نقل قول:
یادت رفت بابا هزار بار که یه حرف رو تکرار نمیکنن
اینجا اییییییرررررااااااانه
جدی؟یعنی کل هزینه ثبت نام با هزینه خوابگاه (واسه دان شیراز به ایشالا :دی) میشه ۱۶۵ هزارنقل قول:
یادمه سال اولی که من کنکور دادم رفتم دانشگاه ۱۴۰ تومن بود
نقل قول:
یادت رفت بابا هزار بار که یه حرف رو تکرار نمیکنن
اینجا اییییییرررررااااااانه
جدی؟یعنی کل هزینه ثبت نام با هزینه خوابگاه (واسه دان شیراز به ایشالا :دی) میشه ۱۶۵ هزارنقل قول:
یادمه سال اولی که من کنکور دادم رفتم دانشگاه ۱۴۰ تومن بود
من که خوابگاهی نیستم، ولی فیشش رو که نگاه کردم الان همین قدر بود :دی :دینقل قول:
هر سال زیاد میشه :دی
من قاطی کردم! شما به ریال میگید یا تومن؟
اون رفیقمون گفت که 16500 تومن، نه 165 هزار تومن.
مسئله پولش نیست، فقط میخوام آمادگی داشته باشم، ممکنه جنس گرون بهمون قالب کنن.
نه بابا ۱۶ هزار که دیگه پولی نیست داداش مننقل قول:
۱۶۰ هزار منظورمونه
به نظرم بهتره ۲۰۰ تومن رو واسه اینکار در نظر بگیرید (با توجه به گران شدن دلار :دی و بهار عربی :دی زلزله دیروز چین :دی)
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه تو این تایپیک(البته دانشگاه رفته هاش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا چه خبره /من فکر می کردم فقط من استرسم زیاد شده الان دیدم بدتر از منم هست/تازه چقدرم به خودشون امیدواری دادن/انقدر از سیستم پاسخگویی سنجش پرسیدم نتایج کی میاد آخرش جواب دادن 21تا 23 میاد .من نمیدونم 22 که تعطیل رسمی و لابد بعدشم پنج شنبه شاید ساعت 24 شبش گذاشتن رو سایت/
رفتم و اومدم چقد اخبار دلگرم کننده ای!
میگم این که میگن زمان ثبت نام از 26 شهریور شروع میشه برای همه دانشگاهاست؟یعنی روزانه و شبانه و پیام نور و غیرانتفاعی؟یا فقط روزانه و شبانه رو شامل میشه؟
نقل قول:
دلیل نشکستن چی بود واقعا کنجکاو شدم:31:
دیگه از این جمله " اطلاعیه سازمان سنجش اموزش کشور در خصوص مطالب مطرح شده در جراید و رسانه ها در خصوص حذف پذیرش دختران در ازمون سراسری سال 91" خسته شدم و حرصم میگیره میبینمش
هردفعه من میرم سایت سنجش و قسمت "سراسری" این مطلب کماکان پابرجاست.باید جای این نتایج بیاد که همش میرم میبینم نیومده
نتایج اومد
شوخیشم زشته :31::27:
دیشب این فیلمارو دانلود کردم و دارم میبینم:dark shadows-men in black3-SnowWhite and the Huntsman-the dictator-The Hunger Games-The.Avengers
داشته باش چقدر ترافیک مصرف کردم.رفقا کسی از این فیلمارو دیده.تا حالا که دیدم قشنگ بودن