والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن:41:نقل قول:
در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)
والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن:41:نقل قول:
در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)
سلام دوستان من میخوام یه ظبط وباند ببندم در حدود 200 تا 250 فقط میخوام ظبط حتما dvd وتصویری باشه دوستان فکر کنم ظبط jvc مناسب باشه دوستان لطفا نظر بددید فقط سریع
سلامنقل قول:
مبلغی که میخوای هزینه کنید کمه..
با کل این مبلغ فکر نکنم یه پخش DVD , LCD دار از برند خوب بشه تهیه کرد..
واسه چنین پخشی حول هوش 370 و واسه باند 70-80ت تقریبا" باید هزینه کنید..
نقل قول:
ببين كلا بستگي به سليقه داره ولي خوب وقتي ادم ميتونه با همون هزينه يه چيز بهتر بگيره چرا چيزيو بگيره كه همه دارن ميگيرن ؟ منم شهرستانم اينجام فقط باند پايونر هست و كنوود 718 تو هر مغازه اي هم بري 2 ساعت ازشون تعريف ميكنن همه هم اينجا همينا رو ميبندن ولي من بعد از كلي تحقيق از تهران jbl p963 خريد كردم (تلفني ) واسم فرستاد الانم هرچي بگيرم سعي ميكنم بهترينشو بگيرم كه زحمتش واسه اقا حميده :31:
پس نتيجه اخلاقي = فروش زياد هر جنسي دليل بهترين بودنش نيست
اتفاقا کدنس به خاطر قیمتش نیست که طرف دار نداره ,فقط به دلیل کیفیتشهنقل قول:
منم مثل اقا سعید 963 خریدم البته هنوز سیستم بسته نشدهنقل قول:
که بتونم در موردش نظر بدم
اين حرفها چيه علي جان،شما و همه بچه هاي p30 سرو هستيد،منظورم به هيچ كس نبود.فقط ميخواستم اينو بگم كه من نه سيستم فروشم و نه مغازه دار،فقط ميخوام براي دوستاني كه ميخوان سيستمي چيزي رو ماشينشون باشه در حد مقدوراتم اجناس رو با قيمت كمتر تهيه كنم.نقل قول:
اميدوارم اگر كسي مثل علي آقا براش سوء تفاهم شده بنده رو عفو كنه.:11:
ببخشید من کی گفتم یک پخش lcd ,dvd میخوام من گفتم یک پخش که قابلیت پخش dvd و فرمتهای تصویری را دارا باشد همین نمیخوام lcd داشته باشه[COLOR="Silver"]نقل قول:
خوب اینکه پخشتون قابلیت پخش فرمت های تصویری رو داشته باشه تا اینکه پخشتون تصویری باشه خیلی فرق میکنه..نقل قول:
از پخش مدل Pioneer DVH-P3150UB
قابلیت پخش فرمتهای WMA/AAC/MP3/DVD/Divx
و یه باند Sound Stream LS.692
با اون مبلغ گفته شده میتونید بگیرید..
اگه کمی بیشتر هزینه کنید باند MTX693 میتونه انتخواب بهتری باشه..
در مورد پخشم اگه گیرتون نیومد آقا حمیدشاید بتونه براتون گیر بیاره یا یه مورد بهتری رو بهتون پیشنهاد بده..
موفق باشید
دوست عزیز با تشکر از شما درسته من توپست قبلی منظورم رو درست نرسوندم و یک سوال ایا این پخش میتونه vcd و avi هم اجرا کنه یا نه بد من چون وقت ندارم یعنی فردا باید ببندم اگه ممکنه دو سه تا مدل معرفی کنید که هر کدوم نبود اون یکی را بگیرم راستی چون فعلا بودجه امپ ندارم اگه بعدا بخوام اضافه کنم این باند جواب میدهنقل قول:
باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من تصویری نگیری بهتره!
به خاطر اینکه با این قیمت ها چیزه به درد بخوری نصیبتون نمیشه و کلا عزیزان نیروی انتظامی ارادتشون بهت زیاد میشه!
دنبال یه پخش حرفه ای باش.:20:
با سلام خدمت همه ي دوستان
ميخوام دوتا دونه باند باكيفيت بخرم قيمتش هم تا صد هزارتومان لطفا راهنماييم كنيد
آيا باندي هم هست كه بعدا بشه بهش آمپ اضافه كنم
بي زحمت قيمت هاشو هم بزنيد
خواهش میکنم..نقل قول:
منم کاملا" با نظر آقا علی موافقم..
بهتره پولتون رو بجای اینکه یه پخش غیر حرفه ای که تنها مزیتش اجرای فرمتهای تصویری هست با مبلغی کمتر یه پخش حرفه ای تر بگیرید و ما بقیه پول رو بزارید روی باندا تا باند بهتری بتونید تهیه کنید..
با این مبلغ به قول معروف نمیشه هم خرو داشت هم خرمارو..!
تجربه ثابت کرده تو خرید نباید عجله کرد چون ضرر میکنید..
حالا باز انتخاب با شماست..
اینم یه مدل دیگه.. که از مدل اولی بهتر و گرونتره...
Pioneer DVH-P4150UB
قابلیت پخش فرمتهای WMA/AAC/MP3/DVD/Divx
2RAC Pre out
در مورد اجرای اون فرمتها دقیق نمیدونم ولی به احتمال زیاد باید اجراشون کنه..
اگه اون باند MTX693 رو بگیرید با وصل کردن آمپلی صدای خیلی بهتری میتونید ازش بگیرید..
\اگه پشیمون شدید از خرید چنین پخشی...این موارد میتونه انتخابهای خوبی باشه براتون:
پخش کنوود مدل 7016
پخش پایونر مدل 5250
پخش پایونر مدل 7250
با تشکر از حسن نیت دوستان ولی خودم میدونم که یه پخش حرفه ای بهتر از یه پخش تصویری هست ولی ماشین مال بابا هست و یه مانیتور هم رو ماشین یه پخش حرفه ای صوتی اولا به کارش نمیاد چون صدای انچنان بلند و تنظیمات بدردش نمیخوره دوما مانیتور بی کار میمونه
در مورد عجله هم چون پخش قبلی را دوستان زحمت کش دزد بردن با باند و چهارشنبه هم عروسی هست وقت نیست مجبوریم عجله ای ببندیم یعنی فقط امروز وقت دارم ودیگه وقت نمیشه بازم اگه چیزی به ذهنتون رسید بگید
راستی نظرتون راجع به jvc چی هست
تو پخش های تصویری در ایران به نظر من جی وی سی حرف اول رو میزنه-صدای قشنگی هم داره!(البته سری EXAD)نقل قول:
بچه ها کسی میدونه x41 استاندارد CEA داره یا نه؟؟؟؟
دوستان خرید پخش افتاد عقب یعنی شاید هفته بعد حالا
یه پخش کهdvd باشه و فرمت تصویری پخش کنه و یک جفت باند با قابلیت وصل کردن امپ چون الان امپ نمیبندم
بودجه هم افزایش یافت تا 300 تومان
يه سوال فني حميد جان
امپ ساند stl2.350 رر حالت بريج رو 4 اهم 350 وات ميده قيمتشم مناسبه فكر كنم دور و بر 90 تومنه ولي مثلا كنوود 8104 كه اكثرا پيشنهاد ميشه واسه ساب 300 وات ميده و 140 تومنه ميدونم امپ مونو اسه ساب بهتره هم از نظر برق و بقيه موارد
ولي خوب جنس ارزونتر و قويتر ادمو وسوسه ميكنه
رو حالت بريج به امپ بيشتر فشار مياد ؟ با اين حساب خريد كدوم منطقي تره ؟
سلام سعيد جاننقل قول:
به طور كلي آمپهاي كلاس A/B براي درايو كردن اسپيكرها طراحي و ساخته ميشن و آمپهاي كلاس D براي ساب ووفرها.
زماني كه شما از يه امپ كلاس A/B براي ساب استفاده ميكنيد و اين زماني هست كه دو كانل بريج شده لذا ولتاژ خروجي هم بايد دوبل بشه.نتيجه اين ميشه كه به آمپ فشار بيشتري مياد خصوصا زماني كه سيستم بهش ورودي ولتاژ كافي نرسه.نتيجه ميشه افت ولتاژ، و در نهايت داغ شدن بيش از حد امپ و در نهايت كليپ و پروتكت.
پس بهتره هر درايوري رو ازش با آمپي كه براش طراحي شده استفاده كنيم.
ضمنا تو اين دو آمپ غير كلاس آمپ يكي ديگه از دلايلي كه كن وود گرونتره از ساند داشتن استاندارد CEA 2006 براي تمامي خروجيهاش هست.:46:
يعني هيچكدوم از امپ هاي ساند اين استانداردو ندارن ؟نقل قول:
سلا.خیلی ممنون میشم اگه قیمت رادیو پخش پایونیر deh-p7150ub با گارانتی 1 ساله پایونیران (تایلندی)رو بهم بدید(قیمت دست دوم نمیخوام قیمت نوش رو بدید).
خیلی ممنون:40:
بستگی داره از کجا بگیری ولی فکر کنم 240-280 باشه.نقل قول:
بچه ها یه اسپیکر خوب برای عقب سمند میشه معرفی کنید؟
بودجه؟نقل قول:
آمپلی هم میخواید؟
دستت درد نکنه خیلی منون:40::10:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر واقعا خريدار باشيد،ميتونم براتون 227 تومن تهيه كنم.:46:
اين مدل رو ميدونم كه نداره،الباقي رو خدا ميدونه!:31:نقل قول:
سلام باند خوب برای پیکان تا 50 تومن چی هست ؟! میخواهم سگ جون باشه باندای قبلی واقعا خوب کار کردن اما دیگه پدرشون در اومد . یه جفت باند که با fmplayer خوب کارکنه :8: !
اگه خربزه ای برا غقب هم سراغ داشتین بگین!
بودجمون هم دور و برای 100 تومن هستنقل قول:
و بدون اپلی ممنون!
[QUOTE=hamidR15;5659359]سلام
اگر واقعا خريدار باشيد،ميتونم براتون 227 تومن تهيه كنم.:46:
ممنون ولی دیر گفتید دیروز خریدمش 235 ت رنگ ال سی دیش یخیه به نظر شما یخی خوبه یا بهتر بود آبی میگرفتم؟میشه یک پنل آبیش روهم خرید(فقط پنل خالی)اگه میشه قیمتش چقدره؟
[QUOTE=sajadrahimi72;5661876]یخی یه چیزه دیگست.مخصوصا تو شب.:31:نقل قول:
یکی دو مدل کلاریون حمید خان معرفی کردن ببین میتونه بگیره برات.:46:اگه نتونست برو سراغه MTX .یک مدل داره حدود 90 تومنه.نقل قول:
آلپاین هم میتونی بگیری:SPS-609
مبارك باشه 7150 كلا پنلش يخي ه پنل ابي نداره دوست عزيزنقل قول:
يه سيستم در حد 50000 تومن ميخواستم
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
ببخشيد يه صفر كم گذاشتم
پخش:پایونیر 4250 (150 تومن)نقل قول:
باند:718 کنوود(75 تومن)
آمپلی:سونی GTR4A -قیمت:142
پک سیم گیج 4 -30 تومن
ساب:کنوود 3012 -به قیمت 65 تومن
باکس:20 تومن
تخته:10 تومن
هزینه نصب:20
خیلی ممنوننقل قول:
برا پراید تا 100 150 چه پخشی میشه گرفت که خود player خوب باشه اما بلندگو اهمیت زیادی نداره
عزيز يكم بوجه رو ببر بالاتر JBL GTO 937 بگير دورو بر 60 تومنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PIONEER 4250نقل قول:
اما شما بهترين پخش رو هم بگيريد ولي اسپيكر خوب استفاده نكنين انگار پولتونو دور ريختين سعي كنين حداقل اسپيكري رو كه بالا معرفي كردم تهيه كنين و بعدا هم كه پول دستتون اومد يه امپ بهش اضافه كنين تا از صدا لذت ببريد
به نظر من ایشون دنبال باند دسته دو سالم باشه خیلی بهتره!
937 به علت اینکه 2 اهمی هست مشکلات خاصه خودش رو داره!
یه سر اینجا بزن
علی جون واقعا شرمندم که این حرفو میزنم ولی به نظرمنقل قول:
خرید از بازار tt اصلا درست نیست
البته من کلا با اینوع خرید مشکل دارم
(خرید جنس دست دوم که کیفیتش معلوم نیست
خرید از کسی که معلوم نیست کیه
و کلا خریدی که هیچ تضمینی توش نیست)
البته من خودم اصلا اهل خرید جنس دست دوم نیستم
ترجیح میدم جنس با کیفیت پایین تر بخرم ولی نو بخرم
البته اگه کسی که ازش دست دوم خرید میکنیم اشنا باشه (البته ادم حسابی)
اون موقع شرایط فرق میکنه
منم با شما هم عقیده هستم و اهل دست دوم نیستم ولی یه سری از بچه ها امتحانشون رو پس دادن و میشه بهشون اطمینان کرد.نقل قول:
مثلا من خودم آمپلی سونی ام رو از آقا سعید مهاجری خریدم که میتونم بگم با نو هیچ فرقی نداشت.به قدری تمیز بود که من مونده بودم اصلا این رو سیستم رفته یا نه؟!
ولی من با جنس پایینتر موافق نیستم.ترجیح میدم صبر کنم و پولم که جور شد حداقل متوسط بخرم.
نکته: نباید به کم راضی بشی! :46:
نقل قول:
تاييد ميكنم اساسي؛ يا جنس جوب يا هيچي دقيقا منم دارم سيستممو اونجوري كه به سليقم ميخوره ميبندم حالا يه مدت صبر كنم بهتره تا سريع هرچي رسيدم ببندم لذت اينجور سيستم بستنم بيشتره خورد خورد :20:
راستي با تشكر فراوان از اقا حميد ساب امروز به دستم رسيد حالا تونستم چند تا عكس ميذارم ازش :31:
به به مبارک باشه:8:نقل قول:
بالاخره چی گرفتی؟:31:
اینم :3012 تو باکس سیلد