جناب مهران مشکل من حل شد متشکرم
:20:
Printable View
جناب مهران مشکل من حل شد متشکرم
:20:
اما جناب مهران نتونست مشکل منو حل کنه حتی ویندوزم عوش کردم اون آپدیت رو هم نصب نکردم بازم درست نشد
این عوضه تشکرته. واقعا بعضی هاتون خیلی بی انصافید. این همه براتون ما اینجا زحمت میکشیم و راهنمایی میکنیم.نقل قول:
اگر مشکل شما حل نشده دلیلش این نیست که راهنمایی های من اشکال داشته بلکه یک جای کار شما اشتباه بوده. امکان نداره ویندوز رو عوض بکنید و بدون آپدیت ویندوز اکتیو نشه. آخه دوست عزیز فکر میکنی ما از پشت کوه اومدیم و از هیچی خبر نداریم. من به حرفهای شما شک دارم و بهتره دوستان رو توی شک نندازید.
قصد ما اینجا کمک کردن به همدیگه است. هر کسی راهی رو پیشنهاد میکنه. این راه من بود که به شما و کسانی که دوست دارند آزمایش کنند پیشنهاد دادم. شما یک آدم بالغ هستید و با تصمیم گیری خودتون این راه رو آزمایش کردید. کسی شما رو مجبور به کاری نکرده. هر چند که من مطمئن هستم اگر تمام اون کارهایی رو که گفتم درست انجام داده باشید مشکلی نخواهید داشت اما همانطور که گفتم از طرز حرف زدن شما و همچنین بزرگ کردن فونتتون معلومه که یک جای کار شما اشکال داره و نمیشه روی حرفهاتون حساب کرد.
موفق باشید.
نقل قول:
دانلود نمیشه خطا میده
شلوغش نکن آقای بالغ!نقل قول:
اگه شما اینجا قشدتون کمک کردنه پس دیگه تیکه ننداز من دقیقا همون کارا رو مو به مو کردم ولی نشد پس مشکل از من نیست شما بهتزه به کاره خودتون شک کنیید نه من
طرز حرف زدن شما در پست 4122 بیشتر به تیکه انداختن و مسخره کردن شبیه هست . اگر جوابی به شما دادم لازم دونستم چون در دفاع کردن از خودم و همچنین ادامه راهنمایی هایی بود که کردم تا کسی به شک نیوفته. بهتره بحث رو خاتمه بدید و کشش ندید.نقل قول:
سلام....
اگه جاي سوالم اينجا نيست عذر مي خوام...
من قصد ارتقا به ويندوز سون رو دارم...
مي خوام بدونم حداقل سخت افزارش چيه؟؟؟
سيستم الان من اي هست...
mb : giga p35ds3l
ram :2gig corsair
cpu : 2180 intel
vga :ati 4850
ميخوام بدونم واسه اين قطعات مشكلي نيست؟؟؟اژديتاشون گير مياد؟؟؟؟
اخه نمي خوام سون نصب كنم بعدش بفهمم كه مادربوردم يا ... نصب نميشه...
راستي من از سيستم براي بازي و فيلم بيشتر استفاده مي كنم...
سلام
آیا امکان داره آپدیت های ویندوز رو به صورت جدا نگه داری کرد که سری بعد بعد از نصب ویندوز جدید دیگه نیازی به دانلود اونها نباشه؟
اگه هست چطوری ممنون
من به شخصه از دوستان عزیزی که دیگران رو کمک و راهنمائی می کنند تشکر میکنم
به نظر من حتی اگه این راهنمائی ها سودمند هم نباشه باز هم جای تشکر زیادی وجود داره ،دلایلش هم زیاده
البته شاید M E H R A N منظور از نوشته های armenak رو اشتباه متوجه شده باشه اما شاید اگه من هم بودم اینطوری برداشت می کردم و ناراحت می شدم
بهرحال از همه خوهش میکنم با حسن نیت بیشتری به نوشته های همدیگه نگاه کنیم
چون خیلی جاها نمیشه از یک نوشته لحن و منظور اون رو درست متوجه شد
ضمنا پیشنهاد میکنم هیچوقت تشکر کردن از دیگران رو در هر شرایطی فراموش نکنیم
یعنی با نصب این برنامه دیگه کامل تمام آپدیت های ویندوز خودش انتقال میکنه به ویندوز جدید..میشه توضیح بدید..ممنون گلمنقل قول:
شرمنده اشتبه لینک دادم عجله کار شیطونه اینه !!:31:نقل قول:
محل نگهداری آپ دیت ویندوز در مسیر زیر هست:
کد:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
با کپی محتویات پوشه فوق می تونین از آپ دیتهاتون بک آپ بگیرد
برای بازگردونن آپدیت ها در ویندوز جدید در مسیر زیر فایلها رو منتقل و برنامه آپدیت ویندوز رو برای چک فعال کنید تا آپئیت ها نصب بشن
نکته: در صورت کمتز از حجم عاقلانه بودن پوشه فوق احتمال استفاده از پاک کننده ها و کلین آپ های دیسک هست !
سلام جواب میده برای اطلا عات بیشتر به تاپیک زیر مراحعه کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334152
با سلام به دوستان عزیز
من برای اتصال به اینترنت وایرلس دانشگاه از طریق لپ تاپ که ویندوز 7 روش نصب هست مشکل پیدا کردم(لپ تاپ dell studio 1557)
لطفا" در مورد نحوه تنظیمات وایر لس در این ویندوز توضیح بدید و بگید چه مشخصه اختصاصی در وایرلس دانشگاه وجود داره که باید توی لپ تاپ من هم تنظیم بشه. اگه ممکنه کمی واضح توضیح بدید من مبتدی هستم!:10:
سلام من برای کار با bluetooth مشکل پیدا کردم.
گوشیم رو با ویندوز pair کردم و و الان توی قسمت bluetooth devices هست و براحتی میتونم از کامپیوتر به گوشی فایل بفرستم ولی از گوشی نمیتونم به سیستمم فایل بفرستم و پیغام unable to connect رو میگیرم حتی توی کنترل پنل bluetooth رو قابل رویت برای دستگاه های دیگه کردم ولی همچنان مشکل دارم.:41:
خواهش میکنم توی همین تاپیک پاسخم رو بدین چون کاربر جدیدم خیلی اذیت میشم تا پست جدیدم رو مدیرا تایید کنن.
:24:
خجم پوشه من حول و حوش 8مگ..فکر کنم خیلی کمه..نه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هنوز این مشکل رو دارم، اگر کسی چیزی به ذهنش رسید..
ممنون
نقل قول:
کم بودنش که کمه ! بستگی داره چقدر آ÷دیت کرده باشی تو بخش update history دیت تو آپدیت سنتر می نویسه نگاه کنی پیداش می کنی
بچه ها یه کرک واسه ی من بزارید .......مرسی
نقل قول:
کد:http://depositfiles.com/en/files/aahtacqmh
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
بچه ها من تو ویندوز 7 نمیتونم حجم درایو ویندوزم رو عوض کنم. کسی دلیلشو میدونه؟
من با این برنامه هر کاری میکنم نمیشه. یعنی تمام درایو ها می شه باهاش ادغام و غیره کرد اما درایو ویندوز رو هرکاری میکنم تو لیست نمیره !!! :3:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :8:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=301&Title=Paragon%20Partition%20Manager%2010.0%20Workstation%20/%20Server%20x64
بهت پیشنهاد میکنم که هیچ وقت از خود ویندوز 7 اقدام به این کار نکنی. ویندوز 7 در ریساز کردن و تبدیل کردن باگهای زیادی داره و گاهی ممکنه تمام اطلاعاتت رو از دست بدی.نقل قول:
بهتر از یک سی دی بوتیبل برای این کار استفاده کنی مثل Hirens BootCD و یا اگر با Ubuntu میتونی کار کنی سیستم رو با یک سی دی لایو ubuntu بالا بیار و و با نرم افزار Gpart کارهاتو انجام بده. اما راحت ترینش Hirens است. نسخه اش هم فرقی نمیکنه. 9 یا 10 هر دو نسخه خوبن.
[QUOTE=amirvista;4712603]میشه بیشتر توضیح بعدی
یعنی این که درایور هست یا نه فقط محتوای درایورت پاک شده؟
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
برای توضیح از مای کامپیوتر عکس گرفتم
من 2 تا هارد روی کامپیوترم دارم که هارد اولم که ویندوز روش بود رستور کردم
فقط 2 تا درایو ویندوزم رستور شده و بقیه درایوها انگار فرمت شده باشن
لینک عکس :
کد:http://uploading.com/files/ef28ab67/0.jpg/
کد:http://uploading.com/files/ef28ab67/0.jpg/
تو این بخش که فقط لیست آپدیت ها رو نشون داده..حجمی نشون نداده عزیزم:31:نقل قول:
كسي ميتونه لينك xp mode رو بزاره ?
نقل قول:Download Windows XP Modeکد:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
من ویندوز rc رو داشتم اکسپایر شد.حالا نمی دونم به کجا گند زده که نه خود سون بالا میاد نه از بوت می تونم ویندوز دیگه نصب کنم و نه اجازه میده درایو فرمت شه! چیکار کنم؟
من می خواهم بین 2 پنجره جابه جا شوم با alt + tab طوری که هیچ تصویری مبنی بر نمایش پنجره ها ظاهر نشود ؟
ویندوز من داشت غیرفعال میشد که remove wat رو دانلود کردم و اجرا کردم و مشکلش حل شد ولی الان کامپیوتر بعد از یه مدتی که باهاش کار میکنی restart میشه.
چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام
ماشین حساب ویندوز من چند تا از کلید هاش از کار افتاده چکار کنم هر کاری می کنم درست نمی شه؟
سلام
من ویندوز 7 نصب کردم . حالا هر وقت لپ تاپ رو روشن می کنم ، وقتی ویندوز بالا میاد روی دسکتاپم هیچی نیست همه آیکون ها پاک میشه. آدرس همه سایتهایی که رفتم هم پاک میشه. انگار ویندوز به روز اول نصب بر می گرده.
system restore هم چک کردم حتی یک restore point هم نداره. مشکل از کجاست؟
دوست عزیز با hirren boot بوت کن سیستمت رو و بعدش درایو ویندوزت رو فرمت کن. اگه HB هم نداری با یه ویندوز xp بیا بالا و تا جایی که میخواد درایو رو فرمت کنی بیا جلو ولی quick format نکن بلکه فرمت کامل انجام بده و بعد سیستم رو ریست کن و ....نقل قول:
دوست عزیز مسیر زیر رو برو system properties > advanced >visual effects حالا هر قابلیتی که میخوای اجرا نشه رو تیکشو بردارنقل قول:
این مشکل برای بعضی از کرک هایی که با آپدیت جدید مایکروسافت (KB971033) شناخته میشن و نمیتونه غیر فعالشون کنه پیش میاد . شما یه بار سیستمت رو ریستور کن با قبل از آپدیت و بعد کرک رو نصب کننقل قول:
احتمال بد نصب شدن ویندوز وجود داره . قبل از نصب ویندوز هم با چک کردن سیستم از آمادگی سخت افزاری سیستمتون برای نصب ویندوز مطمئن بشید.نقل قول:
از تمام اساتید هم به خاطر فضولی توی کارشون عذر میخوام . با همین یه ذره چیزی که بلد بودم سعی کردم دوستان رو راهنمایی کنم که 100 البته خالی از اشکال نیست
سلام خدمت دوستان عزیز
من تو ویندوز 7 مشکلی دارم اینه که بعد از مدت نیم ساعت کار با pc یک صفحه آبی میاد که اون پایینش نوشته
dumping phisical memory و یه تایمر هم داره که بعداز 20 ثانیه کامپیوتر ریست میشه . ویندوز رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی همون مشکل هست هنوز
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من 2تا مشکل دارم.
1.وقتی به اینترنت وصل میشم(با وایرلس)هراز چندگاهی خود به خود دی سی میشه.
2.مهلت استفاده از ویندوز تموم شده بود ولی من کرکش نکرده بودم.بعد از تموم شدن دوره کرکش کردم که خوشبختانه کرک شد ولی اون پیغام که مینویسه (مهلت شما از استفاده ویندوز تمام شده) هنوز هم هست.
سلامنقل قول:
مادربردتون از سری P5 Asus هست ؟
سلام
من VM Ware Workstation رو رو ویندوز 7 نصب کردم اما هر سیستم عامل دیگه که نصب میکنم بوت نمیشه پیغام میده بوتیبل نیست.هر کسی میدونه چرا لطفا جواب بده.
درود.نقل قول:
این مشکلات معمولا سخت افزاری هست.
مربوط به رم.
با تمیز کردن سیستم و یا تعویض رم درست میشن.
اگه بعد از نصب درایور یه سخت افزار یا نصب یه برنامه این مشکل پیش اومده خوب با ویندوز سازگار نیست.
1- کابل های شبکه رو که از پورت لن به آنتن وایرلس نصبه رو چک کن. شاید مشکل از سرور هم باشه.نقل قول:
2- دوباره کرک کن. بهترین کرک "7Loader 1.6 by hazar" هست.
سلام به تمامی دوستان
دوستان چطور باید ویندوز را تنظیم کرد تا نوشته های فارسی نرم افزارها را به درستی نشان دهد مثلا من یک دانلود منجر دارم که وقتی ان را روی زبان فارسی تنظیم میکنم تمامی نوشته ها به صورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میباشد و یه خیلی به هم ریخته میشود در ضمن من فارسی ساز هم نصب کرده ام و حتی فارسی را خیلی راحت تایپ میکنم ولی در نشان دادن مشکل دارم
اینهم عکس دانلود منجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آنتی ویروس Norton 2009 داشتم
اونو خواستم unistall کنم که کامل حذف نشد.الان هم ویندوز رو ریستور کردم بعد بالا اومد
الانم norton هم خذف نشده و کار هم نمیکنه و اجازه نصب kaspersky رو هم نمیده
از اینترنت هم برنامه مخصوص remove نورتون رو هم دانلود کردم و حذف شد ولی بعد ریستارت وینندوز دوباره بالا نیومد
من چی کار کنم؟
با سلام من با ویندوز راحت بالا میومدم ولی بعد 1 روز اومدم روشن کنم یه صفحه آبی رنگ اومد و یه درصد پر شد بعد ریست شد بعد با safe mod اومدم بالا این error اومد مشکل از کجاس ؟
ویندوز روی loptop نصب بود و فابریکیه مشکل از کجاس؟ کمکم کنید که loptop برای خودم نیست برای عموم هست راستی انتی ویروس مهلتش تموم شده بود پاک کردمش بعد سیستم رو 1 هفته پیش خاموش کردم حالا امشب روشن کردم اینجوری شده آیا راهی هست ؟ از روی safe mod هر کاری کردم نشد انتی ویروس نصب کنم