:18::18:نسل مونیتور غیر واید در حال منقزض شدن است و تا یک مدت دیگه اصلا مانیتور با نسبت 3 به 4 را پیدا نمیکن!!!! چون نه برای تولید کننده صرف داره نه برای مصرف کننده:19::19:نقل قول:
Printable View
:18::18:نسل مونیتور غیر واید در حال منقزض شدن است و تا یک مدت دیگه اصلا مانیتور با نسبت 3 به 4 را پیدا نمیکن!!!! چون نه برای تولید کننده صرف داره نه برای مصرف کننده:19::19:نقل قول:
قیمت SAMSONG 2032 bw و 206BW ..این مدلهای سامسونگ خوب هستن ..کی گفته ال سی دی واسه گرافیک خوب نیست؟!!:19:!در مورد مانیتورهای اپل باید بگم که این مانیتور ها از تیوپ ( یا لامپ تصویر ) ترینیترون سونی استفاده میکنن که از خود سونی بهتره!!!!:18:این مانیتورها خیلی گرون هستن:13:نقل قول:
دوستان بهترین برند 8600gt Ddr3 در رنج قیمت 100 تا 150 هزار تومان چیه ؟
نه رم سيستم كم نشده . هنوز برنامه تست نگرفتم ولي كلا من الان چهارتا بازي با تنظيمات بالا(آخرين حد با تمام جزئيات) بازي ميكنم كه هيچ مشكلي با بازيها نداره ولي خوب اين بازيها هم سنگين نيستندنقل قول:
pes2008-half life 2 - medal of honer airburne - need for speed carbon -
البته گفتم بازيها سنگين نيست ولي همه اينارو تو 1024*1280(ال سي دي من بيشتر از اين جواب نميده) و در HIGH بدون هيچ مشكلي بازي كردم.(
فرضيه من در مورد شير رم اينه (اول رم سيستم من 512*2 با باس 533 هست) به همين دليل من فكر ميكنم چون رم كارت گرافيك DDR3 و رم سيستم DDR2 و كمترين باس 533 شير رم باعث كاهش سرعت سيستم ميشه حالا راهي نيست اين حالتو غير فعال كنم؟
:5:با این پول میتونی کارت 9600GSO را بخری از برند گیگابایت!!!:5:این کارت حداقل دو برابر کارت 8600 قدرت دارد:18::18:نقل قول:
نقل قول:خب به جز سری 2032 سامسونگ به بقیه سریهای این برند فکر نکنید.نقل قول:
اون مقدار از حافظه برای ذخیره Texture ها در اختیار کارت گرافیک قرار می گیره ولی معنیش این نیست که از حافظه سیستم کم میشه. :46: کلا روال کاری همه کارت گرافیکها هم همینطوره در صورت نیاز از حافظه سیستم استفاده می کنند.نقل قول:
20-inch Apple Cinema Display23-inch Apple Cinema HD Display30-inch Apple Cinema HD DisplayModel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Screen size (diagonal viewable image size)20 inches (viewable)23 inches (viewable)30 inches (29.7 inches viewable)Screen typeThin film transistor (TFT) active-matrix liquid crystal display (AMLCD)Resolutions
- 1680 x 1050 pixels (optimum resolution)
- 1280 x 800 pixels
- 1024 x 640 pixels
- 1920 x 1200 pixels (optimum resolution)
- 1280 x 800 pixels
- 1024 x 640 pixels
Display colors (maximum)16.7 millionViewing angle (typical)178° horizontal; 178° verticalBrightness (typical)300 cd/m2400 cd/m2Contrast ratio (typical)700:1Response time (typical)14 msPixel pitch0.258 mm0.250 mmScreen treatmentAntiglare hardcoatUser controls (hardware and software)Display power, system sleep, system wake, brightness, and display tiltکابل هاDVI (Digital Visual Interface), FireWire 400, USB 2.0 and DC power (24.5 V) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- 2560 x 1600 pixels (optimum resolution)
- 2048 x 1280
- 1920 x 1200
- 1280 x 800
- 1024 x 640
شنیدم که ال سی دی تار میشه بعد 2-3 سال- و رنگها اشتباه دیده میشن- نظرتون رو در مورد اپل هم بگید من از مشخصات سر در نمیارم .
عزیز من اینایی که شما میگی چه ربطی به سوال من داره؟!!:18:نقل قول:
حالا یکی جواب منو بده یک Lcd تا 300 تومان که بهترین انتخاب باشه.
مرسی
من asus گرفتم 120 ازش راضیم giga 120 و xfx 117 همشون خوبهنقل قول:
micro هم راست میگه اگر 150 داری 9600 بگیر ولی اگر اونقدر ÷ولت نمی رسه همینو بگیر
سلام
اقا با 190000 تومن چه کارت گرافیکی میشه خرید که از قدرت مناسبی هم در گیم هم در گرافیک داشته باشه.
ممنون
البته یادم رفت بگم که با سی پس یو E8400 بهترین کارایی رو داشته باشهنقل قول:
در مورد بقیه قطعات اگر امکانش هست لطفا راهنمایی کنید
بازم ممنون
inno3d 9600gtنقل قول:
این مدل واسه شما خوبه: 2032BW که قیمتش بین 300 تا 310 تومنهنقل قول:
سلام من عضو جدید هستم میخواستم گرافیکمو ارتقا بدم مادر بردم msi 848 p_neo هست آیا کارت گرافیک XFX GF 6200A 512MB روی مادر بردم میخوره لطفا زود جواب بدین.
خب اگه گرافيكت AGP باشه كارتت هم AGP ميخوره ولي اين گرافيك خيلي ضعيفه ها و اصلا بدرد بازي نميخورهنقل قول:
در مورد خرید مونیتور همش از سامسونگ و ال جی می گین بقیه برند ها خوب نیستن؟؟؟ سونی چطور؟ سونی مونیتور خوب نداره؟؟!
نقل قول:
دقیقا قیمت 9600gso برند giga چنده ؟!!
من توی سایت های بزرگ برای قیمت گشتم ولی این مدل رو معرفی نکرده بودند
در ضمن این سری از pci2 استفاده میکنند در صورتی که مین من asus m2n-e هستش که pcie 16x رو ساپورت میکنه
آیا pci2 رو مینم جواب میده ؟؟
9600GSO بین 145 تا 180 تومن بستگی به برند و مقدار حافظه داره.. برند giga 165 تومنه ولی میاد پایینترنقل قول:
ولی ATI 4850 که از بقیه بهتره هنوز قیمتش مشخص نیست چون نیومده تو بازار..یه کم صبر کنی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نمی دونم ساپورت میکنه یا نه:2:ولی فکر کنم ساپورت بکنه به احتمال زیاد:11:
اول تشکر میکنمنقل قول:
بعد اگه میشه یه اطلاعات دقیقی نسبت به این کارت به من بده
ممنون
Product Inno3D Geforce 9600 GTنقل قول:
Chipset Geforce 9600 GT
Memory 512MB GDDR3
Core Frequency 650MHz
Memory Frequency 1800MHz
RAMDAC 400MHZ
Interface PCI-Express
Memory Bus 256-bit
Stream Processors 64
Max. Resolution 2560 x 1600
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تورو خدا یکی به من بگه با بودجه 270 مانیتور چی بگیرم !!!!!!!!!! سامسونگ هم می گن پنل C داره خوب نیست خوب 4 تا مدل خوب خوب حالا از هر برندی معرفی کنید .من این درخواستم رو فکر کنم 15 صفحه پیش دادم وی هنوز یه جواب درست و حسابی نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اساتید,مدیران کمک!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان امروز داشتم فيلم نگاه ميكردم بكبره صدا پارازيت برداشت و سيستم آهسته شد وقتي رسيت كردم nfsc بازي كردم بعد از تقريبا بعد از 4 دقيقه سيستم دوباره هنگ كرد (تصوير و صدا قفل شدند) و هر كاري ميكنم درست نميشه من به چندتا چيز مشكوكم ميشه بگيد ربطي داره ي نه يا مشكل من از چيه
1-سيم رابط مانيتور به كارت گرافيك اتصالي داشته باشه (امكان دارهربط داشته باشه يا نه چون سيستم چند دقيقه كار ميكنه)
2- دماي كارت گرافيك بالا بره(كه من برنامه اي ندارم كه دماي 9600GSO ببينم و تو تنظيمات گرافيك هم اين خاصيت وجود نداره( لطف كنيد يه برنامه براي ديدن دماي گرافيك معرفي كنيد و دماي گرافيك رو چند باشه ايرادي نداره)
دوستان دستتون درد نكنه لطف كنيد كمكم كنيد دز ضمن برنامه دماي گرافيكو حتما قرار بديد
دوست عزیز به انجمن مانیتور و کارت گرافیک بروید. اینجا انجمن اطلاع رسانی قیمت و مشاوره خرید هست.نقل قول:
سلام دوستان امروز داشتم فيلم نگاه ميكردم بكبره صدا پارازيت برداشت و سيستم آهسته شد وقتي رسيت كردم nfsc بازي كردم بعد از تقريبا بعد از 4 دقيقه سيستم دوباره هنگ كرد (تصوير و صدا قفل شدند) و هر كاري ميكنم درست نميشه من به چندتا چيز مشكوكم ميشه بگيد ربطي داره ي نه يا مشكل من از چيه
1-سيم رابط مانيتور به كارت گرافيك اتصالي داشته باشه (امكان دارهربط داشته باشه يا نه چون سيستم چند دقيقه كار ميكنه)
2- دماي كارت گرافيك بالا بره(كه من برنامه اي ندارم كه دماي 9600GSO ببينم و تو تنظيمات گرافيك هم اين خاصيت وجود نداره( لطف كنيد يه برنامه براي ديدن دماي گرافيك معرفي كنيد و دماي گرافيك رو چند باشه ايرادي نداره)
دوستان دستتون درد نكنه لطف كنيد كمكم كنيد دز ضمن برنامه دماي گرافيكو حتما قرار بديد
دوست عزیز من هم مشکل انتخاب در همین رنج قمیت رو داشتم خیلی هم تحقیق کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که LG1952s از همه بهترهنقل قول:
راستش اولش خودم خیلی با LG موافق نبودم اما خودم با چشم خودم دیدم که موجودی سامسونگ بازار از ال جی یه سر و گردن از لحاظ کیفیت پایین تر بود
از این مدل واقعا راضی هستم . کنتراست دیجیتال تا 10000:1 داره
فقط ورودی DVI نداره
گارانتی LG هم بگی نگی از سام سرویس قوی تره:46:
مرسی.نقل قول:
همینه دیگه؟
اگر میشه مشخصاتش رو هم بگید.
خوب همین نداشتن DVI خوب نیست دیگه ! اساتید عاجزانه تقاضا دارم بنده حقیر رو راهنمایی کنید.نقل قول:
دوست عزیز من هم مشکل انتخاب در همین رنج قمیت رو داشتم خیلی هم تحقیق کردم و در آخر به این نتیجه رسیدم که LG1952s از همه بهتره
راستش اولش خودم خیلی با LG موافق نبودم اما خودم با چشم خودم دیدم که موجودی سامسونگ بازار از ال جی یه سر و گردن از لحاظ کیفیت پایین تر بود
از این مدل واقعا راضی هستم . کنتراست دیجیتال تا 10000:1 داره
فقط ورودی DVI نداره
گارانتی LG هم بگی نگی از سام سرویس قوی تره
راستی جناب M659 شما صفحه 386 گفته بودید سامسونگ 2032BW خوبه ولی من یه چیزی تو همین مایه ها می خوام که 19 اینچ باشه آخه قیمت این برام زیاده وگرنه حتما همین رو می گرفتم.
ببین یک سری 1932 هم هست که مثل همین 2032 هاست (شکل و فریم) ولی از اونجایی که 6 ماه گارانتی تعویض داره و سام سرویس تا اونجایی که میدونم فقط مانیتور های ساخت خودشو گارانتی سرویس می کنه ، به نظرم مانیتور های بی کیفیتی هستند (کما اینکه یکی از دوستان هم خودشون دیدن و این موضوع رو تایید کردند). الان قیمت 2032 بی دبلیو فکر می کنم روی 300 و 310 باشه ، شما اگه میتونی بذار رو پولت همینو بخر اگرم نه من L194WT از ال جی رو به این 1931 ها و این 1932 ها ترجیح میدم. تنها مشکلش اینکه ساخت مادیرانه ولی ساخت مادیران تا حالا که بهتر از ساخت سام سرویس بوده.دوستان خیلی زیادی توی این رنج مودندن این توصیه ی من به همشونه. اگه میتونید بهترین کار خریدن 2032BW هستش غیر از اون به نظر من L194WT. اینم در نظر داشته باشین که : " هر چی پول بدی همون قدر آَش می خوری" همه جای دنیا هم همین طوره.نقل قول:
موفق باشین:46:
شما میتونی این مانیتور جدید سامسنوگ که کالیبراتور رنگ هم داره بخری(20" SyncMaster XL20 LED Monitor) . فرق این LCD با LCD های دیگه Gamut هست. در این LCD که حدود 1 میلیون و 200 تومن باید قیمت داشته باشه لامپ فلورسنت با LED تعویض شده که نتیجش کیفیت و دقت عالی برای چاپخانه ها گرافیست ها و کلا کار با رنگ هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونین این نقد رو از سایت معتبر TRUSTED REVIEWS بخونین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/09/07/Samsung-SyncMaster-XL20/p1
درسته.کلا فاصله ی پیکسل ها در CRT ها خیلی کمتره(کیفیت بیشتر). محدوده ی رنگی که پوشش میدن از LCD ها زیاد تره. از لحاظ زاویه دید مشکل ندارن. یک گرافیکست برای کارش بهتره هر دو مانیتورو داشته باشه یا اینکه یه CRT خیلی خوب داشته باشه.نقل قول:
ببخشید سپهر جان. اگه می تونستم زودتر جوابتو میدادم. کلا توی رنج قیمت انتخابی شما بهترین نسبت قیمت/ کارایی برای 20 اینچ ها هستش. در حال حاظر هم دیگه غیر واید ها فقط 19 اینچ هستند و از اون با بالا تر همه واید میشن. واید ها فضای کار خیلی بهتری نسبت به معمولی ها دارن و قیمت مناسبی هم دارن. توی این چیزهایی که تو بازار هست من شخصا بهت توصیه می کنم 2032 BW یا GW ( این جی دبلیو یه پوشش آینه ای روی سطحش داره که به گفته ی سامسونگ کیفیت رنگ های خروجی را بهتر می کنه گرچه من ندیدم) رو بگیری. این مانیتور پنل S سامسونگ داره و جزو یکی از با کیفیت ترین LCD های موجود در بازار هستش.نقل قول:
اگه خیلی روی معمولی ها تعصب داری باید از برند های دیگه مانیتور های 19 یا 17 اینچ انتخاب کنی.----> L194WT
اینم مشخصات 2032BW :
Display Screen Size 50.8cm (20) Widescreen
Resolution 1680 x 1050
Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚/170˚
Color Supported 16.7 Mil.
Signal Input Video Signal Analog RGB, DVI
Sync. Signal Separate H/V, Composite , SOG
Connector D-sub, DVI-D
Power Power Consumption 50W
Type Built-in
Features Plug & Play DDC 2B
Multimedia Speakers N/A
USB powered hub option No
Mac compatibility Yes
Wall-Mount N/A
TCO N/A
Cabinet Color Black High Glossy
Dimension Product Dimension(With stand, WxHxD) 476 x 390 x 199mm
Product Dimension(Without Stand, WxHxD) 476 x 344 x 70mm
Shipment Dimension(WxHxD) 549 x 411 x 132mm
Weight Product Weight 4.75Kg
Shipment Weight 6.30Kg
Stand Function Tilt
Type Simple
M659 از شما متشکرم به خاطر راهنمایی که کردید.
حالا از کجا بخرم و چه چیزی رو باید هنگام خرید تست کنم؟ ( جی دبلیو رو فکر کنم بگیرم )
اگه یه crt -خوب هم معرفی کنید ممنون میشم (حرفه ای باشه)
خواهش می کنم. اگر واقعا از لحاظ بودجه مشکلی ندارید به نظر من بهترین انتخاب برای شما XL20 هستش که باید قیمت دقیقشو بگیرید ولی توی سایت های مختلف زیر 850 دلار نیست و در ایران آخرین قیمتی که می دونم بالای یک میلیون هستش ولی اگه اون review که گذاشتم رو بخونید متوجه میشید که توی این کلاس بهترین کارایی/قیمت رو این LCD داره.نقل قول:
در این جا کامل جواب غالب سوالاتی که ممکنه داشته باشین رو دادم:نقل قول:
فکر میکنم جواب سوالاتونو می گیریدکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2570915&postcount=3851
من تا اونجایی که میدونم قیمت نمایندگی ها با قیمت بازار خیلی تفاوت نمی کنه.
من در این ضمینه اطلاع چندانی از CRT های خوب بازار ندارم. به نظرم بهتره دوستان نظر بدن.نقل قول:
آقایون یه سوال:
کارت 8800GT بهتره یا 9600gso..؟؟کدومشون ddr2؟؟اگه میشه قیمت هم بدین.....لطفاً:40:
8800 GT- قیمتاشونم یه 100 تومنی فرق می کنه.نقل قول:
هیچکدوم DDR2 نیستند. هر دو GDDR 3 هستند و کلا کارت های DDR2 کارایی پایین تری نسبت به انواع GDDR3 دارن.
9600GSO حدود 140-150 هزارتومن. 8800 GT هم 250-260 هزارتومن باید باشه. البته با ورود 4850 و ارزون شدن 9800 GTX دیگه این کارت ها با این قیمت ها ارزش خرید ندارن.
توصیه:صبر کنید.:31:
این مدل واسه شما خوبه:به قیمت 130 تومننقل قول:
LG - 17" FLATRON-ez T730PU
مشخصاتش که خوبه(رزولوشن خیلی خوبی داره برای 17 اینچ:46:):نقل قول:
SPECIFICATION T730PU
CRT Spec Tube Type FLATRONez
Size 17" (16.0" V.I.S.)
Pitch 0.20(H) mm
Mask INVAR Shadow Mask
Surface Treatment ARAS & Anti-Glare Coating
Focus Dynamic
Display features Horizontal Frequency 30 ~ 85 kHz
Vertical Frequency 50 ~ 160 Hz
Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68 Hz
Physical Features Video Signal Type Separate, RGB Analog
Input Connector 15pin D-Sub
Power Supply 100 ~ 240 Vac (50 ~ 60Hz ) 2A (max)
Net Dimensions (WxDxH) 400 x 411 x 401 mm
Net Weight 15 Kg
Power Consumption Normal Operation Less than 80 watts
Suspend / Standby Less than 4 watts
Power Off mode Less than 2 watts
Plug & Play DDC DDC 2B
USB N/A
OSD Control Yes
Regulation Compliance TCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCI
Special Features BrightWindow, BrightView
دوستان می تونید قیمت حدودی 9600gso رو بعد از اومدن 4850 بگید؟؟