گوشه سمت راستش یه درب با عکس تلفن هست ولی متاسفانه هر کاریش کردم نتوستم بازش کنم فکر کنم باید بشکنمش!! میخواستم ببینم میتونم مودمشو تو بازار تهیه کنم؟؟
Printable View
گوشه سمت راستش یه درب با عکس تلفن هست ولی متاسفانه هر کاریش کردم نتوستم بازش کنم فکر کنم باید بشکنمش!! میخواستم ببینم میتونم مودمشو تو بازار تهیه کنم؟؟
salam . man hp probook 4530s daram mikham drivere graphicami updat konam . mishe linke downloadesho vasan bezarin? mamnon misham, inam modele graphicam Radeon HD 6490m
مرسی
دوستان چه جوری میتونم بفهمم که از usb3 دارم استفاده میکنم؟
میخوام بفهمم که ایراد از usb3من هست یا دستگاهی که وصل کردم؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
یکبار با دستگاه دیگری که usb3 رو ساپورت میکنه تست کنید.... در ضمن دقت کنید که کابل usb بعضی از هاردهای اکسترنال دو عدد سر فیش داره که باید هردو به لب تاپ وصل باشه....
در پناه حق تعالی باشید:40:
سلام
کسایی که 6170 یا 6180 یا 6190 دارین من 6170 دارم و همیشه از برق استفاده میکنم اما باطری هم به دستگاه وصل هست
آیا خود به خود از مدار خارج میشه باطری یا نه ؟
علامنه خاصی داره از مدار خارج شدن ؟
یا اینکه پدر باطریم در اومده تو این 2 ماه !!!!!!
موقع استفاده از برق اگه باتری شارز شده باشه خودبه خود از مدار خارج میشه موقع برق چراغ کنار plug in ورودی سفید موقع شارز نارنجی میشه داداشنقل قول:
سلامنقل قول:
من 6170 دارم و واسم اینطور که میگید نیست . چراغش همون سفید میمونه.
برای من سفید میمونه و نارنجی نمیشهنقل قول:
فکر کنم دوستان اشتباه متجوه شدند وقتی سفید میشه یعنی باطری کاملا شارژ شده و از مدار خارج شده پس حالا داره از برق استفاده میکنه دلیل نداره که چراغ نارنجی به سفید تبدیل بشه!!!!!نقل قول:
دوست عزیز 2تا پورت یو اس بی سمت چپ لپ تاپت USB3هستن. در ضمن برای اینکه بتونی از سرعت USB3بهره ببری باید او وسیله ای هم که به پورت USB3وصل میکنی (فلش مموری-هارد اکسترنال و ...) اونم USB3رو ساپورت کنه. سرعت USB3ده برابر USB2هست البته در شرایط ایده آل. سرعت انتقال اطلاعات با استفاده از USB3تو لپ تاپ اگه سرعت هارد لپتاپت 5400rpmباشه حداکثر 50 الی 60 مگابایت بر ثانیه هستش .نقل قول:
سلام دوستان....
به علت مشکل مالی که برام پیش اومده میخام لب تاپ (HP DEV 6190) رو بفروشم...
کمتر از دو هفته هست که خریدمش... از دوستان هرکی خواست به قیمت مناسبی میفروشم..
با سلام
هنوز یک ماه از خریدن 6166 نگذشته که یه پیکسل مونیتورش سوخت.حالا این بکنار
با کوچکترین تکونی که لپ تام رو میدم گوشه سمت راست مانیتور یعنی همون جایی که پشتش آرم اچ پی قرار داره شروع به لرزیدن میکنه.
گارانتی ماندگار
گارانتی درست میکنه؟
خیلی طول میکشه درست کردنش؟
سعید جان گارانتی درست میکنه به شرطی که تایید بشه دستگاه ضربه ای نخورده باشه. طول کشیدنشم بستگی داره. از 10روز تا یک ماه.نقل قول:
نه ضربه ای نخورده.حالا اگه بازی در بیارن هزینش چقدره؟نقل قول:
من خودم دستگاه داشتم که ضربه خوردشو قالب کردم به گارانتی :46:نقل قول:
اما اگرم به قول خودت بازی در بیارن بسته به نوع مشکلش بستگی به انصاف تعمیرکارش داره. فقط دست آدم کاردان بسپارش.
اگه حضوري بخوام ببرم گارانتي فكر ميكني تو همون روز به من ميدن؟نقل قول:
همون روز که فکر نمیکنم. اما زودتر جواب میگیری:46:نقل قول:
لپ تاپ های سری جدید مخصوصا 6190 مشکل داغ شدن دارند ؟ قدرت گرافیکی این سری در چه حد است ؟ برای نرم افزار های طراحی سه بعدی در زمینه معماری مناسب هست ؟ بازی سنگین چطور ؟
3dmax
vray
نه خیر دوست عزیز . لپ تاپ من 6199 هستش ... کانفیگش با 6190 تقریبا یکیه . گرافیکش خوبه و همه ی این نرم افزار هارو مثل آب خوردن اجرا میکنه. در مورد بازیم بگم که من بدون کول پد کال آو دیوتی بازی میکنم ... دمای سی پی یو حد اکثر میره روی 70الی75 درجه که این دما خیلی خوبه ... خیلی از لپ تاپها در حالت عادی دماشون 60 درجست! دمای حالت عادی لپ تاپ من 45 الی 49درجست و فکر میکنم 6190 هم اینجوری باشه.نقل قول:
ممنون
این ریکاوری اچ پی به چه صورته ؟ دکمه ای داره که لپ تاپ رو ویندوز ارجینالش رو برگردونه ؟
مدل dv6-1390
الان از کجا میشه با قیمت مناسب اچ پی پیدا کرد ؟ با گارانتی خوب ؟
منظورتون از (از کجا) چیه؟!نقل قول:
درود
چند پرسش داشتم که یاران ارجمند خواهشمند است یاری بفرمایند
1-چند مدتی است که یه گجت نشان دهنده دمای کارت گرافیک روی لپ تاپم نصب کردم اما درجه کارت گرافیک رو نشون نمیده و همیشه صفر است چرا اینگونه شده است؟کارت گرافیک مدلش ati است و مدل لپ تاپ 6190
2-یکی از دوستان سفارش کرد که اگر میخواهی نیرومندی لپ تاپ رو آزمایش کنی بازی BF3 رو نصب کن, ما هم به توصیه ایشان نصب کردیم اما در هنگام اجرا چندیدن بار مونیتور لپ تاپ خاموش و روشن میشود این مسئله برایم ناراحت کننده است چرا اینگونه میشود؟
3-درلپ تاپ چرا مدل کارت گرافیک رو به جای اینکه مدل ati رو بنویسد نوشته mobil یه همچین چیزی رو درج کرده
4-چرا این مدل لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره؟
5-پیشنهادتون در مورد یه صفحه فن خوب چیست که بخواهم زیر لپ تاپ برای خنک کردن بگذارم؟
6-نرم افزار آپدیت بایوس اچ پی رو از کجا میتوان پیدا کرد؟
سپاس از یاری دوستان (مدل لپ تاپ بنده 6190 است):11:
سلام جانم.نقل قول:
1.عرض کنم که گجت کلا نصب ننما. چون بیشتر آنها درست کار نمینمایند
2.درایور کارت گرافیکتو باید آپدیت کنی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش کرک بازی رو از این لینک دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با بازی حال بفرما.
3.خوب عزیز من مدل کارتتو مینویسه. برندش رو که نباید بنویسه!
4.یه دونه کارت گرافیک داره اونیکیش چیپست هستش.
5.فرقی نمیکنه فقط دو فنه خریداری بنما.
6.از اینجا آپدیت کن دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
درود بر شمانقل قول:
کاک از راهنمایی شما سپاگذارم
گرامی این چند فرتور(عکس)را ببینید, اگر دقت کنید دو مدل کارت گرافیک میبینید و همچنین کارت گرافیکی که مدل ati نوشته دمای کارت رو نشون نمیده میخواهم بدانم چرا اینگونه است و من از کجا باید بفهمم که دمای کارت گرافیک چند درجه است؟
سپاس:11:
تو لپ تاپ کارت گرافیک ندارم هر دو شون چیپستن یعنی نمیشه تو لپتاپ کارت گذاشت(محدودیت فضا ) چیپست گرافیکی می زارن:21:نقل قول:
عزیز جان حالت سادش این میشه. یکی از اون گرافیکا مثل گرافیک آنبرد کامپیوتر رو میزیه که واسه لپ تاپ جهت کاهش مصرف گذاشتنش. یعنی وقتی کار گرافیکی سنگینی انجام نمیدی به صورت خودکار از اون استفاده میشه. اما وقتی یه کاری مثل بازی انجام میدی کارت گرافیک قویتر یعنی همون کارت اصلیت فعال میشه.نقل قول:
راجع به دمای گرافیکتم این رو دانلود کن ببین به کارت میاد
نقل قول:
منظورم فروشگاه معتبر
البته یکی سراغ دارم اما دنبال موارد دیگه بودم
خب عزیزم بستگی به محل سکونتت داره!!نقل قول:
این hp support assisstant به چه دردی میخوره ؟
پاکش کنم ؟
هر کاری میکنم که خودشو آپدیت نکنه باز میکنه
مهمه که باشه یا نه ؟
please HELP
رفیقم لبتاب اچ پی 1105 داره. از 3-4 سال پیش که خریده درایورهاشو آپدیت نکرده. خودم تو سایت اچ پی هر چی ور رفتم سردر نیاوردم. خداییش لنوو ساپورتش یوزر فرندلی تره
اگه امکان داره لینک درایورهاشو بدین ممنون میشم. مخصوصا بلوتوث و گرافیک
سلام نه عزیز چی چی پاک کنی واس اپدیت درایورات هست البته میتونی پاک کنی و دستی نصب کنی ولی برنامه خوبیه tune up و تنظیم فن هم توش میتونی اتجام بدی مشخصات سیستمتو ببینی و ...نقل قول:
کنار ورودی کابل lan دو تا چراغه وقتی که کابل رو بهش وصل میکنی یه طرفش یه چراغ سفید روشن میشه و اون طرفش هم یه چراغ چشمک زن نارنجی !! اون چشمک زنه عادیه ؟؟
سلام دوست عزیز... اون چراغ چشمک زن بیانگر رد و بدل شدن دیتا هست و عادیه و مشکلی نداره:31:نقل قول:
در پناه حق تعالی باشید:11:
این لینک رو دنبال کن . مدل کامل لپ تاپ رو وارد کن بعد لیست درایور ها رو میارهنقل قول:
نقل قول:
تهران هستم
سلام به دوستان...من میخوام یه لپ تاپ بخرم...موندم چه برندی...D....ولی در کل تعریف hp رو زیاد شنیدم..به نظرتون یه لپ تاپ تا 1/300 (50 تومن بالا پایین مشکل نداره.. ِD)چه مدلی هست.؟البته بگم cpu لپ تاپ باید core i 7 باشه..مرسی دوستان...
(قیمت این مدل چنده؟DV6 6170-Core i7 با Ati 6770)
نقل قول:
از اینجا قیمت بگیر
خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان انقلاب ( پاساژ رضا و پارسیان و ایران )نقل قول:
این مدلی که مد نظرتونه (HP Pavilion DV6-6170) حدود 1.400.000تومنه. میتونه گزینه ی مناسبی واستون باشهنقل قول:
این مدلم بدک نیست HP Pavilion DV6-6180 قیمتشم حدود 1.450.000
امروز تو پاساژ ایران لپ تاپ 6180 با کارت گرافیگ 6790 بود و از فروشنده سوال کردم اشتباه نزدن ؟ گفت نه 6790 هستش همون کانفیگ 6180 و 6190 بود فقط با کارت گرافیک 6790 !
تازه اومده ؟ بهتر از 6770 هستش ؟
قیمت 6180 با همین گرافیگ : 1500
قیمت 6190 : 1750