سلام
من برای موبایل N97 یه دونه هدفون خوب که کیفیت صداش خوب باشه تا سقف 50 هزار تومن می خوام
دوستان چی پیشنهاد میدید؟
Printable View
سلام
من برای موبایل N97 یه دونه هدفون خوب که کیفیت صداش خوب باشه تا سقف 50 هزار تومن می خوام
دوستان چی پیشنهاد میدید؟
اساتید محترم مثل اینکه با ما قهر کردن...بخدا روانی شدم.این لامصب هیجا پیدا نمیشه.به ارتافرورد هم زنگیدم گفتن نداریمو نخاهیم داشت...اقا هرکس تهران یا کیش جایی سراغ داره بگه ما هم مفیوض بشیم...
سلامآدوتان من برای لپ تاپ با ویندوز سون و تبلت اندرویدی یه هدست بیسیم bluthoos مدل enzatec h501 و نوکیا ۵۰۳ دیدم...کدوم یکی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت صدا و شارژ دهی خوب مهمه...
البته انزاتک ظاهرا مموری هم میخوره...
کسی این مدل تست کرده؟کیفیت و کاراییش چطوره؟
به نام خدا /سلام به دوستان گلم مخصوصا آقا سالار عزیز،تو این مدت که پست ندادم به یادتون بودم و مرتب برای لایک کردن و خوندن مطالب مفید دوستان سر میزدم،و البته دوست داشتم پست هم بدم ولی با توجه به اطلاعات کم بنده حقیر هر آن چه به ذهنم میرسید اسپمی بیش نبود.
و حالا هدف از ارسال این پست ،اطلاع دارم که این بخش مربوط به mp3 player نیست ولی با توجه به مطلع بودن دوستان ،ترجیح دادم همین جا مطرح کنم.
از نظر بودجه محدودیتی ندارم ولی دوست ندارم بیشتر از 200000 تومان باشه! هندزفری من از نوع داخل گوشی است (mdr_ex 1000 سونی ) و دوست دارم که پلیر مورد نظر کم حجم هم باشه و مورد دیگه این که نیازی نیست فایل های تصویری رو پخش کنه و تهیه اون هم ساده باشه دیگه نمیدونم باید چه اطلاعاتی بدم ،اگر موردی هست لطف کنید بگید تا با یک سوال دیگه باز هم مزاحمتون بشم،موفق باشید، یا علی.
سلام فک می کنم COWON J3 یا مدلای دیگه ی COWON مناسب باشه (بسته به نیازتون) تو ایرانم پیدا می شه.نقل قول:
قیمتش الان دقیقا نمی دونم ولی تا چند ماه پیش نزدیک 270 تومن بود (J3)
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز .شما لطف دارين.
راستش در مورد پلير پرتابل يا mp3 پلير تو همين سايت فوروم تخصصي هست كه اتفاقا اساتيد اونجا اطلاعات خوب و كاملي دارن ولي براي اينكه بهتر راهنمايي بشين چند نكته هست كه مهمه و تو انتخاب مناسب بسيار موثر هست .
١.اينكه صداي هدفون شما تقريبا فلت هست و نه سرد و نه گرمي داره بنابر اين انتخاب پليري كه صداي سرد يا گرم داشته باشه تو صداي كه از هدفونتون خواهيد شنيد تاثير زيادي داره كه بايد با توجه به سليقه اي صدايتون انتخاب بشه.
٢.پليرتون بايد توان درايو هدفونتون رو داشته باشه.تجربه اي كه از اين هدفون دارن نياز به توان زيادي براي درايو شدن داره .البته با پلير هاي معمولي درايو ميشه ولي براي تفكيك بيشتر ،imaging,و soundstage بهتر نياز به امپ هست.
پليري كه دوست عزيز معرفي كردن يكي از بهترين پلير cowon هست كه صداي فلتي داره.
ولي در كل از فوروم پلير سوال كنين خيلي بهتر نتيجه خواهيد گرفت.
موفق باشين
سلامنقل قول:
بالأخره بعد از دو هفته فرصتی پیش اومد تا پستمو دنبال کنم
خیلی ممنون از راهنماییتون
مدل های پیشنهادیتون رو دیدم
از sennheiser cx300II و sennheiser cx281 خوشم اومد اما نگهدارنده ندارن :13:
مدل sennheiser omx181 هم از نوع earbud که دوست ندارم
یه مدل از سنهایزر دیدم sennheiser ocx880
نظرتون در موردش چیه؟ اصلاً تو ایران هست؟
مدل دیگه ای شبیه به این مدل چطور؟
سلام
من زیاد با انواع هدست آشنا نیستم.
آیا مدلی هست که این مشخصات رو با هم داشته باشه؟
1 )بیسیم باشد(wifi یا bluethous)
2) برای گفتگو (talking) با موبایل
3) برای گوش کردن به موسیقی موبایل و قابلیت ریموت(عقب و جلو کردن تراک ها و کم و زیاد کردن صدا)
4)قابلیت وصل کردن به تلویزیون برای تماشای فیلم
5) کیفیت بالا و قیمت مناسب.
سلامنقل قول:
طبق اخرین اطلاع من ocx880 وارد نشده تا بحال.
مدل مشابه این مدل که پشت گوش محکم بشه مدلهای ie ها هستن که قیمتهای بالای دارن و اکثرا گیره داشتن دلیل بر خوبی هدفون نیست و صرفا نوع ساخت هدفون و نحوه قرار گیریش داخل گوش ایجاب میکنه از چنین گیره ها یا کابلهایی استفاده بشه جهت نصب راحت داخل گوش و کمک برای ثابت نگه داشتنش.
سعی کنید از رو ظاهر هدفون اون رو انتخاب نکنین چرا که اصل صداست و بمرور و حتی به زودی میشه با نصب و استفاده هدفون خودمون رو وفق بدیم.معمولا هم برند های هدفونهای با سابقه مثل سنهایزر راحتی استفاده رو بعد از کیفیت صدا در هدفونهاشون حتما در نظر میگیرن و هر مدلی که تولید کردن تا بحال در این مورد منتقدی نداشته.
بیشتر رو صدا تمرکز کنین و هدفونی که بیشتر با سلیقه موسیقیایتون همخونی داره رو انتخاب کنین.
مزیت دیگه ای نمیخواین داشته باشه؟همین ها کافیه؟نقل قول:
مدل گوشیتون رو لطف کنین بفرمایین.
البته فکر کنم تنها مورد بیسیم با این مزیتها فقط nokia bh-503 ,و داخل گوشی nokia bh-505 موجود باشه