سلام.من ميخواستم بدونم پوشه ي spam در ايميل كجاست.تو بعضي سايت ها كه عضو ميشم ميگن كه لينك فعال سازي به ايميلشما ارسال شد اگه نبود توي spam هستش ولي من هرجي ميگردم غير از inbox-bulk-sent-trash چيزي پيدا نميكنم.:41:
Printable View
سلام.من ميخواستم بدونم پوشه ي spam در ايميل كجاست.تو بعضي سايت ها كه عضو ميشم ميگن كه لينك فعال سازي به ايميلشما ارسال شد اگه نبود توي spam هستش ولي من هرجي ميگردم غير از inbox-bulk-sent-trash چيزي پيدا نميكنم.:41:
نه خود آیدی رو نمیخوام عوض کنم.میخوام اسم آیدی رو عوض کنم.منظورم اون اسمی هست که وقتی با یکی چت میکنی کنار چیزایی که مینویسی میاد.و با آیدی فرق داره.نقل قول:
اگه یگی ممنونت میشم.
نقل قول:
تو یاهو مینویسه Bulk
اینجاس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amiroo88 جان ممنون عزيزم
یه مدت نبودم شرمنده.
اینم پچ واسه شما:
نقل قول:
کد:http://keykey.persiangig.com/other/Hide.The.IP.v2.0.1-DVT.zip
ممنون
تست ميكنم. ببينم بدرد ميخوره يا نه.
من چطوری میتونم از حمله هکر ها در یاهو در امان بمونم
مثلا از بوت شدن واینکه میتونن شماره تلفن رو در بیارن منظورمه!!!!!!!!!
آیا فایر وال ویندوز خوبه یا باید چیز خاصی نصب کنم؟؟؟
کسی برنامه هک + بوتر یاهو مسنجر داره که درست کار کنه؟؟؟؟؟
من چجوری ميتونم تو 360 نظر سنجی بزارم؟
اگه بر حسب Ip هم باشه که خيلی عالی ميشه
آقا رو سیستم من از ظهر تا حالا هیچ id انلاین نمیشه
قضیه چیه؟
چطوری میشه مسنجر رو تنظیم کرد که هروقت خواستم چت کنم یه فونت خاص با اندازه مشخص مثلا 14 بیاد؟؟؟
سلامنقل قول:
شما از منوي Messenger گزينه preference رو انتخاب كن و از سمت چپ appearance رو بزن و اونجا مشخصه بايد چيكار كني
ممنون .:11:نقل قول:
چرا من نمیتونم لاگین کنم ؟! میگه :
There was a problem signign to Yahoo!messenger
Plz try again a bit later
این ارور رو برای آی دی : jam.fan میده اما برای آی دی بدون نقطه ام که قدیمی هست مشکلی نداره و لاگین میشه !
مسنجرم هم 9 هست ...
آوه یه مشکل جدید .... وقتی یه نفر بهم PM میده یاهو Don't Send میده خارج میشه ...
سلام . من ياهو مسنجر 9 رو تازه گرفتم . اما هر وقت كامپيوتر روشن ميشه اينم مياد سمت راست مانيتور . از استارت آپ غير فعالش كردم اما فايده نداشت . بازم اومد . به خاطر همين دوباره ياهو مسنجر قديمي رو دارم استفاده ميكنم . راهي هست ديگه تو استارت آپ نياد بالا ؟
سلام من چند روز پیش ویندوز عوض کردم....و یاهو 9 ریختم از اون روز برای لاگین شدن 50 بار باید تلاش کنم تا یکیش بگیر..اولش فکر کردم از یاهو هستش پاکش کردم و یاهو 8 ریختم ولی مشکل لاگین شدن دارم... از سرعتم هم نمیتونه باشه چون من دی اس ال دارم و سرعتشم عالیه.........حالا هرکی میتونه کمکم کنه....
ممنونم...
سلامنقل قول:
از گزينه prefernces برو تو گزينه general اونجا كه رفتي اولين گزينه كه نوشته automatically starts yahoo! messenger تيكش رو بردار بعد apply و ok رو بزن :10:
از همه ی کسانی که تو این تاپیک فعالیت می کنند ممنونم:11:
خسته نباشید:10:
سلام..من دیروز به گفته یکی از دوستام به این سایت رفتم
که در مورد یاهو مسنجره..ولی وقتی برنامه اشو دانلود کردم نود 32 جزو یکی از تروجان های خطرناتک محسوبش کردکد:www.iranpolls.com
میخواستم ببینم نظر شما چیه؟..این برنامه ادعاهای زیادی در بازه یاهو مسنجر داره که به نظرم خیلی هم نباید بهش اطمینان کنیم ..؟درسته؟
ممنون .نقل قول:
منم اين مشكلو داشتم . يه پسورد ديگه جاي مال من نوشته ميشه و وقتي كه لاگين ميخوام بشم ميگه پسورد غلطه .نقل قول:
سلام من چند روز پیش ویندوز عوض کردم....و یاهو 9 ریختم از اون روز برای لاگین شدن 50 بار باید تلاش کنم تا یکیش بگیر..اولش فکر کردم از یاهو هستش پاکش کردم و یاهو 8 ریختم ولی مشکل لاگین شدن دارم... از سرعتم هم نمیتونه باشه چون من دی اس ال دارم و سرعتشم عالیه.........حالا هرکی میتونه کمکم کنه....
ممنونم..
اگه مال شمام همينطوريه و پسورد رو دوباره وارد مي كني . همينطوري بدون وارد كردن پسورد مجدد برو امكان داره درست بشه . منم همين كارو كردم . اينترنتتونم كه ماشاالله دي اس اله و از اين لحاظ مشكلي نداري .
سلام بر همه دوستان من هر وقت که id و password خودمو میدم بعدشم sign in میزنم یک دفه ای yahoo messenger محو میشه یعنی آیکونش حتی از کنار ساعت سمت چپ کامپیوترم محو میشه در ضمن yahoo messenger رو unistall کردم و در جاهای دیگه هم نصب کردم مشکل حل نشد حتی windows هم عوض کردم مشکل حل نشد البته تو ویندوز ویستا این مشکل حل شد ولی من به xp نیاز دارم حتی version های مختلف yahoo messenger رو هم امتحان کردم ولی بازم همین که sign in رو می زنم yahoo messenger محو میشه در ضمن از وقتی که اینجوری شده وقتی my computer رو بار می کنم بعد رو هر کدوم از فایل ها رو باز می کنم (C D E F G H) این صفحه ها توی یک پنجره جدید وا میشن یعنی دو تا پنجره وا میشه یکی my computer دیگری فایل مربوطه درحالیکه قبلا این جوری نبود تو یک پنجره می رفت تو فایل مربوطه لطفا منو در این مورد کمک کنین فکر می کنم کار یک ویروس یا تروجان باشه ولی آنتی ویروسم پیداش نکرد در ضمن فایل ها رو هم فرمت کردم ولی مشکل رفع نشده لطفا کمکم کنید از توجه تون ممنون
عزیزم شما سیستمت ویروسی شده Win32/Pacex.Gen virus
ویروس بدی هم هست , من هم گرفتارش شدم و همین الان در حال اسکن کردن هستم
شما یک آنتی ویروس دانلود کن , حتماً هم آپدیتش کن و بعد اسکن کن
من از نود32 استفاده کردم
توی انجمن خودمون هم هست
تاکید میکنم حتماً آنتی ویروست به روز باشه و آپدیت بکنی چون غیر از اون شناسایی نمیکنه
سلام من تازه ويندوز عوض كردم هر كاري مي كنم با ياهو لاگين بشم نميشه و مشكل از كجاست؟
جدیدترین ورژن یاهو چیه؟ مالتیپلای داره؟ و نرم افزار deney-body رو برای جدیدترین ورژن میخوام
ممنون
_ پسوردي رو كه وارد كردي چك كن .نقل قول:
_ بهتره از ورژن جديدش استفاده كني .
_ ممكنه از سرعت اينترنت باشه .
_ يا يه مشكلي هست كه در بعضي از مواقع اينترنت يه جوري ميشه كه اگه مثلا يه سايت بخواي براي وقتي ميزني پيدا نميكنه . انگار به اينترنت وصل نيستي . ( خيلي امكان داره اين باشه )
==================
ببخشيد دوستان من زياد خبر ندارم اما نسخه كامل ياهو 9 اومده يا نه ؟ من ورژن بيتا رو دارم .
بعضی وقتها فکر میکنم کالیو هستم !!! هیچ کدوم از اینا جواب نمیدن که !!! یه نرم افزاری بود که شکلک مسنجر توش چپه بود ، اون درست بودا ، حالا پیداش نمیکنم :41:
هيچ يك از مشكلات بالا رو ندارم. از مسنجر 9 هم استفاده مي كنم كسي از دوستان نميدونند از كجاست؟نقل قول:
جالب بود....
اگه ممکنه جواب سوال ما هم بدید ممنون میشیمنقل قول:
سلام
من امروز یک میل مهم رو اشتباهی Spam کردم ولی حالا میخوام بدونم چه طور میشه برشگردوند ؟ایا راهی هست ؟
تو تنظيمات ايميل قسمتى هست كه مىتونى آدرسهايى كه تو ليست سياه هستن رو حذف يا اضافه كنى...
◙
spam کردی یا ignore ؟نقل قول:
اگه ایمیل اسپم کردی که ربطی به messenger نداره و کار بدی هم کرده ای:31:
اگه ایگنور کردی بالروگ جواب داده.
كسي نميدونه مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام مالتپلای یاهو برای ورژن 8 میخوام/ممنون
فكر كنم منظور ايشون اسپم كردن ايميل بوده، نه Ignore كردن ID.نقل قول:
◙
خواستم بدونم ممکنه کسی بتونه off هایی رو که من برای یه نفر دیگه گذاشتم, یه جوری بخونه؟
در سایتی عضو شدم و اون سایت هم برای من همیشه ایمیل میفرسته میخواستم بدونم چطوری میشه که
اون اون عضو رو غیر فعال کنم یه کاری کنم که دیگه ایمیل نفرسته.
کسی نیست جواب منو بده ؟
آخر هر ایمیل یه لینک میذاره با مضمون Unsubscription یا Unsubscribe ....نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده ؟
یا اینکه می نویسه If You Don't Want To Receive This E-mail , Click Here ، که خب روی Here کلیک می کنی...
روی اون کلیک کنی ، اشتراکت غیر فعال میشه....