فقط آنلاین دو نفره میشهنقل قول:
توی نسخه ی پی سی امکان بازی دونفره ی آفلاین وجود نداره
Printable View
فقط آنلاین دو نفره میشهنقل قول:
توی نسخه ی پی سی امکان بازی دونفره ی آفلاین وجود نداره
کسی پچ از بازی نداره من تو مرحله سوم گیر کردم هنگام لود ارور s313.arc رو میده.خدا لعنت کنه این boy steam رو.
آقا نشد . سیوهام همش رفت . فقط اگه میشه بفرمائید که من تا کجا رفته بودم و چقدر دیگه مونده بود تمام بشه . تا همون غول که مثل آدم بعد از بدنش کرم در میاد و باید با تفنگ آتیشی بکشیمش .
نقل قول:
3 مرحله ی دیگه تمومش میکردی
من دوباره نشستم از اول رفتم تا مرحله 3-3 ( یه ضرب ) . بعد وقتی از بازی خارج شدم دیدم هرچی رفتم دوباره سیو نکرده . عین یه کوه آتشفشان میخواستم منفجر بشم .
توی پست اول لینک کل فایلهایی که بویز تیم نداره هستنقل قول:
دوستان کشتن اون یارو که تبر داره اول بازی خیلی سخته اصلا نمیمیره تازه یا من میمیرم یا شیوا میمیره ، چیکار کنم ؟
خوب اونو نباید بکشی . از دستش فرار کن چند دقیقه که گذشت یه هلکوپتر میاد میبرتت :31:نقل قول:
دوستان کشتن اون یارو که تبر داره اول بازی خیلی سخته اصلا نمیمیره تازه یا من میمیرم یا شیوا میمیره ، چیکار کنم ؟
سلام دوستان.
من این بازی را تازه گرفتم و نصب کردم.
یکم بازی کردم مقداری هم جلو رفتم اما چند ساعت بعد که خواستم بازی کنم از همان اول بازی اومد.درصورتی که هنگام بازی بالای صفحه نوشته saving.... را مینوشد.
برای سیو کردن این بازی باید چیکار کنم؟
رفیق باید یه پروفایل به صورت آفلاین بسازی با اون بازی رو سیو کنی
سلام
من امروز بازی رو تا آخرش رفتم.کلت و چنتا از اسلحه هام رو هم آپگرید کردم ولی نا محدود نشدن... واسه نامحدود کردنش باید چیکار کنم؟
تو پستی که ادرسش رو تو امضام گذاشتم توضیح دادمنقل قول:
سلام بر همگی . من در نسب این بازی یعنی risedent evil 5 دچار مشکل شده ام.
وقتی بازی را نسب می کنم می خواهم بروم توش میگه :
G:\Program Files\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\loadresourse.arc "2
ولی اونجا چیزی به نام نیست
loadresourse.arc "2
اونجا فقط نوشته شده :::: benchresour"
please help me
please help me:2:
این وسکر رو چجوری باید کشت؟همش جاخالی میده که!
اگه میشه بیشتر توضیح بدید چون چندبار با وسکر روبرو میشیمنقل قول:
این وسکر رو چجوری باید کشت؟همش جاخالی میده که!
اگه اونجایی رو میگی که باید جیل رو هم نجات بدی اونجا باید بیشتر وقت تلف کنی...اسلحکه مگنوم همنقل قول:
هست که توی اون اتاقهای پیچ در پیچ هستش...
اگه برای بار دوم هست که با وسکر در میافتی باید همه چراغ هارو او ل خاموش کنی...
بعد با RPG بزنیش اون موقع بیهوش میشه و می ری واکسن بهش میزنی..میره فیلم
بعد اگه اون قسمتی موندی که توی اتفشان هستش یک قلب مانند وسط سینش میاد که بزن به اون قلبش..
سلامنقل قول:
با احترام بو اون دوستمون که توضیح دادند من میخوام یه خورده کاملش کنم.
بار اول همونطور که گفتن وقت تلف می کنید تا با جیل درگیر بشید.
برای بار دوم که مرحله نهایی بازی هست . درابتدا به سمت سوئیچ ها رفته چراغ ها رو خاموش کنید بعد با RPG بش شلیک کنید اون تیر رو میگیره و شما باید با کلت بش شلیک کنید تا تیر تو دستش منفجر بشه سپس بش نزدیک میشید و نگش میدارید تا شوا بش آمپول تزریق کنه یا برعکس. نبر دوم تو اون موشکه که فقط باید تو زمان مناسب کلید مناسب رو بزنید. نبر سوم تو کوه آتشفشانه که شما باید ابتدا یه تیر به پشت کمرش اون ناحیه قرمز رنگ شلیک کنید وقتی که رفت دنبال شوا سپس به سمت شما بر میگرده که اینبار باید با شلیک با سینه و کمرش که قرمز رنگ هست اونو نابود کنید.
بابا منو بگو فکر کردم آخر بازیه!!!اولین باره به پست هم خوردیم...مرسی
سلام
من بازی رو نصب کردم اما موقعی که اجرا میکنم (با دایرت ایکس 9 ) موقع لود شدن اون گوشه پایین سمت راست ، تا اخراش میره اما گیر میکنه!
به نظر دوستان مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من از طرفداران این بازیم و تا حالا همه نسخه هاشو فتح کردم ولی فعلا این یکی رو نرسیدم بازی کنم
یه سوال چرا شخصیت این نسخه لیون نیست و شخصیتها عوض شده ؟
دفعه اول هم می تونید شکستش بدید حتما به وقت تلف کردن مربوط نیست. فقط وقتی که نمی دونه شما کجایی از پشت با یک اسلحه قدرتمند بزنیدش و بعد یه Combo روش اجرا کنید تمام.
اگر شما همه ی نسخه هاشو رفته باشید باید بدونید که تغییری در شخصیت ها نداشتیم! کریس هم توی نسخه ی 1 بود و هم کد ورونیکانقل قول:
فقط شیوا اضافه شده :46:
شما چه طوری همه نسخه هاشو تموم کردی که کریس رو نمیشناسی ؟نقل قول:
لیون در حقیقت توی حاشیه قرار داره ، جیل ولنتاین و کریس ردفیلد و آلبرت وسکر شخصیت های اصلی هستند .
لیون مامور پلیسی هستش که توی شماره 2 با خواهر کریس آشنا میشه .
لیون زیاد هم تو حاشیه نیستش رفیق قربونت برم .
این همه ماجرا اومده سرش میره واسه نجات دختر رییس جمهور بعد حاشیه...
میتونم بگم یه بازی نفس گیری . الان با یه به تقلب کوچیک تونستم اون غول رو بکشم همون زنه که توی کشتی که آدم ها رو میخوره و تبدیل میشه به یه چیز خیلی بزرگ . البته من دارم هارد بازی میکنم که واقعا سخت . من دیدم اصلا نمیتونم بکشمش با برنامه آرت مانی پولمو هک کردم و یه آر پی جی خریدمو کشتمش . الان دارم میرم دنبال اون یارو که میخواد در بره همون نامرد که تیر بهش میزدی جا خالی می داد که جیل رو هم زندانی کرده بود :d
آر پی جی خریدی؟! بازی خودش بازوکا می داد که؟! :دی اون هم از نوع پیشرفتش! با کمی صبر و حوصله می شد نابودش کرد!نقل قول:
با سلام كسي رمز داره بزنيم پولش توي بازي زياد بشه
بچه ها این اویل چرا اینطوری بود؟!!!
خیلی ساده بدون داشتن معما نه داستانه خوبی .خلاصه فقط گرافیکش و جعبه ی مهماتش خوب بود که واقعیتر بود که بخاطر گرافیکش نشستم...از چندتا بازی مختلف الهام گرفته بودن توش...:31:
یه سوالی من داستان قبلیارو زیاد یادم نمیاد وسکر از کدوم قسمت اویل وارد ماجرا شد؟؟؟؟؟ورودش به اویل چطوری بود؟؟
اون پیرمرده رو ویلچر قبلا تو قسمتهای بازی نبود این کیه دیگه؟
ورود وسکر و همه گروه از قسمت اول بود...
اگر ترجمه های اویل رو بخونید متوجه ماجرا میشید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354934
از این سایت میتونی کرک تا ترینر برای این کار رو بگیری.نقل قول:
با سلام كسي رمز داره بزنيم پولش توي بازي زياد بشه
کد:http://www.gamecopyworld.com/
سلام
در یکی از صفحات تاپیک محل همه لوح های ابی رنگ نشون داده میشد ..من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
اگه ممکنه اون لینک رو دوباره محبت کنید ممنون میشم.
خدمت شمانقل قول:
سلام
در یکی از صفحات تاپیک محل همه لوح های ابی رنگ نشون داده میشد ..من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
اگه ممکنه اون لینک رو دوباره محبت کنید ممنون میشم.
کد:http://www.supercheats.com/guides/resident-evil-5/bsaa-emblem-locations-guide
من direct x 10 رو نصب كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چرا اين گزينه غير فعاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي وقتي دكمه ي B رو نگه ميداري چطور ميشه حالت حمله ي اون يارمو عوض كرد
- به خاطر DirectX10 این بازی رو باید در ویستا یا 7 اجرا کنین. این قضیه DirectX10 NCT Release 2 برای XP فاقد اعتباره.نقل قول:
- کلید V به یارتون دستور میده نه کلید B... حالت حمله فقط به یه صورته. کلید V رو نگه میدارین و کلید جهت بالا رو میزنین.
بابا اینقدر حرص وجوش DX10 رو نخورید کلا سرکاریه(می تونم بگم تقریبا توی تمام بازیها!!):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4313184&postcount=3748
داداش من ویستا اورجینال رو لپ تابم دارم گرافیکم هم عالیه dx10 زمین تا اسمون با dx9 فرق داره گرافیکش عالیه
اولا شما به عکسهایی که من گرفتم توجه کن...نقل قول:
ثانیا تازه این حرفی نیست که من زده باشم یکی از بازیسازهای معروف گفته(راستش اسمش یادم نیست!)
ثالثا اگه اینترنتم می کشید از چند تا بازی دیگه تریلر هم میگرفتم ونشونت می دادم (حتی warhead) که هیچ فرقی نمی کنه...
فقط آره منم با dx9 تمومش کردم . چون فعلا رمم 2 گیگ نمیتونم ویستا نصب کنم .
میتونم بگم یکی از بهترین بازی های دنیا بود . طولانی و سخت . سخترین غول به نظرم غول یکی مونده به آخری . همون زنه که یه مشت آدم میخوره و گنده میشه . توی کشتی منظورمه . یه خورده تقبل کردم تا تونستم ردش کنم . پولمو با برنامه آرت مانی هک کردم و آر پی جی خریدم :d
غول آخرش هم به نظر من آسونترین بود .
ولی دیگه حوصله پروفشنال رفتنش رو نداشتم
من رفتم تا اونجايي كه وسكر به اون زنه خيانت ميكنه و تو كشتي تبديلش ميكنه و هيولا ، اونجا رو هم گذروندم اما ويندوزم رو عوض كردم يادم رفت از سيومهام ژشتيبان بگيرم همشون پريد !!!!