سلامنقل قول:
برای بانک مرکزی کاری نداره یه بازرس به اسم مشتری بره سراغشون و مچشون رو بگیره .
آخه شتر سواری دولا دولا نمیشه.
:20:
شما در کدوم شهر بهشون مراجعه کردین؟
شماره تلفنی ازشون دارین ؟
با تشکر
Printable View
سلامنقل قول:
برای بانک مرکزی کاری نداره یه بازرس به اسم مشتری بره سراغشون و مچشون رو بگیره .
آخه شتر سواری دولا دولا نمیشه.
:20:
شما در کدوم شهر بهشون مراجعه کردین؟
شماره تلفنی ازشون دارین ؟
با تشکر
دوست عزبز شتر سواری نمی کنن که حالا به خوان دلا دلا برن احتیاجی هم نیستش که بازرس بره سراغشون :31:نقل قول:
از طرف خود بانکشون بهشون اجازه میدن که برای فلان مبلغ به بالا سود بیشتری در نظر بگیرن بهشم میگن سود توافقی خود بانک که سودش مشخصه و باید طبق اون سود عمل کنه در مواردی که مبلغ بالا باشه بین خود رئیس شعبه و مشتری قرداد بسته میشه که مثلا سود سپرده گذاری 5 ساله به سپرده گذاری 1 ساله تعلق بگیره که بهش میگن راهه جذب سرمایه وسپرده چه برسه به موسسات مالی اعتباری که دیگه وضعش مشخصه شما فکر میکنی طرف 60 میلیون پول رو میبره با این سود پایین بداره تو بانک
در ضمن بازرس اگر بره برای نحوه انجام خدماتبهتر میره یا برای اینکه صندوق بررسی کنه اونم از طرف خود بانک به شعبه های مختلف میره فامیل ما توی بانک هستش میگه بازرس که تازه با همشون رفیقه هر 3 ماه 1 بار میاد آمار صندوق میگره و یه چایی با هم مخورن و میره :31:
سلامنقل قول:
من مشهد مراجعه کردم . موسسه میزان هم خودم حساب دارم .
تلفن که از 118 میتونین بگیرین . تو دفترچمو نگاه کردم تلفن نزده .
عزیز من ساده ای شما . بانک مرکزی هم از این راه داره نون میخوره . یک جریمه میکنه کلی پول به جیب میزنه .
همین چند وقت پیش هم موسسه فرشتگان تعلیق شد سر موضوع سود کوتاه مدت.
نکنه شماره تلفن میخوای که بازرس بفرستی سراغشون :31: (شوخی)نقل قول:
دوست عزیز من شهرای دیگرو نمیدونم اما تو تهران هر کدوم از این موسسه ها رو که عباس آقا فرمودند بری و با رئیس شعبه یه چایی بخوری با هم سر سود توافقی یه توافق میرسید البته برا مبلغ پایین این طور نیستا
عباس آقا همین موسسه فرشتگان رو من تو تهران چند جا دیدم که دارن کار مکنن مشکلی هم نداره البته نرفتم تو برا سود بپرسمنقل قول:
بله . دارن کار میکنن . من نگفتم کار نمیکنن . گفتم چندروز تعلیق بود . مجوزش لغو شد و بعد یکی دوروز دوباره مجوز دادن . البته تو همون دوروز خبر دارم که مردم ترسیدن و بیش از 30 درصد داراییشونو خارج کردن که ضربه بدی بود واسه یک موسسه اعتباری .نقل قول:
چندسال زحمت کشیده بودن اعتبار و اعتماد به دست آورده بودن .
این اعلامیه ای هست که بانک مرکزی بعد از اینکه مجدد مجوز داد تو سایتش درج کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی باشه درحد توانم در خدمتم:12:
البته عباس جان اینا همه پیش بانک مرکزی پشتبانه مالی دارن وگرنه بانک مرکزی اصلا برای تاسیس بهشون مجوز نمیده اینو که خود بانک مرکزی جلو فعالیتش رو گرفتش اما اگر مثلا ورشکسته شن یا چیز دیگه ای خود بانک مرکزی وظیفه داره از پولی که اینا برای تضمین پیشش گذاشتن بدهی مردم رو بدهنقل قول:
چون اگر همچین اتفاقی بیوفته آبرو بانک مرکزی هم میره
با تشکر از پاسخهاتون .
خب اینجا یک سوال پیش میاد :
فرض کنیم یه روز رفتیم سراغ یکی از این موسسه ها و دیدیم درش بسته هست.
اینور رفتیم اونور رفتیم بالاخره فهمیدیم که کلاهبردار بودند و پولها رو برداشتند و فرار کردند .
اونوفت کی پول مردم رو میده ؟؟؟
بانک مرکزی پول سپرده گذاران رو تضمین میکنه ؟
یا نه , میگن باید صبر کنید تا دستگیر بشند و پولهاتون رو ازشون بگیریم ؟
باید مطمئن شی که اون موسسه یا تعاونی مجوز بانک مرکزی داشته باشه وگرنه دستت به جایی بند نیستش اگر مجوز بانک مرکزی داشته باشه و هر اتفاقی بیفته خود بانک مرکزی مسئول پاسخ گویی هستش و تضمینی که پیشش گذاشتن رو باید به مردم برای طلبشو ن بدهنقل قول:
و من تا حالا ندیدم که موسسه که زیر نظر بانک مرکزی بوده براش اتفاقی بیفته چون این جوری آبرو بانک مرکزی میره
البته اینم بگم تو خیلی از شهرا خیلی از موسسات هستن که اصلا تو تهران شعبه هم ندارن و مخصوص همون استان هستن که من آمارشون رو ندارم و نمیدونم اصلا مجوز دارن یا نه البته خیلی هاشون تو لیگ برترم تبلیغاشون دور زمین هستش
سالهای پیش یکی از همین موسسات نمیدونم اسمش چی بود و تو کدوم شهر بود اما تو تهران نبود که ورشکسته شد و خیلی هارم بد بخت کردش هم سود خیلی بالا میداد هم وام با مبلغ بالا و سود پایین
البته اونا که وام گرفتن به نفعشون شد :31:
اگر به موسسه ای اطمینان نداری سعی کن سپرده گذاری نکنی وام بگیری که اگه ورشکست شدش تا بیان ازت اقساط بگیرن یه چند سالی طول میکشه :31:
من از یکی از همین موسسات که تازه راه افتاده بود وام گرفتم چون اولش بود هم سود نداشتش هم اگر 1 ماهم قسط عقب بیفته جریمه نمیخوری البته ورشکسته نشده ها داره به کارش ادامه میده الانم دیگه وام نمیده
سلامنقل قول:
یعنی ایران تا این حد بی در و پیکر و ول هست که یه عده میان جلو چشم پلیس و بانک مرکزی و وزارت دادگستری و غیره یه موسسه اعتباری میزنند و بدون مجوز !!!! شروع میکنند به جمع کردنِ پول از مردم ؟؟؟؟!!!!
اینجا اگه بخواین سوپر مارکت هم بزنین تا از شهرداری و آتشنشانی و وزارت تجارت و وزارت بهداشت و وزارت کار و غیره پروانه نگیرید حق کار کردن ندارید و تمام پروانه ها رو هم باید قاب کنید بزنید جلو چشم مشتریان باضافه ی لیست نام و مشخصات همه ی کارکنان رو .
خب حالا وقتی به یه موسسه مراجعه میکنیم , چطوری بفهمیم که مجوز داره ؟