه هاب اروپا میشه
منبع
نقل قول:
کد:http://www.pes-edit.com/
من که تا حالا هیچ سایتی رو ندیدم نسخه اورجینال رو بفروشه!!!! شما آدرس یه چنین سایت هایی رو دارید؟ ضمنا قیمتش حول حوش چقدره؟ خیلی گرونه؟نقل قول:
يكي از دوستان لطف كنه لينك دانلود مستقيم اين برنانه GAME GRAPHIC STUDIO واسه دانلود بزاره ممنون ميشم ازش چون بهش احتياج دارم و لينكي هم پيدا نمي كنم واسه دانلودش
امروز من داشتم به آمار بازیهام توی نسخه 2009 نگاه میکردم . دو هزار و خورده ای از بازیهایی که توی مستر لیگ داشتمو بررسی کردم بطور متوسط در زمان 10 دقیقه ای در هر بازی 3.6 گل زده داشتم و 0.8 گل خورده .
اما میانگین 20 بازی اخیرم توی نسخه 2010 بطور متوسط در هر بازی 1.4گل زده دارم و 1.1گل خورده که نشون میده گل زدن توی این نسخه 2.5 برابر نسبت به نسخه 2009 سخت تر شده و حریف حدود 1.5 برابر بیشتر از نسخه 2009 به من گل میزنه .
البته این نکته رو هم باید در نظر بگیریم که تیمهای حاضر در لیگ مستر لیگ از تیمهای موجود در نسخه دموی 2010 ضعیف تر هستن .
نسخه های اریجینال بازی خیلی گرون هستن این نسخه حدود 50 دلاره بنظر میرسه بهتره صبر کنیم وضعیت دقیق آنلاین مشخص بشه بعد از طریق هاماچی یا روشهای دیگه با نسخه های غیر اریجینال بازی کنیم .نقل قول:
هر چند که به اعتقاد من این کار درستی نیست چون شرکتهای سازنده بازی برای ساخت بازی متحمل هزینه میشن .
اگه توی اینترنت سرچ کنین سایتهای ایرانی که بازی اریجینال میفروشن رو پیدا میکنی اگه خواستی بخری حتما از معتبر بودن سایت فروشنده مطمئن شو .
به نظر من چند نفر با هم جمع بشیم یک نسخه اصلی بخریم چون مهم شماره سریالشه البته با یک شماره سریال نمیشه "همزمان "چند نفر بازی کنن .
بفرما اینم برنامه Game Graphic Studioنقل قول:
لینک مستقیم
کد:http://www.endir.az/uploads/ggs740.rar
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
اگه یک هفته زودتر منتشر بشه به تاریخ خودمون کی میشه؟
تازه دارید خبر از این میذارید؟مگه کی میاد؟
برید فیفا بگیرید بازی کنید خیلی حال میده.تا این میاد اونو بازی کنید بعد وقتی این pes رو خریدید میزنید میشکونیدش:دی
عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.نقل قول:
من یکی از طرفداران پر و پا قرص pes هستم و تحت هیچ شرایطی فیفا بازی نمیکنم
اما این دمو 2010 هیجانی نداره به نظرم
درسته که بازی سختتر شده و این خوبه اما دیگه تو این قضییه بیش از حد دست برده شده و هیجان بازی گرفته شده
توی یک بازی با 2 تا وقت 20 دقیقه ایی به ندرت موقعیت خطرناک روی دروازه های دو تیم بوجود میاد
اگر کسی این فایل رو کامل نصب کرده ئ جواب گرفته لطفآ بیشتر راهنمایی کنه من رونقل قول:
فیفا 09 گیم پلی سخت و یه کم کندی داشت و آدم حوصلش سر میرفت.ولی این 10 خیلی سریعتر شده و خیلی پاسکاریا عالیه.اصلا دلم نمیخواست از پای بازی پاشم.نقل قول:
عزیز کجای فیفا حال میده. من که بعد از یه ساعت بازی (از سر بیکاری) هیچ حال و هیجانی تو اون بازی ندیدم. در ضمن اصلا نسخه 10 فیفا با 09 فرقی نداشت. در حالی که pes 2009 رو اصلا نمیشه با pes 2010 مقایسه کرد. همون بهتر که بریم دموی بازی pes 2010 رو بازی کنیم و هیجان واقعی رو حس کنیم.
شما اگه روی pc بازی میکنید یه کم فرق میکنه با کنسول.
بعدش اینجا چیکارش به فیفا:دی تاپیک pes
من ترجیح میدم میکرو بازی کنمنقل قول:
دوستان بی خیال بحث فیفا بشین الان دوباره شر بپا میشه و بحث همیشگی شروع میشه
این سوال ما رو هم کسی جواب نداد....!نقل قول:
چند صفحه پیش یکی از دوستان گفته بود بازی یک هفته زودتر منتشر میشه؟
میخواستم بدونم درسته؟
اگه یک هفته زودتر منتشر بشه به تاریخ خودمون کی میشه؟
ما اینو خیلی وقت پیش با برنامه pesmagazine تونستیم آنلاین بزنیم آموزششم یادمه تو همین p30world یا سایتهای دیگه بود و گزاشتیم خیلی روش کار کردیم و ور رفتیم تا شد اما خیلی لگ بود متاسفانه الان ریزه کاریاش یادم نیست چون برا خیلی وقت پیشه یه سرچی کنی پیدا میکنی.نقل قول:
اینم تاپیک انلاین بازی کردن پیسنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=293097
مزخرف ترین ، آشغال ترین و افتضاح ترین بازی جهان فیفا هستش با اون گیم پلی چرتی که داره . من واقعا در شگفتم که بعضی ها به چه دلیل غول بازیهای رایانه ای جهان یعنی PES و باعظمت ترین شرکت جهان یعنی Konami جونم که الهی فدای همشون بشم که دارن واسه این شرکت زحمت می کشن رو ول می کنن و میرن فیفا بازی می کنند!!! کونامی خیلی باحاله.... این از PES و اونم از Silent hill که فوق العاده است:8:نقل قول:
بعد از کونامی شرکت کاپکوم هم شرکت خیلی خوبیه
دوست عزیز هیجان به این نیست که تند تند گل بزنیم و بازی واسمون راحت باشه بلکه اوج هیجان به اینه که به سختی بشه گل زد و بازی رو برد که کونامی بازم اینجا رو خوب ساخته . واقعا دستشون رو می بوسم:40::11:نقل قول:
نه بهزاد جان اینا همش شایعست .نقل قول:
به امید خدا 20 روز دیگه نسخه کامل بازی میاد من که دارم روز شماری میکنم . باید ببینیم چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
سلام
این برادری که آواتور اش آرم KOMNAMI بود نیست دیگه؟
یادش به خیر سری قبلی چقدر آطلاعات به روزی داشت ...
الان داشتم pes2009 بازی میکردم. یه پنالتی زدم که به مدد جادوگران دروازه بان غیب شد. یعنی آب شد رفت تو زمین :18::31: اینم عکس هاش
وای اگه این اتفاق بیفته چی میشه ! :18:
امروز سیباس تایید کرد :
Natal Coming to PES
کد:http://au.xbox360.ign.com/articles/103/1030820p1.html
ناتال كه هنوز نيومده چه فايده !
راستي اگه بياد شماها ميگيد قيمتش چقدر ميشه ؟
الان قيمت 360 رو كسي ميدونه چنده ؟ قرار بود ارزون بشه ؟
خوب یعنی چینقل قول:
اون برادر جناب google_boy بود که تشریف بردن خدمت سربازینقل قول:
سلام
این برادری که آواتور اش آرم KOMNAMI بود نیست دیگه؟
یادش به خیر سری قبلی چقدر آطلاعات به روزی داشت ...
ممنون حسین جان....ولی برای ما pc بازها زیاد خوشحال کننده نیستنقل قول:
این ویژگی فقط روی xbox360 وجود داره :19::13:
یکی بگه ناتال چیه چیکار میکنه
شما کلمه ناتال رو توی همین سایت خودمون یک سرچ بزن اطلاعات خوبی بدست میاری . موشن سنسور wii رو دیدین ؟ حالت بسیار پیشرفته اونه .نقل قول:
نقل قول:
سازنده این پروژه ماکروسافته احتمال اینکه این برنامه رو روی ویندوزاش پیاده کنه خیلی زیاده من چند وقت پیش چند تا خبر غیر رسمی در مورد این قضیه توی اینترنت دیده بودم . از نقطه نظر اقتصادی هم که به قضیه نگاه کنیم میبینیم ماکروسافت میتونه از این طریق سود بسیار زیادی به جیب بزنه .
اینو ببین بهزاد :
Bill Gates: Natal for Windows too
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=219597
و این
کد:http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/07/bill-gates-wants-project-natal-on-windows-one-day.ars
ممنون حسین جان...مثل این که این دستگاه برای کارهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد
توی متن ها خود بیل گیت بهش اشاره کرده بود..
ولی خبر خیلی خوبی بود...ممنون
بابا ما یه حرفی زدیم جر شد.نقل قول:
من پیشنهاد دادم چون میدونم pes بدرد نمیخوره.
شما یه مقایسه کنی با فیفا اون 08 که فیفا بهتر بود 09 هم همینطور.چون اصلا اونجا pes رقیبی برا فیفا به حساب نمیومد:27:این pes 10 هم باشه یه چیطی تو مایه های fifa 08 :21:
بابا اصلا بیخیال شید پولشو یکی دیگه میخوره دعواش واسه ماست:11:
بعدشم از EA بزرگتر چییی؟؟؟
من که خیلی از این بازی لذت میبرم
کامپیوتر خیلی باهوش شده
نقل قول:چطوری میشه با ناتال فوتبال بازی کرد؟؟؟ یعنی فقط پاسو شوتو سانتر رو خودمون به عهده میگیریم؟ چیرو باید بشوتیم ؟ هوا رو؟ ناتال که به بازار نیومده ایشالاه اگه بیاد یه 200-300 تومنی باید از جیب مبارک خرج کنیم
این چرت و پرتا ارزش جواب دادن ندارهنقل قول:
دوستان به تاپیک برسید:10:
اصلا چرت نیست:5:.همینی که هست.:31:زورتونم نیاد.:31:نقل قول:
این چرت و پرتا ارزش جواب دادن نداره
دیگه بسته وگرنه میان هممونو اخ میکنن.
سلامنقل قول:
راست میگه اینجا؟:31: اگه بیاد که محشره. من دارم پول جمع میکنم برای X360 اونم فقط بخاطر ناتال. چون که بازی هاش هموناییه که رو pc هم هست . تازه تو فکراین بودم چه حالی میده pes بازی کردن با ناتال.
اره شما همه کنسول ها رو دارین.....
دیگه بهتره این بحث رو هم کش ندین همین الان نگاه کن دو صفحه این تاپیک به کل کل کشیده شد
خواهشا این بحث رو بذار کنار وگرنه مجبور میشم گزارش بدم
شما داری رو رای مردم در مورد بازی نظر میدی اونم تو سایت گیم اسپات ....
چرا راه دور میری ؟ تاپیک همین دو تا بازی رو تو همین فروم مقایسه کن تعداد Page ها رو ....
سلام دوستان.
شرمنده از اینکه این پست رو میدم. من یک مدت تقریبا یک هفته ای نتونستم به تاپیک سر بزنم. ماشالا تاپیک PES هم که پر طرفدار و واسه خودش چت رومه و صفحات خیلی زیاده.
از دوستان خواهش داشتم این که لطفا اخبار مهم تاپیک مثلا ترجمه های حسین جان, خبر های نمایشگاه مثلا همین که تو ژاپن قرار بود برگزار بشه و هر خبره دیگه رو به من بگید و لینک پست یا صفحه رو واسم بزارید.
مرسی.