1) سرور های داخل ایران (IPM تهران و شبدیز کرج)نقل قول:
2) من معمولاً با سرور Adana از ترکیه (البته نزدیک نیست) پینگ نسبتاً خوبی دارم. حدود 300- 200 میلی ثانیه.
Printable View
1) سرور های داخل ایران (IPM تهران و شبدیز کرج)نقل قول:
2) من معمولاً با سرور Adana از ترکیه (البته نزدیک نیست) پینگ نسبتاً خوبی دارم. حدود 300- 200 میلی ثانیه.
نقل قول:
برا منم كه 256 همينجوري شده، بدجوري رو اعصابه
واسه منم 256 اصلا جالب نیستش
میشه بفرمایین Du Meter یا Netlimiter سرعتتون رو چند نشون میده؟ آخه مال من 26 نشون میده ولی IDM همون 28-30 میخوام ببینم کم نبسته باشن برام. مودم 252 آپ شده. :31:نقل قول:
برا 1899 پیغام گذاشتم سرعتم کمتر بسته شده خانومه زنگ زده با یه لحن تندی انگار که دعوا داره میگه 26 خوبه. میگم 256 مگه نباید 32 باشه میگه 28=4-32 میگم این 4 هست که ازش کم میکنید میگه هیچی فرمولش هست!!! :31:
نقل قول:واقعا یعنی سرعتتون نصف شده مثه من؟!نقل قول:
واسه منم 256 اصلا جالب نیستش
من دیگه کم کم دارم به این مخابرات بدبین میشم!
دقیقا مثل مننقل قول:
میگه مشکل از تهرانه یکی دو روز دیگه درست میشه
256 گرفتم 110 دارم!
من تهران منطقه 5 هستم.سرعتم اکثرا 25-26 هست توی بعضی ساعتها (خیلی کم) سینوسی میشه تا صفر.مثل شما مشکل سرعت ندارم.احتمالا بخاطر اینکه خونمون روبروی مرکز مخابرات هست
DUMeter سرعت واقعی رو نشون میده.پیش فرضش روی میانگین 10 ثانیه هست (قابل تغییر من 4 ثانیه کردمش).یعنی اونی که بالای صفحه یا پایین سمت راستت میبینی سرعت لحظه ای نیست.نقل قول:
ولی idm سرعت لحظه ای رو نشون میده.منتهی اکثرا توی بافرش نگه میداره برای همین ممکنه سرعت 25 شما رو توی 2 ثانیه 150 بزنه:31:سرعت خود من با dumeter 27.1 هست ولی با idm 29.2 هست
خلاصه مطلب : idm سرعت واقعی رو نشون نمیده.dumeter هم زمانی سرعت واقعی رو نشون میده که پیش فرض میانگین رو روی 5 ثانیه بگذاری:11:
توی تئوری 256 باید 32 باشه ولی شما کمی حیف اطلاعات رو باید بگذاری روش که خوب کمی سرعتت پایین میاد.
مرکز مخابراتی توحیدنقل قول:
سرعت اپلودت مثل منه.نقل قول:
نمیدونم چه دردشونه که اپلود رو 1/3 میبندن.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
میشه ریموت کرد ولی میره رو اعصاب ادم (هی گیر میکنه)نقل قول:
سرور تهراننقل قول:
البته اینم ای پی های سرور منه:31:
94.232.174.103
94.232.174.31