نقل قول:
چه سرعتیش چند منظورت واضح بفرمایید
Printable View
نقل قول:
چه سرعتیش چند منظورت واضح بفرمایید
من ۱۲۸ دارم، با Skype به راحتی میتونم همزمان مکالمهٔ صوتی و تصویری انجام بدم.نقل قول:
سلام به همه دوستان وبگرد خودم ، کسی اینجا نمیدونه اگه من بخواهم خودم سرویس دهنده ای دی اس ل باشم چه قدر مانی باید پیاده شوم و اصلا چه طوریه ، چی کارا باید کرد ؟
دوستان شما موقعی که سیستم روشنه و کاری هم با اینترنت ندارید مرتب قطع میکنید ؟ یعنی صرف وصل بودن و مثلا باز بودن فایرفاکس و مسنجر ترافیک رو به اون صورت مصرف نمیکنه که ؟ مثلا adsl گرفتیم که دیگه مثل دایل آپ مرتب ، قطع و وصل نکنیم.
بستگی داره ، مثلا فایرفاکس اگه لود داشته باشه یا نداشته باشهنقل قول:
پیشنهاد اینه که یه برنامه مدیریت سرعت و مصرف مثل DU Meter استفاده کنی که لحظه ای سرعت و مصرفت رو میگه
نصبش کردم. چطور برنامه ای هست ؟ دقیقه ؟ ضمنا dial up and --- connections هم باید تیک خورده باشه دیگه ؟نقل قول:
من می خوام ADSL بگیرم؟ چه سرویسی بگیرم؟ از کدام شرکت؟ شاتل یا داتکنقل قول:
توی سیدخندان - جلفا (2285)
توی هروی - افتخاریان (2294)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
هزینه راه اندازی خدمات adsl در شهرستان چقدر هزینه دارد؟
من اشتراک KB 256 دارم..الان با Speed Test تست زدم اینو بهم داد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راهی وجود داره که بشه محدودیت حجمی رو دور زد ؟ ترفندی روشی / با استفاده از نرم افزارهای تغییر IP نمیشه ؟
تا وقتی ترافیک عبوری شما از مودمِ (ADSLM) شرکت ارائه دهندهٔ سرویس که در مخابرات قرارداره عبور میکنه، راهی وجود نداره. تا وقتی هم که شما از اون شرکت ترافیک میگیرید و با نام کاربری خودتون بهش وصل شدین، تمام ترافیک عبوری، در حساب کاربری شما ثبت میشه. مگر اینکه با یک حساب کاربری مربوط به کس دیگه که دارای محدودیت دانلود نیست، وصل بشید. اونوقت سرعت اتصال مربوط به قرارداد خودتون رو با عدم محدودیت کس دیگه، همزمان دارید. البته نمیدونم که شرکتها برای جلوگیری از این، کاری میکنند یا نه!نقل قول:
سلام . منطقه مخابراتی ما چمران هست :41:
کسی میدونه وضعیت اینجا چرا اینطوریه؟ همه یا اینجارو پوشش ندادن یا خیلی محدودن و میگن پورت خالی نداریم و از این حرفا
من خیلی نیاز دارم به Adsl
چیکار کنم؟
سلام دوستان
کسی هستش تو منطقه مخابراتی نصراللهی که ADSL داشته باشه؟(پیش شماره 8827)
میخواستم ببینم کدوم شرکت واسه این محدوده بهتره؟
یه سرویس حجمی میخوام.
پیشاپیش ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون كمككككككككك . تو هر انجمني پست ميزارم كسي تحويل نميگيره:41:
اينجا كسي هست كه تو منطقه مخابراتي شهيدفهميده كرج با پيش شماره 350 باشه و از ADSL راضي باشه؟؟ صبانت داشتم قطع كردم .شاتل دارم مي خوام عوضش كنم ناراضيم.آخراي قراردادمه زود بگين plzzzzzzzzzzzz گناه دارماااااااااا
دوستان از هر کی میگیرید ا ام÷راتور نگیرید بهتون میگه سرعت ما 256تا 1مگ است 1به 4 میبندیم مستفیم میتونید فیلم ببینید در حالی که از ندا گستر میگیره و سرعتش 128 است در ضمن قرارداش هم 3 ماهه است کاری هم نمیتونید بگنید خلاصه کلاهی گه سر من رفت سر شما نره دانلودش گاهی 3و4 هم میشود خو دانید
من با 128 صبا شبانه 3 تا تورنت همزمان با سرعت کل 55-75 دان میکنم و جالبه من به این نکنه رسیدم که هر چقدر تعداد تورنت بالاتر میره سرعت کل دان هم بالا میره و محدودیتی نیست :D
واسه هر تورنت دیگه زیر 18 نمیاد و اکثرا 25-30 هست سرعت تورنتهام
منم همین منطقه هستم الان 3 هفته است درخواست دادم هنوز پورتشون خالی نشده! کلا منطقه ما تعطیله! فقط همین یه شرکتم هست!:13:نقل قول:
حق با شماست واقعا. ميگن از 70 پايين نمياد ولي در عمل به زور به 15 مي رسه.نقل قول:
من یه بار دیگه هم این سوالو پرسیدم ...
من همش error 678 : remote computer did not respond میگیرم... به سختی وصل میشم و هر وقت بخام وصل نمیشه...
مال شلوغیه منطقه س یا اشکال از تنظیماته؟؟
کسی نمیدونه؟؟
سلام. بچه ها من الان از 128 پارس آنلاین استفاده می کنم. می خوام ارتقاء بدم به 256
الان سرعت دانلودم حدود 30 هست می خواستم ببینم کسی می دونه این کار ارزششو داره یا نه؟ یعنی 256 پارس آنلاین تفاوت محسوسی با 128 داره؟ تفاو ت قیمتشون همش 5 تومنه...
ممنون
[QUOTE=_Barbod_;3782446]عزیز شاید منطقه مخابراتی شما مشکل پیدا کرده
شاتل رو اکثرا" راضی هستند[/QUOTE
خوب می گن پرتهاش پره. تازه الان اضافه کردن.اما هوب من چه کنم به نظرتون ؟ این شرکتها که نمی گن فلان منطقه مشکل داره؟ فقط می خوان مشتریشون نپره! چطور بفهمم کدوم شرکت اون منطقه خوب سرویس می ده ؟ انگار شرکت گمنام بهتره نه ؟
امپراتور دزد است مثل من سرتون کلاه نره گول حرفهاشونو نخورید 128 و جای 512 بهتون میده نماینده صبا است تلفن ÷شتیبانیش هم همان ÷شتیبانی صبا 88554123 است :41:نقل قول:
آقا هیچ کس اینجا 256 پارس آنلاین نداره مگه؟؟؟؟؟نقل قول:
به به... ما نبودیم اینجا چقدر دور و دراز تر شده...
یکی از دوستان من پارس آنلاین داره گفتش یه مشکلی داره که بعضی از سایتا براش به سختی میان یا چندین روز طول میکشه تا آپدیت بشن و فقط با پروسکی میتونه بره توشون تا سایتا براش آپدیت بشن و مشکل داره کلا...
ولی من که صبانت دارم تمام اون سایتایی که میگه رو هی امتحان میکنم مشکلی ندارن... به نظرم پارس آنلاین داره سایتا رو cache میکنه... نظر شما چیه؟ به نظر میاد هیچ مشکل دیگه ای نمیتونه غیر از این براش پیش بیاد منم کلی تنظیمات بهش گفتم توی مرورگرش انجام بده ولی هیچ فایده ای نداشت...
یکی دیگه هم بود که چنین مشکلی داشت اونم پارس آنلاین بود...
به نظر میاد پارس آنلاین داره به شدت cache میکنه... چیکار میشه کرد؟؟؟
بنده از پارس انلاین 256 استفاده میکنم و اینم تست سرعتیه که همین الان ازش گرفتم !نقل قول:
اینم در ساعت 1 شب ماه پیش گرفتم که بنظرم بهترین سرعت برای 256 بود !
در کل میخوام بگم پارس انلاین سرویس دهنده خوبی هست و بجز اوایل سال که مشکلات فیبر نوری اینترنت کشور بود من تا حالا ازش مشکلی ندیدم و ازش راضی بودم !
در ضمن با نرم افزار IDM سرعت دانلود در ثانیه به 58 هم میرسه ! :5:
آقا اینجا کی از صبانت اشتراک داره؟
خوب این سایت هایی که میگی چین؟ بگو من هم تست کنم. پارس آنلاین دارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب اینم تست 128 پارس آنلاین. با این حساب خیلی با هم فرق دارند. ارزش داره آدم 256 رو بگیره هر چند 128 پارس اندازه 256 شاتل سرعت داره
شرکت امپراتور .از صبا میگیره به این دلیل که شماره ÷شتیبانی اش 88554123 است که مال صبا است در ضمن بدونید کلاهبردارن 128 رو جای 512 مدن گول تبلیغات دروغشون رو نخورید دانلودش 2 دقیقه اول 50 تا 60 است بعدش کم میشه تا جایی که به 1و2 هم میرسه ولی دیگه به سرعت اولش نمیرسه تا وقتی که یک بار قطع ووصل کنید.بدیش هم اینه که قرارداد 3ماهه میبنده که هیچ کاری نتوانید بکنید.:41:نقل قول:
من
اینم تستم
128
یعنی سرعت 128 صبا از 256 پارس بیشتره ؟!!؟
والله چی بگم.نقل قول:
اینطور که به نظر میاد به مرکز مخابرات خیلی مربوط میشه. چون تو منطقه مخابرات ما هم این تست نشون میده 128 پارس از 256 شاتل بیشتره.
اصلاً شای هم این تست الکی باشه. یه چیز جالب اینکه هنگام تست حتی یک بایت هم از اینترنت دریافت یا ارسال نمیشه. کسایی که network monitoring دارند می تونن این مطلبو مشاهده کنند. من نمی دونم این تست چه جوری انجام میشه. djmoslemok شما با IDM دانلودت چه سرعتیه؟؟
نقل قول:عزیزان 128 صبانت در اصل 1 مگابیته واسه اون سرعتش یادهنقل قول:
دوستان برای سرویس های نامحدود ارزون کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟ (بیشتر برای دانلود میخوام)
شاتل 64 نامحدود 19 هزار تومان و 128 با محدودیت 12 گیگ (پنجشنبه و جمعه ها نامحدود) 28 هزار تومان
فن آوا 64 نامحدود 17 هزار تومان و 128 نامحدود 27 هزار تومان میده
بقیه فکر میکنم گرون تر باشند
من از صبا نت و پارس آنلاین استفاده میکنم
میخوام برای محل کارم یکی از اون دو مورد بالا رو انتخاب کنم
اونای دیگه رو نمی دونم اما فقط اینو می دونم که شاتل 64 عملاً محدودترین سرویسه. خودم دو ماه ازش استفاده کردم. امکان نداره در ماه بیشتر از 6 یا 7 گیگ باهاش دانلود کنی. مگر اینکه شبها هم سیستمت روشن باشه!! البته همون پولی که می خوای بابت مصرف برق بدی، بهتره بدی یه سرویس بهتر بگیری. مثلاً شاتل 128نقل قول:
این رفیق ما فقط با هاستای مجانی مشکل داره... واقعا عجیبه... مثلا gigfa و persiangig و byethost.com و همچنین سایت erepublik.com و هر چی هاست مجانیه...!!! :13:نقل قول:
واقعا عجیب غریبه... :13:
امضای منو ببین:31:نقل قول:
دوستان اگر کسی تو منطقه پستی مفتح تهران صبانت یا پارش آنلاین داره سرعتش رو به ما هم بگه.. پیش شماره 7736و 7738 ...
من که یادم نمیاد چنین مشکلی داشته باشم!!! احتمالاً مشکل از سیستم خودشه. من بارها از persiangig استفاده کردمنقل قول: