برد لیورپول تو آنفیلد خیلی چسبید:21:نقل قول:
Printable View
برد لیورپول تو آنفیلد خیلی چسبید:21:نقل قول:
چلسی توی هافبک وسط بازیکن کم داره. امروز انگار اصلا بازیساز نداشت!
الان مثلا بخواید با منچستر و آرسنال مقایسه کنید اونا کلا بیشتر بازیکن دارن
از نظر کیفیت قبول دارم بازیکنای چلسی در مجموع از تیم های دیگه بهترن ولی از نظر کمیت مشکل داره
مثلا همین منچستر اون قدر بازیکن داره که هر بازی یه ترکیب می ذاره :31: توی هر پستی بخواید می تونم براتون مثال بزنم
این هفته همه چی انگار به نفع منچستر شد! برید حال کنید :31:نقل قول:
برد لیورپول تو آنفیلد خیلی چسبید
ولی همیشه وضع اینجوری نمیشه :31:
مگه وضعیت همین جور که قبلا بود میموند
دیدید تا به یه تیم قوی خوردید بازی رو واگذار کردید . دیدید برداتون همه با تیم های ضعیف بوده و شانس داشتید
من که خیلی حال کردم کاش دقیقه اخر اون تک به تک میرفت تو گل شادیمون چند برابر میشد
سیتی برد ... نباید می برد :دینقل قول:
این هفته همه چی انگار به نفع منچستر شد! برید حال کنید :31:
تو به اینایی که منچستر تو زمین میفرسته میگی بازیکن؟:31: خداییش ارزش فنی هر 3 تا اونا به یکی از بازیکنای ذخیره ی چلسی هم نمیرسه. ولی مهم اینه که فرگوسن بلده از صندلی هم بازیکن بسازه:31:نقل قول:
مثلا همین منچستر اون قدر بازیکن داره که هر بازی یه ترکیب می ذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی هر پستی بخواید می تونم براتون مثال بزنم
به به واقعا لذت بردیم!نقل قول:
پس آرسنال تیم ضعیف بود؟! حالا خوبه یه بازی سخت رو اونم توی خونه حریف باختیم....
بذارید لمپارد و اسین برگردن اونوقت می فهمید تیم یعنی چی!
هر کی ندونه انگار مثلا همه بازی های داشتیم با تیم های دسته 3 ایران بازی می کردیم! :27: انگار نمی دونید که اینجا لیگ انگلیسه!!
خب الان مثلا لمپارد و اسین رو در نظر بگیر در مجموع حداقل میشن اندازه 7-8 بازیکن منچستر :31: اگه این دو تا نباشن خیلی تیم می لنگه. ولی شما چون بازیکن زیاد دارید و همه تقریبا در یه سطح هستن کمتر به مشکل می خورید...نقل قول:
تو به اینایی که منچستر تو زمین میفرسته میگی بازیکن؟ خداییش ارزش فنی هر 3 تا اونا به یکی از بازیکنای ذخیره ی چلسی هم نمیرسه. ولی مهم اینه که فرگوسن بلده از صندلی هم بازیکن بسازه
بابا بیخیال فط شیاطین رو عشق است
کلی حال کردم هم آرسنال هم چلسی واگزار کردن
ولی اگر من سیتی مساوی میکرد دیگه این هفته ترکونده بود.
:31:
زنده باد ليورپول
بالاخره به خودشون اومدن
خيلي خوب بازي كردن
خيلي راحت تر هم ديگرو پيدا ميكردن و از همه مهمتر تورس رو
چلسي فكرش رو هم نميكرد پرافتخارترين تيم جزيره اينجوري به ليگ برگرده
خبر خوب برای شیاطین سرخ؛ آنتونیو والنسیا سه ماه زودتر برمی گردد
سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، آنتونیو والنسیا، هافبک اکوادوری منچستریونایتد، که دوران مصدومیت را سپری می کند، می تواند سه ماه زودتر از آنچه پیش بینی می شد، به میادین بازگردد.
به گزارش نشریه دیلی میل، انتظار می رفت والنسیا به دلیل مصدومیت این فصل را از دست بدهد اما اکنون گفته می شود که احتمالا در فوریه بار دیگر به میادین باز خواهد گشت.[
والنسیا در دیدار مقابل رنجرز در لیگ قهرمانان به دلیل تکل خشن بازیکن حریف دچار آسیب دیدگی از ناحیه لیگامنت زانو و شکستگی قوزک پا شد.
او ترجیح داد به جای بازگشتن به اکوادور، دوران نقاهت را در منچستر سپری کند و اکنون مشخص شده که زودتر از موعد تعیین شده، به میادین بازمی گردد.
یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد گفت:" او می توانست به خانه بازگردد اما ریکاوری و بازگشت به ترکیب تیمش را در اولویت قرار داد. او به سختی کار می کند و انتظار می رود در اواسط فوریه به میادین بازگردد."
والنسیا که به دلیل بازی های خوبش تابستان 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست، یکی از بازیکنان اصلی تیم در رقابت های فصل پیش بود و علاوه بر زدن 5 گل، 9 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.
محتوای مخفی: منبع
خیلی ناراحت شدم لیورپول و سیتی بردن!!:13:به خصوص سیتی!:2: