من هم به شخصه احتمال حضور مهاجم جدید رو در تیم کم میدونم. به نظر من هم فعلا جای بازیکن خلاق و Playmaker در میانه زمین خالیه.
Printable View
من هم به شخصه احتمال حضور مهاجم جدید رو در تیم کم میدونم. به نظر من هم فعلا جای بازیکن خلاق و Playmaker در میانه زمین خالیه.
تا پایان لیگ 4 تا بازی دیگه داریم. اگر بتونیم این 4تا بازی رو با پیروزی پشت سر بزاریم رکورد امتیاز لیگ رو میشکنیم.
البته کار خیلی سختیه. بازیهای سختی داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاردین نوشته که: مسئولین بایرن مونیخ خبر به خدمت گرفتن لواندوفسکی رو تکذیب کردن.(تو اف بی دیدم)
منم با به خدمت گرفتن یه هافبک بازی ساز با تجربه + یه دفاع خوب مستحکم و باتجربه موافقم. تیم به این بازیکنا نیاز داره.
+++++
ایشالا همه 12 امتیاز ممکن رو میگیریم و میشیم خاری به چشم دشمنامون.
++++
ورژشگاه امارات رو بگو.:n02:
من از بین بازی با آرسنال و چلسی فقط یکیشو میتونم ببینم،به نظرتون کدومشو نرم کلاس و بشینم ببیننم؟؟دو دلم حسابی!:دی
آقا هر چی فرگی خرید بگین به به :دی من یونایتد کمتر خرید اشتباه داشته این چند سال اخیر:دی
من خودم آینده رونی رو فصل آینده خیلی خوب میبینم و احتمال میدم که بیشتر در نقش هافبک بازی کنه... عاشق بازیکنای چند پسته ای هستم که دارن تو تیم شکل میگیرن... فیل جونز هم سال دیگه به احتمال زیاد فیکس میشه:n06:
من موندم با یه سری بازیکنایی که الان فرم و کیفیتشون متوسط رو به بالاست چیکارکنیم:n13:؟والنسیا،اسما ینگ،ایونز،اندرسون،کلورلی یانگ،چیچا......؟بجز کلورلی که مطمئنا پتانسیل زیادی برای پیشرفت خیلی زیاد و تکامل بیشتر داره بقیه یکم فکر نکنم انچنان به بازیکنان بهتری تبدیل بشن ، شاید اسمالینگ هم بشه حساب کرد ولی بقیه.....
خودم خیلی علاقه به خرید گوتزه داشتم که پرید......دراکسلر هم بد نیس فکر کنم برای وینگر دراکسلر و زاها اینده خوبی داشته باشیم... وینگر ها هر چقدر جوون تر باشن به نظرم بهتره:) استایلشون و فرم بازی بازیکنای زیر 22 سال بهتره واسه همچین پستی... معدود وینگر هایی هستن که تو سن بالا هم هنوز عالی باشن مثه فرانک ریبری
در مورد گوتزه به شدت باهات موافقم ...این بازیکن آینده بسیار درخشانی داره و قطعا میتونست به متچستر کمک بسیار زیادی بکنه ....فکر نمیکنم الان مکنچستر هافبک با این کیفیت داشته باشه اگه گیگز رو فاکتور بگیریم.....نقل قول:
فرگوسن همچنان لواندوفسکی را میخواهدرابرت لواندوفسکی در میانههای هفته گذشته با 4 گلی که وارد دروازه رئال مادرید کرد به تیتر نخست همه نشریههای اروپا تبدیل شد.
این موضوع مهاجم ملی پوش لهستان را به یکی از مهاجمانی بدل کرد که بیشتر تیمها خواهان امضای قرارداد با وی هستند. الکس فرگوسن که پیشتر بارها اعلام کرده بود لواندوفسکی را میخواهد اکنون بر این باور است که بایرن مونیخ با توجه به جذب ماریو گوتسه، دیگر به دنبال لواندوفسکی نخواهد رفت و این مهاجم میتواند سال آینده را در اولدترافورد بگذراند.
«اگر بازیکنی را که میخواهید در تیم دیگری بیابید، باید خودتان را برای جذب او آماده کنید. تمامی بازیکنانی که با کیفیت هستند میتوانند جایگاه بسیار خوبی در منچستریونایتد داشته باشند.»
فرگوسن در ادامه عنوان کرد: مطمئن نیستم که لواندوفسکی بخواهد راهی بایرن مونیخ شود. هواداران بایرن از انتقال گوتسه به بایرن به هیچ وجه استقبال نکردند. به همین دلیل تصور نمیکنم آنها بخواهند بازیکن دیگری را به رقیب اصلی خود بفروشند. یا قرارداد او در دورتموند به پایان خواهد رسید و یا او را به تیم دیگری خواهند فروخت.
امروز یه بازی مهم خارج از خانه مقابل آرسنال داریم. درسته که جام رو بردیم ولی به نظر من هم برای کسب رکورد امتیاز در لیگ و هم حفظ قدرت یونایتد ، بازی مهم و حساسی هست.
ظاهرا بازی از شبکه ورزش پخش مستقیم میشه.
به امید پیروزی یونایتد :n12:
با مساوی که به دست اومد شکست رکورد چلسی موکول شد به فصل بعد و احتملا با مورینیو:n10:
دیگه واقعا واسه بازی های اینده باید از جوونا استفاده کنیم بازیکنایی مثل نیک پاول و یه سری جوون اینده دار دیگه
اما در مورد بازی امروز تقریبا می شه گفت خوب بودیم و اگه از موقعیت ها بهتر استفاده می کردیم شاید می تونستیم برنده باشیم
نانی امروز بد نبود و می شه گفت بازی خوبی ارائه داد بقیه هم تقریبا خوب بودن
واقعا حیف شد ، میتونستیم بازی رو ببریم. گل آرسنال هم آفساید بود!!:n15:
به نظرم یه مقدار انگیزه بازیکنا کمتر شده بود و همین مسئله یه مقدار موقعیت و فرصتهای کمتری برای گلزنی ایجاد کرده بود.
نکته جالب برای من ، بازی کردن اندرسون پس از مدتها بود و قابلیت خیلی خوب جونز در بازی کردن در چندین پست. ( در بازی قبل اگه اشتباه نکنم دفاع بازی میکرد )
یونایتد :n12: