من که دیگه دارم نا امید میشم ......
من که دیگه دارم نا امید میشم ......
هنوز زوده واسه ناامید شدن..نقل قول:
انشاا.. هفته های بعد جبران میکنیم.. جز صبر، کار دیگه ای از دست ما هوادارا بر نمیاد.. صبر و توکل به خدا..
مجيد جان با اين دو باخت مطمئن باش نه تيمي قهرماني رو از دست داده و نه قهرمان شده.
پس بهتره صبور باشيم.
ناراحت نباشین بازی بعد بابرق شیرازه که اگه قهرمان آسیا هم بشه تو آزادی جلوی استقلال حرفی برای گفتن نداره.
خدا کنه تا اون موقع مهاجم خوبیم بیارن.
منی که استقلالی هستم در هر شرایطی که باشه..
همیشه تیم محبوبم رو دوست دارم...
نتایج پیش بینی بازی استقلال - مس
3 امتیاز ***
بردیا
-----------------------------------
1 امتیاز***
unartig
-----------------------------------
بقیه دوستان امتیازی کسب نکردن****
امتیازهای پیش بینی تا هفته ی چهارم :
امتیاز ------------------- نام شرکت کننده
iman_s --------------------------- 6
6 --------------------------- بردیا
mahn90 --------------------------- 3
ESTEGHLAL 67 --------------------------- 3
maryampaezi202000 --------------------------- 3
jamshidjap --------------------------- 3
unartig --------------------------- 2
emad64 --------------------------- 1
saeed atletico --------------------------- 1
alireza001199 --------------------------- 1
Mohamma:D --------------------------- 1
بقیه ی بچه ها، امتیاز هاشون صفر بوده..
جمعه 87/6/8
استقلال تهران - برق شیراز، ساعت 16:45 ، ورزشگاه آزادی تهران
برای دیدن افراد برتر این پیش بینی، میتونید به پست 4357 مراجعه کنید :
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2859556&postcount=4357
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز فرصت دارید..
هیپ هیپ . . . هورا
هیپ هیپ . . . هورا
هیپ هیپ . . . هورا
(!) (!) (!) (!) (!) (!) (!)
نگران نباشید, اتفاقی نیوفتاده
ما همچنان به حمایت خود ادامه میدیم.
به قول گفتنی : " جوجه رو آخر پاییز میشمارن"
منم موافقم تیمهایی که ماباشون بازی کردیم خیلی بسته بودند وخط حمله ما بدعمل کرد مانیازبه یک مهاجم خیلی قوی داریم که به زودی میاریمش چون مجبورندبیارند
بازیه بعدیمون با برق تو تهرانه.. برق تیم خوبی نشون داده.. اونجا انشاا.. با حمایت هوادارا و با استفاده ی با دقت از فرصت ها، برق رو میبریم.. خدا بزرگه.. نگران نباشید..
برق الان صدرنشین لیگ برتره مربیشون محمدعباسی مربی خیلی خوبی امیدوارم تیمشونو بزنیم
بازم باخت اهــــــــــــــــــــه
خسته شدم بابا خوب شد حداقل پیروزی نبرد
استقلال 1 برق 0
مس 1 - 0 استقلال تهران :40:
پیکان 2 - 2 مقاومت
راه آهن 1 - 2 سایپا
ابومسلم 0 - 1 استقلال اهواز
سپاهان 2 - 0 صبا باطری
برق 2 - 0 پاس
پگاه 1 - 1 پیام
فولاد 0 - 1 ملوان
پرسپولیس 2 - 2 ذوب آهن
جدول رو هم که تو پست قبلیم دادم..
صبور باش.. نوبت بازیای راحتتر واسه ما هم میرسه..نقل قول:
چون مسعود برگشته، مسئول ثبت پیش بینی ها مسعود هستش.. مسعود، بیا پیش بینی ها رو ثبت کن.نقل قول:
(ايرنا: رضا ميرزاييان) تيم فوتبال استقلال تهران عصر يكشنبه در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر يك شكست تلخ ديگر را به چشم ديد و در كرمان سه امتياز پرارزش را در مواجهه با مس از كف داد.
تيم پرطرفدار استقلال كه پيش از اين بازي حساس از سه بازي قبلي چهار امتياز اندوخته بود، بسان گذشته با همان شيوه ۳-۵-۲به ميدان آمد اما مس كه از تيم ميهمان آشنايي كاملي داشت با سيستم ۴-۱-۴-۱برابر ميزبان قرار گرفت و مزد هوشمندي خود را با يك پيروزي الهام بخش دريافت كرد.
با توجه به موازنه قوا در نزد دو تيم، از قبل نيز قابل پيش بيني بود كه اين بازي از هيجان و طراوت خاصي برخوردار خواهد بود بويژه آنكه در خط مياني ، بازيكنان هوشمند و نام آشنايي در مس و استقلال حضور داشتند و با اين اوصاف هر تيمي كه ميدانداري ميكرد و نبض بازي را در اين منطقه حياتي از آن خود مينمود، كفه تراز و بسود آن تيم سنگيني ميكرد.
بازي پاياپاي دو تيم در وقت نخست كاملا مشهود بود و در سي دقيقه اوليه، مس و استقلال بيشتر به ارزيابي يكديگر ميپرداختند اما ياران تيم ميزبان روانتر و فكورانه تر توپ را در تمامي گستره زمين به گردش در ميآوردند.
در اين راستا
پرويز مظلومي سرمربي كاركشته مس كه به سايه روشنهاي حريف آشنايي كامل داشت، بر اين باور بود تا ضمن آنكه دفاع تيمش به رهبري اميرحسين صادقي و مرتضي ابراهيمي به دژي تسخير ناپذير تبديل شود، مردان مياني تيمش متشكل از آشوبي، عطايي، حسين خاني و نويد كيا در اعمال تدافعي و تهاجمي نقش محوري داشته باشند.
مس با اين حربه وقت نخست را بسود خود رقم زد به طوريكه در دقيقه ۳۰از ضربه ايستگاهي نهايت استفاده را برد و بدنبال پاس بلند ادينهو مهاجم برزيلي، توسط فرزاد حسين خاني كاپيتان تلاشگر خود به گل رسيد.
استقلال در وقت نخست بيشتر چشم به پرتابهاي علي عليزاده دوخته بود كه اين ايده همچون بازيهاي قبلي ره بجايي نبرد. ضمن اينكه پيستونهاي كناري استقلال درحركات طولي و ارسال توپهاي مواج و پخته به مردان حمله ور مشاركت لازم را نداشتند.
بازي در نيمه دوم، سرعت بيشتري به خود گرفت و اين استقلال بود كه با فراخواني برهاني، بيك زاده و عباسفرد در نيمه دوم به ميدان قصد داشت دست به جبران مافات بزند اما جايگيري و هوشمندي مهدي رحمتي سنگربان ملي پوش مس و همچنين هماهنگي كمربند دفاعي تيم ميزبان مانع از فروپاشي دروازه اين تيم ميشد.
مس دوبار در ضربات ايستگاهي توسط ادينهوو زالدرون دروازه استقلال را با خطر جدي مواجه كرد كه تير دروازه ناجي طالب لو شد، استقلال نيز در هر نيمه صاحب يك فرصت ايده آل براي گلزني شد كه اكبرپور و مجيدي با شتابزدگي اين موقعيتها را از كف دادند تا آه از نهاد هواداران پروپاقرص اين تيم برآيد.
استقلال با آنكه در وقت دوم تلاش زيادي براي جبران عقب ماندگي كرد اما اين بار هم چوب بازي احساسي و عاري از منطق خود را خورد.
مخلص كلام اينكه بازي منطقي ميزبان بر بازي احساسي استقلال چربيد و اوضاع را بر وفق مراد كرمانيها نمود.
مس با اين برد نويد بخش، صاحب ۶امتياز از چهار بازي شد و استقلال چهار پوئن از اين تعداد بازي كسب كرد كه اين بيلان براي طرفدران آبي قابل هضم نيست.
استقلال در هفته پنجم روز جمعه ششم شهريور از برق شيراز پذيرايي ميكند و مس در همين روز در انزلي به مصاف ملوان خواهد رفت.
استقلال3-1برق شیراز
باز ما يه روز نيومديم شما دارين خوشحالي مي كنين بعد از باخت :دي
ما كه سياه پوش شديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه يه تيم مگه چقدر مي تونه ببازه ؟
الانم باز همه ميگن از بازي بعدي درست ميشه . مس رو نتونستيم ببريم مي خوايم برقي كه كاملا آمادست و الان صدر جدوله ببريم
تازه شانس آورديم 1 گل خورديم . دو تا به تير دروازه خورد
خودمونيم ، استقلال چند تا موقعيت گل داشت؟ چند تا شوت داخل چهار چوب داشت؟
فعلا اعصابم بد جور خوورده ، به كي گير بدم؟؟؟
آها فهميدم ، به عليزاده !!!
آخه اين ... چي مي خواد از جون استقلال ؟ يه stop كردن بلد نيست
علي زاده چند تا موقعيت ايجاد كرد تو اين بازي؟ حداكثر 5 تا كه فقط يكيش با پا بود ... چند تا موقعيت خراب كرد ؟ چند برابر موقعيت هايي كه ايجاد كرده ؟
چرا به فكر يه مهاجم خوب نيستن اين آقايان (!)
يه نفر كه در كنار اكبرپور قرار بگيره و زوج خط حمله رو كامل كنه؟
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست مقابل مس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي برگزار كرديم. از امكانات مس خبر داشتم و ميدانستم روز سختي خواهيم داشت. وي در مورد قضاوت اين ديدار عنوان كرد: داوري اشتباهاتي داشت و در بعضي از صحنه ها ميتوانست به نفع ما بهتر سوت بزند. سرمربي آبي پوشان در مورد جريان بازي گفت: توپهاي ما تبديل به گل نشد و رحمتي روز خوبي را پشت سر گذاشت. قلعه نويي در ارتباط با حاشيه هاي قبل از اين ديدار مبني بر تقابل با پرويز مظلومي اذعان داشت: قبل از بازي با مظلومي صحبت كردم و او گفت، چنين حرفهايي را در مورد من نزده است. اگر هم زده باشد قصد حمايت از ليدرهاي مس را داشته است نه تخريب من. او تاكيد داشت كه رسانه ها حرفهاي او را بزرگ كرده اند. مشكلي با او ندارم. ما دوستان 10 ساله هستيم. وي در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد مجتبي جباري اظهار داشت: اين بازي تمركز ندارد؛ اما مشكل ما وسط زمين نيست و در خط حمله مشكل داريم، ضمن اينكه مصدوميت روانخواه تاثير منفي در تيم گذاشته است. امير قلعه نويي در پايان با اطمينان خاطر تاكيد كرد: 30 بازي ديگر باقي مانده است كه در اين بازي ها 90 امتياز جابه جا ميشود. هنوز هم قول قهرماني ميدهم.
بازم باختیم!
بازم به امید بازی بعد!
فعلآ بیخیال...
پرچم بالاس...
خوبه خودشم میدونهنقل قول:
وي در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد مجتبي جباري اظهار داشت: اين بازي تمركز ندارد؛ اما مشكل ما وسط زمين نيست و در خط حمله مشكل داريم،
خب یه کاری کن...
دیگه کم کم داره...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کله نقلی این کاره نیست ببینید کی میگم
بچه ها بايد قبول كنيم قلعه نويي تا زماني كه از خره شيطون پياده نشده همين آش و همين كاسه رو خواهيم داشت!
تيم نه برنامه داره نه تاكتيك.
نمي دونم علي زاده كه دو تا استوپ نمي تونه انجام بده چطور توي سطح اول كشور داره فوتبال بازي ميكنه.
و متاسفانه بايد بگم استقلال توي قهرمانان آسيا هيچ حرفي براي گفتن نداره.البته تا زماني كه سيستم تيم عوض بشه.
و باز هم بايد خدمت شما عزيزان عرض كنم خريد هاي استقلال امسال با اينكه اسم و رسم دارتر از سايرين بوده اما كادر فني نتونسته از اين تيم يه بازي درست حسابي بگيره.
دعا كنيد اول مهاجم نوك برسه وگرنه با اين مهاجم ها همون سيزده امي فصل قبل رو هم نمي تونيم بدست بياريم!
موفق باشيد.
میخوام صد سال سیاه از خر شیطون نیاد پایین
به درک بابا...
ما چرا اینجوری میکنیم
یعنی اون خودش نمیدونه علیزاده بیشتر از یه فوتبالیست هندبالیسته؟
از طرفداری کور کورانه هیچ خوشم نماد
منم میگم اون چاره دیگه ای نداره مشکل استقلال اینه که سال پیش به جای اینکه 6بازیکن ضعیف استقلال ازتیم برند 6 بازیکن خوب جداشدندازاستقلال وبه جای اینکه 6بازیکن خوب بیارند 6بازیکن ضعیف آوردند این یعنی طی یکسال 24 بازیکن اشتباهی دراستقلال بازی کردند مشکل استقلال همینه
فکر میکنم این فتل یه نحسی خاصی واسه استقلال داره:41:
قلعه نویی مربیه خوبیه. فقط یه عیب بزرگ داره.
لجبازه و روی اشتباهاتش پافشاری میکنه :19:
این تیم نیاز به زمان داره.
البته قلعه نویی هم اشتباهاتی داره, مثلا تو شرایط بحرانی دل به اوت دستی علی زاده میبنده.
به بازیکنی که مرتکب اشتباه میشه زیاد فرصت میده.
و از همه مهمتر اینکه در حال حاضر اگه یکی از مهره های اصلیش تو تیم نباشه, تیمش به کل به هم میریزه.
من فکر می کنم باید بهش فرصت بدیم, البته امیدوارم دوباره 3 سال فرصت برای قهرمانی نخواد.
استقلال 2 بر 1 برق شیراز رو میبره ......................................
استقال3-1 برق شیراز
اینبار رو می بریم.
ولی استقلال حتمآ یکی مهاجم خوب بایستی بیاره.
البته به غیر از زمان به تغییر در ترکیب هم منیاز داره . اینو هر بچه 4 ماهه ای که فوتبال ببینه می فهمه.نقل قول:
کاش فقط مثل فصل قبل نشهنقل قول:
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه است . بابا بازم آرش برهانی گل نمیزد لااقل 4 تا موقعیت گل درست میکرد . این بابا ( علیزاده ) پاک آبروی استقلال رو برده . اصلا نمی تونه یه پاس بده اون وقت فیکس تیم می زارنش !!!!!:18::18::18:
استقلال 1 - 0 برق
همه استقلاليا موافقا كه عليزاده رو كنار بزارن جز يه نفر كه اونم امير خان قلعه نوعيه ( سرور هر چي ... )
تاكتيك قلعه نوعي اينجوريه كه چون مدافع هاي سر زني داره بيشتر نقشه روي اوت انداختن عليزاده است . تيم هايي كه مقابل استقلال بازي ميكنند ديگه فهميدن استقلال فقط رو پرتاب اوت صاحب موقعيت ميشه براي همين سعي ميكنن كمتر توپ رو به اوت بزن . اينجاست كه استقلال نمي تونه كاري بكنه . نمونشو ديدم ، نه ضربه ايستگاهي كار كردند ، نه مهاجم كاملي دارند كه حداقل يه stop بلد باشه انجام بده و از پاس هايي كه توسط جباري و كاظمي داده ميشه نهايت استفاده رو بكنه .
بیشتر از مهاجمان تیم این گزارشگر بازی بود که اعصابمونو بهم ریخت مخصوصا اونی که نیمه دوم گزارش میکرد انگار که این تیم مس کرمان منچستریونایتده این همه ازش تعریف می کرد
اگرهرسه سال مدعی قهرمانی باشیم چرا فرصت 3ساله ندیم :10:بانحسی فتل هم موافقم چون دوسال پیش وقتی صمدمرفاوی سرمربی بودتاوقتی فتل به استقلال نیومده بودتوصدربودیم وقتی اومدشدیم 4م:41:نقل قول:
من اومدم .دوباره فردا میرم.یکی بگه باخت به مس حقمون من که بازی رو ندیدم.
امیر طبق معمول این دوسال مامهاجمامون بعضی ازفرصتهارابد عمل کردند اما خط دفامون تواین چندتابازی خوب نشون دادهنقل قول: