من گوشی v3دارم اما sms هایی که میفرستم به صورت فقط یک صفحه سفید و خالی ارسال میشه چرا؟
من گوشی v3دارم اما sms هایی که میفرستم به صورت فقط یک صفحه سفید و خالی ارسال میشه چرا؟
نقل قول:
اگه گوشی شما فقط قابلیت خواندن فارسی رو داره؟؟ باید فایل فلش فارسی رو هنگام فلش استفاده کنید.(language)
سلام از دوستان
V3x
دارم خواهش ميكنم برند تو درايو
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
و هر چي اون تو دارند برام اينجا بزارند چون من فايلهام تو قسمت پيكچر پاك شده منتظر مرام شما
V3x
دارها هستم ممنون
سلام
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چجوری و با چه برنامه ای میشه زمان کل مکالمات رو در گوشی موتورولا ، v3i حذف کرد؟
همون زمانی که کارکرد گوشی رو نشون میده.
مرسی - رامین
سلام دوست عزیز....نقل قول:
سلام
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چجوری و با چه برنامه ای میشه زمان کل مکالمات رو در گوشی موتورولا ، v3i حذف کرد؟
همون زمانی که کارکرد گوشی رو نشون میده.
مرسی - رامین
همه اون ها رو به جز مدت کار کرد رو میشه با مستر ریسیت پاک کرد
اما اونکه شما میخواین ...2 راه بیشتر نداره 1-استفاده از seem
2-فلش
خوب معلومه راه اول بهتره...
اگه خودت وقت داری یه سر به مپ بزن .... و گر نه تا شب برات پیدا میکنم ..الان نیستم...
منم دنبالش هستم.. اما مطمئن هستم بچه های اینجا زودتر میزارن....نقل قول:
سلام از دوستان
V3x
دارم خواهش ميكنم برند تو درايو
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
و هر چي اون تو دارند برام اينجا بزارند چون من فايلهام تو قسمت پيكچر پاك شده منتظر مرام شما
V3x
دارها هستم ممنون
موفق باشین...
Salam.bazam chan ta soal:!
1.....barayeh V3x handfreeye digeii be joz maleh khodesh ke tu ghutish gozashtan hast?!?!!??ya masalan headset ke beshe bahash ahangaro ba keifiateh behtari gush dad????
2......jadidtarin monsterpack ke farsi ham dashteh bashe soragh darin????
TANX:)
یکی به این دوستمون کمک کنه. من گوشی v3x دستم نیست وگرنه همین الان این کار رو میکردم.نقل قول:
دقت کن کار کردن با این جور برنامه ها این مشکلات رو هم داره باید حواست رو خیلی جمع کنی...