دوستان من از این سایت 3dbaz خرید کردم الانم واسم اومد یه دونه بلوری خریدم{آواتار} و چند تا فیلم side by side کیفیت side by side های واقعا عالیه بلوری هم که دیگه اصلا رودست نداره.
ولی بهتون پیشنهاد می کنم بلوری نگیرین همون side by side خیلی میصرفه من بلوری رو خریدم 15000 تومن با پستش میشد19 تومن.اونم یه فیلم تازه حالا چون بلوری گرون شده میدن 17000 تومن 50 گیگ.ولی یه فیلم side by side دی وی دی 1000 تومن فیلم ثور دو تا dvd بود داد 2000 تومن کیفیتشم فوق العاده بالا با بیت ریت بالا.
الان من دو تا بلوری دارم:1-اواتار2-megamind که ماله رفیقم بود سامسونگ بهشون جایزه داده بود چون بلوری پلیر نداشتن من ازش خریدم 14000 تومن اونم بلوری اصل رو3-این هدیه ال جی هم که بیاد میشه 3 تا.ولی میخوام هر چند تا فیلم side by side توی این سایت هست بخرم چون خیلی خیلی قیمت هاش خوبه فرمت فیلم هاشم mkv هست با زیرنویس.الان حدود 8 تام side by side دارم.
رفیق یکی از دوستام نصاب واسشون اومد بود tv رو نصب کنه چند تا فیلم 3 بعدی هم بهشون انداخته بودdvd 5000 تومن.هر فیلمی روی یه dvd با کیفیت dvd.منم resident evil 4 رو ازش گرفتم under-over بود 3 بعدیشم عالی بود ولی کیفیت dvd بود زیاد چنگی به دل نمیزد.
البته همین دیسک های دموی ال جی رو هم خریدم روی dvd با فرمت mkv که هروقت مهمون داریم گفت بزار چند تا کلیپ داشته باشم.
ولی از قبل از این عینک های آناگلیف که خریدم چند تا کلیپ side by side روش بود.ولی خوب اونا چون بیشتر در مورد طبیعت بود هیجان نداشت.چند تا کلیپ از ال جی و پاناسونیک هم از تورنت دانلود کردم که داشته باشم