بای بای لیگ جزیره
قهرمانی مبارک اونی که اتحادیه دوسش داره
لبخند مورینیو بعد از پنالتی خیلی حرف توش بود
Printable View
بای بای لیگ جزیره
قهرمانی مبارک اونی که اتحادیه دوسش داره
لبخند مورینیو بعد از پنالتی خیلی حرف توش بود
خواهشا دوباره همه چی رو گردن داوری نندازید، تا دقیقه ۸۵ چلسی خوب بازی کرده بود آخه؟ حالا میگیم پنالتی هم نگرفته بود، مساوی شده بود دیگه. تازه رامیرس هم نیمه اول باید اخراج میشد به خاطر ضربه به صورت بازیکن ساندرلند، اتحادیه انگلیس هم به احتمال زیاد، رامیرس رو محروم میکنه و به خاطر دو اخراجش تو این فصل، پنج بازی محروم میشه. واقعا رامیرس این فصل، خیلی ناامید کرد منو، فکر نمیکردم اینقدر وحشی باشه.
سلام دوستان ... شکست واقعا غم انگیز و نا امید کننده ای بود ... داوری کلا مشکل داشت ... بنظر میرسید گل های ساندرلند جفتش مشکل داشت ... اولی که فکر کنم آفساید بود و دومی هم پنالتی بود .. از اون طرف رامیرس باید اخراج میشد .. یک یا دو پنالتی هم باید برا ما میگرفت .. کلا داوری واقعا ضعیف بود ... تیمی که سیتی گردن کلفتو به بند کشید خفت مارو هم گرفت ... :n27: ساندرلند هم که سه لایه دفاع میکرد ... 2 تا ولوو پارک کرده بودن جلو دروازه ( چیزی که عوض داره گله نداره ... خودمون هم بعضی تیم ها رو اینجوری به بند کشیدیم ) :n23: اما در مورد شانسمون واسه قهرمانی خیلی کار سخت شد .. فردا حتما باید نوریچ لیورپول رو بزنه که سخت بنظر میاد .. چون مساوی لیورپول هم به دردمون نمیخوره ... چون تفاضل لیورپول خیلی خوبه ... از اون طرف چه این بازیو میبردیم چه نمیبردیم حتما باید لیورپول رو توو آنفیلد میزدیم... فقط باید منتظر بمونیم لیورپول توو این سه بازی غیر از بازی با ما حتما یکیشو ببازه ... :n16:
مصاحبه کوتاه مورینیو پس از بازی با ساندرلند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو: " در چهار مطلب کوتاه میخواهم هرچیزی را که میخواهم بگویم. وقت را تلف نمیکنم چون هر سوالی که از من میخواهید بپرسید من مثل خودتان جوابش را میدهم.
مطلب اول اینکه میخواهم به بازیکنانم تبریک بگویم آنها هرکاری که از دستشان برمی آمد انجام دادند. آنها جنگیدند آنها از ثانیه اول تا ثانیه آخر بازی هرچه در توانشان بود گذاشتند و لیاقت ستایش شدن را دارند. وقتیکه میبریم آنها را ستایش میکنیم پس فکر میکنم منصفانه است که بعد از اینکه میبازیم آنها را ستایش کنم.
دوما به بازیکنان ساندرلند تبریک میگویم. مهم نیست که چگونه , چرا یا از چه راهی بردند مهم این است که بردند. این سه امتیاز فوق العاده برای آنها بود پس فکر میکنم منصفنه است که به آنها تبریک بگویم.
سوما میخواهم به مایک دین تبریک بگویم. فکر میکنم عملکردش باورنکردنی بود و فکر میکنم این منصفانه است که ما مربی ها وقتی داور عملکرد باورنکردنی ای دارد به آنها تبریک بگوییم. عملکرد عالی ای داشت. او تنها برای انجام یک هدف آمد. هدف اینکه یک عملکرد فوق العاده از خودش به جای بگذارد و او اینکار را انجام داد.
چهارم, همچنین فکر میکنم منصفانه باشد که به مایک رایلی تبریک بگویم زیرا او رئیس داوران است و کاری که آنها در طول فصل انجام میدهند فوق العاده است مخصوصا در این چند ماه آخر و مخصوصا در بازیهایی که تیم های مدعی جام انجام میدهند. قطعا این عالی است و من از این بابت به آنها تبریک میگویم."
کانون هواداران چلسی
پ . ن : امیدوارم با این مصاحبه محرومش نکنند هر چی بگید از اتحادیه فوتبال انگلیس بر میاد
محروم کنند مهم نیست .. دیگه آب از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب ... خیلی خوشحالم که مورینیو و روی فاریا حرفاشونو زدن
خدمت آقا سپهر عزیز : فوق العاده بازی نکرده بودیم ولی دو تا دروازه خالی هم نزده بودیم تا اون موقع .. موقعیت ها هم که فک کنم 30-6 بود آخر بازی یا در همین حدودا
بعدشم وقتی 1-1 بود هنوز 10 دقیقه فرصت زدن گل برتری رو داشتیم(کاری که این فصل بارها انجامش دادیم) ولی داور با گرفتن اون پنالتی مضحک کار ما رو تموم کرد
در مورد رامیرس قبول دارم باید اخراج میشد ولی 10 دقیقه قبلش آدام جانسن با اون حرکت خشن که با استوک رفت تو پهلوی آزپی , اونم باید اخراج میشد !
مگه وقتی به کریستال پالاس باختیم به داوری گیر دادم ؟؟؟؟ نه چون اون بازی حق ما باخت بود ولی این بازی مایک دین مارو بازوند
باید ببینیم کی داستان لجاجت اتحادیه با چلسی و خصوصآ مورینیو تموم میشه
15 دیقه نشده لیورپول 2 تا زده به نوریچ ... :n04:
این اطلاعات ویکی پدیا در مورد مایک دین:
کلاً بازی های چند ماه اخیر نگاه کنیم کاملاً مشخصه یه عده دارن سعی می کنن لیوپول رو هر جور شده قهرمان کنن! این همه هوچیگری در مورد اینکه لیورپول بیشترین بازیکن انگلیسی رو داره با داشتن یه مربی انگلیسی و اینکه جرارد باید بهترین بازیکن این فصل انتخاب بشه!نقل قول:
Dean was originally appointed to referee the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] at the Millennium Stadium on 13 May 2006 but [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] later replaced him with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] after concerns were raised about Dean's ability to be impartial towards [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , who are based near his hometown in Wirral
رسانه های انگلیسی و اکثر کارشناسای فوتبال که اکثراً هم لیورپولی هستن و خودشون رو دارن میکشن که از جرارد یه سوپر اسطوره درست کنن و کاری کنن حالا که جرارد تو سالهای آخر بازیکنیش لیگ انگلیس رو هم حتماً ببره!
دوستان بیخیال این بحثای داوری بشید
باور کنید درباره مثلا فوتبال اسیا این بحثا توجیه داره اما در سطح اروپا اصلا بخصوص توی پریمیر
من توی سه تیمی که توی کورس قهرمانی هستن آخرین انتخابم لیورپوله هم به خاطر اینکه به منچستر نرسه در تعداد قهرمانی هم بخاطر رقابتیکه همیشه باهاشون داشتیم
سیتی رو هم واقعا دلم نمیخواد قهرمان بشه چون کلا توی 20 تیم لیگ برتر انتخاب بیستم منه:n02:
پس بهترین انتخاب برای من همون چلسی هستش اما چلسی توی بازیهای ساده اشتباهات زیادی داشت تو این فصل
اما بحث لیورپول یه چیز دیگه ست
اینا اگه میخواستن لیورپول رو قهرمان کنن یه بار توی این 24 سال این کارو میکردن
کسی نمیتونه منکر پیشرفت سالانه لیورپول در این چند سال بشه
هر سال از سال دیگه بهتر بودن
باور کنید توی هر دو بازی رفت و برگشت باید سیتی رو با اختلاف گل میبردن
امروز هم باید 5 یا 6 گل به نوریچ میزدن کلا توی اوج خودشونن
همین لیورپول مقابل سیتی و چلسی با اشتباهت داوری باخت
هفته پیش توی بازی با سیتی یه پنالتی واضح براشون نگرفتن
مقابل وستهام گل کارول خطای هزار درصد بود که 99 درصد داورا توی چنین مواقعی سوت میزنن اما اون داور گل رو قبول کرد
اشتباهات داوری در سطح اروپا واقعا اشتباه داوریه نه چیز دیگه ای بهتره از فوتبال اروپا فقط لذت ببریم بخصوص پریمیر که حقیقتا لذت بخشه
کاملا درسته، اشتباهات داوری برای همه تیمها هست، همین هفته پیش بازیکن سوانسی دقیقه 20 جلوی چلسی اخراج شد، چطور اونموقع اتحادیه با چلسی بد نبود ولی چون دیشب پنالتی گرفته داور، اتحادیه بده با چلسی؟!!!! اونجا که لیگ ایران نیست که این حرفهای بیخود زده میشه. یا بازی رفت چلسی-لیورپول، اتوئو باید دقیقه 2 اخراج میشد ولی نشد. تازه پنالتی دیشب رو خیلی ها اعتقاد دارن درست بوده، تو skysports که یه سری گفتن درست بوده.نقل قول:
اصلا هم از این حرفهای بعد از بازی دیشب مورینیو خوشم نیومد، باخت جزئی از فوتباله، میتونست بگه که ساندرلند بهتر بود و ما هم خوب بازی نکردیم. این حرفها چیه آخه که زده؟ مثل لیگ ایران شده که تا یه تیمی میبازه، مربیش میگه داوری بد بود و ما خوب بازی کردیم. یا اون حرکات روی فاریا واقعا زشت بود، چرا اشتباه مرگبار آزپیلی رو ازش چیزی نمیگن که اگه اشتباه نمیکرد، هیچ کدوم این بحث ها پیش نمی یومد.
یه منچستری داره از اشتباهات داوری دفاع میکنه:n08:
ما پارسالو یادمون هست هنوز:n10: