دوستان الان شبانه کدوم سرویس میتونه شبی 2 تا 3 گیگ رو بگیره ؟ نامحدودم که تموم شد میخوام حجمی شارژ کنم و همین مقدار بیشتر لازم ندارم .
Printable View
دوستان الان شبانه کدوم سرویس میتونه شبی 2 تا 3 گیگ رو بگیره ؟ نامحدودم که تموم شد میخوام حجمی شارژ کنم و همین مقدار بیشتر لازم ندارم .
چرا تغییر کرده اما فاکتور من قبل از گرون شدن سرویس ها خورده بود با همون قیمت قبل ...نقل قول:
یک سوال دوستان کسی نمیدونه که نامحدود فن آوا سرویس هایش بعد از حداقل حجم ترافیکی محدود میشه یا نه و یا حداقل از نمایندگی پرسیده باشه و اینکه مثلا ۵۱۲ نامحدود میده و اگرم میده با آخر دوره و پس از از رد کردن حجم مشخص شده سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه ممنون میشم جواب بدین
سرعت دانلودتون چقدره؟ بعد از اتمام ترافیک دیگه نمیشه دانلود کرد؟ یا سرعت کمتر میشه؟ می ارزه بگیرم؟نقل قول:
سلام. من شیراز هستم می خوام adsl فن آوا بگیرم.
ظاهراً می گن تو ساعات رایگان اگه محدود نشی با سرعت روز می گیری و اگه محدود بشی با دو برابر سرعت اسمی می گیری. ولی امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتن همه سرویس ها سرعتشون تو ساعت رایگان میشه 512! آیا هم چنین چیزی برای سرورهای داخل و خارج یکسانه؟ اگه من سرویس 1 مگ بگیرم میتونم از سرورهای داخل و بدون محدودیت با 250 دانلود کنم؟
شیراز که نامحدود فن آوا خیلی تعریف میکنننقل قول:
یکی از شیراز تو تاپیک تست سرعت میذاره
نامحدود براش سرعت بالاس
ولی فن آوا مثل مخابرات سرعتا و قیمتهای مختلف داره تو هر استانی
بهتره با پشتیبانی هماهنگ بشه
الان که قیمت نا محدود رو بردن بالا
برای شبانه هم میگن با مصوبه زیر ساخت تغیراتی میدن به نفع سرویس دهنده ها
و معلوم نیس چی بشه
همون پشتیبانی زنگ بزن حرفش رو ضبط کن مطمئن تره حرفش
نامحدود نمیخوام بگیرم. قیمتش بالاست. میشه به سؤالاتم جواب دقیق بدید خیلی گیج شدم بین حرف دوستان و پشتیبانی. دوباره میپرسم:نقل قول:
1-ظاهراً می گن تو ساعات رایگان اگه محدود نشی با سرعت روز می گیری و اگه محدود بشی با دو برابر سرعت اسمی می گیری. ولی امروز زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتن همه سرویس ها سرعتشون تو ساعت رایگان میشه 512! آیا هم چنین چیزی برای سرورهای داخل و خارج یکسانه؟2-
اگه من سرویس 1 مگ محدود بگیرم میتونم از سرورهای داخل و بدون محدودیت تو ساعات رایگان با 250 دانلود کنم؟
درود
نمایندگی فن اوا شیراز کجا هست؟:n13:
خیر محدود نمیشه ...نقل قول:
شما اگر 512 نامحدود بگیرید بهتون 170 گیگ حجم میده و البته خود فن آوا میگه حتی اگر این 170 گیگ را در یک ماه مصرف کنید بازم سیستم بهتون حجم میده
سرعت دانلود هم همیشه برای 512 نامحدود 55 تا 65 هست ...
سلام
من تازه از فن آوا سرویس گرفتم الان متوجه شدم قیمت ها رفته بالا و محدودیت حجمی گذاشتن!!
من الان 1 مگ نا محدود برنزی دارم الان محدودیت من 330 گیگه و توی تعرفه ی چدید زده 40 گیگ!
الان حجم من به جای 330 گیگ میشه 40 گیگ؟؟!
الان من با 120 دانلود میکنم اگه مثلا 40 گیگ من تموم بشه من با چه سرعتی دانلود میکنم؟؟
کسی زنگ زده فن آوا دلیل این کارای مضخرفشو رو بپرسه؟؟!!!!
شما برو تو پنلت نگاه کن عکسش بذارنقل قول:
هر چی اونجا زده همونه
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال من اینه که بعد از اتمام حجم سرعت چقدر کاهش پیدا میکنه؟؟
کسی برای افزایش قیمت ها به فن آوا زنگ زده؟جوابشون چی بوده؟؟
سلام
فن اوا توی نمایشگاه مشهد هم مثل اینکه یه دم و دستگاهی به هم زده !
اینترنت فری میده به یوزرهای جدیدش ! تازه اونم به همراه شبانه رایگان ! خودم نرفتم از نزدیک ببینم چون وقت نمیکنم..
6 مگ میدن مثل اینکه
نامحدودی شما ؟؟ خب اگه تونستی اون 300 گیگ رو توی 24 روز تموم کنی، من اگه کاهش سرعت داشتی رو برات جبران میکنم :دینقل قول:
ولی جدا از شوخی تا جایی من در جریان هستم، بعد اون مقدار که البته اگه بتونی اون مقدار رو دانلود کنی، حجم به طور خودکار رفرش میشه و دوباره به همون مقدار اولیه بر میگرده !
سرعت هم هیچ افتی نداره
:n02:نقل قول:
بله نا محدودم.....منظور من الان این 300 گیگ نیست منظور من اون 40 گیگه که از ماهه بعد قرازه بیاد....
بعضی ها میگن اون 40 گیگی که گذاشته با اون 300 گیگه فرق داره و بعد از 40 گیگ دانلود سرعت میاد پایین...
ولی من در عجبم جرا فن آوا اینقدر گرون کرده!!!!!!!!!!!!
من سه تا احتمال صفحه های قبل نوشتم که ممکنه یکیش درست در بیاد . اگه بد بین باشیم بعد از این 40 گیگ سرعتت با یک ضریبی کاهش پیدا میکنه و اگه خوشبین باشیم تا 40 گیگ سرعت مثلا دوبرابر داری و بعدش سرعت اسمی . شایدم اصلا هیچ فرقی نکنه .نقل قول:
واسه دلیل گرونی ها هم یه سر به تاپیک زیر بزن :
- کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه
کم کم حتی شبانه ها هم میخواد جمع بشه . حذف نامحدود که خیلی وقته تو دستور کارشون هست .
شما کی نا محدودت تموم میشهنقل قول:
از محدود همینجا میگیری یا تخلیه میکنی
عجیبه که فقط نا محدودها رو این اینقدر زیاد کردن و محدود تغییر ندادن
برم غرفه فن آوا نمایشگاه ببینم چطوریاس
شما هم بیا
فعلا رو از همینجا میگیرم . چند روز دنبال کارهای معافیت سربازیم هستم وقت ندارم برم و بیام واسه عوض کردن ADSL . نمایشگاه تا کی هست ؟نقل قول:
اگه محدود اینجا هم واسم جواب نده به جهنم میرم یه ساله مخابرات میگیرم . ماهی 13 تومن تقریبا فکر کنم در میاد و شبی 3 تا 4 گیگ رو میشه گرفت . فقط همین که یه ساله است ریسک زیادیه .
سلام دوستان
کسی از اهواز هست که قیمتا سرویسا فن آوا و کیفیتشو بدونه؟
آخه انگار قیمتا استان به استان فرق دارن با چیزی که تو سایتش زده، یا نه؟
بیشتر نامحدود مدنظرمه
واسه شما هم قیمت نامحدودا اضافه شده؟
با این وضع تغییر قیمت اصلا دیگه بصرفه نیس...
برای همه شده دیگهنقل قول:
اگر تهران هستید نامحدود بهترین گزینه مخابرات هست :n12:
نه متاسفانهنقل قول:
اصفهان هستم
اینجا هم مخابراتش نامحدود نداره....
سلام
5روز دیگه سرویسم تموم میشه
می خواستم بدونم برای تمدید خودشون فاکتور میذارن یا باید زنگ بزنم؟!
نمایندگی اهواز شرکت لقمان هست که سابق سرویساش خیلی گرون و بی کیفیت بودن :n15: از هر کی پرسیدم اینو میگفت. حالا باز از بچه های اهواز بپرس شاید با گرونتر شدن کیفیتش بهتر شده باشه :n29:نقل قول:
خودتون از طریق پنل فاکتور رو درست کنید و پرداخت کنیدنقل قول:
احتیاجی به تماس نیست که :n20:
نامحدود هاش سرعتشون 2برابر اسمی و محدودیت هم ندارهنقل قول:
سلام دوستان.
فنآوا هم شبانه رو محدود میکنه؟ رو چقدر؟ (سرویس های حجمی نه نامحدود)
امروز رفته بودم نمایشگاه مشهد، طرف میگفت چون تو مشهد مشتری زیاد نداریم سرعتمون خوبه و اینا. دوستان مشهدی میشه سرعت و کیفیت سرویسشون رو بگن؟
سلام یک جمله خدمت شما بگم اون محدیتی که برای سرویس نامحدود نوشته تو پنل شما ملاک هست تازه اونم معلوم نیست تو دانلود شما تاثیری داشته باشه چون من سرویس نامحدود 512 این شرکت گرفتم تست هم کردم اونکه تو سایت فن اوا نوشته 40 گیگ یا 20 گیگ سرعتتون کم میشه همش دروغ حتی حضوری رفتم شرکت از مسئولینش
پرسیدم گفتن همچین چیزی صحت نداره
سلام یک جمله خدمت شما بگم اون محدیتی که برای سرویس نامحدود نوشته تو پنل شما ملاک هست چون من سرویس نامحدود 512 این شرکت گرفتم تست هم کردم بهتون گفتم اونکه تو سایت فن اوا نوشته 40 گیگ یا 20 گیگ سرعتتون کم میشه همش دروغ اشتباه تایپی بوده حتی حضوری رفتم شرکت از مسئولینش پرسیدم گفتن همچین چیزی صحت نداره
اگه مشهدین نمایشگاه غرفه فن آوا ۳ گیگ ۳ ماهه رایگان میده
من که برای خط دیگم گرفتم
برای قیمت نا محدود پرسیدم گفتن بخاطر این که نسبت به بقیه شرکتا خیلی
قیمت پایین بوده ' بردنش بالا ' تازه ممکنه به بعضی مراکز هم ندن
ولی حجمیا قیمتش تغییر نمیکنه سرعت رو به مرور ۱۲ مگ میکنن
مثلا مرکز ما رو یه ماهه دیگه و گفتن محدودیت هم نداریم
دیگه اینم گردن خودشون هر کی میخواد بگیره خوب سوال پیجشون کنه
که خوب دسش بیاد که چجوریاس
نمایشگاه اسمش بین المللی هس ولی کیفیت بسیار پایینی داره
اصلا برازنده اسمش نیس
تخفیفهای تقریبا خوبی برای اون چیزایی که میفروشن داره
من قرار به این شرکت کوچ کنم سرویس نامحدود 512 میخوام بگیرم ماهانه با مالیات نزدیک به 47 تومن
کسی این سرویس رو داره ؟ چون حرف های نمایندگی با مشتری برای هر سرویس دهنده ای متفاوت است همیشه
کدوم مرکزی ؟نقل قول:
شاید بهتر باشه حجمی بگیری
چون حداقل ۵۱۲ نا محدود ۵۴ میده
شاید رو همین بمونه برا ت
ولی حداکثر ۶۴
برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود شاید با انتظاراتت جور در نیاد
میتونستی ۳ گیگ رایگان ثبت نام کنی رو ۶ مگ میبندن برای تست خوبه
512 نامحدود فن آوا سرویس خوبی هست سرعت دانلود در idm بین 55 تا 65 هست و هیچ محدودیت حجمی هم نداره ونقل قول:
همیشه سرعت ثابت هست ...
ولی چرا 47 تومن ؟؟ با مالیات میشه ماهی حدود 41 تومن ...
دوستان سرویس های محدود فن آوا بالاترین سرعتی که میده چیه؟
در ضمن وضعیت سرعت تک کانکشن و پینگ برای آنلاین استریمینگ به چه صورته؟
راستی الان که همه میگین 512 نامحدود شده 41 تومن . اون 115 تومنیه دیگه چه صیغه ایه ؟ کسی میدونه ؟
یادش بخیر 4 سال پیش از مخابرات 512 نامحدود میگرفتم سرعتش 64 سه ماهش میشد 60 تومن:n29:
بستگی به شهر و مرکزتون دارهنقل قول:
نقل قول:
از کجا معلوم شاید چن سال دیگه بگن یادش بخیر میرفتیم اینترنت
یه جا خوندم یه مسئولی میگفت سوریه به خاطر اینترنت پرسرعت اینجوری شده
الان برای من زده تو پیش فاکتوربرای ۱ مگ برنزی ۷۰ تومننقل قول:
و با ۵ تومن مالیات شده این
اون که شما میگی طلاییGU که تقسیم بر ۴ میشه