گدا بازی درنیارین بخرین حالشو ببرین :دی
یه کمکی هم هست به شرکت زلزله زده سونی اریکسون ! بده در راه خدا :دی
Printable View
گدا بازی درنیارین بخرین حالشو ببرین :دی
یه کمکی هم هست به شرکت زلزله زده سونی اریکسون ! بده در راه خدا :دی
داداش میخوای تو شروع کن نظرت چیه؟
تازه ژاپن اونقدرا توپش پر هست که نیازی به کمک همسایه ها نداشته باشه!
انصافا عظیم تر از این کشور (بعد از ایران) جایی هست؟
همه ی ما میدونیم که وقتی در محصولات شرکتی مشکلی پیش میاد که سبب گرفتاری کاربراش میشه همیشه دارن خودشون رو مبری میکنن و هر کسی تقصیر رو گردن کس دیگه ای میندازه!
تا حالا دیدید که مدیران یه شرکت بزرگ جهانی بعد یه اشتباه و نقص در محصولاتشون بیان و جلوی چشم مردم و در برابر دوربین رسانه هایی که در سراسر جهان ملیونها بیننده دارند 10 دقیقه به نشانه ی عذرخواهی تعظیم کنند؟
این واقعا تحسین برانگیز نیست؟
خیلی جالبه واقعا حال کردم دمشون گرم به اینا میگن مرد:31:نقل قول:
حالا مجبور بودی صحنه تعظیم کردن کاز هیرای رو بذاری؟ نمیدونی من فن 2 آتیشه پلی استیشن هستم و کاز هیرای هم رئیس بخش entertainment سونی هست؟ عکس عمو نوردبرگ رو بذار خوب:دی
اصلا صحبت سر هیرای یا سایر مدیران شرکت نیست صحبت سر عملکرد و مسئولیت پذیری اونهاست!نقل قول:
تازه این عکس هم به خاطر این گذاشتم که آخرین عذرخواهی اونها بود دیگه! خواستم جدید باشه!
ممنون بابت پاسخ دوستان ! :40:
فعلا یکی دیگه از اعضای خانواده از من پیش افتاد واسه تعویض گوشی ! :31:
منم همون تابستون آرک رو ارزونتر میکیرم ! :31:
اخه تا صبر کنیم این گوشی ارزون بشه یه گوشی بهتر جاش می یاد :31: من از x10 خیلی خوشم می یاد گفتم صبر کنم ارزون بشه بد بخرم حالا که قیمشت امده پایین گوشی arc امده که از اون بهتره اگه صبر کنم این گوشی ارزون بشه باز هم یک گوشی بهتر می یاد :5:
همیشه همین بوده و هست !نقل قول:
اخه تا صبر کنیم این گوشی ارزون بشه یه گوشی بهتر جاش می یاد من از x10 خیلی خوشم می یاد گفتم صبر کنم ارزون بشه بد بخرم حالا که قیمشت امده پایین گوشی arc امده که از اون بهتره اگه صبر کنم این گوشی ارزون بشه باز هم یک گوشی بهتر می یاد
اینجوری فک کنی تا آخر عمرت نمیخری گوشی :دی
یه بار دلو بزن به دریا :دی
نقل قول:نقل قول:
بزارین من یکم صحبت دوستمون رو شفافتر کنم! معایب و مزایای گوشیهای مختلفی که عرضه میشند از دید هر کسی متفاوتند من این و بارها گفتم که ممکنه چیزی که از دید من عیبه یا حسن از دید کس دیگه ای اصلا اینطوری دیده نشه!
صبر کردن برای عرضه و ثابت شدن قیمت یه گوشی که مزایاش اونطوری باشه که دلت میخواد و معایبش هم از نظر شما خیلی بزرگ نباشه خیلی خوبه! و این ربطی به صحبت دوستمون نداره!
مثلا من یه مدت منتظر بودم دیزایر اچ دی ریلیز بشه بعدش دیدم صفحه ی نمایشش خوب نیست، باطریش ضعیفه و ...
بیخیالش شدم! و بعد گوشی دوم، سوم و همینطور گذشت ولی آرک از نظر من و برای من گوشی خوبیه اگر چه اگه بحث قیمت در میون نباشه گالکسی اس2 گوشی فوق العاده بهتری ولی بحث قیمت موضوع کوچیکی نیست! حالا دیگه میرسیم به صحبت دوستمون که باید دل و بزنی به دریا. این اونچیزی که منظور ایشونه!