بکهام : من پرز را به کالدرون ترجيح می دهم
دیوید بکهام یکی از طرفداران فلورنیتینو پرز ، رئیس سابق باشگاه رئال مادرید است.
فلورنتینو پرز ، رئیس سابق رئال مادرید که به خرید فوق ستاره های فوتبال علاقه زیادی داشت وی با خرید ستارگانی چون : فیگو ، زیدان ، رونالدو ، بکهام ، اوون رئال مادرید را به تیمی لبالب فوق ستاره تبدیل کرد و در دوران ریاست وی بود که اهالی فوتبال به باشگاه رئال مادرید لقب کهکشانی ها را دادند ولی این باشگاه در دوران ریاست پرز بعد از سال ۲۰۰۳ دیگر نتوانست جامی را کسب کند تا بعد از برکناری پرز ، رامون کالدرون بر جای وی بنشیند.
ولی دیوید بکهام ستاره سابق رئال مادرید و فعلی گالکسی امریکا در مصاحبه با روزنامه مارکا گفت :
کالدرون ، رئال مادرید را ارتقا داده است و وضعیت این باشگاه را بهتر کرده است ولی من پرز را بیشتر می پسندم چون او رئال مادرید را در قلب خود جا داده بود.
این بازیکن انگلیسی همچنین از علاقه خود مبنی بر بازگشت به رئال مادرید خبر داد ولی این بار در پست مربیگری :
من دوست دارم دوباره در رئال مادرید کار کنم و دوست دارم عضو کادر فنی این تیم باشم که می تواند اتفاق بسیار خارق العاده ای باشد.
--------------------------------------------------
دیوید چقدر پر مصاحبه شده !
هیگوئین : به خوبی از رونالدو استقبال خواهیم کرد
گونزالو هیگوئین مهاجم جوان و ارژانتینی رئال مادرید معتقد است امدن رونالدو به هیچ وجه جو موجود در تیم رئال مادرید را تخریب نخواهد کرد.
بعضی از رسانه های انگلیسی و کاتالونیایی سعی کرده اند تا با انتشار برخی تحلیلها از امدن رونالدو به رئال مادرید به عنوان یک عامل مخرب نام ببرند و در تحلیلهای خود عنوان کرده اند که انتقال این بازیکن با چنین رقم بالایی می تواند بار دیگر تفرقه و تجمل گرایی را که در زمان پرز در بین بازیکنان باشگاه موج می زد را بازگرداند و این می تواند اتحاد و هماهنگی بین بازیکنان باشگاه را از بین ببرد.
ولی هیگوئین بازیکن ۲۰ ساله رئال مادرید همچین حرفی را قبول ندارد و معتقد است امدن رونالدو به رئال مادرید هیچ گونه اختلافی را در بین بازیکنان ایجاد نخواهد کرد :
هرگز ، به هیچ وجه . اگر رونالدو بیاید همچین اتفاقی نخواهد افتاد و من معتقدم که برعکس ان رخ خواهد داد.
هر بازیکنی دوست دارد که کریستیانو رونالدو همبازی او باشد و من نیز از امدن او خوشحال خواهم شد او بازیکن بزرگی است و امید زیادی داریم که به ما بپیوندد.
اگر کریستیانو به رئال مادرید بیاید ما به خوبی از وی استقبال خواهیم کرد و تیم ما بهتر خواهد شد.
سولدادو: فقط به انتقال قرضي مي انديشم
مهاجم جوان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد ترك قطعي اين تيم را ندارد.
به نقل از لارازون، روبرتو سولدادو، گلزن طلايي رئال مادريد معمولا از روي نيمكت بازيها را تماشا كرده؛ اما در هر فرصتي كه نصيبش شده خوش درخشيده است.
وي گفت:
با تمام كم توجهيها و بدبيني مسئولان، فقط به انتقال قرضي مي انديشم و نمي خواهم تيم خود را ترك كنم.
سولدادو افزود:
در مدت زمان عضويت خود در لباس اوساسونا، ثابت كردم مهاجم قابل اعتمادي هستم؛ اما رئال مادريد به علت ترافيك شديد ستاره هرگز به من اعنماد نكرد و من همچنان از روي نيمكت بازي را تماشا كردم.
ويا: جاي ديگري ندارم كه بروم
مهاجم گل زن والنسيا هرگونه احتمال انتقال از تيمش به يك باشگاه ديگر را قويا تكذيب كرد.
به نقل از رويترز، داويد ويا آقاي گل يورو 2008 از باشگاههاي رئال مادريد، بارسلونا، اتلتيكو مادريد، آ.ث ميلان ايتاليا و چلسي انگليس پيشنهادات رسمي و بسيار وسوسه برانگيزي دارد؛ اما نميخواهد والنسيا را ترك كند.
وي گفت:
درست است پيشنهادات خوبي دارم؛ اما واقعيت اين است كه جاي ديگري ندارم كه بروم و خانه اصلي من والنسيا است.
مقامات باشگاه رئال مادريد با وجود اين اخبار رسمي همچنان از خريد قطعي اين بازيكن اطمينان كامل دارند.
بالاخره اتوو مشتری پيدا کرد : کوروفچی ازبکستان !!!
سایت هواداران رئال : به نقل از اي.اف.سي، تيم فوتبال كوروچي ازبكستان يكي از تيمهاي راه يافته به مرحله يك چهارم نهايي آسياست كه در اين مرحله با سايپا ايران بازي مي كند.
طبق خبر رسمي در سايت باشگاه ازبكستاني آنها با ساموئل اتوئو به توافق رسيده و با عقد قرارداد 6 ماهه قرار است با مهاجم ملي پوش كامروني در مسابقات آسيايي حاضر شده و به مصاف نماينده ايران بروند.
سايت رسمي باشگاه كوروچي در اين زمينه نوشت: اتوئو روز 17 جولاي(27 تير) وارد ازبكستان خواهد شد تا در مرحله پاياني قهرماني ليگ آسيا براي نماينده ازبكستان بازي كند.
اين سايت تاكيد كرد عقد قرارداد با اتوئو سود خالص هنگفتي براي مهاجم كامروني در پي خواهد داشت.
با رفتن از رئال بر باد رفت !
گرنرو : روزی در ترکيب اصلی رئال قرار می گيرم .
سایت هواداران رئال : استبان گرنرو که به ختافه پیوسته است اذعان داشت که هنوز امیدش را برای حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید از دست نداده است .
جوان ۲۱ ساله که امیدوار بود که پس از یک فصل حضور قرضی در ختافه به رئال بازگردد با قراردادی پنج ساله باز هم به لو آزولونس ها پیوسته است .
در بندی از قراردادش آماده است که اگر در ختافه بدرخشد امکان بازگشتش به رئال وجود دارد .
وی گفت : امیدوارم روزی قادر باشم که به رئال مادرید بازگردم .
گرنرو از هشت سالگی در مادرید بوده است و دوست دارد که در تیم اصلی باشد اما برند شوستر به او قول حتمی نداد .
حالا او امیدوار است که در ختا بدرخشد . وی توضیح داد : حالا می خواهم تا به درخشش ختافه کمک کنم حتی بهتر از فصل قبل .
فابيانو می خواهد در سويا بماند .
سایت هواداران رئال : پس از خبر پیشنهاد رئال مادرید به فابیانو این بازیکن برزیلی قصد دارد تا قرارداد جدیدی با سویا منعقد کند و به رئال نیاید .
مهاجم برزیلی گفته است که چیزی درباره ی علاقه ی کهکشانی ها نشنیده است و فقط به ماندن در تیم آندلوسی فکر می کند .
بر طبق گزارشات از مادرید فابیانو در صدر لیست برند شوستر در صورت ناکامی در جذب کریس رونالدو قرار گرفته است . فابیانو به مارکا گفت : چیزی درباره اش نمی دانم من فقط برگشته ام و می دانم که تمدید قراردادم با سویا از پیش تعیین شده است . طبق بندها قراردادم به طور اتوماتیک یک فصل دیگر قراردادم تمدید شده است و نمی خواهم درباره ی رئال مادرید و درباره ی چیزی که درباره ی آن نمی دانم صحبت کنم . با دل نیدو رئیس سویا در تعطیلات صحبت کردم و من مانند کیتا - پولسن و آلوس این تیم را ترک نمی کنم .
خدا رو شکر ! :27:
رونالدو در رائول ايجاد انگيزه کرد !
سایت هواداران رئال : رائول گونزالس اسطوره ی رئال مادرید در بهترین فرم تاریخ فوتبالش اش قرار دارد .
رائول در طول یورو ۲۰۰۸ به جای استراحت به تمرین با کمک تمرین دهنده شخصی اش پرداخته است تا در فرم فوق العاده ای قرار گیرد .
پس از اخباری که مبنی بر پوستن کریستیانو رونالدو به رئال مادرید منتشر شد رائول سخت در تلاش است که جای ثابتش در ترکیب رئال مادرید را حفظ کند تا بتواند با توجه به حضور ویسنته دل بوسکه در تیم ملی اسپانیا پس از مدتها به خدمت تیم ملی کشورش برسد .
به این میگن بازیکن :40::40::40::40:رائول:40::40::40::40:
رئال بهتر از بارسا کار کرده است .
سایت هواداران رئال: بچه ها با هم خرید و فروشهای بارسلونا رو ببینیم تا انقدر به سر خودمون غر نزنیم که چرا کالدرون بازیکن نمی خره !!
خریدها :
کیتا از سویا (هافبک) ** پیکه از منچستر یونایتد (مدافع) ** مارتین کاسرس از ویارئال (مدافع) ** پینتو از سلتاویگو (دروازه بان) ** دنی آلوس از سویا (مدافع)
فروشها :
ادمیلسون به ویارئال (مدافع) **زامبروتا به میلان (مدافع) ** جیووانی به تاتنهام (مهاجم) ** تورام بدون تیم (مدافع) ** اسکه رو بدون تیم (مهاجم) ** دکو به چلسی (هافبک) ** (احتمالا) اتوو به کوروفچی ازبکستان (مهاجم)
می بینیم که اونا زامبروتا و دکو که بهترین بازیکناشون بوده رو فروختند و در حال فروش اتوو هستند ؛ البته جیووانی هم واقعا اوایل فصل عالی بود . و شاید آلوس رو بشه خرید خوبی دونست .
:40::40::40:
28 ميليون يورو + پيراهن شمارهي 10 براي "رونالدينيو...
ویسلی جان تازه اینجارو داشته یاش...دیگه از این بارسلونا چی می مونه!!!
منچسترسيتي براي آوردن "رونالدينيو" به ليگ برتر پيشنهادي 28 ميليون يورويي را ارايه كرد.
پيشنهاد ليگ برتريها در حالي ارايه شد كه دو روز پيش روزنامهي ايتاليايي گاتزتا دلواسپورت از توافق 15 ميليوني بارسلونا و ميلان بر سر هافبك بازيساز آبي- اناريها نوشته بود.
بدين ترتيب روسونري با اين رقم زير فشار قرار خواهد گرفت. ميلانيها حاضر نيستند رقم موردنظرشان را بالاتر ببرند. رونالدينيو هم ميخواهد به هر قيمت ممكن راهي تيم سيلويو برلوسكوني شود. اما آيا او به راستي ميتواند از پيشنهاد وسوسهبرانگيز منچسترسيتي چشم پوشي كند؟
تيم دوم شهر منچستر تا آنجا به رونالدينيوي 28 ساله علاقهمند است كه حتي پيراهن شماره 10 خود را هم به هيچ بازيكني نداده و آن را براي اين برزيلي كنار گذاشته است.
اين در حالي است كه پيراهن شمارهي 10 ميلان بر تن كلارنس سيدروف است و اين هلندي حاضر نيست آن را به بازيكن ديگري واگذار كند.
دستمزد پيشنهادي ليگ برتريها هم وسوسهبرانگيز است.
در حالي كه ميلان حاضر شده به "روني" شش ميليون يورو پرداخت كند، تاكسين شيناواترا، مالك تايلندي منچسترسيتي حاضر است بيشتر ولخرجي كند و سالانه تا ده ميليون يورو هم به بازيكن مورد علاقهاش دستمزد بپردازد.
روبينيو: نميخواهم بخشي از معامله بر سر "رونالدو" باشم...
"روبينيو" اعلام كرد علاقهاي به ترك "كهكشانيها" ندارد.
مهاجم رئال مادريد گفت كه جابهجايي او با كريستيانو رونالدو ازتيم منچستر يونايتد صورت نخواهد گرفت.
روبينيو كه به تازگي از مرخصي تابستاني خود به مادريد بازگشته است، در گفتوگويي از آيندهاش سخن گفت. او با بيان اين نكته كه آيندهاش را همچنان در پايتخت اسپانيا ميبيند، افزود: «تنها به رئال فكر ميكنم. علاقهاي به جابهجايي و يا تعويض شدن با بازيكني ديگر را ندارم. انتظار دارم همچنان در مادريد بمانم.»
چندي پيش خبري دربارهي معاوضهي روبينيو با كريستيانو رونالدو به عنوان بخشي از قرارداد بازيكن پرتغالي به گوش رسيد. اين برزيلي اكنون اين موضوع را به طور جدي رد كرد و گفت: «نميخواهم بخشي از معامله بر سر رونالدو باشم.»
او دربارهي حضورش در رقابتهاي المپيك پكن همراه با تيم المپيك كشورش هم گفت: «تيم ملي براي من همواره اهميت و جايگاه ويژهاي داشته است. اگراجازه بدهند، راهي پكن خواهم شد. اگر نه در مادريد خواهم ماند.»
نقل قول:
راستی داش کریس میگم امضاتو کوچیک کنی بهتره -البته نظر شخصی بود........
آره خودمم تو همین فکر بودم باشه برا فردا....