نقل قول:
من نمی دونم چرا احساس می کنم دوباره مثل سابق این دو تاپیک در مقابل هم حالت کل کل پیدا کردن! بگذریم :دی ...
میشه گفت جمعه بازی سختی داریم به خصوص اینکه 4 تا از بازیکنامون تاثیرگذارمون امروز برای تیم ملی بازی کردن و ماشالا بازیکنای ایرانی هم که حتما آمادگی دو تا بازی در عرض 48 ساعت رو دارن!
احتمالا حداقل دو سه تا از این بازیکنا توی بازی راه آهن از ابتدا بازی نمی کنن به خصوص جباری که معمولا خسته باشه نمی تونه در حد خودش باشه...
با توجه به اینکه بازیکنای خوبی رو نیمکت داریم بهتره از همه اونا به طور صحیح استفاده بشه و با شروع شدن لیگ قهرمانان آسیا و فشرده شدن رقابت ها ، یه جورایی باید بیشتر از سیستم چرخشی استفاده بشه و به اون عادت کنیم. به خصوص توی خط حمله که به خاطر تعداد زیاد بازیکنا دیگه خود به خود مربی مجبور به استفاده از سیستم چرخشیه!
ولی با این حال برای بازی جمعه برای خط هافبک یکمی جای نگرانی وجود داره به خصوص اگه بخوایم با سیستم 3-3-4 یعنی با سه تا هافبک وسط بازی کنیم که در اونصورت ممکنه به مشکل بخوریم چون با وجود خسته بودن نکونام و جباری دیگه گزینه های زیادی برای این پست نداریم! ولی اگه با 2-4-4 لوزی بازی کنیم گزینه ها به مراتب بیشترن.
کلا از این به بعد همه بازی ها حساسن و به قول قلعه نویی ما 10 تا فینال رو پیشرو داریم :دی
جای امیدواری هم داره که از این تعداد بازی 6 تا رو توی خونه انجام میدیم و با دو رقیب اصلیمون برای قهرمانی یعنی تراکتور و سپاهان هم توی آزادی بازی داریم...
[حذف شد]
راجع به هافبک وسط ما 2 روش داریم وحید . یه روش استفاده از جباری و نکونام و خسرو یا حمودی آمادس که ترکیب اولیه ما همینه و جای نگرانیه خاصی نداریم . اما ترکیب بعدی در غیاب اینا میشه بائو و اکبرپور و آرزه ! روی این ترکیب آدم یه مقدار نگران میشه . اگه اکبرپور مثل بازیه قبل بازی کنه آرزه هم آماده باشه بائو هم اینقدر تک رویه بی مورد نکنه و موثر بازی کنه زیاد چیز خاصی از دست نمیدیم و میتونیم انسجام خودمونو حفظ کنیم . اما وای به حال روزایی که بائو و اکبرپور روی فرم نباشند ( که 90% مواقع این مورد دوم بیشتر صدق میکنه:n02: )برای بازی جمعه هم به قول خودت نگرانی فقط میتونه روی هافبک باشه که فقط میتونم بگم امیدوارم روزای خوبی داشته باشن همین ! وگرنه دفاع که موردی نداره . حمله هم که با هفت مقدس واویلاس:n12:
حالا بیشتر بعد بازی میتونیم راجع به این مسئله صحبت کنیم اما ترکیب پیشنهادیه من اینه :
رحمتی
اشجاری ---------- صادقی ------------ عمران زاده ------- حمودی
ساموئل
اکبرپور --------------------------------------------آرزه
بائو
موسوی -------- برهانی
حالا من نمیدونم ساموئل برگشته از کشورش یا نه؟اگه برنگشته باشه رحمتی جایگزین خوبیه . بابا باید یه فرصت بهش بدیم دیگه مصدومیتش برطرف شده اگه نمیخوایم ازش بازی بگیریم 1 سال چرا رو دوشمون بود؟
این ترکیب ترکیب بگیر نگیریه . یعنی اگه روز خوب اکبرپور و بائو باشه ترکیب میگیره و میتونیم خوب بازی کنیم . اما اگه اینا آماده نباشن که اکثر مواقع نیستن .... :n02:ترکیب دیگه ای هم نمیشه چید آخه . مگه اینکه از نیمه دوم اونم دقیقه 70 به بعد بتونیم روی جباری و خسرو حساب کنیم . نکونام رو توی بازی آوردن کلا اشتباهه باید بذاریم استراحت کنه و به یه هافبک دفاعی دیگه فکر کنیم . اما اومدن جباری و خسرو میتونه توی قدرت تهاجمیمون اضافه کنه . فرهادم از نیمه دوم بیاد تو دیگه یه نیمه رو که میتونه بازی کنه ! دقیقه 70 اینا دیره . در کل من به این تیم امید دارم . یادمون باشه نیم فصل دومه و از اون نیم فصل هاییه که قلعه نوعی تو امتیاز گرفتن ازش استاده !