چرا پستم دو بار اومد ... ای بابا ... جو شاتل منو گرفته ... دو روز رایگان 3 گیگ دان کردم :دی
Printable View
چرا پستم دو بار اومد ... ای بابا ... جو شاتل منو گرفته ... دو روز رایگان 3 گیگ دان کردم :دی
البته نوسان داره ولی از قسمت خوبش عکس گرفتم:31:نقل قول:
هیچی ... بچه ها بلک حالش بده ... براش آب قند درست کنید ... بلک دوست داریم ... کاش نری ... خدایا چه مرگش شده این اکو ... :13:نقل قول:
بابا یکی این تاپیکا بگیره تا ما هم برسیم:24:
دوست عزیز با این سرعت تاپیک اگه میخوای جواب سوالتا بگیری بجای ویرایش پست جدید بده!نقل قول:
نه بابا من تازه 3 ماه شارژ کردم شاتلم بره من نمیرم:31:نقل قول:
:33::31:نقل قول:
اين براي چه سرويسي هست؟ 128....نقل قول:
بعدش شاتل هم مثل صبا حالت توربو داره يا نه؟
ممنون اهريمن
راستي نوسانش چقدر بود ؟فايل مستقيم ؟
آقا این قضیه توربو چیه؟ همون کاره نیتروژن رو که تو need for speed انجام میده؟!:31:نقل قول:
نه بابا مگه توربو هست!نقل قول:
برای 512 دیگه!
نه نداره حالت توربو!
نوسان هم به طور میانگین بین 40 50 60 75 بود! البته مرکز مخابرات من یک ماهی هست که ترافیکش رفته بالا و قرار شده قبل از عید پهنای باند را 2 الی 3 برابر افزایش بدن!
ولی قبل از اون نوسان خیلی کم بود شما باید ببینی مرکزی که شما هستی دوستانی که از اونجا سرویس دارن از همون سرویس دهنده وضعیتشون چطوره!
اره همونه ولی باید شانست بزنه که سرویس خوب از اب در بیاد و احتمالش خیلی کم هست!نقل قول:
همین دوستمان هم الان فکر کنم صبا داره!
حالا برادر درباره اكو و ارت بگو كه چين و چه فرقي دارن؟
راستي شاتل نامحدود داره؟
ارت نوسان سرعت نداره و حتی ممکنه سرعتت بیشتر از حد مجاز هم باشه! برای همین دوستمان که گفت فیلم گرفتم ارت 1 یعنی 128 داره سرعت دانلودش 21.8 ثابته! ولی قانونیش باید 16 باشه!نقل قول:
اکو نوسان داره سرعتش ! و اقتصادی هست سرویساش یک ماهه 2.5 گیگ 3 ماهه 5 گیگ 6ماهه 8گیگ یک ساله 12 گیگ حجم داره! قیمتاش هم اقتصادی هست!
ارت 7 و 8 مثل اینکه نامحدود هست!
البته برای مشهد برای سرویس های اکو باید 3 تومان ابومان را خودت بدی ولی برای بقیه شهرها برای سرویس های اکو شاتل 3 تومان ابومان را خودش میده!
کد:http://www.parswebsite.com/art.htm
اگه چیز دیگه ای جا انداختم بگو!کد:http://www.parswebsite.com/eco.htm
6 دقیقه دیگه مانده تا افت سرعت!!! دوستان آماده باشید!
[QUOTE=ahriman323;3572536] اکو نوسان داره سرعتش ! و اقتصادی هست سرویساش یک ماهه 2.5 گیگ 3 ماهه 5 گیگ 6ماهه 8گیگ یک ساله 10 گیگ حجم داره! قیمتاش هم اقتصادی هست!
ارت 7 و 8 مثل اینکه نامحدود هست!
QUOTE]
چرا مشتری میپرونی؟ یکساله 12 گیگ هست نه 10 گیگ!:31:
از هردو ممنون فقط يه چيزي كلا تو اين حالتها با فرض اينكه مشكل خانگي نداشته باشيم كدوم بهتره تو نظر سنجي بيشترين همه 512 اكو زدن
در كل اكو يا ارت؟ و اينكه مودمشون چيه ميشه مال خودمون رو گذاشت يا اجباريه؟
الان برادر اهريمن اكو داري درسته؟
از بس تند تند پست میزنید حواس برای ادم نمی مونه!نقل قول:
ببخشید دیگه مشتری نمی پرونم!
ویرایش شد!
معلومه اگه میتونی ارت بگیر ارت1 نوسان سرعت نداره! یا کمه!نقل قول:
نه اجباری نیست!
اره اکو 512
پچه ها اينو ببينيد لذت ببريد اين مثلا 1024 اين مملكت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگه مارك مودم شاتل چيه؟ ايا شهرها با هم فرق ميكنن
دوستان کسی نمیدونه با کارت بانک اقتصاد نوین چه جوری میتونم اکانتم رو شارژ کنم ؟
شاتل این مودم ها را ساپورت(تایید) میکنه billion-level1-3com-asus-zyxel-paradyn-usrobotic و شاید چند برند دیگه!نقل قول:
نه شهر به شهر فرق نمی کنه! فکر نکنم!
اگه مودمت را شاتل ساپورت نکنه و مشکل پیش بیاد برات میگن مودمت تحت ساپورت نیست!
از طریق هر کدوم از بانکهای بانک پارسیان-بانک سامان-بانک ملت-بانک ملی ایران که داره می تونی پرداخت کنی!نقل قول:
دي لينك چي اون چطور هست؟
خودتون چه ماركي دارين؟
نه اون جزء مودمهای تحت ساپورت شاتل نیست ولی بعضی از دوستان همین تاپیک دارن و مشکلی ندارن! ولی اگه مشکل جدی برات پیش امد میگن مودمت تحت ساپورت نیست!نقل قول:
من fiber home دارم که قدیمی هست و تحت ساپورت هم نیست!
اها يعني شركت قبولشون نداره ولي كار ميكنن درست فهميدم؟
اها يعني شركت قبولشون نداره ولي كار ميكنن درست فهميدم؟
نقل قول:هر دو بله:31:نقل قول:
gamemaster منم مودمم دی لینک هست و تحت ساپورت نیست ولی الان مثه ساعت داره کار میکنه !!!
راستی بروبچ الان ساعت 4:50 دقیقست و من دارم دانلود میکنم !! سرعت میانگینش 17 هست !!
سرویسم اکو 512 هست !!
تایی میشه! ولی اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودم را ساپورت نمی کنیم!نقل قول:
سرعت من هم با لینک غیر مستقیم مستقیم شده میانگین الان 30 40 45 هست!
ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد !! حداقل واسه خودم !!
نمیدونم چرا D-LINK رو ساپورت نمیکنن !! شرکت بزرگی توی شبکه و اینترنت بحساب میاد !!
من اکثر گیم نتها یا کافینتها دیدم که از هابهای D-LINK استفاده میکنن
سرعت من نوسان داره !! الان شده 15 !! 2 دقیقه پیش روی 28 بود !!
کسی میدونه به هر شخص چقدر سرعت dedicate (همون اختصاصی) میدن ؟؟ فک نکنم توی سرویسهای اکو512 بیشتر از 128 بدن و بقیش هم شیر هست !!
احتمالش کمه!
فکر کنم تجهیزاتی(dslam)که توی مخابرات نصب کردن با بعضی از برند های مودم زیاد سازگار نیست!
اره من هم دیدم !مودم و هابهای d-link توی بازار زیاد هست و زیاد هم استفاده میشه! و کل بازار را گرفته!
سرعت من زیادتر شد 50 60 70
نمیدونم ولی میدونم شیر ا به 4 هست برای adsl2
خوش بحالت !! چه سرعتی داری
پس بیخود نیست شبی 700 800 میگ دانلود میکنی
من بدبخت بزور بتونم 150 مگ دانلود کنم !
سرعتم هنوز هنوز متغیره !! ولی بیشتر شده بین 20 تا 29 ه
متوجه مله آخرت نشدم !! یعنی چی شیر رو به 4 نفر میدن ؟؟ منظورت اینه که 1 مگابیت پهنای باندو به 4 نفر میدن ؟؟ اینجوری که خیلی خوب میشه و سرعت همه میشه 256 !!
تازه چند روزی هست کم شده که شده 800 مگ قبلا 1100-1300 بود! تازه مرکز من ترافیکش بالاست قرار تا قبل از عید پهنای باند را افزایش بدن:31:
سرعت قبلی هم که گفتم داشتم ویندوز را هم اپدیت می کردم!
توی ایران سرویس ها را شیر میکنن که شاتل میگه 1 به 4 هست!
نمیدونم شاید 1 مگ را به 4 نفر شیر کنن! پهنای باندش را نمیدونم! شاید کمتر:31:
دو حالت داره !!
یا همون 1 مگ هست که به 4 نفر میدن (که 99% همینه)
یا اینکه یه سرویس رو به 4 نفر میدن :دی !! یعنی من 512 گرفتم 4 نفر همین 512 رو دارن که سرعتم تقسیم بر 4 میشه و میشه همون 128 :دی
دیشب 310 مگ با تورنت دانلودیدم که 10 مگ نسب به شبه قبل بهتر شده .:27: خوبه دیگه واسه 128 :31:
خوب بچهها امشب چطور بود؟؟
من با تورنت میانگین سرعتم روی 30 بودش....
نزدیک به 600 مگ دانلود داشت
(اولین بار بود که با تورنت من اینقدر زیاد در یک شب دانلود داشتم)
نقل قول:خوب پس خوب شده و داره بهتر میشه!:31:نقل قول:
منم 800 تا البته تا ساعت 6.30 و 200 مگش هم لینک مستقیم شده بود!
خوبه!:5:
چه اشتباهی کردم از این موسسه خط گرفتم:41:
بعد یک هفته زنگ زدم بپرسم وضعیت قرارداد چی شده تازه مسیولش می گه کپی شناسنامتون نیست دوباره بفرستید:41:. کپی را فرستادم زنگ زدم بپرسم چقدر دیگه طول می کشه تا وصل بشه . می گه اگه تا سه شنبه بفرستیم مرکز مخابراتی معمولا 10 روز طول می کشه ممکنه بعد عید فعال بشه:19: این دیگه چه وضعش اگه من بعد عید می خواستم اشتراک بگیرم خوب بعد عید اقدام می کردم :grrr:
شرکتی که نتونه یک کپی شناسنامه نگه داره به درد ......:grrr: از adsl گرفتن پشیمون شدم خداوکیلی:37: دیگه فعال شدن خط این همه طول بکشه شاهکاره:32:
سلامنقل قول:
خوب شما که دیدی بعدی از 2 3 روز درصد تغیری نکرده باید تماس می گرفتی پی گیری میکردی!الان هم سرشون شلوغه به خاطر این یک ماه رایگان که میدن و نزدیک عیده!
شما کپی شناسنامه را تحویل داده بودی؟!
فعال شدن خط دست مخابرات هست و مخابرات هست که حداکثر 10 روز طولش میده! و بستگی به فعال بودن مرکز مخابراتتون داره! ممکنه 3 4 روزه رانژه کنه! یا اگه اشنا داشته باشی توی مخابرات یک روزه!
:8:
روزی که پیکشون اومد مدارک و کپی شناسنامه را گرفت :grrr:. من چه می دونستم کپی شناسنامه را گم کردند. نکردن روز بعدش یک زنگ بزنن بگن کپی را بفرست :evil2:نقل قول:
مرکز مخابراتی ما مرکز : اشرفی اصفهانی ( افسریه - بزرگراه محلاتی )
به نظردوستان ممکنه قبل عید وصل بشه :sad: اگه که بخواد به بعد عید موکول بشه احتمالا کنسل کنم:angry:
سلام به دوستانه شاتلی...آقا چرا اینقدر اسپم!؟ این تاپیک باید به متفرقه منتقل بشه....:31:
من با دی_لینک مشکل نداشتم....نقل قول:
در ضمن همه isp ها تو مشهد افت سرعت داشتن..بهانه هم طبق معمول مخابراته!
من مرکز انقلابم همشهری...با اکو 512 شبا رو 10_15 دانلود میکنم (لینک مستقیم), قطعیم تا دلت بخواد داریم مخصوصا شبا و پینگ بین ساعت 10 تا 18 بالایه 700....
من دیلینک 322t دارم خیلی راضیم.نقل قول:
بله کاملا.نقل قول:
از منم همین حدودا بود. لینک مستقیم، با دانلود منیجر!نقل قول:
تا همین چند روز پیش شبی حدود 1200 مگ دانلود داشتیم ما!:41:نقل قول:
بسیار افتضاح! از 1 شب تا هفت صبح همش 500 مگ، لینکهای مستقیم+ آدرایو(با IDM):13:نقل قول:
احتمالش هست که تا قبل از عید وصل بشه، چون همیشه چند روز اضافه تر میگن که شما بعدا شاکی نشی!نقل قول:
در ضمن دوستان هم امروز قطعی داشتن؟ من صبح حدود یک ساعتی قطع بودم. خدا کنه این قطعی برای رفع مشکل افت سرعت شبانه بوده باشه ، امشب معلوم میشه.
اگه فردا بفرستن خلی خوب بود و حتمالا قبل از عید وصل بود!نقل قول:
یک زنگ بزن بگو مشکل از شما بوده فردا بفرستین لازم دارم قبل از عید! اگه نه تا کنسل کنم!
از این مخابرات که من می بینم زیاد امید وار نباش!:31: تعطیلات نوروزی:31:نقل قول:
من امروز صبح مرخصی گرفته بودم نبودم توی نت:31:
و منم هنوز از مهر منتظرم شاتل با اسب سفید بیاد دم خونمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شورشو در اوردن دیگه
از مهر تا حالا؟؟!:18: یعنی 6 ماه! شاتل هنوز تو مرکز مخابراتیتون نیومده یا اینکه برای قرارداد منتظرید؟!نقل قول: