نقل قول:
پراید مدل 85 قیمت 5500000 تومان
اگر قصد فروش دارین همین الان اقدام کنید چون هرچی به عید نزدیک بشی فروشش سخت تر میشه.
Printable View
نقل قول:
پراید مدل 85 قیمت 5500000 تومان
اگر قصد فروش دارین همین الان اقدام کنید چون هرچی به عید نزدیک بشی فروشش سخت تر میشه.
ممنوننقل قول:
میشه علتش را بگید که چرا سخت میشه؟
سلام؛
سوناتا 2007 - 4 سیلندر - زرشکی - فول - مانیتور فابریک - مانیتور روی پست سری ها - کروز روی فرمان - سانروف - کارکرد 108000
دو گلگیر عقب رنگ ولی سپر فابریک. خط و خش چند تا سطحی روی در عقب - فنی کاملا سالم
چند می ارزه؟!
راستی من زیاد خارج شهر میرم و به خاطر مسایل شغلی برام مهمه که ماشین ادا و اطفار نیاد حالا 2007 ادا اطفار نداره؟!! بعضیا میگن مگان صفر بگیری بهتره ولی از قیافه اش خوشم نمیاد.
نقل قول:
واسه اینکه شب عید بازار خودرو افت میکنه و خرید و فروش کم میشه.
هر کس میخواد ماشین بخره میزاره واسه بعد از عید میگه مثلا 1 ماه صبر میکنم ماشین
یه مدلش کسر میشه قیمتش میاد پایین تر
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
نقل قول:
سوناتا مدل 2007 قیمت 34500000 تومان
مرسی که راهنمایی کردید ، با توجه به شرایط خودرو و گلگیر عقب رنگ 34500000 گفتید دیگه؟!
ممنون میشم اگه در مورد سوالم هم راهنمایی کنید. بین مگان صفر و سوناتا 2007نقل قول:
کارکرد 108000
دو گلگیر عقب رنگ ولی سپر فابریک. خط و خش چند تا سطحی روی در عقب - فنی کاملا سالم
نقل قول:
سوناتا از هر نظر از مگان برتر هست هم از لحاظ موتور و هم از لحاظ رفاهی و نرمی صد در صد سوناتا بهترهنقل قول:
نقل قول:دوستان خوبم ، چون در جوابم فقط به مدل 2007 سوناتا اشاره کردید ؛ به نظرم اومد که رنگ شدگی رو مد نظر قرار ندادید به همین خاطر مجددا پرسیدم.نقل قول:
قیمت 34500000 با در نطر گرفتن رنگ شدگی گلگیر عقب ؟
کارکرد 108000 واسه سوناتا باعث نمیشه همین روزا تو خرج بیفته و ادا و اطفار بیاد؟ (از این لحاظ بود که اونو با مگان صفر مقایسه کردم.)
رو خرج افتادن خودرو بستگی به این داره که صاحب قبلی چطوری از ماشین استفاده کرده.نقل قول:
سرویس هاش به موقع انجام شده باشه و باهاش خوب رانندگی کرده باشن
و در کل ماشین اذیت نشده باشه رو خرج نمیوفته.خیالتم راحت.
رنگ شدگی رو هم مد نظر قرار دادم.دیگه نهایت بخوای کمتر بخری رو 34 میلیون تومن هست.
سلام دوستان.
ال ۹۰ کارکرده مدل ۸۹ فول سرمه ای یه در رنگ شده کم کار چند میارزه؟
نقل قول:
تندر 90 مدل 89 قیمت 14400000 تومان یک درب رنگ