آخه هنوز نمی تونم وصلش کنم.نقل قول:
Printable View
آخه هنوز نمی تونم وصلش کنم.نقل قول:
فعلا اطلاعات غلط خودتون که مربوط به افرانت بود تصحیح کنید بعد تو فروم نظر بذارین یا کسی و زیر سوال ببرین !نقل قول:
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
نقل قول:
با سلام
شما قرار بود یه ویندوز ورژن جدید برا پاکت پی سی پیدا کنی تونستی به جایی برسی یا قید گوشی و باید زد ؟!!! :46:
سلام
به اقا ارش
سرعت دانلود سرویس1536و512 شما تا چند میره
سرعت من در ماکس نت قبل از ساعت رایگان 512دارم
ولی با idm تا 115 هم میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
می خواستم بدونم که ماکس نت شما قطعی داره؟
کدوم مرکز مخابراتی هستین؟:11::11:
تو تایم رایگان چطوره؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام
منظور شما سرویس شتاب هستش
بنده شخصا تست نکردم ولی در مورد سرویس به این صورت توضیح دادن که در مواقعی که شبکه در حالت نرمال قرار داره سرعت دانلود تا 5/1 مگ میرسه
:46:
نقل قول:
مکس نت خودش از شرکتهای اعیان هستش قطعی و افت سرعت کمه
تنها ایرادش نا مرغوب بودن تجهیزات مخابراتیش هستش
اون زمونی که از مکس نت استفاده میکردم به شخص راضی بودم
تنها علت اینم که از مکس نت جمع آوری کردم ساپورت نکردن تنضیمات اتو بود
قطعی کم داره ولی اگه قطع بشه چند ساعت شایدم 1 روز طول میکشه مشکل برطرف شه :20:
یه تست از سرعت خود من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سرعت دانلود
نقل قول:
راستی من پست های قبلی شمارو داشتم میخوندم نوشته بودین 128 دارین سرعت دانلود شما بیشتر از 25 نمیره چند روزی هم هستش که سرعت 15 بالا تر نمیره !
بعدش سراغ سرویس کلاسیک همارارو گرفته بودین !!!
بعید میدونم این تست مال سرویس 128 باشه :13:
سرویس 128/256 خود ما تو اسپید تست حول حوش 30/35 سرعت نشون میده !
شاید شرویس شمارو درس ست نکردن ؟!!!!
نقل قول:
چند وقت پیش ماکس نت تجهیزاتش مخابراتیش و نعویض کرد من هم اینرو از طریق پشتیبانی مطلع شدم و اون پست ها ماله قبل از فهمیدن دلیلش بود که بعداز درست شدن اشکالات جبران کردن سرعت دانلودم 30و3.. کردن حالا هم دارم از 512 محدود استفاده میکنم که در حالت در تایم رایگان هیچ افت سرعتی ندارم حتی 3 به بعد بعضی روزا افزایش هم دارم.
چند وقت پیش 1 هفته فقط افت سرعت داشت در کل 2 سالی که من ازشون سرویس میگیرم که اونم برای تجهیزات مخابراتی بود.نقل قول:
مرکز ازادی
هیچ فرقی نداره همیشه سرعت از لینک مستقیم 115 هستشنقل قول:
یعنی میخوام بدنم 512 شما با 2 گیگ حجم و با تایم رایگان در و حالت تایم رایگان و تایم معمولی چه سرعت دانلودی داره ؟و چند در مییاد ؟چون از این لیست قیمت شما این رو پیدا نکردمنقل قول:
نقل قول:
اون طور که نوشتم ای تست برای 512 هست نه 128
فکر کنم مکس نت به همه این سرعت رو میبندهنقل قول:
مال من هم 128 است وسرعتش اینه
در ضمن قطعی هاش هم کم شده ولی دلیلشو نمیدونم:31::31::31:
در ضمن چرا در مقابل اسم isp در speed test من مکس نت نمینویسه؟
پس چرا اسم isp هاتون فرق داره؟نقل قول:
این رو باید آقا آرش بدونه
اینا خیلی پایینن که
ولی اشتباه نکنید ممکنه سرعت صبانت زیاد باشه ولی خیلی بی مسئولیت هستند
مگه صبانت سرعتش چنده؟نقل قول:
سلام.
ظاهرا اوضاع کمی آروم شده.
از همکار محترم انجمن اینترنت و شبکه جناب zed2 تشکر میکنم :11:
نقل قول:راستش خیلی وقت پیش (حدودا سال پیش) بود که در یه قسمت از Speedtest.net دیدم منظور از Information Technology اینه که شما اینترنت تون رو مستقیما از مخابرات گرفتید. (یعنی ISP تون مخابراته)نقل قول:
و این مشکل میتونه مربوط به منطقه مخابراتی تون باشه.
چون در هماراسیستم هم وجود داره.
برای تست برخی از مناطق مخابراتی مینویسه Hamarasystem tabriz و برای برخی از مناطق مینویسه Information Technology
نقل قول:سرعت Web و همچنین دانلود صانت برای برخی از شهرستان ها مانند مشهد و تبریز و ..... روی 2 مگابیت برثانیه تنظیم شده.نقل قول:
ولی در هنگام آغاز زمان دانلود رایگان شبانه، حتی نمیشه با 5 کیلوبایت هم دانلود کرد.... :13:
و بعضی مواقع حتی کانکت هم نمیشه و Time Out میده.
:11:
یک مورد فنی را در مورد آی پی میخوام به اطلاع دوستان برسونمنقل قول:
سرویس دهنده های بزرگ اگر آی پی بتعداد کافی نداشته باشند و با توجه به محدودیت شرکت زیرساخت مخابرات ایران (که تامین کننده پهنای باند تمامی سرویس دهنده های هست) در واگذاری آی پی بتعداد مورد نیاز ؛ شرکتها مستقیما از Ripe اقدام به اخذ آی پی بنام خودشون رجیستر میشه می کنند و رنج آی پی ها را در اختیار شرکت زیرساخت قرار میدهند تا با استفاده از BGP روی پهنای باند همان شرکت Route کنند. در اینصورت وقتی مشترک whois میگیره آی پی دینامیک یا استاتیکش به اسم خود سرویس دهنده رو می بینه.
ولی اگر سرویس دهنده آی پی کم داشته باشه مجبوره از آی پی های محدودی که مخابرات در اختیارشون قرارداده استفاده کنه که در اینصورت چون آی پی ها در Ripe در اصل بنام مخابرات ایران که همان Information Technology است رجیستر شده رویت می شه.
معمولا سرویس دهنده های بزرگ از Ripe مستقیما آی پی دریافت میکنند و در شبکه اشون استفاده میکنند.
با سلامنقل قول:
به احتمال قوی از یزید شکن یا وی پی ان استافاده میکنن به همین دلیل اسم isp معلو نیستش :46:
یا هم تنظیمات DSLAM اون مرکز اشتباه ست شده که اسم isp و درج نمیکنه
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
با سلامنقل قول:
512 ما ترافیک 2 گیگ نداره
در کل برای سرویس 1 ماهه کمتر از 3 گیگ ترافیک نمیدیم
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
با سلامنقل قول:
نمایندگی صبا نت تو تبریز که همچین بد نیستش ولی تو شهرهای دیگه نمی دونم !
با سلامنقل قول:
گفتم اگه یافتم خبرشو میدم
شما تا به حال رامتون را عوض کردین ؟
لطفا بقیه سوالها در مورد گوشی را در پروفایلم بپرسید
==
خب بچه ها 3 ماهه من داره تموم میشه
الان چند نفر بگه افت سرعت شبانه همارا درست شده یا نه ؟
اینم 128 پارس آنلاین! پینگش افتضاحه نه؟!
چند بار گفتم ولی هیچ کس هم محل نمیذاره.نقل قول:
برای من سرعت کم نشده (حداکثر 4 کیلوبایت کم شده که احتمالا متوسط سرعت دانلود بشم 55 یا 56 که بازم خیلی بیشتر از اونی هست که دوستان میگن)
در هرساعت از شب یا صبح هم میگید واستون تست بذارم.
در هر حال این پست من هم باعث نشه که فکر کنید من دارم طرفداری همارا رو میکنم.
ولی قبول کنید یکم سرعت رو آوردن پایین چون معمولا 1 گیگ تو هفته رو روی تورنت می داد ولی الان 800 مگ میده.نقل قول:
جمعه ها هم شده 1 گیگ دانلود. با این حال وضعش به نسبت پولی که میگره از شاتل بهتره.
با سلامنقل قول:
اگه افت سرعت ندارین پس چرا بقیه دارن ؟ مشکل از مخابرات اون مرکز یا پهنا اونجا کمه ؟ دلیل اصلی این نیستش که شما افت ندارین ولی بقیه افت سرعت دارن !
اطلاعات فنی شرکت اگه دست دوستان برسه ( بنده که اطلاعات چندانی از همارا ندارم ) میشه مشکل برسی کرد تا به نتیجه کلی رسید !
یا علی
با سلامنقل قول:
اطلاعات شما به نظر من درس نیست
روی یه خط E1 ما 30 تا ای پی ولید میتونیم داشته بشیم
به هر پورت از dslam هم میتونیم ip ولید بدیم
ولی چون تعداد پورت زیاد هستش در کل نمیشه به همه اونا ip ولید اختصاص داد .
در این حال چند مورد ip انتخاب میشه که هر بار با reconect شدن یوزر عوض میشه !
و اما بحث این که چرا اسم isp و نشون نمیده اولا احتمال داره یوزر یزید شکن یا --- داره بحث دوم این میشه که تنظیمات dslam مرکز یا پورت روی کارت حافظه فلشی که روی هر ماژول dslam نصب میشه به هم بخوره
یه تست از --- میزارم براتون اسم شبکه مارو هم نشون نمیده
سرعت وی پی ان هم که فلاکته
دوست عزیز بهتره شما یاد بگیرین که اگه کسی هم اطلاعات اشتباه بده چطوری نظر بدین !
نظر دادن شما زننده بود و باعث شد منم زننده تر از شما جواب تحمت شمارو بدم
در کل هر جایی کار کردین هر جایی مسئول بودین دلیل نمیشه که بیشتر از بقیه بدونین ( در مقابل جواب شما که در مورد پروانه افرانت نظر دادین و همه هم دیدن که اطلاعات شما اشتباه بوده )
لطفا کسی هم اینجا اطلاعات اشتباه بده حتی من با پدر کشتگی جواب ندین ! تعداد یوزر من به جایی داره میرسه که نیازی به تبلیغات ندارم اینم بدونین !
یا علی
من اصلا در مورد جمعه ها صحبتی نکردم. جمعه ها سرعت بعد از ساعت 7 (یعنی دقیقا مابین ساعت 7 الی 10 صبح)، حدودا نصف میشه :18: یعنی با 30 الی 35 میشه دانلود کرد (برای سرویس های محدود حجمی)نقل قول:
ولی روزای بعد شاید.... چیزی نمیتونم بگم... چون من بیش از یک گیگ دانلود میکنم از 2 تا 8 صبح....
اصلا همین امشب 1500 مگ میذارم برای دانلود، بعد از نمودار پهنا هم عکس میگیرم و میذارم اینجا.
فک کنم این بهتر باشه..
آرش جان؛ دوست عزیز، به این میگن یه جواب منطقی که دور از هر گونه تعصب هست.نقل قول:
بله احتمال میدم مشکل از مراکز مخابراتی باشه که پهنای اون شرکت در اونا کم هست و یوزرشون نسبتا زیاد....
ممنون :11:
اصلا اونایی که سرویس 128به 512 دارند زیاد جایی برای اعتراض ندارند
چون بهشون گفته نشده که 512 میگیرند
بلکه 128 الی 512
البته این از لحاظ تئوری بود
یعنی اگه بخواد یکی شکایت کنه به جایی نمیرسه
اما مشکل اینه که بعضیها مثل من که 128 نا محدود دارم سرعت افت میکنه 2 به بعد
چند شب پیش که ساعتها بدون مشکل داشتم با نت کار میکردم یهو دیدم صفحات لود نمیشند
دانلود هم از 0 تا 6 متغیر بود
ساعتو نگاه کردم دیدم 0205 هست
همون لحظه به پشتیبانی زنگ زدم
خودش هم قبول کرد که افت سرعت دارند
و گفتش از مخابرات پهنا میخرند و بزودی حل میشه
اما نظر بعضی از دوستان هم ثابت میکنه که این افت سرعت در بعضی جاها هست
تعجب من از اینه که من که مرکز مخابراتم شهریار هست اینجا فکر نکنم یوزر زیادی داشته باشند چرا اینجا افت کرده سرعت ؟
سلام دوستان خوبید ؟
مشکل ما اینه که با هزار راه مشکلو پیدا میکنیم ولی نمیتونیم حلش کنیم چون نه قانون داریم نه کانونی که از مشتری های ADSL حمایت کند . برای نمونه الان همه میدونن که همارا سرعتش کاهش یافته و به قول بعضی ها کم فروشی هم میکند ولی حالا باید چیکار کرد . وقتی خود شرکت نتونه حل کنه و فقط بگه قبول داریم ایا مشکل یوزر حل می شود ؟؟؟ اونایی که مدت زیادی از ADSL استفاده می کنند حتما متوجه می شوند که اصلا هیچ نهادی نمیتواند از حقوق اونا حمایت کند و بعضی بحث هایی که اینجا می شود تنها با غرض خاصی است که با پایین اوردن یک شرکت خودشون را بالا می برند در حالی که کاربری که حداقل دو سه ماه از ADSL استفاده کرده کاملا از وضع سرویش اطلاع دارد و سخن بعضی دوستان هم برای این افراد آب در هاون کوبیدن است .
در ضمن من پست نمیدهم و از این حرفا چیه .... مگه بچه این !!!! نظرات متفاوت است ولی باید منطقی رع بشه نه اینکه یکی میدانو خالی بگذاره تا دیگری نهایت تخریب و یا هر کاری دیگرو بکنه !!!!! سوئ تفاهم نشه ها !! فقط نظر شخصیم بود . موفق باشین
در هر صورت هرکسی واقعیت را قبول نکنه بیشتر از هر کسی خودش ضرر کرده
من الان اگه بدونم شرکتی بهتر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست میرم ازش میگیرم
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا حالا برام خوب جواب داده
حتی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه بینهایت قطعی برای من داشت
طوری که از اینترنت بطور کامل زده شده بودم
با این حال نمیگم بده
چون ممکنه برای بعضیها خوب بوده باشه
پینگش بالاست سرعتش هم بالاست؟نقل قول:
من می دونم چرا بالاست ولی می خوای ببینم کسی دیگه هم می دونه.
اینها شاید درست باشه ولی من میگم IP کم نمیارند بلکه پهنای باند کم میارند یکسره می ندازند از یکجانقل قول:
مثلا همین آسیاتک پهنا کم میاره یا از تراشه سبز میگیره یا از آرین ماهواره البته خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه.
---------- Post added 10-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-04-2010 at 11:57 PM ----------
اینجوری شما هم حق اعتراض نداری چون سرویس شیر گرفتی نه ددیکیت.نقل قول:
ببین این مرکز شلوغه یک حرف نیم من درآوردی از پشتیبانی ها اللخصوص شاتل هست.
گیرم اصلا تو مرزک شما 1 نفر با سرویس 1 مگ دانلود کنه اونقت که شرکت نمیگذاره پهنای باند اضافی تو مرکز بمونه شیر میکنه برای مراکز دیگه.یعنی اصولا باید اینجوری باشه وگرنه شرکت خیلی باید عقب باشه که نتونه اینکار رو بکنه. چون پول داده ولی نمیتونه بهینه مصرف کنه.
سلام من دنبال یه شرکتی میگردم که سرعت آپلودش خوب باشه
من اینترنت ماهواره ای دارم و فقط سرعت آپلود خط اینترنت برام مهمه حداقل 250 تا باشه
من در مرکز شهید فهمیده هستم لطفا راهنمایی فرمایید
تو ایران حتی اگه جونمونو بگیرند نیز حق اعتراض نداریمنقل قول:
چه برسه به اینترنت
اون توضیحات قبلیم هم اشاره کردم تو حالت تئوری بود
یه سوال
256 نامحدود خانگی را با بهترین قیمت چه شرکتی میده ؟
چون شاید این سرویس را بگیرم بعدا
راستی بچه ها احتمالا تا 2 بخوابم
امشب یه تست اسپیدی بگیرین (ترجیحا 128 نامحدود)
خودم تست گرفتم
یه خبر بد
نمره همارا 3.1 از 5 بود
حالا شده 3
هرچند این نمرات زیاد مهم نیستند
اینم تست دیگه :
با سلامنقل قول:
شما همون مشترک کافی نت باران هستین ؟؟؟؟ کریم باران
با سلامنقل قول:
دکتر همچینم که میگی نیستش !!!
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای همین شکایات و کم فروشی ها احداث شده تو تبریزم نماینده داره ( اسم مدیر نماینده تبریز هم اقای نظمی هستش )
نقل قول:
سلام نخير . من تو منطقه باغميشه زندگي ميکنم و الان هم شاتل دارم 512 ولي سرعت آپلودش در بيشترين حالت 190 ميده ميخواستم از يه شرکت ديگه اکانت بگيرم که سرعت آپلودش خوب باشه و سرعت دانلود برام اهميتي نداره
[QUOTE=hadikiller2000;4835162]سلام من هادی هستم از تبریز من از شرکت لایزر خرید کردم و خیلی هم راضی هستم چون اصلا و ابدا دیسکانکت نداره و اینکه قیمت هاشم مناسب و سرعت دانلود همشه ثابت اگه از من بشنوید از این شرکت بخرید