سلامنقل قول:
من همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.
میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
سرعتش کم نیست؟!
واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!
سلامنقل قول:
من همین لپتاپو دو هفته پیش خریدم. اگه سوالی داشتی بپرس.
میشه توضیح بدی تو این مدتی که باهاش کار کردی چه مزایا و معایبی رو ازش میدونی؟!
سرعتش کم نیست؟!
واقعاً ضد ضربه و ضد آبه؟!
سلام
من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید
CPU 1.7 core2due
RAM 2G
Monitor 17" HD 1900 x 1400
Graphic 512 dedicatet geforce
HDD 250gig
Cam - fingerprint
سلام
میشه مصرف باتری و میزان داغ کردن dv5-1060 و dv4-1050 رو مقایسه کنید. با توجه به چیزایی که در مورد 1060 میگن ،میخوام بدونم هنوز 1060 بهتر محسوب میشه یا 1050 رو انتخاب کنم.
نظرتون در مورد این چیه :
Inspiron 1520
Intel Core 2 Duo T8300-2.4GHz, 3MB Cache, 800MHz FSB
"15.4
(Wide XGA+ True Bright (1440 x 900
2.0GB, DDR2-667
250GB, 5400RPM SATA hard drive
NVIDIA® GeForce 8600MGT, 256MB
از راهنمایی هاتون ممنون.
به نظر من اگه سالم باشه و مشکل خاصي نداشته باشه حدود 650 تا 750 ميارزهنقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ HP مدل Dv9000 دست دوم پیدا کردم با مشخصات زیر. لطفا قیمت بزارید
CPU 1.7 core2due
RAM 2G
Monitor 17" HD 1900 x 1400
Graphic 512 dedicatet geforce
HDD 250gig
Cam - fingerprint
وقتی میگن سری n از Dell روش ویندوز نصب نمیشه یعنی چی؟! :18:پس نرم افزار ها چه جوری نصب میشن؟!
میشه راهنمایی کنید!
شما فکر کنم اگه یه Alienware با کارت گرافیک دوال 8800GTX بگیری خیلی واست مناسب باشه...:31::31:نقل قول:
سلام
قیمت 1530full config کسی میدونه (با گارانتی)؟
برو سایت زیگورات که گرون تر می ده تو لیست قیمتش نوشته دیگه هرچند که من از بازار تهران با کانفیگ زیر 1580 قیمت گرفتمنقل قول:
2.5
6 کش
4096 رم
320 هارد
8600GT
تازه بگردی ارزون ترم پیدا میکنی ...
خوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.نقل قول:
این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه :tongue:. در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.
سلامنقل قول:
خوب همون طور که میدونید این لپتاپ از سری think pad ای بی ام هستش که الان lenovo امتیازشو خریده.
این لپتاپ برای کار در شرایط سخت طراحی شده که از این بابت دارای بدنه محکم و با کیفیت و کیبورد ضد آب هستش البته بگم من تا حالا روش آب نریختم ببینم چی میشه اما زیر لپتاپ دوتا سوراخ برای خارج شدن آب داره. از انجا که لپتاپ ها در این مورد خیلی آسیب پذیرند این میتونه مفید باشه. از مزایای دیگه میشه به داشتن Track Point و یه چراق کوچک برای نور کیبورد اشاره کرد. از معایبش یکی اینکه جای انگشت روش لک میندازه :tongue:. در حالت بسته یکمی بخاطر قاب دور ال سی دی ضخیم نشون میده. و از سی پی یو core2Due استفاده نمیکنه . سی پی یو این لپتاپ T2330 هستس که از Pentium Dual-Core به حساب میاد (اطلاعات بیشتر ومقایسه این سی پی یو رو در notebookcheck ببینید).
در کل برای من که ازش برای دیدن فیلم و جست و جو در اینترنت استفاده میکنم کند نیست. با این بودجه انتخاب دیگه سی پی یو سلرون هست که این به مراتب از سلرون قدرتمندتره.
ال سی دی این لپتاپ مات هستش و کنتراست خوبی هم داره و من ال سی دی شو از نقاط قوتش میدونم.
در مورد ضد ضربه بودن باید بگم علاوه بر استحکام بدنه این لپتاپ دارای سیستمی به عنوان Hard Disk Protection هست که با استفاده از یک سنسور هنگام تکون خوردن یا ضربه هد هاردو به مکان امن انتقال میده.
در مجموع من به عنوان یک لپتاپ ارزون قیمت ازش راضیم و پیشنهاد میکنم.
البته باید شما اول بگید برا چه کاری لازم دارید تا من بیشتر راهنمایی کنم.
ممنون بابت راهنمایی کامل و مفیدتون
من به جز اینترنت و مصارف عمومی می خوام برای برنامه نویسی هم ازش استفاده کنم واسه همین گفتم یه کم سرعتش پایینه!
مثلا می خوام روش VC++ 2008 نصب کنم.
راستش می خواستم DELL Vostro 1510 یا HP Pavilion dv6835nr بگیرم ولی اینقدر اطلاعات ضد و نقیض در موردشون شنیدم که الان نمی دونم چه کار کنم!
خیر سری n ایرلندی دل OS اوریجینال ندارند و مثل یک کامپیوتر PC که بیرون میخری و ویندوز روش نصب می کنی ، باید ویندوز روش نصب کنینقل قول:
برای همین قیمتش هم پایین تره ... چون ویندوز اوریجینال نداره
درایورها و برنامه های مورد نیاز بعد از نصب هم توی سی دی همراهش هست ... کلا 3 سی دی باهاشه :
1- (سفید رنگ) free MS-DOS
2- درایورها و برنامه های لپ تاپت برای تمام نسخه ویندوز ویستا (آبی رنگ)
3- درایور و برنامه های وب کم (سیاه رنگ)
سلام دوستان با توجه به اینکه کسانی که dv5-1060 گرفته اند میگن این لب تاپ زیادی داغ میکنه که گویا یکی از دلایلش کرات گرافیک بالاش یعنی 9600 gt هست.من شنیدم همین مدل از سری dv4 اش هم قیمت بهتری داره هم کارت گرافیکش هم خوبه هم پایین تره...انگار 9200 gs هست.درسته؟
میشه بگین بین dv5-1060 و dv4-1060 چه تفاوتهایی دیگری هست؟فقط کارت گرافیکشون؟
کسی میتونه بهم بگه اختلاف قیمتشون چقدره؟
دلیل اینکه میخوام dv4 اش رو بگیرم.یکی اینه که به نظرم کارت گرافیک 9600 به کار نمی یاد و دوم اینکه واسم میزان کارکرد باطری مهمه که گویا dv5 به خاطر این گرافیکش بد جوری باطری میخوره
ضمن اینکه بگم اول میخوام کانفیگ بالای vostro 1510 رو بگیرم.اما حالا میخوام اچ پی بگیرم.نظرتون رو لطفا بگین تا بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم
ممنون
سلام دوستای گلم من میخوام یه لپ تاپ سونی بخرم دورو بر 1 ملیون تا 1 ملیون و 100 یه مدل که هم باطریش خوب باشه یعنی مدت زمان شارژش و اینکه وزنشم مناسب باشه مدل هایی که تو این مایه هستن به من معرفی کنید ممنون میشم
سی پی یو ، رم و هاردشون که یکسانه اما تفاوت ها:نقل قول:
DV4 فینگر پرینت داره که DV5 نداره ...
DV4 یه روکش شفاف برای زیبایی بیشتر روی ال سی دی داره (Infinity Brightview) که واقعا زیباترش می کنه.
DV4 کارت گرافیکش 9200 هست که خوب همون طور که گفتی ضعیفتره...
DV4 سیصد گرم سبک تره...
DV4 حدودا 70 تومن ارزون تره ...
بعدم DV4 1060 نداریم مدل معادل 14 اینچی DV5 1060 همون DV4 1050 هست.
خیلی ممنون دوست عزیز:20:نقل قول:
پس تصویب شد.همین dv4-1050 رو بخرم
راستی این مدل یک مدل جدید هست؟اخه رجیستر جان همیشه میگه از باطریهای این سری های جدید اچ پی خیلی انتقاد شده
چند سوال:
1- از این ib شما عکسی چیزی داری..میشه بیشتر توضیح بدی...چه جور روکشیه؟به مرور یعنی خراب نمیشه؟هیچی ازش نمیدونم والله
2-شاید مسخره بیاد اما یه چیزهایی دیدهام که مجبورم میکنه بپرسم.این مدل..وایرلس داره دیگه؟مودم چی؟
شاد باشید:10:
مي شه نطرتون رو در مورد لپ تاپ هاي Acer هم بگوييد؟ آيا با توجه به قيمت پايين آنها كارايي خوبي دارند؟
با مبلغ 850000 تومان چه لپ تاپي رو مي شه خريد بكه به صرفه تر و بهتر با شه؟
البته یکی دیگر از تفاوت ها ی کوچک دیگرشون اینه که dv4-1050 تنها 3 درگاه USB داره ولی dv5-1060 دارای 4 درگاه USB هست.نقل قول:
به نظرتون کدومشون رو بخرم؟
sony vaio cr520کد:http://www.parslaptop.com/product_info.php?cPath=1&products_id=205
یا
DELL studio 1535کد:http://www.zigorat.com/catalog/product/view/s/s1535-t7250-3gb-250gbp-x3100-15-4wgxab-vhp-m-1y/id/248/category/44
آیا هر دو مدل کارت شبکه(lan)دارند؟
مزایا و معایب هر کدوم نسبت به هم چیه؟
جناب babak_deghat ، لینک دادن از سایت های ایرانی مرتبط با لپ تاپ له هر شکل ممنوع است در این تالار و اخطار دارد ... لطفا دقت کنید
من واقعا سر دوراهی موندم واسه همین دوباره میپرسم ممکنه راهنماییم کنید؟
معایب این مدل چیه؟ میگن خیلی داغ میکنه در مورد Intelها هم همین طوره یا فقط AMDها اینطوری ان؟نقل قول:
arial_moho عزیز خیلی ممنون از پاسختون دوستان دیگه نظری راجع به قیمت ندارند؟ خواهشا کمک کنید کار من عجله ای ه
آره مدل جدیده، با باتریشم باید بسازی دیگه :10: یه ذره کم هست البته شما 14 بگیری راحت تری.نقل قول:
1. سایت نوت بوک ریویو از این نوت بوک با اینفینیتی عکس داره، یه روکش پلاستیک شفافه که روی ال سی دی کشیده شده تا مرز ال سی دی و قابش از هم قابل تفکیک نباشه که زیباترش می کنه ...
کد:http://www.notebookreview.com/assets/35735.jpg
2. آره مودم که داره، وایرلس N هم داره که خیلی هم قویه :27:کد:http://www.notebookreview.com/assets/35741.jpg
ای بابا....من از کجا میدونستم که پستمو پاک کردید؟....حداقل لینکهاشو غیر فعال میکردید...:41:من لینکها را فقط برای در اختیار گذاشتن مشخصات لپ تاپ هایی که گفتم گذاشتم.به هر حال...از نظر شما کدامشو بخرم؟نقل قول:
sony vaio cr520
یا
DELL studio 1535
?
سلام من قصد خرید tablet با12 -lcd 13 دارم لطفا راهنمایی کنید که کدوم مارک بهتره؟asus/hp/dell/sony ؟از کجا بخرم بهتره؟ممنون میشم اگه کمک کنید
مقصی دوست عزیزنقل قول:
خوب من 1 اینچ از lcd و از کارت گرافیک 1060 دارم میگذارم واسه باطری دیگه.
نوت بوک ریویو...از این نوت بوک ریویو نگذاشته؟
البته انگار عکسها مال این نوت بوک مورد نظر من نیست.مهم هم نیست اما من dv4-1050 رو میخوام بگیرم اما گوشه عکسهای ذکر شده نوشته که dv5 هستش.البته میگم فرقی نداره من فقط میخواستم ib رو متوجه بشم
من نتونستم ریویویی پیدا کنم.اگه جایی ریویو ازش دیده ایی لطفا لینکش رو بگذار.اها.عکسها رو دیدم متوجه شدم...میگم ها این کیبوردش همیشه نقره ایه؟چه خوشگله؟تو بازار نقره ایش هم هست؟اخه نقره ای نسبت به مشکلی یه قشنگیه دیگه ایی داره
2-این وایرلس مدل n قضیه اش چیه؟اگه اطلاعات کمی ازش بگی ممنونت میشم
3-اقا من اخر نفهمیدم سی پی یو این dv4-1050 چیه....یه جا نوشته بود p8400 این درسته؟
منظور از p اولش چیه؟با t چه فرقی داره؟
شاد باشید:10:
دوباره سلام
من یه مورد مناسب دیگه هم پیدا کردم میشه قیمت بدین و نظر بدین؟
HP-Compaq Pavilion DV-2530
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2 GHz - Cache 4 MB - Bus 800 MHz-santa rossa
هارد ديسك: 160 گيگابايت - 5400 rpm
حافظه رم : 1024 مگابايت
كارت گرافيكي: 383 مگابايت - Geforce 8400 - 64 dedicated
صفحه نمايش: 14.1 اينچ - WXGA Brite Veiw
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
یه هفته از گارانتیش مونده
سلام....
من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم
تقریبا دورو بر قیمت 1.000.000 تا 1.300.000 تومن باشه
هم کار گرافیگی می خوام بکنم باهاش هم استفاده ی روزانه
اگه بازی هم بشه بهتر
شما چی رو پیشنهاد می کنین ؟
کیفیت صفحه تو مدل های ارزون قیمت اصلا خوب نیست ... من که خوشم نیومد :5:نقل قول:
ساختار این دو مدل مثل همدیگست ریوییوی یکیشو بخونی واسه اون یکی هم درسته :27:نقل قول:
تا جایی که من می دونم همه کیبورد ها یه شکله، متاسفانه کیبورد هایی که من تا حالا دیدم همه لیبل عربی دارن که به دلیل ارایه شدن اینا تو بازار اماراته! ولی رجیستر میگه اگه بگردی بدون لیبل هم پیدا میکنی :11:
وایرلس N یه تکنولوژی که اینتل ادعا می کنه گیرایی وایرلس رو 5 برابر بیشتر میکنه به هر حال قویتره...
آره همونه. P8400 مصرفش 25 واته ( که سی پی یوی DV4 1050 همینه) سرعتشم 2.26 ولی T9400 مصرفش 35 واته و سرعتش 2.53 هر دو شونم 45 نانو متری اند... :31:
DV5 1060 با گارانتی ایران اچپی گرون فروش 1350 شما تا 1280 می تونی پیداش کنی، بازی که سهله باهاش برو فضا :31::31::31:نقل قول:
اگه نخواستی هم می تونی یه Vostro 1510 بگیری با کانفیگ نسبتا خوب تا 1270 پیدا میکنی با :
Cpu:2.5
cache:6
ram:4
HDD:250
Geforce 8400 256
ولی من فکر میکنم 1060 مناسب تره یعنی آینده دار تره :27:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی جوجه هاتم خیلیییییییییی بامزه بودن به فکر افتادم تابستون دیگه چند تا بخرم :31:
من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم با مشخصات زير :
1- دل باشه (ترجيحا)
2- تا سقف قميت 1500000 تومن باشه.
3- 13 باشه. (يعني ترجيحا كوچيك و سبك)
4- گارانتي امرتات باشه.
فعلا چيز ديگه اي يادم نمياد. بعدا كم كم ميگم. فعلا با اين مشخصات چيزي به ذهنتون ميرسه كه تو پايتخت هم موجود باشه.
مرسي
:31:مگه غیر از 1310 چیز دیگه ای هم موند ؟؟؟ :13:نقل قول:
برو پایتخت طبقه اول نخواستی دوم اون جا نمایندگی امرتات هست بهش بگو یه مدل با کانفیگ بالای 1310 رو بهت بده دیگه ... :31:
سلام
من اول هفته دیگه می خوام یه لپ تاپ بگیریم ولی هنوز نمی دونم چکار کنم !
چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم:
1- لپ تاپم رو از کجا بخرم؟!
2- با چه گارانتی ای؟!
3- چی بخرم؟!!:18:
بین DELL Vostro 1510 و HP Pavilion dv6835nr موندم کدوم رو انتخاب کنم. این چند روز دارم تحقیق میکنم (از توی اینترنت) ولی هرچی بیشتر تحقیق میکنم گیج تر میشم و مردد تر !!!:41:
4- اگه خواستم DELL بگیرم ساخت چه کشوری باشه؟ HP هم که فکر کنم فقط چینی داره!
دلایل تردید من اینه که شنیدم:
الف) دل 1510 موقع کار سرو صدا میکنه!
ب) صدای اسپیکرش نویز داره!
ج) HP بیشتر از دل داغ میکنه؟
د) ال سی دی Dell کیفیتش خوب نیست!
ه) کیفیت باتری کدوم مدل بهتره؟
حالا از ظاهر ساده دل بگذریم.
میشه یه نقد و بررسی علمی یا مبتنی بر تجربه راجع به این دو برند ارائه بدین؟!:11:
فکر کنم این نیاز خیلی از بچه های فروم باشه:10:
بین اچ پی ها لپ تاپ زیر که قیمتش حدودا یک میلیون و پنجاه تومنه توجه منو به خودش جلب کرده:
سلامکد:HP Pavilion dv6835nr
CPU: INTEL Core 2 Duo T5500 1.8GHz / CACHE: 2.0 MB / FSB: 667
RAM: 3GB DDR2 / HDD: 250+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 - 251MB
PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Finger Print + WebCam / 2.6 Kg / Vista Home Premium SP1
من قبلاً در مورد خرید لپ تاپ سوال کرده بودم و شما مدل زیر رو توصیه کردین:
سرعت / باتری / دوام(و اینکه زیاد داغ نکنه) فاکتور های من هستند.کد:DELL VOSTRO 1510
CPU: CORE 2 DUO 2.4
RAM: 2GB
VGA: GEFORCE 8400
HDD: 160GB
ممنون
دوستان نظرتون در مورد این دومدل چیه:
1-HP dv5-1070
2-MSI GX620
کدوم روبهتر و قوی تر میدونین با درنظر گرفتن تمامی جوانب سخت افزاری
ممنون می شم.
سلام دوست عزیز.اول از همه قیمت msi که میگی چنده؟نقل قول:
بعدش اینکه سیپیو dv5-1070 به مراتب بهتر ار msi
کارت گرافیک هر دوشون یکی هست با این فرق که 1070 ddr2 هستش اما msi ddr 3 البته تو بعضی از مدلش
صفحه نمایشه msi بهتره
وب کم msi بهتره 2 megapixele اما 1070 1.3 megapixele
هر دو 4 گیگ رم دارن اما 1070 تا 8 گیگ ارتقا پیدا میکنه اما msi تا 4 گیگ
هر دو 320 گیگ هارد دارن
قیافه 1070 سنگین تر و خوشکل تره
در کل از نظر من 1070 بهتره هم از نظر کانفیگ و قیافه و هم از نظر پیشتیبانی
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
اینشالله ببینم کدوم رو می خرم
از رهاهنماییت متشکرم:11:
به نظر من مقایسه ی hp با msi چیز مسخره ای هست و 100 % اچ پی بهتره , حتی اگه کانفیگ کمی پایین تری هم داشته باشه .
لپ تاپ های اچ پی ساخت چه کشوری است
ایا چینیش خوبه
قیمت و مشخصات این مدل رو دارین
Hp_pavilion_dv6725
یه مسلمون پیدا نمیشه به ما کمک کنه؟نقل قول:
با سلام
جناب رجیستر
من یه لپتاب نیاز دارم برای اینکه بتونم باهاش کارهای دانشگاهم رو انجام بدم.دانشجوی ارشد رشته It هستم و دانشگاه آنلاین . یعنی باید بتونم سر کلاس بدون مشکل باشم چون مدام به اینترنت متصل هستم . و پروژه ها و کارهای کلاسی و ...
اصلا بازی برام مهم نیست فقط در حدی که بتونم به کارهای دانشگاهم برسم . هزینه اش هم در حال حاضر برام مهمه. میخواست نظر و پیشنهاد شما رو بدونم ؟
با تشکر