نقل قول:
تورس خیلی خونسره .... هیچ وقت خطای فردیناندو روش که خیلی ریلکس بلند شد یادم نمیره ... تورس برای من یه قهرمانه :n12: یه فصل دیگه بمونه لیگ برتر هم میگیره و دیگه واقعا کلکشیونش کامل میشه ...
Printable View
نقل قول:
تورس خیلی خونسره .... هیچ وقت خطای فردیناندو روش که خیلی ریلکس بلند شد یادم نمیره ... تورس برای من یه قهرمانه :n12: یه فصل دیگه بمونه لیگ برتر هم میگیره و دیگه واقعا کلکشیونش کامل میشه ...
هنوزم که هنوزه وقتی صحنه گلش به بارسا رو میبینم اشکم از شوق در میاد،حیف که تو چلسی افت کرد، بازیکن با اخلاق و بزرگیه هرجا میره امیدوارم موفق باشه
راستی مورینیو نظری نداده دربارش؟ اینکه تورسو میخوادش یا نه
واقعا منم بعد از دیدن اون گل چنین حسی رو دارمنقل قول:
احتمالا تو چلسی فصل بعد جایی نداره و جایی میره که رافا رفته ناپولی:n02:
تنها ویژگی ارزشمند تورس ِ چلسینقل قول:
تورس خیلی خونسره
ولی این چیزی نیست که تورس رو تو این تیم بازم نگه داره
همون بهتر که بره
یه خبر دیگه در مورد تورس:
تورس و ماتا و سزار برای جام کنفدراسیون ها به تیم ملی دعوت شدن:n01:
تیمهای حاضر در مسابقات 8 جانبه آمریکا(تور پیش فصل) :
چلسی-گالکسی-اورتون-یووه:n21:-رئال-میلان -والنسیا-اینتر
به نظرم برای تور پیش فصل بهتر از این نمیشه.تیم یه محک جدی میخوره .
اسم این تورنومنت گینس هست
.................................................. ..................
مارکو ون گینکل باریکن 20 ساله هلندی هم تقریبا کار انتقالش تمومه
پستش هافبک وسط هست:n29:
به نظر میاد بازیکن خیلی خوبی باشه.
اما من کریستین اریکسون رو بیشتر دوست دارم
خب رافا بنیتز هم رسمآ سرمربی ناپولی شد
واسش آرزوی موفقیت داریم :n16:
خوب تیمی هم گیرش اومد :n06:
حضور مورینیو و دستیار مورد اعتمادش در لندن + عکس
ژوزه مورینیو که ۲ هفته پیش و با توافق با سران رئال مادرید از این تیم جدا شد، در ورزشگاه ومبلی لندن دیده شده است.
او روی فاریا، دستیار مورد اعتماد خود را نیز به همراه خود به ورزشگاه برده بود تا شاهد رویارویی واتفورد و کریستال پالاس برای صعود به لیگ برتر انگلیس باشد. حضور مورینیو در لندن به گمانهزنیها برای حضور وی در چلسی افزوده است.
همکاری مورینیو و فاریا ۳۷ ساله به سال ۲۰۰۱ باز میگردد، زمانی که این ۲ در باشگاه «لیرا» پرتغال فعالیت میکردند. مورینیو مربی بود و فاریا هم مربی بدنساز.
همکاری این ۲ در پورتو، چلسی، اینترمیلان و رئال مادرید ادامه یافت و اکنون بار دیگر ممکن است آنها را در کنار هم در چلسی ببینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصر ایران
فالکائو دیگه رفت موناکو و امروز هم در تستهای پزشکی این تیم شرکت کرد.:n01:
برتراند و ایوانوویچ هم از این تیم پیشنهاد دارن.
.................................................. ..
متن چند خبر :
مایکل اسین علاقمند است تا بار دیگر زیر نظر مورینیو در چلسی کار کند. به گزارش اسکای، مورینیو در سال 2005 اسین را با مبلغ 24 میلیون پوند ازلیون به خدمت گرفت. این مربی پرتغالی در فصل گذشته هم شاگرد سابق خود را به طور قرضی به برنابئو آورد و در طول فصل از او در چند پست متفاوت استفاده کرد. این هافبک غنایی مجموعا 18 بازی در لالیگا و 6 بازی در لیگ قهرمانان برای رئال مادرید بازی کرد.در سال 2010 اسین قرارداد خود را با چلسی به مدت 5 سال تمدید کرد و در حال حاضر و بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت زانوی خود امیدوار است آینده اش را در استمفوردبریج بگذراند، به خصوص با توجه به اینکه مورینیو برای بار دوم هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت." ما رابطه خوبی با هم داریم، او را خیلی خوب درک می کنم. خوزه می داند که من هر جایی می توانم بازی می کنم، جز درون دروازه."
یوونتوس، میلان و اینتر بخشی از رقابت های بین المللی گینس خواهند بود که تیم های چلسی، رئال مادرید، لس آنجلس گلکسی، والنسیا و اورتون نیز در آن حاضر می شوند.این مسابقات از 27 جولای تا 7 آگوست به مدت دو هفته در کشور آمریکا برگزار خواهد شد و شهرهای میزبانی این بازی ها عبارتند از: سان فرانسیسکو، ایندیاناپولیس، لس آنجلس، فونیکس و نیویورک.نیمه نهایی در نیویورک و لس آنجلس در تاریخ 3 و 4 آگوست برگزار خواهد شد، در حالی که فینال در میامی در تاریخ 7 آگوست انجام می شود.
به گزارش AS، ظهر امروز، رادامل فالکائو مهاجم اتلتیکو مادرید تست های پزشکی باشگاه موناکو را پشت سر گذاشت و قراردادی 4 یا 5 ساله با باشگاه تازه به لیگ 1 صعود کرده موناکو امضاء خواهد کرد.
AS فاش کرد که در قرارداد او بندی گنجانده شده است که به بازیکن اجازه می دهد در همان سال اول حضورش تیم را ترک کند. مدیر برنامه های فالکائو، خورخه مندس و مالک باشگاه موناکو دیمیتری ریبولولف در مورد مسائل باقی مانده قرارداد این بازیکن مذاکره خواهند کرد.
فالکائو سالانه 10 میلیون یورو دستمزد خالص دریافت خواهد کرد ؛ یعنی 3 برابر دستمزدش در اتلتیکو! و باشگاه اتلتیکو مادرید نیز بابت فروش او 60 میلیون یورو قید شده در قرارداد بازیکن را دریافت خواهد کرد.
-----------------------------------------
میتونین روی لینک زیر کلیک کنین و اطلاعات مربوط به بازیکن جدید تیم ببینیدهمونطور که گفتم بازیکن خیلی خوبیه:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوئيز: بنيتس معلم بزرگي براي من بود
لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي گفت: رافائل بنيتس بعد از اينکه در چلسي حضور يافت آموزشهاي زيادي به من داده و کمک فراواني به برطرف کردن نقاط ضعفم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديويد لوئيز بازيکن تيم فوتبال چلسي در مصاحبه با روزنامه مشهور سان گفت: هرچند که بسياري از حضور رافائل بنيتس در تيم چلسي رضايت نداشتند و دائماً از رفتن او و بازگشت مورينيو به تيم صحبت مي کردند ولي من تأکيد مي کنم که بنيتس يک مربي خارق العاده بوده و شخصاً از او درسهاي زيادي ياد گرفته و در جهت برطرف کردن نقاط ضعف خود پيش رفتم ما در کنار او توانستيم موفق به پيروزي و قهرماني در ليگ اروپا شويم و همچنين جواز حضور در ليگ قهرمانان را هم به دست آوريم اين موارد نشان دهنده توان و قدرت بسيار بالاي اين مربي است.