مال هر کدوم از کاراکتر ها فرق داره ! مثلا یادمه مال JADE میرفتی وسط بعد X رو میزدی .نقل قول:
باید فتالیتی رو روشن کنی . فتالیتی 2 Jade هم فکر کنم A بود . خیلی راحته در کل . یا برعکس .
Printable View
مال هر کدوم از کاراکتر ها فرق داره ! مثلا یادمه مال JADE میرفتی وسط بعد X رو میزدی .نقل قول:
باید فتالیتی رو روشن کنی . فتالیتی 2 Jade هم فکر کنم A بود . خیلی راحته در کل . یا برعکس .
ميگممم يه دفعه كد مار كرد اما الان هرچي ميزنم ديگه كار نميكنه!!!!نقل قول:
با حوصله و دقت بزن و اصلا عجله نکن و فکر نکن باید تند تند بزنی .نقل قول:
كسي بازيهاي غير مجاز ميتونه معرفي كنه واسه ps3 ---من فقط يكي ميشناسم كه بيوولف هست--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بحث غیر مجازی باشه کلا نود درصد بازی ها غیر مجازه مثلا جایی نیومده موتور استورم مجوز داره !!! یا آنچارتد !!!
کسی نمیدونه واقعا تو تهران کجا ps3کرایه میدن؟اگه بگید منم میگم کجا 360 کرایه میدن:31:
دوستان با ویزا کارت مجازی هم می شه از psn خرید کرد ؟!؟
دوست عزیز اول اینکه این فیلم هست دوم اینکه بهتر این سوال ها تو تاپیک نباشهنقل قول:
كسي بازيهاي غير مجاز ميتونه معرفي كنه واسه ps3 ---من فقط يكي ميشناسم كه بيوولف هست--
نه بابا فيلمشو ديدم بازيش هم هست اما تو ليست بازيهاي ممنوعه---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي راجع به اين عكس چيزي ميدونه آيا واقعا همچين بازي اي وجود داره---هر كي ميدونه جواب بده دارم ديوونه ميشم!!!
---------- Post added at 03:34 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
ميدونم حتم سركاريه----
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------
نه بابا سر کاری کجا بود.من خودم با ps2 بازی کردم...حتما برای ps3 هم هست دیگه:27:نقل قول:
این عکس بتمنی که گذاشتی مال نسخه ی ps2هست
اما بازیه beowulf، من نسخه ی pc شو دارم.خیلی مزخرفه زیاد باهاش حال نکردم
کسی جواب نداد با ویزا کارت مجازی می شه از PSN خرید کرد یا نه ؟ مسئله از زندگی خیلی ها هم مهم تره ! من دی ال سی جدید مگ می خوام بازی کنم خوب !!!!
ميدونم واسه پلي 2 هست--اما شايد واسه پلي 3 هم اومده باشه؟؟؟مثل گادآوار 1و2 كه اومد!!!نقل قول:
آره بيوولف بازي خوبي نيست---نقدشم خوندم---كرافيكش هم كه افتضاح!!!ولي فيلمش خوب بود----
کد:http://www.vgboxart.com/view/34149/batman.begins.the.game/?replies=11
سلام دوستان انجمن بازی گل :دی :دی
یکی از دوستای من تا هفته دیگه میخواد یه ps3 بگیره خودش هم انگاری قیمت گرفته 410-420 این حدودا تهران هم هستیم جفتمون :دی :دی
1 - از کجا بگیره که مطمئن باشه و نندازه و ترجیحا یا خودتون یا آشنایی از شما از اونجا خرید کرده باشه و OK باشه کلا :دی
2 - چه چیزایی رو شامل میشه پک این کنسول :دی
3 - خودش میگه که حتما ps3 میخوادش به نظر شما بره مثلا wii بگیره یا X360 اینا بهتر نیستن :دی ؟؟؟؟
ممنون از لطفتون :دی
مگه چه مدلي بوده كه 420 تومن قيمتشه بازي هم روش داره؟؟؟
از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه طنين---خودت بايد هوش و حواست باشه كه بهت نندازن آكبند كه باشه مشكلت حله---
مثلا ممكنه يه پك شامل بازي هم باشه يا فيلم و----اما معمولا يه دسته بازي و يه فيش av و يه سيم شارژ واسه دسته و يه كابل واسه خود دستگاه بايد همراش باشه---
دو تا گزينه وجود داره يا پلي 3 يا ايكس باكس---اگه قيمت بازيهاي پلي 3 براش مهم نيست خوب بهتره كه همونو بخره---اگه بازيهاي ارزون ميخواد ايكس باكس--------(پلي 3 بازيهاش از 30 تومن تا 80 تومن هست---اما اكس باكس 2000 تومن تا 5000 تومن-----)
اين نظر من بود هر كي راهنمايي بهتري داره ميتونه كمكت كنه---
نقل قول:
مگه چه مدلي بوده كه 420 تومن قيمتشه بازي هم روش داره؟؟؟
از توپخونه پاساژ لباف فروشگاه طنين---خودت بايد هوش و حواست باشه كه بهت نندازن آكبند كه باشه مشكلت حله---
مثلا ممكنه يه پك شامل بازي هم باشه يا فيلم و----اما معمولا يه دسته بازي و يه فيش av و يه سيم شارژ واسه دسته و يه كابل واسه خود دستگاه بايد همراش باشه---
دو تا گزينه وجود داره يا پلي 3 يا ايكس باكس---اگه قيمت بازيهاي پلي 3 براش مهم نيست خوب بهتره كه همونو بخره---اگه بازيهاي ارزون ميخواد ايكس باكس--------(پلي 3 بازيهاش از 30 تومن تا 80 تومن هست---اما اكس باكس 2000 تومن تا 5000 تومن-----)
اين نظر من بود هر كي راهنمايي بهتري داره ميتونه كمكت كنه---
خب بین پلی3 و ایکس که پلی3 میخواد انگاری :دی :دی با قیمت بازی هم مشکلی نداره :دی
مدلش رو از میپرسم میام میگم
برای محتویات پک ممنون :دی
من از یکی دیگه بچه ها پرسیدم برا مغازه گفتش که پایتخت طبقه اول همون مغازه بزرگه که کنسول اینا داره از اونجا بگیره حالا این مغازه رو باید بیشتر پرس و جو کنم
مثل اينكه تو بازي تيمارستان آرخام ميشه لباس بتمن رو كاملا سياه كرد همون لباس شواليه تاريكي!!!تازه 7 تا مدله ديگه هم داره!!!!!!!
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
کد:http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.unigamesity.com/wp-content/uploads//2009/09/06-dark-knight-batman.jpg&imgrefurl=http://www.unigamesity.com/8-modded-batman-costumes-you-must-try-in-arkham-asylum/&usg=__SPbiCz_CmV-r4OOdLm_o8CjZAYk=&h=480&w=640&sz=49&hl=en&start=1&itbs=1&tbnid=vPYukddUxWuBWM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dbatman%2Barkham%2Basylum%2Bdark%2Bknight%2Bcostume%26hl%3Den%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:16 AM ----------
کد:http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.unigamesity.com/wp-content/uploads//2009/09/06-dark-knight-batman.jpg&imgrefurl=http://www.unigamesity.com/8-modded-batman-costumes-you-must-try-in-arkham-asylum/&usg=__SPbiCz_CmV-r4OOdLm_o8CjZAYk=&h=480&w=640&sz=49&hl=en&start=1&itbs=1&tbnid=vPYukddUxWuBWM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dbatman%2Barkham%2Basylum%2Bdark%2Bknight%2Bcostume%26hl%3Den%26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1
متاسفانه انگار فقط واسه پي سي ميشه اينكارو كرد!!!!!!!
طبق اين خبر صاحبان كنسول فقط بايد به اين امتياز پي سي دارها آفرين بگن---اما ممكنه در آينده واسه PS3 هم لباس جديد بياد----
These modded out skins are actually playable costumes for PC Users. But all of us PS3 and Xbox 360 owners can only admire their work... for now. There should hopefully be some DLC that will open up the flood gates in the near future. , From what I hear, new pre-made costumes may be available on Sept. 23rd for PS3.
هیچکی که راهنمایی نکرد آخر رفتیم گیم کارت انگلیس خریدیم پوندی 2300 تومن !!!! دی ال سی مگ رو دانلود کردیم !
سلام دوستان به حول قوه ی الاهی من یه slim120 گرفتم به همراه یک دسته ی اضافه و pes2010 ..خیلی حال میده ولی حیف که tv ما کابل hd داره .ولی کلا خیلی حال میده
با دسته اضافه و بازی،چقدر خریدی؟
pes 2010 چند گرفتی...؟نقل قول:
من pes رو 25 تومن میفروشم.هرکس خواست pm بزنه.:20: <ریجن 2 هست>
Batman-Love عزیز ، شما که این قد عشق بتمنی چند درصد از
Batman: Arkham Asylum Trophies
رو گرفتی ؟؟
جسارت نشه ،همینجور کنجکاو شدم فقط
در سایت پرشین تولز تاپیک بزنید زودتر فروش میره.نقل قول:
pes 2010 چند گرفتی...؟
من pes رو 25 تومن میفروشم.هرکس خواست pm بزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <ریجن 2 هست>
ببین کنسولو 380 گرفتم بعد دسته 50 بازیم 45 گرفتم .حالا خوب گرفتم؟؟؟
بعد ببخشید اینو می گما احتمالا جاش اینجا نیست pes که بازی میکنم سرعتش از توی pc خیلی زیاده می خوام بدونم سرعتش طبیعیه؟.بعد قیمت sonic هم بهم بگین ممنون
کنسول رو میگن تو تابستون گرون میشه ، قبلا 365 بود (کمترین قیمت امسال ) احتمالا 380 قیمت طبیعی باشه واسه تابستون ، دسته هم که کمترین قیمت ممکن 48 تومنه.قیمت بازیرو دقیق نمیدونم.نقل قول:
من توپخونه که میرم بازی های اکثر مغازه ها رو کامل میبینم (اخه هر کسی که 10 - 20 تا بیشتر نداره ) ولی تا حالا سونیک رو ندیدم.فکر میکنم کم پیدا بشه.(شایدم چون نمیخاستمش چشام ندیدنش:31:)نقل قول:
سلام
کسی می دونه قیمت بازی Infamous و Unchrted 1الان چنده ؟ ؟ ؟
سلامنقل قول:
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم قیمتاشون به هم نزدیکه و جفتشون زیر 30تومن باشن حدود 25-26 تومن
می دونم جاش نیست ولی با متال گیر بدون پول می شه تعویض کرد . متال نوش 35 هستش .نقل قول:
دوستان اگه خدا بخواد منم میام به جمع بچه های انلاین.
فقط چند تا سوال داشتم:
1-با adsl 128 میشه راحت بازی کرد(قبلا تو DOTA ALL STAR مشکل نداشتم)
2-اگه modem رو با کابل lan بهش وصل کنم مشکلی که نداره..!!!؟ یا اینکه حتما باید modem وایرلس باشه...؟؟؟
اگه با مغازه دارا بخای معامله کنی ،بازی 25 تومنی رونهایتا ازت 17تومن بر میدارن(اگه کاملا خود BD و پک و دفترچه سالم باشه )یعنی باید جفت Infamous و Uncharted (عزیز من:31:)رو بدی تا یه متال گیر بگیری،اگه با کسایی که Ps3 دارن معامله کنی بهتره،اونا ممکنه که 20 تومن هم ازت بخرن،مغازه ها مثلا بازی رو از شما میخرن 17تومن ،به نفر بعدی همون دست دوم رو میدن 25 تومننقل قول:
بهتر به مغازه ندی و با کسای دیگه عوض کنی (اینجوری هم به نفع خودت میشه هم به نفع طرف مقابلت)
انلاین دنیایی داره واسه خودش،ایولنقل قول:
1- بستگی به بازی داره . اکثرا نظرشون اینه که خیلی از بازی ها رو جواب میده .من خودم تکن 6 رو بازی کردم با 128 افتضاح بود.:41:
2- لازم نیس حتما وایرلس باشه
سلام دوستان پلی 3 من وقتی روشنش میکنم یه صفحه قرمز میاد بالا با کلی نوشته نه منو هاش میاد دیگه نه توی بازی میره.لطفه کمک کنید چیکارش کنم
متاسفانه Red Screen Of Dead یه مشکل سخت افزاری اساسیه و راه حل خاصی نداره و به احتمال قوی باید کنسول رو به پشتیانی شرکت Sony تحویل بدی تا تعمیر کنن.(که البته کار سختیه)نقل قول:
بعضی ها راه حلایی دارن ولی فکر نکنم که فایده ای داشته باشه.
کد:http://ezinearticles.com/?PS3-Red-Screen-Fixes&id=4156031
اقا این اپدیت هم جز زحمت هیچی برا ما نداره .امروز بعد از 1 سال که Ps3 خریدم فرصت شد که انلاین را بندازم که دیدم میگه باید اپدیت جدید نصب کنی.
ps3 من ntsc j هست.
میشه لطف کنید لینک اپدیت رو اینجا بذارین:11:
سلام دوستان الان قیمتps3اسلیم چنده و آیا با فتش تفاوت داره
اینم خدمت شما :نقل قول:
کد:http://asia.playstation.com/sg/en/support/download/ps3
ممنون عزيز.نقل قول:
ديروز آپديت كردم.:10: