نقل قول:
دوست عزیز اگر لطف کنید و اون فایل رو بذارین ممنون میشم اینجا نمیشه پیداش کرد :) ممنون
نقل قول:
دوست عزیز اگر لطف کنید و اون فایل رو بذارین ممنون میشم اینجا نمیشه پیداش کرد :) ممنون
شير دل جان گوشيت چيه؟ cid چنده؟ باچه برنا مه اي هك كردي؟;)نقل قول:
شیر دل جان ممنون دیگه لازم نیست بذاری الان پیدا کردم ریختم فعلآ که شده 32177 جالبه ها بازم ممنون :)
دوست عزيز با فار هك كردي؟cid36?نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقآ :)
در جواب شما باید عرض کنم جناب binahayat_m
مکان ریختن درایور این است
FS\ifs\settings\camera
والبته بنده که دبلیو 800 دارم و این بالابرنده فریم دوربین را تست کردم بد تر شد که بهتر نشد :)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به جای شیردل (امیر ) جواب میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اجازه آمیر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی امیر k750 تبدیل شده به w800 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون حجم اس ام اس با ظرفیت مموری ربط داره که ظرفیت مموری امیر (شیردل خودمون ) 1گیگ است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تا حالا عوزش نکرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پیدا کردن روش کار فقط لازمه اون آموزش با پسوند pdf که سیاوش گذاشته دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه اول هم هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه لازم نیست تمام صفحه ها رو بگردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما میگین گوشی شیردل (امیر ) رو از کجا دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه امیر بچه مشهدیه دیگه تو قرارامون دیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماباهم رفیقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز ممنونم پوشه fs هم بايد بسازم;)نقل قول:
عزيز ممنونم پوشه fs هم بايد بسازم؟;)نقل قول:
حالا اگه بد شد درايو اصلي از كجا گير بيارم كه دوباره اپلو كمن؟
گوشي شما هنوز با اين برنامه ساپرت نشده(فكر كنم)نقل قول: