اپدیت تا 2 هفته دیگه برای سایر مناطق و گوشی های دیگه عرضه میشه که البته برای یه سری از کشورا مثل هند تا 2 ماه طول میکشه نمیدونم حالا چرا ؟
اپدیت تا 2 هفته دیگه برای سایر مناطق و گوشی های دیگه عرضه میشه که البته برای یه سری از کشورا مثل هند تا 2 ماه طول میکشه نمیدونم حالا چرا ؟
دوستان یه سوال در مورد این گوشی باطریش چقدر دوام میاره با کاره متوسط در حد ایفون 4 هست ایفون 4 متوسط 2 روز دوام میاره
نه عزیز در اون حد نیست شما رو یه روز یه خرده بیشتر حساب کن :46:نقل قول:
سلام
کسی تونسته 2.3 رو نصب کنه ؟؟
ورژن اوروپاش فارسی ساپورت شده ؟؟
اگر کسی تونسته نصب کنه یه لطفی کنه کمی اطلاعات بده
مرسی
آقا چند تا سوال دارم:
1- ورژن رام رو چطوری میشه فهمید؟
2- من چندتا فایل تصویری ریختم تو گوشی ولی موقع پخش صدا از تصویر جلوتره.مشکل از چیه؟
با سلام خدمت دوستان .
من الان گوشی Desire معمولی دارم ، خواستم با مال یه نفر دیگه که Desire HD داره عوض کنم .
تو یه سایت دیدم اینو نوشته بود :
5-کيفيت صداي نااميد کننده
من از کیفیت صدای گوشی خودم راضیم .
این امکانش هست که کیفیت صدای HD از معمولی پایین تر باشه ؟
کیفیت صدای اسپیکر خود گوشی جالب نیست ولی زمانی که هدفون بزنید کیفیتش دیوونه میکنه ادم رو.4 انتخاب برای صدای در جال پخش داره:نقل قول:
SRS
Dolby
بدون هبچ افکتی
ایکولایزر
که من خودم با دالبی فیلم نگاه می کنم کیفیتش عالیه و کلا هر کی بشنوه میره فضا.
این مسیر رو برو:نقل قول:
آقا چند تا سوال دارم:
1- ورژن رام رو چطوری میشه فهمید؟
Settings/About phone/Software information
دوست من! دیزایر معمولی از نظر صدا و صفحه نمایش فوق العادست (البته سری های جدید دیزایر های معمولی دیگه amoled نیستن!). در هر صورت، به هیچ وجه صدای دیزایر رو با دیزایر اچ دی قیاس نکن. من dhd دارم، هر چند صدا اصلا واسم مهم نیست، ولی دیزایر معمولی نه تنها صداش از dhd بهتره (هم بلند تر هم با کیفیت تر) بلکه از اکثر گوشی های توی بازار صداش سرتره...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان .
من الان گوشی Desire معمولی دارم ، خواستم با مال یه نفر دیگه که Desire HD داره عوض کنم .
تو یه سایت دیدم اینو نوشته بود :
5-کيفيت صداي نااميد کننده
من از کیفیت صدای گوشی خودم راضیم .
این امکانش هست که کیفیت صدای HD از معمولی پایین تر باشه ؟
البته حرف دوستمون رو تایید می کنم:
نقل قول:
کیفیت صدای اسپیکر خود گوشی جالب نیست ولی زمانی که هدفون بزنید کیفیتش دیوونه میکنه ادم رو
سلام بر همه
چند تا سوال دارم
چطور ميشه تو تنظيمات آب و هوا شهري مثل عسلويه كه تو ليسش نيست رو انداخت؟
دوم اينكه چه جور ميشه يه متن رو paste كرد؟
چطور ميشه اينترنت گوشي رو به لپتاپ وصل كرد و بالعكس.تنظيماتش چيه.
آيا روشي براي رفتن به اول ويا آخر يك متن وجود دارد.مثل كليد home و يا end؟
و در نهايت اينكه يه برنامه واسه بستن برنامه ها هم معرفي كنيد
با تشكر و پوزش از اينكه تعداد سوالات يه كم زياد شد.
اقا یه سوال ؟
دیشب گوشی رو شارژ کرده بودم و روشنش کردم طرفای ساعت 1.5 شب 100 درصد بود و دیگه یه 5 دقیقه کار کردم و دیدم 98 درصد و طبق عادت همیشه با Advanced task killer تسک هارو بستم و گوشی رو هم رو استند بای گذاشتم ( بلوتوث و وایرلس و ........ همه خاموش و نور صفحه هم 60 بود !!! مثل هر شب
صبح ساعت 5 بیدار شدم یعنی 4 ساعت بعدش دیدم گوشی چراغش چشمک میزنه و شارژم شده 5 درصد !!!!! و خاموشش کردم !
حالا بنظرتون این همه شارژ کجا رفته ! خیلی فکرم و مشغول کرده !!!!