سلام
IP مودمم رو فکر کنم عوض کردم، چون وارد تنظیماتش نمیشه، کسی،راهی، روشی بلده که بدون ری ست کردن مودم ، IP ش رو پیدا کنم؟
Printable View
سلام
IP مودمم رو فکر کنم عوض کردم، چون وارد تنظیماتش نمیشه، کسی،راهی، روشی بلده که بدون ری ست کردن مودم ، IP ش رو پیدا کنم؟
مرسی اگه لطف کنی قیمتشام بگی ممنون می شم !نقل قول:
من الان 3 سال هست مودم ZTE ZXDSL 831 دارم که شرکت صبانت بهم داده بود . فقط هم ÷ورت لن داره
الان میخوام یه مودم بخرم که هم خرکار باشه و هم مشکلی از نظر کانکت شدن و اینها نداشته باشه و اتوماتیک کانکت باشه
جه مودمی تو بازار الان خوبه ؟؟؟؟
بین مودم Tplink-8811 و مودم Asus am602 کدوم بهتر هستن ؟؟؟؟
ممنون میشم کلا راهنمایی کنید.
نقل قول:
به طور طبیعی وقتی مودم رو برای اتصال به اینترنت تنظیم می کنی و ذخیره پایانی رو انجام می دی، اون نشانی IP پیشفرض می پره و دیگه نمی شه وارد تنظیمات شد. تنها راه همون ریست هست تا جایی که من می دونم! :31:
حالا باز هم ببینیم اساتید نظر دیگه ای دارن؟
نقل قول:
هر دو مودم بسیار خوبی هستن. اما من به تو ASUS AM-602 رو پیشنهاد می دم. خودم از همین دارم... و خیلی هم راضیم! :46::10:
سلام دوستان
من یک روتر وایرلس TP-LINK TLWR841ND خریدم به قیمت 95 تومان.
اینترنتی که استفاده میکنم وایرلس هستش و الان وصل هست به کارت شبکه ی پی سی.
می خوام اینترنت تمام خونه پخش باشه
وایرلس هم واسه کنسول پلی 3 میخوام استفاده کنم. وقی کابلی که به کارت شبکه هستش به قسمت WAN روتر میزنم بدون هیچ تنظیمی به کنسول پلی 3 به صورت وایرلس وصل میشه. حالا میخوام یک کابل از یکی از لن های روترم بفرستم واسه پی سی که اون هم به نت وصل باشه.
لطفآ راهنمایی کنید. تو قسمت کانفینگ زیاد وارد نیستم
قربون تونقل قول:
TpLink 8811 : 36000
ASUS: بین 100 تا 110:31:
با سلام
من مدوم 604g asusدارم چراغ لینکش روشن نمیشه از شرکت سپنتا امدن با مودم دیگه تست کرد درست بود مدوم تازه 1 هفته گرفتم نمیدونم مشکل کجاست کمکم کنید
یک رفیق داشتیم آواتورش مارمولک بود
نیستش سوال ما هم باد کرده چند روزه!
من و یکی از آشناهامون از یک خط بصورت مشترک استفاده می کنیم
یعنی یک کابل رو با یه دستگاهی که اسم(مستعار!)شو فراموش کردم به دو کابل تبدیل کردیم که یکیشو از منزل فامیلمون تا خونه ی ما کشیده شده
مشکل اینجاست که نمیتونیم بصورت یکجا با هم از اینترنت استفاده کنیم
این رو هم بگم که با یوزر پسورد کانکت میشیم
راهی هست تا این مشکلمون برطرف بشه؟
شما علي آقا (a6l3i) رو ميگيد.نقل قول:
بهتره يه پيغام خصوصي براشون بفرستين و لينك پستتون در اين تاپيك رو هم ضميمه نامه كنيد.
سريع ترين راه ممكن
سلام
من تو منطقه توحید هستم و از آسیاتک سرویس گرفتم (تازگی). مودم رو می خوام خودم بخرم چون اینجور که فهمیدم شرکت ها مودم هاشون یا خوب نیست یا گرونه.
بین این چهار مدل موندم. اگه امکان داره دوستان اهل فن نظر بدن.
1- ADSL Modem PLANET ADE-4400
2- Linksys modem AM300
3- TP-link TD-8841
4- D-Link DSL-2540U
در ضمن اگه از اینها بهتر هم هست لطفا راهنماییم کنید.
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من Asus am602 هست با قیمت 41 تا 45 تومن!
مزیتش به اینها چیه؟
کجا می تونم بخرم؟
به اصطلاح (خر کار) هست یا نه؟
در ضمن من حداقل 2 تا خروجی lan می خوام.
من روی اینترنت am604 هم دیدم اون چنده؟
به قول یکی از بچه ها مثل پیکانه خرکاره!نقل قول:
پاساژ ایران - بازار رضا
این مودم یه خروجی لن و یه دونه usb داره.
604 وایرلس هست و 4تا خروجی داره قیمتش هم 90 به بالاست!
درسته مودم خوبیه اما من خونه 3 تا PC دارم. یعنی باید واسش یه سوییچ بگیرم. از بین اون چهارتا کدوم بهتره؟
یه سوالم داشتم اینه که توی جعبه am602 اسپلیتر هست یا نه؟
جواب سوال اولتون رو دقیق نمیدونم!فقط میدونم پلنت یکی از بچه ها داشت راضی بود!نقل قول:
بله اسپلیتر داخلش هست!
خب چرا یه مودم نمی گیری که 4تا پرت داشته باشه اونوقت 3تا با هم شبکه هم میشن
اگه هم وایرلس بگیری که دیگه راحت تر
داداشم چند هفته پیش 80 گرفت.نقل قول:
اون 4 تا مودم همشون 4 تا lan دارن. اما موندم کدومو بگیرم.
من 3ومی رو دارم حدود 1ساله دارمش تا امروز هیچ مشکلی نداشتم
سلام
میشه یه مودم بهم معرفی کنید که=
1_به این زودی ها نترکه:27::27::27:
2_نصبش آسان باشه
3_تا 50هزار تومن باشه
Asus Am602 با فیمت 41 تا 45 بهترین انتخاب هست!نقل قول:
asus am604 چطوره؟ قیمتش چنده؟
اینم خوبه من 80 90 100 هم قیمت گرفتم!نقل قول:
ولی دوروبر 86 هست بیش تر!
موندم asus am604 بگیرم (وایرلس نیست ها) یا dlink sdl-2540u !
نظرتان در رابطه با
zyxel P-660RU
چیست؟
چی!!!!:18::18::18::18:نقل قول:
am604 وایرلس نیست؟؟؟؟؟؟
ASUS WL-AM604G وایرلسه اما ASUS WL-AM604 وایرلس نیست
البته شایدم من اشتباه کنم!
فک کنم اشتباه میکنی!نقل قول:
خلاصه می نویسن اون g رو نمیذارن!
لطفاً يك سر به لينك زير بزنيدنقل قول:
همwl-am604 هست
وهم wl-am604g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته بعدي اين كه
wl-am604 با am604
و
wl-am604g با am604g
فرق دارد از نظر ظاهري فرقي ندارند اما با پسوند wl ورژن هاي جديد هستند
دوستان من یک TP link WR841ND روتر وایرلس دارم.
اینترنت وایرلس هم دارم. 256 هستش. یک لن زدم به پی سی و از طریق وایرلس به کنسول پلی 3 وصل می کنم.
ولی نمی دونم چرا به پلی 3 نصب میشه سرعتش میاد پایین. (حتی موقعی موقعی که پی سی خاموش هستش)
ولی سرعت دانلودم روی پی سی 30 کی هست.
راستی یک دکمه QSS روی پانل روترم هستش. مال چیه(عکس یک قفل روش هست)
میشه روی یه خط از 2 تا مودم استفاده کرد ؟
فکر کنم بشه... اساتید چه نظری دارین شما؟؟ :31:نقل قول:
سلام (شد یبار پست بدم پست اخر صفحه نباشه :دی)
من می خوام یه مودم بگیرم با این امکانات:
ترجیحا وارلس هم داشته باشه (علاوه بر لن)
این امکان رو داشته باشه که سر ساعت معین دیسکانکت بشه و سر ساعت معین کاننکت بشه
بیشتر از 5-6 نفر رو ساپورت کنه
همچین چیزی اختراع شده؟؟!
از پارس افلاین هم استفاده می کنم
ممنون لطفا جواب بدین
نقل قول:
TP-LinK 8811
قیمت:36000
نقل قول:
می خوای شب آشغالاتون رو هم ببره بگذاره دم در؟؟؟ :31::27::38:
من شنیدم که پارس آفلاین مودم هاشو زوری می ده و نمی تونی دست رد بخوابونی توی سینه اش! :31: اما اگر دوست داری من Asus WL AM-604G و Asus WL - 600G رو بهت معرفی می کنم. هر دو وایرلس خفن کارن و کارشون هم درسته. احتمالا بتونن تا 5 الی 6 نفر رو به خوبی ساپورت کنن؛ اما اگر بخوای یه ایل و تبار 400 نفره رو باهاش ساپورت کنی باس یه هاب شبکه بگیری! :27:
در مورد اون قطع شدن سر موقع هم تردید دارم مودم ها خودشون یه همچی ویژگی ای رو داشته باشن. اما می دونم برنامه هایی هستن که با تنظیمشون می تونی کاری کنی سر ساعت وصل و سر ساعت دیگه قطع بشن :46:
شاد و پیروز باشی :11:
سلام
بدم نمیاد پشتک بالانسم برام بزنه:31:نقل قول:
می خوای شب آشغالاتون رو هم ببره بگذاره دم در؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط می خوام 7-8 نفرو به شبکه ی جهانی اینترنت متصل کنم :goatee:نقل قول:
ن شنیدم که پارس آفلاین مودم هاشو زوری می ده و نمی تونی دست رد بخوابونی توی سینه اش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگر دوست داری من Asus WL AM-604G و Asus WL - 600G رو بهت معرفی می کنم. هر دو وایرلس خفن کارن و کارشون هم درسته. احتمالا بتونن تا 5 الی 6 نفر رو به خوبی ساپورت کنن؛ اما اگر بخوای یه ایل و تبار 400 نفره رو باهاش ساپورت کنی باس یه هاب شبکه بگیری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در مورد اون قطع شدن سر موقع هم تردید دارم مودم ها خودشون یه همچی ویژگی ای رو داشته باشن. اما می دونم برنامه هایی هستن که با تنظیمشون می تونی کاری کنی سر ساعت وصل و سر ساعت دیگه قطع بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اونا فقط کانکشن کامپیوتر منو قطع می کنن. این که بدرد نمیخوره من می خوام مودم قطع بشه که اینا پول نندازن رو حسابمون (از حجممون کم نشه):8::31:
نظرتان در رابطه با
zyxel P-660RU
چیست؟
ریختش که ته خوفه... :21: معلومه خر کاره!نقل قول:
آقا من يه مشكلي برام پيش اومده اگه ممكنه كمك كنيد . ممنون :
من ويندوز رو عوض كردم بعد مودم رو نصب كردم . ( مودم ASUS AM602 ) اما: هر كاري كردم كه به روش PPPPOE كانكت بشم نشد كه نشد . زنگ زدم پشتيباني گفت با BRIDGE كانكت شو . كه با ريست فكتوري مودم و تغير تنظيمات به بريج كانكت شدم .
حالا ميخوام يه همون روش PPPPOE كانكت بشم .
1 روز كامل با تنظيمات مودم ور رفتم نشده . ميشه كمك كنيد .
تنظيمات رو دقيقا به همون روشي كه از سايت شاتل گرفتم انجام ميدم اما نميشه . دفعه اول هم دقيقا با همون روش پيش رفتم . ويندوز هم همون ويندوزه !!!!!!!!!!!!
هركي ميدونه كمك كنه . دمتون گرم بدجوري رفته رو مخم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!